Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Pokemon Place

• Please log in to reply
933 replies to this topic

Poll: Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει; (67 member(s) have cast votes)

Ποια προσδοκάτε να είναι η επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει;

1. GSC Remakes (50 votes [74.63%])

Percentage of vote: 74.63%

2. Συμπληρωματική των Diamond/Pearl (17 votes [25.37%])

Percentage of vote: 25.37%

Vote Guests cannot vote

#181 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 posts

Posted 18 June 2007 - 21:02

Η οθόνη αφής λειτουργεί κανονικά στα παιχνίδια;Και κάτι άλλο από που μπορείς να το προμηθευτείς;

Δυστηχώς δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω καν Nintendo DS :hahaha:
ελπίζω να έχω προμηθετεί ένα μέχρι τις 27 Ιουλίου :lovulovu:
Spoiler:

Yποθέτω πως η Touch Screen θα λειτουργεί κανονικά .:uhh:

Μπορείς να προμηθευτείς ένα M3 simply εδώ
Επίσης Βρήκα μία αναλυτική παρουσίαση του M3 simply στα ελληνικά !
Iστιοσελίδα εδώ :
Posted Image

#182 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 19 June 2007 - 02:05

Τότε και εγώ κάπως έτσι πρέπει να νιώθω για το ROM :madtodeath:

Spoiler:
ακόμη 37 ημέρες υπομονή , δυστιχώς δεν έχω NDS ακόμη....:uhh:

Aαααα, γι' αυτό ρωτάς! Είπα κι εγώ...:Blissfull: Σε κανονικές ταχύτητες τρέχει ευτυχώς. Παρεπιπτόντως, κι άλλοι μου 'χουν κάνει την ίδια ερώτηση. Τι τρέχει με το rom του Pokemon Diamond/Pearl;

Καλό λιώσιμο στο DS όταν το πάρεις, φίλτατε! :wis:

#183 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 posts

Posted 19 June 2007 - 07:35

Παρεπιπτόντως, κι άλλοι μου 'χουν κάνει την ίδια ερώτηση. Τι τρέχει με το rom του Pokemon Diamond/Pearl;

Όπως γνωρίζουμε , για να τρέξεις rom στον υπολογιστή , χρειάζεσε emulator
(ένα πρόγραμμα εξωμίωσης) Δυστηχώς μέχρι σήμερα δεν έχει δημιουργηθεί ένας εξωμιωτής ο οποίος να εκμεταλέβεται όλες τις δυνατότητες του DS
οποιοσδήποτε εξωμιωτής θα σου παρουσιάσει προβλήματα όχι μόνο στα pokemon αλλα σε όποιο rom και εαν τρέξεις για να καταλάβετε
Spoiler:

Καλό λιώσιμο στο DS όταν το πάρεις, φίλτατε! :wis:

Εάν το αγοράσω πριν απο τις 27 Ιουλίου τότε σίγουρα θα υπάρχει λίωσιμο:sigh2:

Pokemon TCG κάρτες απο τις ταινίες 1-10
Spoiler:

Eλπίζω να βοήθησα :wooi2:
Posted Image

#184 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 posts

Posted 20 June 2007 - 09:50

Τον επόμενο μήνα πρόκειτε να κυκλοφορήσουν τα παιχνίδια pokemon diamond & pearl (27 Iουλίου):if:.
Κατα την γνώμη που τα γραφηκά είναι υπέροχα 3D , ο ήχος έχει βελτιωθεί αρκετά με εμφανή αλλαγές στα Battle Themes.Τα Pokemon που έχουν προσθεθεί είναι τελείως διαφορετικά απο αυτά που έχουμε συνηθήσει .
Πρόσθεσαν πολλά ghost pokemon και ειδικά τα 2 θρυλικά ghost (darkrai & girantina)

Pokemon Diamond
Spoiler:

Pokemon Pearl
Spoiler:

Oρίστε μερικά Screenshots
Spoiler:

Posted Image

#185 mizuiroElk

mizuiroElk

Anime Amateur

• Members
  • 71 posts

Posted 20 June 2007 - 10:11

Αα, καμία σχέση τα game graphics e? : o
Τα κατέβασα και τα δύο αλλα δέν βρήκα DS player η κατιτής ακόμη -_-
Posted ImagePosted Image

#186 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 20 June 2007 - 12:37

Δεν έφτανε το Pokemon Place? :|

PK EDIT
Τα παραπάνω posts (184,185,186) μεταφέρθηκαν στο Pokemon Place

1

#187 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 20 June 2007 - 12:47

Ε καλά, από emulator για DS στο PC μην περιμένεις προκοπή... :uhh:

Η συλλογή με τις κάρτες Pokemon στο ωραίο αυτό άλμπουμ που μας δείχνεις δικιά σου είναι; Aν ναι, ετοιμάσου για τρελό βουντου :madtodeath: (τι σου 'κανει η ζήλια : ).

