Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Claymore

• Please log in to reply
304 replies to this topic

#16 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 14 April 2007 - 17:56

Ειδα το 1ο επεισοδιο Claymore.....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ επιτελους ενα τουμπανο γκομενακι φοβερες σεναριακες δυνατοτητες με φυσικα πολυ δραμα κ συναισθηματα..............Ηρθε η ωρα για μια ανανεωση...........ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Παω να κατεβασω κ το 2ο:clap: :clap: :clap:
Posted Image

#17 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 posts

Posted 15 April 2007 - 19:21

claymore rulez
Posted Image
Πρωιν kakashi_sensei

#18 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 15 April 2007 - 21:12

Πάρα πολύ καλο!
Και το ED theme μου άρεσε πάρα πολύ.

LfNX0dh.png

#19 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 29 April 2007 - 15:05

may I Ask a review/preview from the review team?

Posted Image

#20 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 29 April 2007 - 19:55

μολις ειδα κ το 4ο και ειναι κορυφη.......Μονο που δεν περιμενα να την σωσει τοσο συντομα ο raki περιμενα καπου στο 10-15 επεισοδιο,ειμαι περιεργος να δω τι σεναριο θα αποκτησει.........

***Τι γυφτοι που ειναι οι τυποι στο anidb αντι να φτιαξουν το account system τους καθονται σα να μην τρεχει τιποτα κ κανενας δεν μπορει να κανει register......ελεος
Posted Image

#21 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 29 April 2007 - 20:44

μολις ειδα κ το 4ο και ειναι κορυφη.......Μονο που δεν περιμενα να την σωσει τοσο συντομα ο raki περιμενα καπου στο 10-15 επεισοδιο,ειμαι περιεργος να δω τι σεναριο θα αποκτησει.........

***Τι γυφτοι που ειναι οι τυποι στο anidb αντι να φτιαξουν το account system τους καθονται σα να μην τρεχει τιποτα κ κανενας δεν μπορει να κανει register......ελεος

με σποιλαρες ;p

ως το 3 που ειδα καλο το claymore απλα μεχρι στιγμης δεν βλεπω να εχει κατι να κανει το μπαμ να πεις θα βλεπω την σειρα για αυτο τον λογο...

#22 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 12 May 2007 - 19:33

Παιδια εγω εχω δει και το 6ο και λεω οτι γινεται καλυτερο οσο προχωραει! Το ξεκινησα ετσι στο χαλαρο αλλα πιστευω θα ειναι μια ευχαριστη εκπληξη για φετος. Το κριμα ειναι οταν αν ειχαν λιγο καλυτερο σχεδιο θα μετρουσε ακομα πιο πολυ!
Posted Image

#23 Psycho

Psycho

#1 FMA fan

• Members
  • 116 posts

Posted 12 May 2007 - 19:52

Claymore is great. The only problem, as far as I am concerned, is that they go through the manga volumes too fast and they'll be forced to either show fillers or give us a filler ending.

p.s. Romy Paku rules all!!!
Posted Image

#24 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 17 May 2007 - 17:32

Είδα τα 6 πρώτα επισόδια (αυτά έχουν βγει μέχρι τώρα) και φαίνεται πολύ υποσχόμενο σαν ανίμε, άντε να δούμε την συνέχεια.

Ελπίζω να γίνει ακόμα καλύτερο, γιατί όσο πάει γίνεται άρκει να μην μας το χαλάσουν στο τέλος.

Όσο για το σχέδιο που φαίνεται ότι ταιριάζει απόλυτα με την ατμόσφαιρα του ανίμε.

Και ξέρεις κάποιος πόσα επισόδεια θα είναι τελικά η σειρά ;
Posted Image

#25 Johny B

Johny B

Fate/Stay Night Fan

• Members
  • 56 posts

Posted 17 May 2007 - 19:26

Μολις πριν λίγο είδα οτι εχει βγεί και το 07.
Οσο για τα πόσα επισόδεια θα έχει δεν βρήκα τπτ.
SORRY :nod:

#26 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 17 May 2007 - 19:42

Βαρέθηκα να λένε τα ίδια και τα ίδια και το παρατάω προ το παρόν. Μπορεί να το συνεχίσω όταν τελειώσει.

Posted Image

#27 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 01 June 2007 - 11:39

Είδα το 9ο χθες και όπως κάθε επισόδειο, με έκανε να σκάσω με το τι θα γίνει μετά! Θα προτιμούσα να το βλέπω όταν έχει τελιωσει βασικά, για αυτό το λόγο...

#28 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 01 June 2007 - 21:29

Και εγω μια απο τα ιδια θα σκασω:bahhh:
Κατι ασχετο πιο fun-sub κανει καλητερη δουλεια για να το καταιβασω!Εγω το καταιβαζω απο Eclipse!!
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#29 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 01 June 2007 - 21:34

Μείνε με eclipse. :riiight:
9 rocked.