Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το καλό και το κακό της ημέρας...
Posted 15 October 2008 - 21:07
Καλό: Σήμερα είχα μάθημα με έναν καθηγητή, που τον συμπαθούμε πάρα πολύ και μάθαμε κάποια κουτσομπολιά σχετικά με ένα πρόβλημα που είχαμε στο παρελθόν με κάποιους καθηγητές (τους οποίους άνετα θα έγραφα στο death note!). Δεν είχαν βέβαια την αντιμετώπιση που θέλαμε, αλλά την κατσάδα την άκουσαν.
Posted 15 October 2008 - 21:38
Κακό : Είμαι σκατάσκατάσκατάσκατάαααααααααααα...

Posted 15 October 2008 - 21:43
καλο ( ;; ) .εβλεπα ολη μερα supernatural και pushing daisies
Posted 16 October 2008 - 10:12

Το θεματάκι είναι ότι έφερε μαζί και μια θηλυκιά γατούλα. Είναι πορτοκαλιά,είναι καφέ,είναι μαλιάρη και φοράει κουδουνάκι. δλδ είναι σπιτόγατα. Ποιός έρμος θα την ψάχνει δεν ξέρω...

Οπότε αν μέχρι αύριο την δω να παραμένει εδώ με βλέπω να βάζω αφίσες για χάρη της και να ψάχνω τον ιδιοκτήτη της
Το κακό της ημέρας:
edit γιατί βρήκα... μικροτσίπ... πήγα το Τσιφτόγατο μου να του βάλω. Αυτή δεν ήταν βελόνα,
ήταν η μετασανκορση του Γκοτζίλα. Άσε την διπλή νάρκωση που του κάνανε, τώρα έχω τύψεις
που τον έβαλα σε όλη αυτή την διαδικασία. Ευτυχώς δεν μου κρατάει μούτρα όπως έκανε η Chi
Edited by d.neko-angel, 17 October 2008 - 12:57.
Posted 17 October 2008 - 17:18

Το κακό: να δώ πότε θα τα προλαβαίνω όλα....
Το ακόμη καλύτερο: θα το γιορτάσω σήμερα
Το καλύτερο απο όλα: ναι, νιώθω καλά XD

Posted 17 October 2008 - 17:23
To Κακο:Πολλα νευρα σημερα και συγκεκριμενα στο φορουμ...
Posted 17 October 2008 - 18:07
το κακό : αντί να κάτσω να δω Monster ,έχουμε μια οικογενιακή επίσκεψη στη νονά μου και πρέπει να πάω ντε και καλά

Posted 17 October 2008 - 23:19
Το κακό.. δεν έχω αμαξι για να χαρώ το σαββατοκυριακο.!

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon

Posted 17 October 2008 - 23:24
Το Καλο:επιτελους μπορεσα να εγκαταστησω το καινουργιο Modem,και πιανω τωρα 15 στο Speedtest[απο 6 που επιανα παλια]Yay...
To Κακο:Πολλα νευρα σημερα και συγκεκριμενα στο φορουμ...
Πιες γάλα.Κάνει καλό ειδικά σε παιδάκια.
Posted 18 October 2008 - 10:21
Thanks for the tip...xDΠιες γάλα.Κάνει καλό ειδικά σε παιδάκια.
Το καλο της ημερας:Μολις μου κατεβηκε το Counter Strike Source,και επιτελους μετα απο 3 μηνες αποτοξινωση θα ξαναπαιξω Counter..
To ακομα καλυτερο:Κατεβηκε και το Berserk Game για ps2 και σκοπευω να καω αποψε...
Το κακο:Δεν εχω κανενα Anime στο PC μου αυτην την στιγμη,και η βαρεμαρα πεφτει χοντρα...

Posted 19 October 2008 - 17:49
number 2:το ξενύχτι επί πολλές μέρες και το σουλατσάρισμα έξω με το @@@@@@κρυο που έχει δεν βοήθησαν καθόλου την ανάρωση και η μύτη μου τρέχει σαν τρελή,το κεφάλι μου θα εκραγεί και όλα αυτά έχουν ως συνέπεια μια ατελείωτη γκρίνια άνευ προηγουμένου
το καλό:είμαι πολύ πεσμένη για να βρω κάτι καλό...dammit:borednn9:

Posted 20 October 2008 - 23:43
κακο:ειμαι αρρωστος
κακιστο:το νετ μου κατεβαζει αρκετα αργα
χειριστο:αν δεν ακυρω8ουν τα μαθηματα εχω 8ωρο

Posted 21 October 2008 - 00:30
lol 1st year ?καλο:σημερα με την απεργια τον μμμ υπαρχει μεγαλη πι8ανοτητα να ακυρο8ουν μα8ηματα λογο μη προσελευσης φοιτητων
κακο:ειμαι αρρωστος
κακιστο:το νετ μου κατεβαζει αρκετα αργα
χειριστο:αν δεν ακυρω8ουν τα μαθηματα εχω 8ωρο(((

Posted 21 October 2008 - 00:43
lol 1st year ?
yeap
Posted 22 October 2008 - 19:57
και εμείς δουλεύαμε κανονικά

το ακόμα πιο κακό: την Δευτέρα μας φέρανε στο μαγαζί καινούρια κοπελιά, σήμερα την είδα
να σουφρώνει κάτι μέσα από το μαγαζί. θα την παρατηρήσουμε και τις επόμενες μέρες
και αν το επαναλάβει αναγκαστική αναφορά στο big boss. Το κακό είναι ότι όλο αυτό με κάνει
να αισθάνομαι σαν γκεστάπο

Το καλό της ημέρας: από στιγμή σε στιγμή καταφθάνουν οι κολλητές μου και μετά από αρκετό καιρό
επιτέλους θα ανιμοκαούμε και οι τρείς μας