#188 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 posts

Posted 20 June 2007 - 13:04

Η συλλογή με τις κάρτες Pokemon στο ωραίο αυτό άλμπουμ που μας δείχνεις δικιά σου είναι; Aν ναι, ετοιμάσου για τρελό βουντου :madtodeath: (τι σου 'κανει η ζήλια : ).

Κατα την γνώμη μου οι μόνοι εξωμιωτές που αξίζουν για υπολογιστή είναι αυτοί του gba .
Δυστηχώς εκείνες οι κάρτες δεν είναι δικές μου :emptyonexg1:.......
Υ.Γ : Έκανα ένα ακόμη post στο forum με τα video games γιατί πιστεύω οτι και αλλοι gamers που δεν είναι pokefans θα ενδιαφέρονταν για τα νέα αυτα παιχνίδια :nod:
Posted Image

#189 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 20 June 2007 - 14:03

Κατά παράξενο γεγονός... Αυτές οι κάρτες κάνουν 6 ευρώ... :emptyonexg1: Φυσικά είναι Japan Only και το φωνάζουν!! :uhh:

oR4yYRl.gif

#190 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 posts

Posted 20 June 2007 - 20:53

Κατά παράξενο γεγονός... Αυτές οι κάρτες κάνουν 6 ευρώ... :emptyonexg1: Φυσικά είναι Japan Only και το φωνάζουν!! :uhh:

Ναί έχει 6 euro το φακελάκι (δεν θυμάμε πόσες κάρτες έχει) αλλα πολλές εκδόσεις απο τις κάρτες pokemon καθυστερούν να φθάσουν στην Θεσσαλονίκη απο την Αθήνα μέσω της Kaissa Games.. Λογικά με την κυκλοφορία των Diamond & Pearl θα κυκλοφορίσουν στην Αθήνα και οι νέες κάρτες:redcard2:

Φτιάχνει κανένας σας pokemon AMV's?
Προσωπικά τα καλύτερα μου είναι αυτά
Spoiler:
:emptyonexg1:

σας άρεσαν?:lovulovu:
Posted Image

#191 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 20 June 2007 - 21:29

4.5 ευρώ έχει το φακελάκι 11 καρτών. Προσωπικά, έπαιρνα μέχρι πρόσφατα, και στην Πάτρα δεν είχαν καθηστερήσει και τόσο...
Όσο για το παρρόν Album, κάνει 6 ευρώ μαζί με αυτές τις 11 κάρτες. Η 12η και τελευταία, με τον Darkrai δίνεται σε όσους κάνουν pre-order εισητήριο της ταινίας. Αν μπουν κάποια στιγμή στο eBay τις έχω πάρει! :bleh:

oR4yYRl.gif

#192 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 posts

Posted 20 June 2007 - 22:07

Εγώ δεν ασχολούμε με το tcg των Pokemon (παρα μόνο οταν είμουν μικρός αγόραςα κάποιες μή αυθεντηκές) .......:hahaha:
Και αποκλείω την πιθανότητα να ασχοληθώ!:oo:
Αλλα εαν κυκλοφορίσει μία τετοια συλλογή θα την αγοράσω έτσι απλά για ενθύμιο....:wooi2:

To έχετε δεί αυτο ? ψεύτικα pokemon .... απο τις κασσέτες που έχουν hackαριστεί :OMG3:

:byejg9:
Posted Image

#193 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 22 June 2007 - 01:10

Η σελίδα που γράφεις στο link δεν ανοίγει δυστυχώς.

#194 grrflyff

grrflyff

ディアルガ

• Members
  • 7 posts

Posted 22 June 2007 - 08:11

Η σελίδα που γράφεις στο link δεν ανοίγει δυστυχώς.

Δε νομίζω το έχω δοκιμάσει αυτο το link πάνω απο 5 φορές για να δώ ότι λειτουργέι:oo:

ακόμη 33 ημέρες πριν το ευρωπαικό release :hahaha:.....υπομονή :kakashithumbup:
Πιο είναι κατα τη γνώμη σας το καλύτερο starter για τις Diamond / Pearl εγώ
λέω Empoleon(η τρίτη μορφή του piplup) γιατί είναι Water Steel type και μαθαίνει επίσης Drill Peck ........

Piplup>>Prinplup>>>Empoleon
Spoiler:

Posted Image

#195 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 posts

Posted 22 June 2007 - 09:38

Η σελίδα όντως ανοιγει!!!Α, οσον αφορά το starter ειμαι αναμεσα σε Turtwig
+Piplup,μαλλον ομως θα παρω Turtwig(εχει πολλα μειονεκτηματα σαν χορτο,το ξερω) αν και μου αρεσει πολυ το Empoleon!