Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Το καλό και το κακό της ημέρας...

• Please log in to reply
2002 replies to this topic

#556 adelard

adelard

I believe in nargles!

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 17:36

καλό ημέρας: έπεισα τον πατέρα μου να φυτέψουμε βατομουριές στον κήπο! όχι πως θα τρώγονται, but oh, well!

κακό ημέρας: ήθελα και μανιτάρια αλλά φαίνεται πως χρειάζονται υγρασία, κρύο και δάσος για να ευδοκιμήσουν. damn! και θα τα φυτεύαμε έτσι ώστε να σχηματίζουν νεραιδόκυκλο! μάλλον η σκέψη αυτή αποθάρρυνε τον πατέρα μου! :unlucky:
"...give me three guesses. Is it professor mcgonagall? Is it lavender brown? No, it's draco and harry sitting in a tree, s-n-o-g-g-i-n-g..." :kawaii:

*The Whomping Willows*

#557 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 00:42

καλό ημέρας: έπεισα τον πατέρα μου να φυτέψουμε βατομουριές στον κήπο! όχι πως θα τρώγονται, but oh, well!

κακό ημέρας: ήθελα και μανιτάρια αλλά φαίνεται πως χρειάζονται υγρασία, κρύο και δάσος για να ευδοκιμήσουν. damn! και θα τα φυτεύαμε έτσι ώστε να σχηματίζουν νεραιδόκυκλο! μάλλον η σκέψη αυτή αποθάρρυνε τον πατέρα μου! :unlucky:

αντιπροτείνω μουριά μόνο που οι ρίζες θα μπουν στα θεμέλια.
για τα μανιτάρια έχω μερικές καλές ιδέες απλά πρώτα πειραματίσου σε μια γλάστρα για λίπασμα ότι σαπιο βρεις.

καλό της ημέρας: ωραία μέρα με τις φίλες
κακότ της ημέρας : θα πάω στην δουλειά το πρωί.

#558 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 04:13

κακο τη ημερας: δυο στα δυο, παλι ξυπνησα στις 5 το πρωι και παλι βρηκα οτι ειχε καοπει το ρεμα κατα τις 2 κα ιξαναηλθε

το καλο της ημερας. ξαναρυθμισα το ξτπνητηρι. πρεπει να σηκωθω οπωσδηποτε στις 8

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#559 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 14:46

Το καλό της ημέρας: ξεκινάω δουλειά
Το κακό της ημέρας: ξεκινάω δουλειά και έχει αρχήσει και τα φτήνει το pc μου
Δημοσιευμένη  εικόνα

#560 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 14:55

Το κακό της ημέρας: Είμαι άυπνος
Το 2ο κακό της ημέρας: Από το πρωί έχω έναν απίστευτο πονοκέφαλο
Το 3ο κακό της ημέρας: Με το που βγήκα από το μάθημα με κουτσούλησε περιστέρι(το σπίτι του μέσα) και έπρεπε να γυρίσω μέχρι το σπίτι μου με το "τρόπαιο"
Το 4ο κακό της ημέρας: Μου έπεσαν οι σημειώσεις σε νερά στο δρόμο(πάνω που είπα κι εγώ να κρατήσω)

Το καλό της ημέρας: Πόσο πιο σκ@τ@ μπορεί να πάει αυτή η μέρα???

Δημοσιευμένη  εικόνα

#561 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 19:52

To κακό : δεν προχώρησα καθόλου τις εργασίες μου γιατί σκυλοβαριέμαι ενώ αύριο και μεθαύριο παραδίδω!!!!!:run:

Το καλό: βλέπω posts σαν αυτά του Kon Okami και παίρνω θάρρος!!!!:Blissfull:

#562 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 14:20

Το κακό: έχω τη πιο βαρετή δουλειά στη χώρα μετά απο το να βλέπεις το γρασίδι να φυτρώνει (βασικά αυτό πιο ενδιαφέρον είναι)

Το καλό: φεύγω φεύγω φεύγω σύντομα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#563 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 15:01

the good:αν και χειρουργημενος παιρνω τα συμπρακαλα μου και παω κρητη ΓΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕε
the bad:που θαφησω τν κολλητουλη μου,μοναχο του-θα τον φαει η μιζερια των πανελληνιων

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ BRO M!!!!!!!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
πραγματικα θελω να ψοφησω

#564 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 18:01

+:New batch of manga just arrived:wooi2:
-:Ειμαι πτωμα,και εχω ενα σκασμο εργασιες να κανω,να δω ποτε θα τα διαβασω:emptyonexg1:

#565 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 21:44

κακο της ημερας: με ποναει η μεση

καλο: ο ππαπους μαλλον ξεφυγε απο το προβλημα της υγειας του:D
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#566 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 21:49

Καλο: εχω τοσα ανιμε αποθηκευμενα που δεν ειδα κι ανυπομονω να δω.....:bike:

Κακο: επαθε ελαφρυ εγκεφαλικο ο παππους μου....:emptyonexg1:

#567 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 07:16

Περαστικα Gaia...Σιδερενιος με το καλο!
Κακο της ημερας: Ξυπνησα με πανικο, γιατι εχω ξεχασει το κινητο μου στη δουλεια, και δεν ειχα ξυπνητηρι, και με τρομαξε ο πατερας μου που φωναζε εξω απο την πορτα μου...
Καλο της ημερας: Ξυπνησα...αυτο απο μονο του ειναι αθλος...κατα τ'αλλα ειναι νωρις ακομα για να ξερω...ισως κανω edit αργοτερα...:stubborn:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#568 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 13:22

Το καλό: Ωραία παρέα στη λέσχη για φαγητό με τις φίλες μου. Επίσης, παίρνω ωραία σχόλια για το fanart μου!!

Το κακό: Είμαι έτοιμη να λιποθυμίσω, τα κόκαλά μου με πονάνε και έχω ρίγη. Είχα όλη τη νύχτα πυρετό και τώρα πρέπει να πάω σπίτι μου και να ξαναχωθώ στις κουβέρτες μου. Χώρια που είμαι εντελώς μόνη στο σπίτι! Being ill sucks!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#569 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 13:26

Το καλό: Ωραία παρέα στη λέσχη για φαγητό με τις φίλες μου. Επίσης, παίρνω ωραία σχόλια για το fanart μου!!

Το κακό: Είμαι έτοιμη να λιποθυμίσω, τα κόκαλά μου με πονάνε και έχω ρίγη. Είχα όλη τη νύχτα πυρετό και τώρα πρέπει να πάω σπίτι μου και να ξαναχωθώ στις κουβέρτες μου. Χώρια που είμαι εντελώς μόνη στο σπίτι! Being ill sucks!

περαστικααα...να πας σε γιατρο...ποτε δν ξερεις τι μπορει να χεις:nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα
πραγματικα θελω να ψοφησω

#570 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 14:50

ερχομαι ερχομαι, για παρεα και βεντουζες:drink:

περαστικα σε ολους τους αρρωστους, και σιδερενιοι

ontopic: το καλο, ακομα μια χαλαρη μερα με φιλους
το κακο, ακομα μια μουντη μερα, και διαβασμα γιοκ

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Melkor1431: 14 Μάιος 2008 - 14:56

1345977285497_zps066ae44a.jpg