Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Claymore

• Please log in to reply
304 replies to this topic

#46 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 24 June 2007 - 18:58

Δεν υπαρχουν άλλα δυστυχώς... Δεν μπορω να πω πιο είναι καλυτερο πάντως, μανγκα ή ανιμε...

#47 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 01 July 2007 - 19:16

(κατ'εμέ καλύτερο απο Berserk χαλαραάάά:emptyonexg1:)

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???????????όχι και καλύτερο από το Berserk.Δεν λέω μου αρέσει αυτή η ατμόσφαιρα του Claymore αλλά δεν το φτάνει το Berserk.

Δυστηχώς το claymore το μανγκα είναι μηνιαιο οπότε έχω διαβάσει μέχρι το v13 c73. Έχει ζουμί μέχρι εκεί.
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#48 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 02 July 2007 - 11:00

Πάντως για μένα το Claymore είναι από τα καλύτερα της σαιζόν ανίμε για μένα. Πάρα πολύ ωραίες μάχες, ενδιαφέροντες χαρακτήρες και πολύ καλή υπόθεση.

Πάλι καλά που φαίνεται ότι πάει για 26 επισόδια, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι αλλά μάλλον προς τα εκεί πάει το πράγμα.

Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία το επόμενο επισόδιο, άντε να δούμε τι θα γίνει.
Posted Image

#49 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 02 July 2007 - 11:14

Στο επισόδειο 3 είμαι και μόλις άρχισε να γίνεται ενδιαφέρον

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#50 Haruspex

Haruspex

Anime Amateur

• Members
  • 70 posts

Posted 02 July 2007 - 17:51

Δεν το έχω δει ακόμη αλλά αυτό που μου άρεσε στο encoding της Eclipse (με μια γρήγορη ματιά που έριξα) είναι ότι το video τρέχει στα 29,97 fps αντί για το συνηθισμένο σε σχεδόν όλα τα άλλα anime 23,976 fps. Πραγματικά το Video είναι πολύ "smooth" στο μάτι.

#51 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 02 July 2007 - 18:14

Δεν το έχω δει ακόμη αλλά αυτό που μου άρεσε στο encoding της Eclipse (με μια γρήγορη ματιά που έριξα) είναι ότι το video τρέχει στα 29,97 fps αντί για το συνηθισμένο σε σχεδόν όλα τα άλλα anime 23,976 fps. Πραγματικά το Video είναι πολύ "smooth" στο μάτι.

Δες και των:

1). AnimeClipse: http://www.animeclipse.com/index.php?ind=btitracker&category=20

2). mahou: http://tracker.mahou.org/

και μετά πες μας για ποιότητα.

Προσωπικά παρακολουθώ τη σειρά από Eclipse και μετά ξανακατεβάζω από AC.
Τα ελληνικά είναι αλλιώς!:greece:
Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#52 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 02 July 2007 - 22:40

Πάντως για μένα το Claymore είναι από τα καλύτερα της σαιζόν ανίμε για μένα. Πάρα πολύ ωραίες μάχες, ενδιαφέροντες χαρακτήρες και πολύ καλή υπόθεση.

Πάλι καλά που φαίνεται ότι πάει για 26 επισόδια, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι αλλά μάλλον προς τα εκεί πάει το πράγμα.

Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία το επόμενο επισόδιο, άντε να δούμε τι θα γίνει.

Όχι ρε μόνο 26 επισόδεια?Λίγα είναι.
Τι λέτε παιδιά να γίνει στο τέλος?

#53 Haruspex

Haruspex

Anime Amateur

• Members
  • 70 posts

Posted 03 July 2007 - 12:07

Είδα χθες τα 5 πρώτα επεισόδια απανωτά. Απλά φοβερό. Σίγουρα προστέθηκε στα Ongoing μου.

#54 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 03 July 2007 - 14:22

Μόνο 26 επισόδεια και το manga είναι ongoing? Λέτε να τελιώνει σιγά σιγά το μάνγκα, είναι να τελιώσουν κάπως διαφορετικά το ανιμε?

