Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το καλό και το κακό της ημέρας...
Posted 01 December 2008 - 02:50
το κακο τησ ημερασ
σε καποια φαση εγω και ο κολλητοσ μου σηκωθηκαμε ορθιοι να αναπαραστησουμε το Τεκκεν και οπωσ παω να κανω μια κινηση,χτυπαω με δυναμη το χερι μου στο συνθετο του και πεφτω κατω λολ
και οι αλλοι οι βλακεσ δεν με ρωταγαν αν ειμουν καλα,αλλα ειχαν ψωφισει στα γελια
[FONT="] [/FONT]
[FONT=Tahoma]και παει ο κολητοσ μου να με σηκωσει και ταχα μου οπωσ μου δινει το χερι του για να με βοηθησει εγω του το τραβαω για να πεσει και αυτοσ κατω επιτηδεσ>.>για να καταλαβει ο χαζοσ[/FONT]
[FONT=Tahoma]λολ και γελαγαμε[/FONT]
[FONT=Tahoma]το θεμα ειναι οτι απο εκεινη τη στιγμη με ποναει πολλυυυυ το χερι μου και εχει ψηλομελανιασει[/FONT]
[FONT=Tahoma]ασε ουτε να το πλυνω δεν μπορω[/FONT]

Posted 01 December 2008 - 03:04
Μηπως θα μπορουσες να μας τιμησεις με τη γνωση του τροπου που επιτυγχανεται αυτο το τελευταιο μερος της επισημανσης, γιατι ειμαι σιγουρος οτι ειναι η kinky λεπτομερεια που λειπει, και εχω εντοπισει και μυριαδες συμπαθουντων ατομων.να είσαι όλη μέρα μεθυσμένος και παρόλα αυτά να περνάς τα μαθήματά σου
Posted 01 December 2008 - 20:51
Οντως μεγαλα καθαρματα. Αντι να γελανε επρεπε να τραβανε βιντεο να γελασουμε κι εμεις -_-τα καθαρματα.... -_-
@Erisadesu, αν εσυ οταν ησουν μαθητρια καφριλιζες μεχρι τις 4 το πρωι με διαφορετικες παρεες επι αρκετες μερες συνεχομενα, εγω παω πασο

Το καλο της ημερας : Μετα απο αρκετες μερες με ελλειπη υπνο σημερα εριξα εναν δεκαωρο υπνο και τον ευχαριστηθηκα!

Το κακο της ημερας : Τελικα ηταν αρκετα βαρετο το χθεσινο παρτυ

Posted 01 December 2008 - 21:14
Καλός της ημέρας
Παγκόσμια ημέρα κατα του AIDS σήμερα και επιτέλους κάποιος ασχολείτε.
Κακός της ημερας
ο Καραγκιόζης για δήμαρχος Θεσσαλονίκης αποφάσισε σήμερα να κάνει την γιορτή στην πόλη για να καλύψει με φως τα ποσοστά ανεργίας που ανέβηκαν μεσα σε μια εβδομάδα
και φυσικά δεν μπορούσε να την κάνει την γιορτή αλλη μέρα επρεπε να τη κανει αυτή τη μερα για να εμποδίσει τους αποβλακωμένους κάτοικους της πολης να μάθουν έστω και λίγα πραγματα για το aids.
Posted 01 December 2008 - 22:33
Edited by legeon, 11 December 2008 - 02:56.
Posted 01 December 2008 - 22:41
το κακό- παρά κοιμήθηκα κ έχασα το μάθημα
αχ βαχ όλα τα ωραία έρχονται με τίμημα μου φαίνεται!
Posted 14 December 2008 - 12:11
το καλό της ημέρας: χθες βραδυ πέρασα τέλεια!, ξύπνησα καλά και τώρα που μπορώ ετοιμάζομαι να βγω πάλι έξω μαζί με την τρελοπαρέα μου
ανησυχία της ημέρας: από Δευτέρα αρχίζει το χριστουγεννιάτικο ωράριο στα μαγαζιά, άρα και θα δουλεύω Δευτ.Τετ.Σαβ.Κυρ. 9με19:00 και Τρ.Πεμ.Παρ. 9με21:30
Posted 14 December 2008 - 13:20
κακό- έπεσε η άμυνα του οργανισμού μου κ μου ξαναβγήκε ο σταφυλόκοκος κ μάλλον θα ξανά-ενχειριστώ ...πφφφφ
Posted 14 December 2008 - 17:02
Κακό 2 : Κατάφερα να σβήσω όλες μου τις επαφές από το MSN
Καλό : Πήρα επιτέλους καινούργιο αριθμό για το κινητό...
Posted 14 December 2008 - 19:55

Κακό: Το κινητό μου καταρρέει. Κολλάει συνεχώς και για να ξαναξεκινήσει πρέπει να βγάλω τη μπαταρία και φτου κι απ'την αρχή! Άσε που το memory stick ΔΕ λέει να το αναγνωρίσει! Ericsson δεν ήθελα; Να τα φάω τώρα...

Posted 14 December 2008 - 20:06
Κακο : δεν εκατσε παρεα για DnD... sukata... και βαριεμαι...
Posted 15 December 2008 - 00:43
κακο-εχανα συνεχεια στο Driver εχασα 1 ωρα να ψαχνω για υποτιτλους και μετα εμαθα οτι ta χε φιλος μου σε dvd.