Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Έχετε αφήσει anime στην μέση;

• Please log in to reply
587 replies to this topic

#61 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 10 April 2007 - 14:50

λοιπόν έχουμε και λέμε...
. Saint October . 3 eps έχουν βγει, 3 eps άντεξα να δω και αρκετά ήταν.
Πολύ παιδικό για τα γούστα μου και δεν προσφέρει και τίποτα καινούριο
. Noir . παραδόξως το έφτασα μέχρι το ep20. Χαζό, Χαζό και ξανά Χαζό.
Tώρα ελπίζω μια και το Madlax ήταν κάπως καλύτερο,το El Cazador de la Bruja να είναι ακόμα καλύτερο
. Macross 7 . είδα μέχρι το ep25. Τι να πω?! Πρέπει να είχα πολύ ελεύθερο χρόνο για σκόρπισμα εκείνο τον καιρό << Μια φορά δεν το ξαναπιάνω στα χέρια μου ο κόσμος να χαλάσει
. 2X2=Shinobuden . 3eps ήταν παραπάνω από αρκετά για εμένα :calm:
Και να φανταστείτε ότι μου είχαν πεί: να το δείς,είναι τέλειο,έχει πολύ γέλιο > έλεος! δλδ
. Scrapped Princess . 5eps Tέσπα δεν έχω ξαναβαρεθεί anime τόσο πολύ ποτέ πρίν
. Boogiepop Phantom . το βαρέθηκα μετά τα 5 πρώτα eps, δεν μου φάνηκε καθόλου πρωτότυπο.
Απλά δεν με εντυπωσίασε και δεν μου έκατσε καλά
. Ah! My Goddess . είδα το OVA και είπα καλούστικο φαίνεται... ξεκίνησα την σειρά και κατά το 10ο ep εγκατέλειψα. Σιχαίνομαι τα κλείσε είμαι υπερβολικά αγαθιάρα, μου αρέσεις αλλά δεν στο λέω, τόσα eps και ούτε ένα φιλί,ούτε ένα τίποτα. Τώρα το αν θα το ξαναπιάσω εξαρτάται από την ψυχολογική μου ηρεμία και από το πόσο θέλω να κάψω τον εγκέφαλο μου και να εξαντλήσω την υπομονή μου :P

rrmr.png

#62 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 11 April 2007 - 11:30

Εγώ μόνο το jikogu shoujo άγησα στην μέση και αυτό γιατί τότε είχα κατέβασει το NGE και ήθελα να το δω γιατί είχα ακούσει πολλά.

Τώρα ανίμε που βαρέθηκα να τελείωσω είναι το Law of Ueki κατα τύχη το βρίκα και δεν άξιζε και πολλά τελικά.

Εχώ αφήσει και το Excel Saga στην μέση αλλά αυτό γιατί μου χάλασε ο υπολογιστής :( .

Τώρα ακόμα άλλο ανίμε που να έχω αφήσει στην μέση δεν θυμάμαι.

#63 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 11 April 2007 - 14:21

Ah! My Goddess . είδα το OVA και είπα καλούστικο φαίνεται... ξεκίνησα την σειρά και κατά το 10ο ep εγκατέλειψα. Σιχαίνομαι τα κλείσε είμαι υπερβολικά αγαθιάρα, μου αρέσεις αλλά δεν στο λέω, τόσα eps και ούτε ένα φιλί,ούτε ένα τίποτα. Τώρα το αν θα το ξαναπιάσω εξαρτάται από την ψυχολογική μου ηρεμία και από το πόσο θέλω να κάψω τον εγκέφαλο μου και να εξαντλήσω την υπομονή μου :P

Εγώ θα προτιμούσα να ήμουν ο Keichi για να μπορώ να τα φτιάξω με μία πολύ όμορφη κοπέλα σαν την Belldandy και να με κυνηγάνε όλα τα άλλα κορίτσια.(Για να πω την αλήθεια...το ίδιο ντροπαλός + παρθένος σαν τον Keichi είμαι).

