Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Το καλό και το κακό της ημέρας...

• Please log in to reply
2002 replies to this topic

#586 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 16 May 2008 - 20:00

καλο - επιτελους ξεκινησα να μαζευω υλικα να κανω το 1 μου σουσι(πηρα ενα ωραιο βιβλιο απο το ιαπωνικο μινι μαρκετ)
κακο - ειναι στα τελευταια ο σκυλος μου :nosey:
Posted Image

#587 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 16 May 2008 - 22:37

Το καλό: Μόλις γύρισα από καφεδάκι(και 3 ώρες στα solaris και otaku no sekai) με διάφορα παιδιά από το forum

Το κακό: Γύρισα από τον προαναφερθέντα καφέ....

Posted Image

#588 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 16 May 2008 - 22:40

Το καλό: θα λείψουμε στον Okami και έχω συγκηνηθεί :P
Το κακό: έχω 3 σοβαρές εργασίες στην άκρη και να δώ πότε θα προλάβω να τις κάνω.
Posted Image

#589 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 16 May 2008 - 23:13

Βράστε το προηγούμενο post μου!!!!!!!

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ: ΕΧΩ ΔΩΡΕΑΝ INTERNET ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!:joyful::joyful::joyful::joyful::joyful:

Posted Image

#590 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 16 May 2008 - 23:42

Το καλό: Μόλις γύρισα από καφεδάκι(και 3 ώρες στα solaris και otaku no sekai) με διάφορα παιδιά από το forum

Το κακό: Γύρισα από τον προαναφερθέντα καφέ....

+1 ωραία ήταν...........
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#591 Tamaki

Tamaki

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 17 May 2008 - 03:04

Το καλό: Πάμε εκδρομή!! :wooi2:

Το κακό.. : Δεν κατάφερα να κοιμηθώ ακόμη και έχω πρωινό πρωινό ξύπνημα.

Spoiler:

#592 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 17 May 2008 - 10:05

Το καλο της χθεσινης ημερας: None...
Το κακο της χθεσινης ημερας: Γυρισα σπιτι μου στις 23,40 απο το θεατρο, ενω δουλευα απο τις 10 το πρωι. 10,00 με 18,00 στο γραφειο, και 19,00 με 23,00 στην παρασταση του θεατρου.Περιττο να πω οτι επρεπε να εχω παρει βαζελινη και προφυλακτικα μαζι μου..παρασκευη στο θεατρο ειναι θανατος,δεν θελω να σκεφτομαι πως θα ειναι σημερα που εχει 2 παραστασεις..αφηστε που κοντεψα να πλακωθω με 2 πελατες οι οποιοι νομιζουν οτι ειμαστε υπηρετισκοι και φερονται πολυ ασχημα ενω απο την αρχη εκεινοι εχουν κανει λαθος...γυρισα λοιπον κοντα 12 τα μεσανυχτα σπιτι μου, και επεσα σε κωμα.
Το καλο της σημερινης ημερας: 15,00 σχολαω και επιτελους θα ξεκουραστω λιγο..
Το κακο της σημερινης ημερας: Με πηρε η μαμα μου στο κινητο να με ξυπνησει 7 η ωρα, και ξυπνησα με κατι νευρα, γιατι στην μαστουρα του υπνου ειχα την εντυπωση οτι ηταν κυριακη και σκεφτηκα "ρε γαμωτο..μετα απο δυο βδομαδες ανελεητου βιασμου στην εταιρια, μια κυριακη εχω κι εγω να κοιμηθω παραπανω και με ξυπνανε κυριακατικα?"...και μετα συνηδειτοποιησα οτι ειναι σαββατο....και οτι δουλευω...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#593 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 18 May 2008 - 20:16

το καλο: κανενα
το κακο: απο βλακεια μου με πηρε ο υπνος και δεν προλαβα να (ξανα)βρω για καφε τον Red Pyramid και τη Larocca σημερα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#594 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 posts

Posted 18 May 2008 - 20:25

the good:τελειωσα το σχεδιο που ηθελα να τελειωσω εδω και κατι μηνες , βγηκα εξω και εχω ελατωσει το καπνισμα
the bad 1: ειναι σε κολλα α3 και που να βρω εχω τετοιο σκανερ να το περασω στο λαπτοπ???
the bad 2: πρεπει να κανω ενα ποτραιτο για αυριο και βαριεμαι.......+πειναω αλλα δεν θελω να παρω κι αλλα κιλα :stubborn:
Posted Image
πραγματικα θελω να ψοφησω