#55 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 03 July 2007 - 14:28

Μόνο 26 επισόδεια και το manga είναι ongoing? Λέτε να τελιώνει σιγά σιγά το μάνγκα, είναι να τελιώσουν κάπως διαφορετικά το ανιμε?

Κοίτα να δεις το μανγκα είναι στο v13 c73 και απλούστατα γίνετε πανικός.Το ανιμέ είναι κάπου στο 10ο volume ή 11ο volume του μανγκα(δεν θυμαμαι ίσως είναι και τέλος του 9 τέσπα...) λογικά το υπόλοιπο του ανιμε θα είναι filler.Εκτός και αν το σταματήσουν μέχρι να τελιώσει το μανγκα πράγμα χλωμό.

#56 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 03 July 2007 - 14:42

Κοίτα να δεις το μανγκα είναι στο v13 c73 και απλούστατα γίνετε πανικός.Το ανιμέ είναι κάπου στο 10ο volume ή 11ο volume του μανγκα(δεν θυμαμαι ίσως είναι και τέλος του 9 τέσπα...) λογικά το υπόλοιπο του ανιμε θα είναι filler.Εκτός και αν το σταματήσουν μέχρι να τελιώσει το μανγκα πράγμα χλωμό.

δεν μου φαίνεται από τα anime που του κολλάς εύκολα fillers …. μάλλον θα κάνουν ότι κάνα και στο GANTZ ακολουθούν το manga όσο πάει και χτυπάνε τέλος ότι να είναι …
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#57 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 03 July 2007 - 14:53

EEE!!! Απο οτι ειδα ειναι ακομα στην αρχη του 7 Volume και εχει παρα πολυ ακομα για να το φτασει.Σκεψου οτι καθε Volume εχει κοντα στα 4 επεισοδια
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#58 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 03 July 2007 - 15:03

EEE!!! Απο οτι ειδα ειναι ακομα στην αρχη του 7 Volume και εχει παρα πολυ ακομα για να το φτασει.Σκεψου οτι καθε Volume εχει κοντα στα 4 επεισοδια

Σωστά 7ο το είδα μετα αλλά βαριόμουν να το αλλάξω.Τέσπα αν είναι 4 επισοδεια το volume τότε έχει άλλα 20 επισόδεια περίπου αλλά το βρίσκω υπερβολικό συνήθως είναι 2 chapter 1 επισόδειο. Όποτε θα το πάνε μέχρι σε ένα σημείο και μετά θα το σταματήσουν.

#59 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 03 July 2007 - 21:19

Το επεισόδιο 13 τελειώνει στο vol7 ch 37 ακριβώς. 1 vol είναι περίπου 2-3 ep.
Αύριο αναμένουμε από τους Eclipse το 14. (Και οι AnimeClipse σήμερα έβγαλαν τα 4-5)

Στα ξένα forα διάβασα διάφορα:
-άλλοι λένε πως θα συνεχιστεί μετά το 26
-άλλοι λένε πως θα έχει ένα filler τέλος στο 26
-και άλλοι λένε πως στο 26 θα τελειώσει η μάχη στη Pieta* και αργότερα θα συνεχιστεί το anime (μάλλον μετά από χρόνια)
(ο καθ' ένας το μακρύ και το κοντό του)

Σχετικά με το manga μπορείτε να προμηθευτείτε-διαβάσετε από:
PARADOX.COM
Lurk Manga Archive
One Manga
olipower.org/ (DDL 1 αν θυμάμαι καλά)
AF-Manga
(και φυσικά υπάρχουν και τα torrents στις γνωστές μηχανές αναζήτησης)

Εκτός από το vol13 ch73 έχει βγει και ένα extra με την Teresa.
Το 74 άλλοι λένε βγαίνει Ιούλιο και άλλοι Αύγουστο, άκρη δεν βγάζω...
Spoiler: *

Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#60 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 04 July 2007 - 01:13

Εννοια σου, το ξέρω διαβάζω το μάνγκα καιρο τώρα :P. Πιστευω και εγω ότι θα έιναι filler