Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Το καλό και το κακό της ημέρας...

• Please log in to reply
2002 replies to this topic

#1141 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 15 October 2008 - 21:07

Κακό: έχω ξενερώσει άσχημα που δεν μπορώ να βρω φροντιστήριο Ισπανικών με μια λογική τιμή, ή μια part-time δουλειά της προκοπής, και κοντεύω να σκάσω από το κακό μου!

Καλό: Σήμερα είχα μάθημα με έναν καθηγητή, που τον συμπαθούμε πάρα πολύ και μάθαμε κάποια κουτσομπολιά σχετικά με ένα πρόβλημα που είχαμε στο παρελθόν με κάποιους καθηγητές (τους οποίους άνετα θα έγραφα στο death note!). Δεν είχαν βέβαια την αντιμετώπιση που θέλαμε, αλλά την κατσάδα την άκουσαν.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#1142 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 posts

Posted 15 October 2008 - 21:38

Καλό : Τελείωσε γρήγορα η ημέρα.
Κακό : Είμαι σκατάσκατάσκατάσκατάαααααααααααα...:cry5:

Posted Image

#1143 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 15 October 2008 - 21:43

κακο. ειμαι συναχωμενη ολη τη βδομαδα αλλα σημερα χειροτερεψα και ειμαι χαλιααα
καλο ( ;; ) .εβλεπα ολη μερα supernatural και pushing daisies

Posted Image

#1144 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 16 October 2008 - 10:12

το πολύ καλό της ημέρας: γύρισε σπίτι ο Τσίφτης!!! ο γάτος μου, το αστέρι μου, ο γελαδίτσος μου, το soupline μου (και ναι είπαμε πάνω απο όλα είναι ο γάτος μου :P ) μετά από 2 ολόκληρες ημέρες γύρισε επιτέλους στο σπίτι!!!!! :wooi2::wooi2::wooi2:

Το θεματάκι είναι ότι έφερε μαζί και μια θηλυκιά γατούλα. Είναι πορτοκαλιά,είναι καφέ,είναι μαλιάρη και φοράει κουδουνάκι. δλδ είναι σπιτόγατα. Ποιός έρμος θα την ψάχνει δεν ξέρω... :emptyonexg1:
Οπότε αν μέχρι αύριο την δω να παραμένει εδώ με βλέπω να βάζω αφίσες για χάρη της και να ψάχνω τον ιδιοκτήτη της

Το κακό της ημέρας: δεν έχω βρει ακόμα κανένα
edit γιατί βρήκα... μικροτσίπ... πήγα το Τσιφτόγατο μου να του βάλω. Αυτή δεν ήταν βελόνα,
ήταν η μετασανκορση του Γκοτζίλα. Άσε την διπλή νάρκωση που του κάνανε, τώρα έχω τύψεις
που τον έβαλα σε όλη αυτή την διαδικασία. Ευτυχώς δεν μου κρατάει μούτρα όπως έκανε η Chi

Edited by d.neko-angel, 17 October 2008 - 12:57.

rrmr.png

#1145 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 17 October 2008 - 17:18

Το πολύ καλό: I've got a job job job!!! A serius one for a change :D
Το κακό: να δώ πότε θα τα προλαβαίνω όλα....

Το ακόμη καλύτερο: θα το γιορτάσω σήμερα
Το καλύτερο απο όλα: ναι, νιώθω καλά XD
Posted Image

#1146 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 17 October 2008 - 17:23

Το Καλο:επιτελους μπορεσα να εγκαταστησω το καινουργιο Modem,και πιανω τωρα 15 στο Speedtest[απο 6 που επιανα παλια]Yay...
To Κακο:Πολλα νευρα σημερα και συγκεκριμενα στο φορουμ...

