Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Το καλό και το κακό της ημέρας...

• Please log in to reply
2002 replies to this topic

#571 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 20:43

+ Εκανα κοιλιακους (απ' τα γελια)
- Ποναει η κοιλια μου (απ' την ασκηση)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#572 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 20:47

+ Έστρωσα τον κώλο μου και διάβασα για το φροντιστήριο(ισπανικά)
- Δεν έχω κουράγιο να διαβάσω για τη σχολή (έχω εργασία:emptyonexg1:)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#573 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 20:48

Το καλό της ημέρας:Επιτέλους έχω το 3ο volume Ouran Highschool Host Club στα χεράκια μου
Το κακό της ημέρας:Βαριέμαι ελεινά και η connection μου πάει λες και είναι ΧΕΛΩΝΑ!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Cain is always back!!!
:wis:

#574 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 21:40

Το καλό : επιτέλους κατάλαβα έστω λίγο τη στατική στη σχολή.....:drink:(όχι, δεν είμαι πολ.μηχ.)Όταν έχεις 12 μαθήματα το εξάμηνο τί να κάνεις???

Το κακό: με κόλλησε 14 ιούς ένας συνεργάτης μου:oo: και έναν ο οποίος είναι συνδεδεμένος στο mail μου....και (που να πάρει η ευχή) ο υπολογιστης απ' όπου γράφω έχει χαλασμένο πληκτρολόγιο και μου πήρε ένα τέταρτο μέχρι να πατηθουν αυτά τα #^$#*^# κουμπιά!!!:roar:

#575 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 11:33

Το καλο: Εχω καλη διαθεση, οτι και να μου παει στραβα...^_^
Το κακο: Πρεπει να κανουμε ευχελαιο στην εταιρια...χθες επεσε μια κοπελα απο τις σκαλες και εσπασε το ποδι της...αυτο ειχε ως αποτελεσμα να αλλαξουν τα ωραρια ολονων, και απο εκει που εγω θα σχολουσα 6, θα σχολασω στις 9, γιατι το ατομο που θα αλλαζε εμενα θα παει να αλλαξει στη θεση της κοπελας που τσακιστηκε...βεβαια, ενταξει, ανθρωπινα ειναι αυτα, κι εμενα οταν τσακιστηκα καποιος χωθηκε για να με αντικαταστησει. Το λυπηρο ειναι οτι σημερα εχει γενεθλια αυτη η κοπελα...και οτι εγω θα δουλεψω 11 ωρες...
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#576 Zero_Menia

Zero_Menia

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 20:40

Το καλό: το μεσημεριανό φαγητό ήταν φανταστικό
Το κακό: νυστάζω από τώρα και πρέπει να μελετήσω.

#577 adelard

adelard

I believe in nargles!

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 23:14

καλό: Potter movie on tv! yay!
κακό: σήμερα συνειδητοποίησα πως απομένουν 3 μόνο ταινίες...πάλι καλά που το 2010 βγαίνει το Hobbit! επίσης βαριέμαι να πάω μέχρι το ψυγείο να πάρω βυσσινάδα. :bahhh:
"...give me three guesses. Is it professor mcgonagall? Is it lavender brown? No, it's draco and harry sitting in a tree, s-n-o-g-g-i-n-g..." :kawaii:

*The Whomping Willows*

#578 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 23:25

επίσης βαριέμαι να πάω μέχρι το ψυγείο να πάρω βυσσινάδα.

LOOOOOL! Εγραψες!!!

Καλο : Σημερα αισθανομαι οτι εκανα ενα καλο βημα για να αρχισω να ξαναβρισκω τον εαυτο μου (ψυχικα) , και κανονισα να βρω μια φιλη μου που εχω καιρο να δω πριν αρχισει τις εξετασεις της.