#595 Tamaki

Tamaki

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 19 May 2008 - 06:32

το καλο: κανενα
το κακο: απο βλακεια μου με πηρε ο υπνος και δεν προλαβα να (ξανα)βρω για καφε τον Red Pyramid και τη Larocca σημερα

Κανένα;;; :erk:
Που μας είδες δεν ήταν καλό;;;
Spoiler:

Καλά εγώ δεν ξέρω που να αρχίσω και που να τελειώσω.. και κακό δεν έχω ούτε παράπονο!
Να πω για τις δυο προηγούμενες μέρες..μιας και είμαστε πολύ νωρίς στη σημερινή:hmmm:

τα καλά: γνώρισα τον melkor,την erisabetsu,τον adventurer,τον ptomahawk,τη nasia27 και.. τον kenny!
Spoiler:

κακό δεν έχουμε..πάω να πέσω γιατί πριν λίγο μπήκα στο σπίτι :gn2:

Να 'στε όλοι καλά!! Τέλεια περάσαμε,τέλεια! :wooi2:
edit: μόλις βρήκα το κακό.. το location μου είναι πλέον μόνο μέσα στο μυαλό μου.. imaginary..αχ!

Edited by LaRocca, 19 May 2008 - 06:50.

Spoiler:

#596 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 19 May 2008 - 06:38

Κανένα;;; :erk:
Που μας είδες δεν ήταν καλό;;;

Spoiler:

Καλά εγώ δεν ξέρω που να αρχίσω και που να τελειώσω.. και κακό δεν έχω ούτε παράπονο!
Να πω για τις δυο προηγούμενες μέρες..μιας και είμαστε πολύ νωρίς στη σημερινή:hmmm:

τα καλά: γνώρισα τον melkor,την erisabetsu,τον adventurer,τον ptomahawk,τη nasia27 και.. τον kenny!
Spoiler:

κακό δεν έχουμε..πάω να πέσω γιατί πριν λίγο μπήκα στο σπίτι :gn2:

Να 'στε όλοι καλά!! Τέλεια περάσαμε,τέλεια! :wooi2:

Πράγματι, πολύ ωραία ήταν. Ο Kenny εμφανίστηκε θεαματιικά μέσα σε καπνό και αστραπές, αλλά δεν μπορώ να πώ περρισσότερα, για να μη με πιάσει η μισανθρωπία του.:hahaha: Χάρηκ που ξαναείδα την Eri ενώ και οι Melkor (Blind Guardian ftw), Adventurer και nasia27 πολύ καλά παιδιά και καλή παρέα.

Το φαγητό των βόρειων πράματι σκίζει σε ποιότητα το φαγητό της Αθήνας.

Επίσης έχω να δηλώσω, την επόμενη φορά δεν έχει βόλτα με μισο-δυαλιμένη βαρκούλα για ποτό.

Το κακό της ημέρας: έχω να πάω σχολή και ΔΕΝ ΘΕΛΩΩΩΩΩ
Το καλό της ημέρας: θα φάω λίγο ακόμη προτού φύγω

Edited by red pyramid, 19 May 2008 - 06:43.

Posted Image

#597 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 posts

Posted 19 May 2008 - 12:24

Καλό:Ξύπνησα αργά,άρα κοιμήθηκα καλά....
Κακό:Τώρα που ξύπνησα όμως, πρέπει να διαβάσω:emptyonexg1:...
Posted Image

#598 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 19 May 2008 - 12:28

καλο:κατεβαζω απο την βιβλιοθηκη των ΤΕΙ Σερρων με 1,1mbps
κακο:πειναω τρελα και ειμαι με 4 ωρες υπνο ...zzzzzZZZZZZZZzzzzz

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#599 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 19 May 2008 - 20:01

Καλό:Περπατούσα επι 2 ώρες(πήγα ερμού και πλάκα)
Κακό:Ξέχασα ότι 9 με 11 δεν είχα μάθημα και τριγυρνούσα στην Αθήνα λες και ήμουν τουρίστρια ΈΛΕΟΣ!!!
Posted Image
Cain is always back!!!
:wis:

#600 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 19 May 2008 - 20:32

Το καλό: Τέλειωσα τα αγγλικά
Το κακό: Αρχίζουν οι εξετάσεις

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.