κακο - ειναι στα τελευταια ο σκυλος μου
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Το καλό και το κακό της ημέρας...
Posted 16 May 2008 - 20:00
κακο - ειναι στα τελευταια ο σκυλος μου
Posted 16 May 2008 - 22:40
Το κακό: έχω 3 σοβαρές εργασίες στην άκρη και να δώ πότε θα προλάβω να τις κάνω.
Posted 16 May 2008 - 23:13
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ: ΕΧΩ ΔΩΡΕΑΝ INTERNET ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!

Posted 16 May 2008 - 23:42
Το καλό: Μόλις γύρισα από καφεδάκι(και 3 ώρες στα solaris και otaku no sekai) με διάφορα παιδιά από το forum
Το κακό: Γύρισα από τον προαναφερθέντα καφέ....
+1 ωραία ήταν...........

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!
Posted 17 May 2008 - 03:04
Το κακό.. : Δεν κατάφερα να κοιμηθώ ακόμη και έχω πρωινό πρωινό ξύπνημα.
Posted 17 May 2008 - 10:05
Το κακο της χθεσινης ημερας: Γυρισα σπιτι μου στις 23,40 απο το θεατρο, ενω δουλευα απο τις 10 το πρωι. 10,00 με 18,00 στο γραφειο, και 19,00 με 23,00 στην παρασταση του θεατρου.Περιττο να πω οτι επρεπε να εχω παρει βαζελινη και προφυλακτικα μαζι μου..παρασκευη στο θεατρο ειναι θανατος,δεν θελω να σκεφτομαι πως θα ειναι σημερα που εχει 2 παραστασεις..αφηστε που κοντεψα να πλακωθω με 2 πελατες οι οποιοι νομιζουν οτι ειμαστε υπηρετισκοι και φερονται πολυ ασχημα ενω απο την αρχη εκεινοι εχουν κανει λαθος...γυρισα λοιπον κοντα 12 τα μεσανυχτα σπιτι μου, και επεσα σε κωμα.
Το καλο της σημερινης ημερας: 15,00 σχολαω και επιτελους θα ξεκουραστω λιγο..
Το κακο της σημερινης ημερας: Με πηρε η μαμα μου στο κινητο να με ξυπνησει 7 η ωρα, και ξυπνησα με κατι νευρα, γιατι στην μαστουρα του υπνου ειχα την εντυπωση οτι ηταν κυριακη και σκεφτηκα "ρε γαμωτο..μετα απο δυο βδομαδες ανελεητου βιασμου στην εταιρια, μια κυριακη εχω κι εγω να κοιμηθω παραπανω και με ξυπνανε κυριακατικα?"...και μετα συνηδειτοποιησα οτι ειναι σαββατο....και οτι δουλευω...

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 18 May 2008 - 20:16
το κακο: απο βλακεια μου με πηρε ο υπνος και δεν προλαβα να (ξανα)βρω για καφε τον Red Pyramid και τη Larocca σημερα
Posted 18 May 2008 - 20:25
the bad 1: ειναι σε κολλα α3 και που να βρω εχω τετοιο σκανερ να το περασω στο λαπτοπ???
the bad 2: πρεπει να κανω ενα ποτραιτο για αυριο και βαριεμαι.......+πειναω αλλα δεν θελω να παρω κι αλλα κιλα

πραγματικα θελω να ψοφησω
Posted 19 May 2008 - 06:32
το καλο: κανενα
το κακο: απο βλακεια μου με πηρε ο υπνος και δεν προλαβα να (ξανα)βρω για καφε τον Red Pyramid και τη Larocca σημερα
Κανένα;;;
Που μας είδες δεν ήταν καλό;;;
Καλά εγώ δεν ξέρω που να αρχίσω και που να τελειώσω.. και κακό δεν έχω ούτε παράπονο!
Να πω για τις δυο προηγούμενες μέρες..μιας και είμαστε πολύ νωρίς στη σημερινή
τα καλά: γνώρισα τον melkor,την erisabetsu,τον adventurer,τον ptomahawk,τη nasia27 και.. τον kenny!
κακό δεν έχουμε..πάω να πέσω γιατί πριν λίγο μπήκα στο σπίτι
Να 'στε όλοι καλά!! Τέλεια περάσαμε,τέλεια!
edit: μόλις βρήκα το κακό.. το location μου είναι πλέον μόνο μέσα στο μυαλό μου.. imaginary..αχ!
Edited by LaRocca, 19 May 2008 - 06:50.
Posted 19 May 2008 - 06:38
Κανένα;;;
Που μας είδες δεν ήταν καλό;;;Spoiler:
Καλά εγώ δεν ξέρω που να αρχίσω και που να τελειώσω.. και κακό δεν έχω ούτε παράπονο!
Να πω για τις δυο προηγούμενες μέρες..μιας και είμαστε πολύ νωρίς στη σημερινή
τα καλά: γνώρισα τον melkor,την erisabetsu,τον adventurer,τον ptomahawk,τη nasia27 και.. τον kenny!Spoiler:
κακό δεν έχουμε..πάω να πέσω γιατί πριν λίγο μπήκα στο σπίτι
Να 'στε όλοι καλά!! Τέλεια περάσαμε,τέλεια!
Πράγματι, πολύ ωραία ήταν. Ο Kenny εμφανίστηκε θεαματιικά μέσα σε καπνό και αστραπές, αλλά δεν μπορώ να πώ περρισσότερα, για να μη με πιάσει η μισανθρωπία του.
Το φαγητό των βόρειων πράματι σκίζει σε ποιότητα το φαγητό της Αθήνας.
Επίσης έχω να δηλώσω, την επόμενη φορά δεν έχει βόλτα με μισο-δυαλιμένη βαρκούλα για ποτό.
Το κακό της ημέρας: έχω να πάω σχολή και ΔΕΝ ΘΕΛΩΩΩΩΩ
Το καλό της ημέρας: θα φάω λίγο ακόμη προτού φύγω
Edited by red pyramid, 19 May 2008 - 06:43.
Posted 19 May 2008 - 12:24
Κακό:Τώρα που ξύπνησα όμως, πρέπει να διαβάσω
Posted 19 May 2008 - 12:28
κακο:πειναω τρελα και ειμαι με 4 ωρες υπνο ...zzzzzZZZZZZZZzzzzz

Posted 19 May 2008 - 20:01
Κακό:Ξέχασα ότι 9 με 11 δεν είχα μάθημα και τριγυρνούσα στην Αθήνα λες και ήμουν τουρίστρια ΈΛΕΟΣ!!!

Cain is always back!!!
Posted 19 May 2008 - 20:32
Το κακό: Αρχίζουν οι εξετάσεις