κακό ημέρας: ήθελα και μανιτάρια αλλά φαίνεται πως χρειάζονται υγρασία, κρύο και δάσος για να ευδοκιμήσουν. damn! και θα τα φυτεύαμε έτσι ώστε να σχηματίζουν νεραιδόκυκλο! μάλλον η σκέψη αυτή αποθάρρυνε τον πατέρα μου!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Το καλό και το κακό της ημέρας...
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 17:36
κακό ημέρας: ήθελα και μανιτάρια αλλά φαίνεται πως χρειάζονται υγρασία, κρύο και δάσος για να ευδοκιμήσουν. damn! και θα τα φυτεύαμε έτσι ώστε να σχηματίζουν νεραιδόκυκλο! μάλλον η σκέψη αυτή αποθάρρυνε τον πατέρα μου!
*The Whomping Willows*
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 00:42
καλό ημέρας: έπεισα τον πατέρα μου να φυτέψουμε βατομουριές στον κήπο! όχι πως θα τρώγονται, but oh, well!
αντιπροτείνω μουριά μόνο που οι ρίζες θα μπουν στα θεμέλια.
για τα μανιτάρια έχω μερικές καλές ιδέες απλά πρώτα πειραματίσου σε μια γλάστρα για λίπασμα ότι σαπιο βρεις.
καλό της ημέρας: ωραία μέρα με τις φίλες
κακότ της ημέρας : θα πάω στην δουλειά το πρωί.
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 04:13
το καλο της ημερας. ξαναρυθμισα το ξτπνητηρι. πρεπει να σηκωθω οπωσδηποτε στις 8
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 14:46
Το κακό της ημέρας: ξεκινάω δουλειά και έχει αρχήσει και τα φτήνει το pc μου
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 14:55
Το 2ο κακό της ημέρας: Από το πρωί έχω έναν απίστευτο πονοκέφαλο
Το 3ο κακό της ημέρας: Με το που βγήκα από το μάθημα με κουτσούλησε περιστέρι(το σπίτι του μέσα) και έπρεπε να γυρίσω μέχρι το σπίτι μου με το "τρόπαιο"
Το 4ο κακό της ημέρας: Μου έπεσαν οι σημειώσεις σε νερά στο δρόμο(πάνω που είπα κι εγώ να κρατήσω)
Το καλό της ημέρας: Πόσο πιο σκ@τ@ μπορεί να πάει αυτή η μέρα???
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 19:52
Το καλό: βλέπω posts σαν αυτά του Kon Okami και παίρνω θάρρος!!!!
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 14:20
Το καλό: φεύγω φεύγω φεύγω σύντομα
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 15:01
the bad:που θαφησω τν κολλητουλη μου,μοναχο του-θα τον φαει η μιζερια των πανελληνιων
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ BRO M!!!!!!!!!!

πραγματικα θελω να ψοφησω
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 18:01
-:Ειμαι πτωμα,και εχω ενα σκασμο εργασιες να κανω,να δω ποτε θα τα διαβασω
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 21:44
καλο: ο ππαπους μαλλον ξεφυγε απο το προβλημα της υγειας του

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 21:49
Κακο: επαθε ελαφρυ εγκεφαλικο ο παππους μου....
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 07:16
Κακο της ημερας: Ξυπνησα με πανικο, γιατι εχω ξεχασει το κινητο μου στη δουλεια, και δεν ειχα ξυπνητηρι, και με τρομαξε ο πατερας μου που φωναζε εξω απο την πορτα μου...
Καλο της ημερας: Ξυπνησα...αυτο απο μονο του ειναι αθλος...κατα τ'αλλα ειναι νωρις ακομα για να ξερω...ισως κανω edit αργοτερα...

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 13:22
Το κακό: Είμαι έτοιμη να λιποθυμίσω, τα κόκαλά μου με πονάνε και έχω ρίγη. Είχα όλη τη νύχτα πυρετό και τώρα πρέπει να πάω σπίτι μου και να ξαναχωθώ στις κουβέρτες μου. Χώρια που είμαι εντελώς μόνη στο σπίτι! Being ill sucks!

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 13:26
περαστικααα...να πας σε γιατρο...ποτε δν ξερεις τι μπορει να χειςΤο καλό: Ωραία παρέα στη λέσχη για φαγητό με τις φίλες μου. Επίσης, παίρνω ωραία σχόλια για το fanart μου!!
Το κακό: Είμαι έτοιμη να λιποθυμίσω, τα κόκαλά μου με πονάνε και έχω ρίγη. Είχα όλη τη νύχτα πυρετό και τώρα πρέπει να πάω σπίτι μου και να ξαναχωθώ στις κουβέρτες μου. Χώρια που είμαι εντελώς μόνη στο σπίτι! Being ill sucks!

πραγματικα θελω να ψοφησω
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 14:50
Το καλό: Ωραία παρέα στη λέσχη για φαγητό με τις φίλες μου. Επίσης, παίρνω ωραία σχόλια για το fanart μου!!
ερχομαι ερχομαι, για παρεα και βεντουζες
περαστικα σε ολους τους αρρωστους, και σιδερενιοι
ontopic: το καλο, ακομα μια χαλαρη μερα με φιλους
το κακο, ακομα μια μουντη μερα, και διαβασμα γιοκ
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Melkor1431: 14 Μάιος 2008 - 14:56