Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Το καλό και το κακό της ημέρας...

• Please log in to reply
2002 replies to this topic

#1171 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 13 November 2008 - 19:32

Καλό : 1) άνοιξε το anime.gr
2) δεν είχα σχολείο σήμερα , ήμουν μόνος στο σπίτι και άραξα
3) τελείωσα το Monster και μου έχει μείνει μια υπέροχη αίσθηση
Κακό : έπρεπε να έχω διαβάσει πολύ πιο πολύ σήμερα ….:dazed:
Posted Image

#1172 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 13 November 2008 - 19:45

κακο: δυσκολη μερα γενικα στη δουλεια
καλο: full metal alhemist χθες το τελειωσα και ειναι απιθανο + μετα απο τοσες μερες μπορεσα να ξαναμπω στο site αυτο

#1173 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 13 November 2008 - 19:56

καλο :
Spoiler:

κακο :
Spoiler:

Posted Image Posted Image

#1174 lightshadow

lightshadow

*Don't be like me*

• Banned
  • 36 posts

Posted 14 November 2008 - 12:30

............................

Edited by lightshadow, 09 December 2008 - 00:39.

#1175 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 14 November 2008 - 12:37

το καλό της μέρας:το anime.gr its back!!
το κακό της μέρας:δεν θα ειμαι για πολύ καιρό ακόμα στη δουλειά για να σερφάρω :sigh2:
Posted Image

#1176 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 14 November 2008 - 12:39

το καλο: ηρθε η τσαντα Death Note που ειχα παραγγειλει για τον Ta$ απο Hawai και ησυχασα, γτ το ειχα εγνοια

το κακο: δνε εχει προς το παρον. λογικα η μερα θα καλυτερεψει, αλλα επιφυλασσομαι

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1177 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 14 November 2008 - 16:12

καλό:το anime.gr ανοιξε επιτελουυυυς!!!!
καλό 2: νεο επεισοδιο supernatural σημερααα!
κακό: κανενα so far!

Posted Image

#1178 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 19 November 2008 - 22:29

το καλό : δεν θα πάω αύριο στο σχολείο
το κακό : ο λόγος που δεν θα πάω είναι ότι έπαθα βρογχίτιδα :oo:
Posted Image

#1179 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 20 November 2008 - 03:05

Καλό:Μόλις τελείωσα το κατέβασμα 1900 εικόνων με J-babes:awww:

Κακό:Μετά από το παραπάνω δε γίνεται να υπάρχει κάτι κακό.Τα ξεχνάς όλα:Blissfull:

Posted Image

#1180 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 20 November 2008 - 13:44

Jiraiya παιδι μου...σε οποιοδηποτε ψυχολογο πεις οτι νιωθεις ευτυχης επειδη εχεις 1900 φωτογραφιες γκομενακιων, θα σου πει να βγεις απο το σπιτι γιατι δεν εισαι καλα...
Το καλο: Σημερα ειμαι αρκετα καλυτερα!
Το κακο: Η φαρμακευτικη αγωγη με αγχωνει, γιατι εχει τα ωραρια της, και ηδη μου λειπει το αλατι..θελω θελω θελω!!
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#1181 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 20 November 2008 - 14:12

Καλό χτεσινής ημέρας: Ήρθε φίλος στο σπίτι να δούμε ταινία.
Καλύτερο χτεσινής ημέρας: Τσέπωσα ταινίες για τον εαυτό μου. :kakaka:

Κακό σημερινής ημέρας: Δε πήγα τελικά στο πρωινό μάθημα... αν τη περάσω έτσι την Ψυχογλωσσολογία, να με βράσεις!:sadist:

Posted Image

#1182 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 20 November 2008 - 21:44

Καλό χτεσινής μέρας: Μου στειλαν το gears of war 2 που παρήγγειλα από το ebay!
Κακό χτεσινής μέρας: Στην αγγελία δεν έλεγε πως είναι το Ιαπωνικό (ευτυχώς είναι region free και στα Αγγλικά!), όπως επίσης δεν το στειλανε από Καναδά (όπως έλεγε η αγγελία), αλλά απο Hong Kong.
Btw έβαλα ουδέτερη αξιολόγηση στον τύπο(μια απο τις πολύ λίγες που έχει) να μάθει να είναι πιο σαφής!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#1183 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 30 November 2008 - 18:00

Καλο του τριημερου : Παρασκευη βγηκα με μια κορυφαια παρεα και περασαμε υπερβολικα καλα, απο επιτραπεζια μεχρι καμενες φωτογραφιες στην παραλιακη ως τις 4:30, Σαββατο μετα το D&D πηγα με αλλη παρεα για φαϊ, καφε, και βολτα διαρκειας (αφου ειχαν σταματησει τα λεωφορεια οταν τελειωσαμε κι ομως οι μισοι αποφασισαν να'ρθουν για βολτα μεχρι κοντα στο σπιτι μου που απειχε μιαμιση ωρα με τα ποδια!) και σημερα θα βρεθω με αλλη παρεα για παρτυ μιας κοπελας που γιορταζε πριν μερικες μερες. Η φοιτητικη ζωη στο απογειο της :wooi2:

Κακο του τριημερου : Με ολα αυτα καθυστερησα να ανεβασω τις φωτο του meeting του προηγουμενου Σαββατου και τωρα τρεχω να προλαβω! :bleh:
Posted Image

#1184 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 30 November 2008 - 18:12

καλο: μετα απο ενα σκ κατα το οποιο θα μπορουσα να εχω περασει απειρως καλυτερα, αν εμενα Θεσσαλονικη, επεστρεψα. Back in Black wiggas!

κακο:μολις αναποδογυρισε μισο μπουκαλι νερο πανω στο πληκτρολογιο μου. το οτι ακομα δεν εχει κανει τσουφ και μπορω να γραφω, ειναι σημαδι απο το Θεο οτι και να θελετε δνε μπορειτε να με ξεφορτωθειτε ευκολα
χαρ χαρ χαρ χαρ:hehehe:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1185 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 December 2008 - 02:43

adventurer.....φοιτητική ζωή είναι να σκάς ...πάφους, να ξυπνάς σε άγνωστα σπίτια, πόλεις
να κάνεις σεχ.. να είσαι όλη μέρα μεθυσμένος και παρόλα αυτά να περνάς τα μαθήματά σου
και κάθε μέρα να ανακαλύπτεις νέα πράγματα...αυτό που περιέγραψες ήταν μαθητική ζωή στο harry spot.

καλό της ημέρας...είδα μια φίλη μου μετά από πολύ καιρό.
κακό της ημέρας...δεν πρόλαβα να τη δω να παίζει μπάσκετ....και ένα τεράστιο hung over.