Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Έχετε αφήσει anime στην μέση;
Posted 09 May 2007 - 02:16

Posted 09 May 2007 - 18:40

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews
Posted 09 May 2007 - 19:00
Furi Curi ή Fooly Cooly,ουτε εγω εχω καταλαβει τη διαφοραflcl?
το bleach! πανω που με ποροσε εδιξε εκεινα τα πραματα ( βρυκολακες νομιζω) και μου εσπασε τα νευρα!! φιλερς ειναι αυτα ετσι??
ναι
γιατι ειμαι ο μοναδικος που βλεπει τα fillers το ιδιο ευχαριστα με τα κανονικα επεισοδια?
Posted 09 May 2007 - 20:58
για bleach ξερω πολλα ατομα που τους αρεσουν

Posted 09 May 2007 - 23:09
Ρε σι το οτι δεν αρεσουν σε εμανα δεν σιμενει οτι δεν αρεσουν σε κανεναν αλλον ειδικα
για bleach ξερω πολλα ατομα που τους αρεσουν![]()
ναι???
ρε συ το λεω γιατι ακουω απο ολους η τους περισσοτερους τουλαχιστον ''αα fillers χαλια'' κτλ κτλ...
εγω κ με τα fillers στο naruto μια χαρουλα ημουν...
Posted 10 May 2007 - 09:44
αα και αυτο το ειχα σταματισει εκει με τις κλανιες και τα μελισακια, και το αρχισα απο Shippuuden.
ε το naruto oντος ειναι παραξενο που σου αρεσαν τα φιλερς

Posted 10 May 2007 - 12:05
ε ενατξι του ναρουτο ηταν λιγο......αστο καλλητερα!
αα και αυτο το ειχα σταματισει εκει με τις κλανιες και τα μελισακια, και το αρχισα απο Shippuuden.
ε το naruto oντος ειναι παραξενο που σου αρεσαν τα φιλερς![]()
γενικα μ αρεσουν τα παντα απο anime κ ποτε δεν σταματαω καποιο εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις π δεν τα πηγαινα σερι γιατι δεν με τραβαγαν τοσο πολυ
Posted 10 May 2007 - 21:23
Posted 11 May 2007 - 21:14
x 21654065406405403215047Love Hina γιατί το βαρέθηκα και Bleach γιατί αποδέχτηκα οτι δεν προκειται να φτάσω τα 120 επισόδεια...
Posted 11 May 2007 - 23:56
x 21654065406405403215047
τετοιες σειρες οντως δεν ειναι για girls...
γι'αυτο αλλωστε λεγονται shounen
παντως εγω ως παμφαγο εχω δει καμποσες κοριτσιστικες σειρες χωρις ιδιαιτερο prob...
αλλα δεν συγκρινεις ποτε d.gray man πχ με tokyo mew mew
Posted 12 May 2007 - 08:26
παντως εγω ως παμφαγο εχω δει καμποσες κοριτσιστικες σειρες χωρις ιδιαιτερο prob...
ασε το tokyo mew mew δεν λεει να κατέβει..
βασικά το bleach μου αρέσει δεν τη θεωρώ αγορίστικη σειρά. Απλά το μέγεθος ειναι που σε αποθαρύνει.
όσο για τα τύπου Love Hina δεν μπορώ θα ξελάσω.. ίσωας φταίει που πάντα προτιμούσα τους J.I Joe και τα Transfomers απο τα Πόνυ.
Posted 12 May 2007 - 09:38
Δεν με νοιάζει αν είναι shounen, αντίθετα μου αρέσουν οι shounen σειρές αλλά όπως είπα εγώ και η Erisabetsu, είναι πολύ μεγάλη σειρά και δεν μπορείς να συμβαδησεις!
Posted 12 May 2007 - 11:13
ασε το tokyo mew mew δεν λεει να κατέβει..
βασικά το bleach μου αρέσει δεν τη θεωρώ αγορίστικη σειρά. Απλά το μέγεθος ειναι που σε αποθαρύνει.
όσο για τα τύπου Love Hina δεν μπορώ θα ξελάσω.. ίσωας φταίει που πάντα προτιμούσα τους J.I Joe και τα Transfomers απο τα Πόνυ.
Δεν με νοιάζει αν είναι shounen, αντίθετα μου αρέσουν οι shounen σειρές αλλά όπως είπα εγώ και η Erisabetsu, είναι πολύ μεγάλη σειρά και δεν μπορείς να συμβαδησεις!
αυτο π λετε κ οι 2 για μεγαλη σειρα εγω τι να πω π εχω ολη την καλη διαθεση να δω τα 300 επεισοδια απο one piece π εχω δει μονο τα 100 κ δν μπορω γτ δν υπαρχουν youtube κ με rapishare κατεβαζω αλλες σειρες?
Posted 12 May 2007 - 11:32
αυτο π λετε κ οι 2 για μεγαλη σειρα εγω τι να πω π εχω ολη την καλη διαθεση να δω τα 300 επεισοδια απο one piece π εχω δει μονο τα 100 κ δν μπορω γτ δν υπαρχουν youtube κ με rapishare κατεβαζω αλλες σειρες?
Ε, εντάξει εξαρτάται και από το χρόνο που έχει ο καθένας...