Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το καλό και το κακό της ημέρας...
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 20:43
- Ποναει η κοιλια μου (απ' την ασκηση)
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 20:48
Το κακό της ημέρας:Βαριέμαι ελεινά και η connection μου πάει λες και είναι ΧΕΛΩΝΑ!

Cain is always back!!!

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 21:40

Το κακό: με κόλλησε 14 ιούς ένας συνεργάτης μου

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 11:33
Το κακο: Πρεπει να κανουμε ευχελαιο στην εταιρια...χθες επεσε μια κοπελα απο τις σκαλες και εσπασε το ποδι της...αυτο ειχε ως αποτελεσμα να αλλαξουν τα ωραρια ολονων, και απο εκει που εγω θα σχολουσα 6, θα σχολασω στις 9, γιατι το ατομο που θα αλλαζε εμενα θα παει να αλλαξει στη θεση της κοπελας που τσακιστηκε...βεβαια, ενταξει, ανθρωπινα ειναι αυτα, κι εμενα οταν τσακιστηκα καποιος χωθηκε για να με αντικαταστησει. Το λυπηρο ειναι οτι σημερα εχει γενεθλια αυτη η κοπελα...και οτι εγω θα δουλεψω 11 ωρες...

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 20:40
Το κακό: νυστάζω από τώρα και πρέπει να μελετήσω.
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 23:14
κακό: σήμερα συνειδητοποίησα πως απομένουν 3 μόνο ταινίες...πάλι καλά που το 2010 βγαίνει το Hobbit! επίσης βαριέμαι να πάω μέχρι το ψυγείο να πάρω βυσσινάδα.

*The Whomping Willows*
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 23:25
LOOOOOL! Εγραψες!!!επίσης βαριέμαι να πάω μέχρι το ψυγείο να πάρω βυσσινάδα.
Καλο : Σημερα αισθανομαι οτι εκανα ενα καλο βημα για να αρχισω να ξαναβρισκω τον εαυτο μου (ψυχικα) , και κανονισα να βρω μια φιλη μου που εχω καιρο να δω πριν αρχισει τις εξετασεις της.
Κακο : Χαλαστηκα λιγο που πρωτα ακυρωθηκε το σινεμα και μετα η παρεα μου βγηκε και δεν με ειπε... Πρεπει και να περασα κοντα τους ενω γυρνουσα σπιτι κατα τις εννια.

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 23:42
κακό:εξαιτίας αυτού είμαι ξύπνιος από τις 8 και είμαι με 4 ώρες ύπνο

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 23:47
Κακό:Δεν έχω αρκετές για να γεμίσουν οι τοίχοι....
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 12:30
Το καλό: Σήμερα έφαγα μαγειρευτό φαγάκι από μια φίλη μου! Σπιτικό φαΐ=

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Teachan: 16 Μάιος 2008 - 12:45
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 16:22
Τώρα έχω άρωμα πράσινο μήλο!
green apple???καλυτερα το αβοκαντο....

καλο: περιμενω να φυγει η μανα μου μπας και ξεκινησω να ζω
κακο: πολλες παρεξηγησεις....που θα μου σπασουν τα νευρα

πραγματικα θελω να ψοφησω
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 16:30
Περαστικα σου (καλα που υπαρχει και το forum για να μπορεις να εκφραζεσαι και χωρις φωνηΤο κακό: Τρέχω να προλάβω να βρω ασκήσεις για τα ιδιαίτερα! Το να κάνεις μάθημα σε άλλους έχει λεφτά τρελλά, αλλά έχει και τρέξιμο...! Α! Επιπλέον, ο πυρετός με άφησε, αλλά η ιστορία συνεχίζεται με διάρροια, και πιασμένη φωνή...

Το καλο : Περασα πολυ καλα σημερα, και εβγαλα και μια κορυφαια φωτογραφια

Το κακο : Με βλεπω να ξενυχταω δευτερη μερα συνεχομενα που σημαινει θα κοιμαμαι αυριο στο D&D.

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 17:56
Το κακό της ημέρας- Η θεία μου κουρεύτηκε κι αυτή και έχουμε και οι 2 το ίδιο μαλλί!
(Για να μην παρεξηγηθώ) Δεν έχω πρόβλημα που το έχουμε ίδιο (ούτε με την θεία μου) αλλά όσο να χει, πήγαινα για την μεγάλη αλλάγη και αννανέοση και έπεσα πάνω της με την ίδια ακριβώς αναννέοση που έχω και εγώ...
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 19:33
Κακο -- Βαριέμαι ΕΛΛΕΙΝΑ να διαβασω για την upcoming εξεταστική. :/