Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Το καλό και το κακό της ημέρας...

• Please log in to reply
2002 replies to this topic

#1186 GeRi

GeRi

AnatheMangitis!

• Members
  • 107 posts

Posted 01 December 2008 - 02:50

1. δεν ειχε πολυ δουλει στο μαγαζι
2. τα ξαναβρικα με την κοπελα μ
3. ξυπνισα πανω στην ωρα για να παω δουλεια...
τωρα δεν ξερω τη κακο ειχε η μερα μου.....
Posted Image

#1187 Yunancy

Yunancy

Anime Fan

• Members
  • 134 posts

Posted 01 December 2008 - 02:50

το καλο τησ ημερασ,μαζευτηκα στο σπιτι του κολλητου μου ολα τα φυλαρακια...και γελασαμε πολλυ

το κακο τησ ημερασ

σε καποια φαση εγω και ο κολλητοσ μου σηκωθηκαμε ορθιοι να αναπαραστησουμε το Τεκκεν και οπωσ παω να κανω μια κινηση,χτυπαω με δυναμη το χερι μου στο συνθετο του και πεφτω κατω λολ
και οι αλλοι οι βλακεσ δεν με ρωταγαν αν ειμουν καλα,αλλα ειχαν ψωφισει στα γελια
[FONT="] [/FONT]
[FONT=Tahoma]και παει ο κολητοσ μου να με σηκωσει και ταχα μου οπωσ μου δινει το χερι του για να με βοηθησει εγω του το τραβαω για να πεσει και αυτοσ κατω επιτηδεσ>.>για να καταλαβει ο χαζοσ[/FONT]
[FONT=Tahoma]λολ και γελαγαμε[/FONT]
[FONT=Tahoma]το θεμα ειναι οτι απο εκεινη τη στιγμη με ποναει πολλυυυυ το χερι μου και εχει ψηλομελανιασει[/FONT]
[FONT=Tahoma]ασε ουτε να το πλυνω δεν μπορω[/FONT]
Posted Image

#1188 GeRi

GeRi

AnatheMangitis!

• Members
  • 107 posts

Posted 01 December 2008 - 02:52

χτυπαω με δυναμη το χερι μου στο συνθετο του και πεφτω κατω λολ
και οι αλλοι οι βλακεσ δεν με ρωταγαν αν ειμουν καλα,αλλα ειχαν ψωφισει στα γελια

τα καθαρματα.... -_-
Posted Image

#1189 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 01 December 2008 - 03:04

να είσαι όλη μέρα μεθυσμένος και παρόλα αυτά να περνάς τα μαθήματά σου

Μηπως θα μπορουσες να μας τιμησεις με τη γνωση του τροπου που επιτυγχανεται αυτο το τελευταιο μερος της επισημανσης, γιατι ειμαι σιγουρος οτι ειναι η kinky λεπτομερεια που λειπει, και εχω εντοπισει και μυριαδες συμπαθουντων ατομων.

Posted Image

#1190 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 01 December 2008 - 20:51

τα καθαρματα.... -_-

Οντως μεγαλα καθαρματα. Αντι να γελανε επρεπε να τραβανε βιντεο να γελασουμε κι εμεις -_-

@Erisadesu, αν εσυ οταν ησουν μαθητρια καφριλιζες μεχρι τις 4 το πρωι με διαφορετικες παρεες επι αρκετες μερες συνεχομενα, εγω παω πασο :oo:

Το καλο της ημερας : Μετα απο αρκετες μερες με ελλειπη υπνο σημερα εριξα εναν δεκαωρο υπνο και τον ευχαριστηθηκα!:gn2:
Το κακο της ημερας : Τελικα ηταν αρκετα βαρετο το χθεσινο παρτυ:fromabove:
Posted Image

#1191 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 December 2008 - 21:14

@Adventurer...όταν ήμουν φοιτήτρια...επειδή κάνεις με μαθητές παρέα δεν σημαίνει ότι κάνεις φοιτητική ζωή.

Καλός της ημέρας
Παγκόσμια ημέρα κατα του AIDS σήμερα και επιτέλους κάποιος ασχολείτε.
Κακός της ημερας
ο Καραγκιόζης για δήμαρχος Θεσσαλονίκης αποφάσισε σήμερα να κάνει την γιορτή στην πόλη για να καλύψει με φως τα ποσοστά ανεργίας που ανέβηκαν μεσα σε μια εβδομάδα
και φυσικά δεν μπορούσε να την κάνει την γιορτή αλλη μέρα επρεπε να τη κανει αυτή τη μερα για να εμποδίσει τους αποβλακωμένους κάτοικους της πολης να μάθουν έστω και λίγα πραγματα για το aids.