Berserk___Gatsu.jpg

#1147 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 17 October 2008 - 18:07

το καλό : είναι παρασκευή
το κακό : αντί να κάτσω να δω Monster ,έχουμε μια οικογενιακή επίσκεψη στη νονά μου και πρέπει να πάω ντε και καλά :oo:
Posted Image

#1148 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 17 October 2008 - 23:19

To καλό της ημέρας! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ!!!
Το κακό.. δεν έχω αμαξι για να χαρώ το σαββατοκυριακο.!
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#1149 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 17 October 2008 - 23:24

Το Καλο:επιτελους μπορεσα να εγκαταστησω το καινουργιο Modem,και πιανω τωρα 15 στο Speedtest[απο 6 που επιανα παλια]Yay...
To Κακο:Πολλα νευρα σημερα και συγκεκριμενα στο φορουμ...

Πιες γάλα.Κάνει καλό ειδικά σε παιδάκια.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#1150 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 18 October 2008 - 10:21

Πιες γάλα.Κάνει καλό ειδικά σε παιδάκια.

Thanks for the tip...xD

Το καλο της ημερας:Μολις μου κατεβηκε το Counter Strike Source,και επιτελους μετα απο 3 μηνες αποτοξινωση θα ξαναπαιξω Counter..
To ακομα καλυτερο:Κατεβηκε και το Berserk Game για ps2 και σκοπευω να καω αποψε...

Το κακο:Δεν εχω κανενα Anime στο PC μου αυτην την στιγμη,και η βαρεμαρα πεφτει χοντρα...:emptyonexg1:

Berserk___Gatsu.jpg

#1151 momO

momO

somber

• Members
  • 285 posts

Posted 19 October 2008 - 17:49

το κακό number 1:πέφτει απίστευτη βαρεμάρα σήμερα...είμαι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και δεν έχω τι να κάνω >.<
number 2:το ξενύχτι επί πολλές μέρες και το σουλατσάρισμα έξω με το @@@@@@κρυο που έχει δεν βοήθησαν καθόλου την ανάρωση και η μύτη μου τρέχει σαν τρελή,το κεφάλι μου θα εκραγεί και όλα αυτά έχουν ως συνέπεια μια ατελείωτη γκρίνια άνευ προηγουμένου

το καλό:είμαι πολύ πεσμένη για να βρω κάτι καλό...dammit:borednn9:
Posted Image

#1152 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 20 October 2008 - 23:43

καλο:σημερα με την απεργια τον μμμ υπαρχει μεγαλη πι8ανοτητα να ακυρο8ουν μα8ηματα λογο μη προσελευσης φοιτητων
κακο:ειμαι αρρωστος
κακιστο:το νετ μου κατεβαζει αρκετα αργα
χειριστο:αν δεν ακυρω8ουν τα μαθηματα εχω 8ωρο :((((

qzMHWHd.png

#1153 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 21 October 2008 - 00:30

καλο:σημερα με την απεργια τον μμμ υπαρχει μεγαλη πι8ανοτητα να ακυρο8ουν μα8ηματα λογο μη προσελευσης φοιτητων
κακο:ειμαι αρρωστος
κακιστο:το νετ μου κατεβαζει αρκετα αργα
χειριστο:αν δεν ακυρω8ουν τα μαθηματα εχω 8ωρο :((((

lol 1st year ? :P
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#1154 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 21 October 2008 - 00:43

lol 1st year ? :P

yeap

qzMHWHd.png

#1155 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 22 October 2008 - 19:57

το κακό της ημέρας: σήμερα όλα τα μαγαζιά γύρο μας που ανήκουν σε ιδιώτες απεργούσαν
και εμείς δουλεύαμε κανονικά :frozen:

το ακόμα πιο κακό: την Δευτέρα μας φέρανε στο μαγαζί καινούρια κοπελιά, σήμερα την είδα
να σουφρώνει κάτι μέσα από το μαγαζί. θα την παρατηρήσουμε και τις επόμενες μέρες
και αν το επαναλάβει αναγκαστική αναφορά στο big boss. Το κακό είναι ότι όλο αυτό με κάνει
να αισθάνομαι σαν γκεστάπο :emptyonexg1:

Το καλό της ημέρας: από στιγμή σε στιγμή καταφθάνουν οι κολλητές μου και μετά από αρκετό καιρό
επιτέλους θα ανιμοκαούμε και οι τρείς μας :hahaha:

rrmr.png