Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Claymore

• Please log in to reply
304 replies to this topic

#76 Psycho

Psycho

#1 FMA fan

• Members
  • 116 posts

Posted 08 August 2007 - 00:12

According to ANN there will be 26 episodes and that places the ending to the end of volume 11 or 12, I can't remember but it should end with the
Spoiler:
. It doesn't really matter where, but it leaves only 1-2 volumes of original material to work with and as we have seen Claymore runs through the manga volumes at a fast pace.

Personally I'd rather the anime stop at 26 and continue in a year or two, like a lot of other anime have done in the past (e.g. Ah! My Goddess, FMP, NANA)
Posted Image

#77 KaThLoS

KaThLoS

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 24 August 2007 - 11:07

Μπορω να πω οτι δεν ενθουσιαστηκα αρχικα αλλα ευτυχως εχω υπομονη. Αρχικα μου φανηκε το σχεδιο υπερβολικα απλο (λιγο λαθος) αλλα εχει τοσο ομαλη κινηση ισως αυτο μα τα fps να εχει οντως σημασια. Εφτασα στο 21 και μπορω να πω επιασα τον εαυτο μου να περιμενει καθε βδομαδα τεταρτη βραδυ να κυκλοφορησει το νεο επισοδειο... προσωπικα αναμενω με ενδιαφερον μιας και εχουν μπλεξει λιγο τα μπουτια τους στα τελευταια επισοδια :deadga6:

#78 Hajate_Raborosu

Hajate_Raborosu

Monster

• Members
  • 50 posts

Posted 26 August 2007 - 15:45

Μακελειό το 21.
Επιτέλους μια σειρά που δεν φοβούνται να σκοτώσουν διάφορους χαρακτήρες.Πάντα θα δεις κάτι που θα σε ξαφνιάσει.
Posted Image

#79 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 26 August 2007 - 15:48

Μπορει κάποιος να μ βρει το σύμβολο της Τερεσα?..

#80 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 27 August 2007 - 01:48

Heres the symbol:Blissfull:

wCLAYMORExφ®ƒTƒCƒgFCLAYMORE.comΩραίο anime αν και από ότι βλέπω σιγά-σιγά αρχίζουν και το ψιλοαλλάζουν σε σχέση με το manga. Η υπόθεση και τα υπόλοιπα στοιχεία παραμένουν great μέχρι στιγμής though:wooi2:

Posted Image

#81 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 27 August 2007 - 10:39

Ah awesome :DDD! Arigato gosaimasu!!

Λείπω καιρο και δεν κατέβαζα το ανιμε, κ καινουργιο κεφαλαιο μανγκα δεν έχει βγει ακομα, αλλά άκουσα οτι θα σταματήσει στο 26 και θα συνεχίσει όταν συνεχίσει το μανγκα, αλήθεια είναι?

#82 anim

anim

Anime crazy

• Members
  • 9 posts

Posted 27 August 2007 - 20:29

Ένα από τα καλύτερα ανιμέ που βλέπω αυτό το διάστημα

Spoiler:

#83 valarauko

valarauko

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 29 August 2007 - 13:48

κορυφαίο είναι, το Claymore αν και το παράπονό μου θα το πώ, για το μάνγκα , έχω να δω καινούργιο chap μήνες.. ακούς εκεί να βγαίνει 1 το μήνα και να είναι και side story

ΤΡΕΕΕΛΑ σήμερα.. είναι η μάχη που περίμενα τόσο καιρό!!:wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul!!!!!

#84 anim

anim

Anime crazy

• Members
  • 9 posts

Posted 29 August 2007 - 20:16

κορυφαίο είναι, το Claymore αν και το παράπονό μου θα το πώ, για το μάνγκα , έχω να δω καινούργιο chap μήνες.. ακούς εκεί να βγαίνει 1 το μήνα και να είναι και side story

ΤΡΕΕΕΛΑ σήμερα.. είναι η μάχη που περίμενα τόσο καιρό!!:wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:

πράγματι!

#85 Hajate_Raborosu

Hajate_Raborosu

Monster

• Members
  • 50 posts

Posted 30 August 2007 - 20:44

SUPER και το 22.Ποιος κάθεται τώρα να περιμένει και το 23.Καλά εχω φάει τρελό
κάψιμο με το Claymore.H Clare τα έχει σπάσει όλα.:hero:
Posted Image

#86 Rubedo

Rubedo

Cloud walker

• Members
  • 18 posts

Posted 02 September 2007 - 17:00

Τόσο καιρό το άφηνα stand by αλλά είπα να δοκιμάσω το...γλυκό μια και καλή και φυσικά πορώθηκα! Από τις ελάχιστες φορές που δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου απ΄την οθόνη ειδικά στις μάχες. Μ' αρέσει που εστιάζει σε πολλούς χαρακτήρες ταυτόχρονα και δείχνει τις ανατροπές στις σχέσεις τους. I luv it!! :lovulovu:
Posted Image

"The closer you get to the meaning, the sooner you know that you 're dreaming..."

#87 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 08 September 2007 - 19:50

στο 23 epi είναι και η πρώτη συμαντική διαφοροποίηση απο το manga .....
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#88 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 08 September 2007 - 20:23

Δεν έχω διαβάσει το μάνγα για να πώ πόσο διαφορετικό από το αυτό είναι το επισόδιο, αλλά και πάλι το επισόδιο 23 ήταν πάρα πολύ καλό.

Περιμένω πως και πως το 24. Αντέ να δούμε πως θα εξελιχθεί.
Posted Image

#89 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 posts

Posted 08 September 2007 - 22:47

το claymore αν δεν ηταν απο την αρχη "δυνατο" χαρτι, σιγουρα ειναι η εκπληξη της χρονιας για μενα.
Posted Image
Πρωιν kakashi_sensei

#90 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 08 September 2007 - 23:07

Παντως για να τα λεμε ολα... Παρολο που ειναι μια απο τις ευχαριστες εκπληξεις για φετος, το animation του δεν εδειξε σημαδια βελτιωσης απο τα πρωτα επεισοδια.
Posted Image