#1192 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 01 December 2008 - 22:33

........................

Edited by legeon, 11 December 2008 - 02:56.

#1193 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 01 December 2008 - 22:41

το καλό- κοιμήθηκα 4 ώρες το μεσημέρι και επιτέλους χόρτασα ύπνο
το κακό- παρά κοιμήθηκα κ έχασα το μάθημα

αχ βαχ όλα τα ωραία έρχονται με τίμημα μου φαίνεται!

Posted Image

#1194 GeRi

GeRi

AnatheMangitis!

• Members
  • 107 posts

Posted 02 December 2008 - 00:41

Οντως μεγαλα καθαρματα. Αντι να γελανε επρεπε να τραβανε βιντεο να γελασουμε κι εμεις -_-

Πολυ σωστος!!!

Posted Image

#1195 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 14 December 2008 - 12:11

το κακό της ημέρας: όταν από την ημέρα της ονομαστικής σου γιορτής χτυπάει τουλάχιστον 5 φορές την ημέρα το κινητό σου και είναι η υπηρεσία αφιερώσεων της cosmote που σου παίζει συνέχεια το ίδιο χαζό τραγουδάκι αλλά δεν σου ξεκαθαρίζει από που προέρχεται η ριμάδα η αφιέρωση.

το καλό της ημέρας: χθες βραδυ πέρασα τέλεια!, ξύπνησα καλά και τώρα που μπορώ ετοιμάζομαι να βγω πάλι έξω μαζί με την τρελοπαρέα μου

ανησυχία της ημέρας: από Δευτέρα αρχίζει το χριστουγεννιάτικο ωράριο στα μαγαζιά, άρα και θα δουλεύω Δευτ.Τετ.Σαβ.Κυρ. 9με19:00 και Τρ.Πεμ.Παρ. 9με21:30

rrmr.png

#1196 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 14 December 2008 - 13:20

καλό- μου πέρασε επιτέλους η γρίπη!!
κακό- έπεσε η άμυνα του οργανισμού μου κ μου ξαναβγήκε ο σταφυλόκοκος κ μάλλον θα ξανά-ενχειριστώ ...πφφφφ

Posted Image

#1197 Evil Grin

Evil Grin

Μαρμελαδομπισκοτοζελεδάκι

• Members
  • 41 posts

Posted 14 December 2008 - 17:02

Κακό : Ράγισα τον αστραγαλό μου την Παρασκευή και δεν μπορώ να περματήσω μπορώ αλλά η μαμά στέκεται κέρβερος από πάνω μου συνέχεια...
Κακό 2 : Κατάφερα να σβήσω όλες μου τις επαφές από το MSN

Καλό : Πήρα επιτέλους καινούργιο αριθμό για το κινητό...όχι οτι ειναι και πολύ καλό αλλά νταξ κάτι είναι και αυτό...
[SIGPIC]C:\Documents and Settings\USER.EYA-MIX\Desktop\ANIME\ANIME\school copy.jpg[/SIGPIC]

#1198 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 14 December 2008 - 19:55

Καλό: Με βλέπω να νικάω σε ένα διαγωνισμό art που παίρνω μέρος!:tensai:

Κακό: Το κινητό μου καταρρέει. Κολλάει συνεχώς και για να ξαναξεκινήσει πρέπει να βγάλω τη μπαταρία και φτου κι απ'την αρχή! Άσε που το memory stick ΔΕ λέει να το αναγνωρίσει! Ericsson δεν ήθελα; Να τα φάω τώρα...:uhh: Nokia και πάλι Nokia!!

Posted Image

#1199 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 14 December 2008 - 20:06

Καλο : εχει κρεμα σοκολατα αποψε....
Κακο : δεν εκατσε παρεα για DnD... sukata... και βαριεμαι...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1200 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 15 December 2008 - 00:43

καλο της μερας-το σκεφτομαι
κακο-εχανα συνεχεια στο Driver εχασα 1 ωρα να ψαχνω για υποτιτλους και μετα εμαθα οτι ta χε φιλος μου σε dvd.