Κακο : Χαλαστηκα λιγο που πρωτα ακυρωθηκε το σινεμα και μετα η παρεα μου βγηκε και δεν με ειπε... Πρεπει και να περασα κοντα τους ενω γυρνουσα σπιτι κατα τις εννια.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#579 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 23:42

καλό:σήμερα έκανα ένα εργαστήριο στη σχολή επομένως μου μένει άλλο ενα γι'αυτό το εξάμηνο.
κακό:εξαιτίας αυτού είμαι ξύπνιος από τις 8 και είμαι με 4 ώρες ύπνο:uhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#580 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 23:47

Καλό:Επιτέλους άρχισα να βάζω αφίσες στους τοίχους του σπιτιού μου.
Κακό:Δεν έχω αρκετές για να γεμίσουν οι τοίχοι....

#581 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 12:30

Το κακό: Τρέχω να προλάβω να βρω ασκήσεις για τα ιδιαίτερα! Το να κάνεις μάθημα σε άλλους έχει λεφτά τρελλά, αλλά έχει και τρέξιμο...! Α! Επιπλέον, ο πυρετός με άφησε, αλλά η ιστορία συνεχίζεται με διάρροια, και πιασμένη φωνή...

Το καλό: Σήμερα έφαγα μαγειρευτό φαγάκι από μια φίλη μου! Σπιτικό φαΐ=:head:.Επίσης, έκανα μπανάκι και ξεβρώμισα. Τώρα έχω άρωμα πράσινο μήλο!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Teachan: 16 Μάιος 2008 - 12:45

Δημοσιευμένη  εικόνα

#582 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 16:22

Τώρα έχω άρωμα πράσινο μήλο!

green apple???καλυτερα το αβοκαντο....:stubborn:

καλο: περιμενω να φυγει η μανα μου μπας και ξεκινησω να ζω
κακο: πολλες παρεξηγησεις....που θα μου σπασουν τα νευρα
Δημοσιευμένη  εικόνα
πραγματικα θελω να ψοφησω

#583 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 16:30

Το κακό: Τρέχω να προλάβω να βρω ασκήσεις για τα ιδιαίτερα! Το να κάνεις μάθημα σε άλλους έχει λεφτά τρελλά, αλλά έχει και τρέξιμο...! Α! Επιπλέον, ο πυρετός με άφησε, αλλά η ιστορία συνεχίζεται με διάρροια, και πιασμένη φωνή...

Περαστικα σου (καλα που υπαρχει και το forum για να μπορεις να εκφραζεσαι και χωρις φωνη :P ). Εγω παλι στεναχωριεμαι που δε βρισκω πουθενα ιδιαιτερα ενω θα ηθελα να βγαζω ετσι ενα εξτρα χαρτζιλικι:nosey:

Το καλο : Περασα πολυ καλα σημερα, και εβγαλα και μια κορυφαια φωτογραφια:wooi2:
Το κακο : Με βλεπω να ξενυχταω δευτερη μερα συνεχομενα που σημαινει θα κοιμαμαι αυριο στο D&D.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#584 Eve

Eve

Starting...to enjoy this!

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 17:56

Το καλό της ημέρας- Κουρεύτηκα
Το κακό της ημέρας- Η θεία μου κουρεύτηκε κι αυτή και έχουμε και οι 2 το ίδιο μαλλί!

(Για να μην παρεξηγηθώ) Δεν έχω πρόβλημα που το έχουμε ίδιο (ούτε με την θεία μου) αλλά όσο να χει, πήγαινα για την μεγάλη αλλάγη και αννανέοση και έπεσα πάνω της με την ίδια ακριβώς αναννέοση που έχω και εγώ...

#585 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 19:33

Καλο -- Μετά απο κάτι χρόνια κοιμήθηκα σαν βοδ-άνθρωπος και ξύπνησα στις 14:00.

Κακο -- Βαριέμαι ΕΛΛΕΙΝΑ να διαβασω για την upcoming εξεταστική. :/

Δημοσιευμένη  εικόνα