Anyways

Captain Harlock + άλλα animes που σχετίζονται με αυτόν : το παράτησα γιατί δεν μου άρεσε τελικά...Πολύ Mecha για τα γούστα μου.Και από πάνω είχε παλιά γραφικά που δεν μου έκατσε καλά στο στομάχι και ανάμικτα πρόσωπα ζωγραφισμενα σαν να τα ζωγράφισαν ιπαώνες και αμερικάνοι. :despair:
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#64 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 11 April 2007 - 14:21

Noir - :despair:
Rurouni Kenshin - Sorry αλλά δεν με τράβηξε γαμώτο αυτό το ανιμε. Μέχρι το 20 το έφτασα....
Είμαι στο 10 από Samurai Champloo και ψιλοβαρέθηκα, αλλά θα του δώσω άλλη μία ευκαιρία... Πείτε μου γίνεται ποιο ενδιαφέρον, γιατί αυτό που βλέπω είναι να ταξιδέυουν, να πλακώνουν 2-3 άτομα, να ταξιδεύουν, να πλακώνουν 2-3 άτομα κτλ....

#65 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 11 April 2007 - 17:32

Είμαι στο 10 από Samurai Champloo και ψιλοβαρέθηκα, αλλά θα του δώσω άλλη μία ευκαιρία... Πείτε μου γίνεται ποιο ενδιαφέρον, γιατί αυτό που βλέπω είναι να ταξιδέυουν, να πλακώνουν 2-3 άτομα, να ταξιδεύουν, να πλακώνουν 2-3 άτομα κτλ....

Το Samurai Champloo, το ειδα και προσφατα, ειναι πολυ καλο! Να το συνεχισεις γιατι προσωπικα τουλαχιστον μου αρεσε πολυ...
Posted Image

#66 Dazdingo

Dazdingo

a poor corrupt official

• Members
  • 68 posts

Posted 11 April 2007 - 19:31

Suzumiya Haruhi no Yuutsu: Δεν μου πολυάρεσε εξ αρχής και μετά το σούπερ βαρετό 9ο επεισόδιο το παράτησα.

Συγνώμη, αλλά το επεισόδιο 9 δεν είνα αυτό που έδειξαν πρώτο?

#67 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 11 April 2007 - 21:32

Σκέφτομαι πολύ σοβαρα να μην αρχίσω το oh my goddess
μετα απο αυτά που είδα εδώ μεσα

#68 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 11 April 2007 - 23:52

Suzumiya Haruhi no Yuutsu: Το άφησα στο 10 γιατί μάλλον είχα κάτι καλύτερο να δω (δεν θυμάμαι) και ξενέρωσα και βαριέμαι να το συνεχίσω

Rahxephon: Καλό μου φάνηκε αλλά ξενέρωσα με την πολλή NGE copιά και το παράτησα κάπου στην μέση

Jigokou Shoujo: Ενδιαφέρον, ίσως το συνεχίσω κάποτε αλλά προς στιγμην το έχω αφήσει κάπου στο 10 και αυτό (λόγος: Naruuuutooo)

Gundam Seed: Βαρετό
Gundam Seed Destiny: Ο αδερφός μου με δωροδόκησε για να δω 2 επεισόδια :

p.s. Όποιος παράτησε το NGE να κάει στην κόλαση ><:o:rip:
p.s.2 Just kidding :bleh::greece:

#69 Ryuky

Ryuky

Indictee, The

• Members
  • 56 posts

Posted 14 April 2007 - 20:31

Το naruto από το πρώτο επισόδειο.

#70 gorillazz

gorillazz

Anime Fan

• Members
  • 157 posts

Posted 14 April 2007 - 23:45

let's see...

Έχω αφήσει σχεδόν τα πάντα στη μέση με εξαίρεση το one piece :
Βέβαια τα περισσότερα όχι για πολύ καιρό..Κανα μήνα - 2μηνο το πολύ

Αυτά που δεν έχω αγγίξει για καιρό είναι τα:
Sailor moon (δεν έχω δει ολοκληρωμένη καμία season...)
bleach (ep. 35)
lodoss war (ep. δεν θυμάμαι..)

και για το τέλος....

Naruto (ep. 3) :bleh: Βέβαια σκέφτομαι να το ξαναρχίσω να δω και εγώ τις πολυσυζητημένες μάχες.. Όταν μου το είχαν δώσει για πρώτη φορά είχα φάει μια ξενέρα με την πάρτι του που το βαρέθηκα ελεεινά γρήγορα...Και γενικά δεν βαριέμαι εύκολα anime...Ας είναι και μάπα :

#71 Creteus

Creteus

Jörmungandr

• Members
  • 652 posts

Posted 15 April 2007 - 14:41

Μέχρι στιγμής δεν έχω αφήσει anime στη μέση. Υπήρχαν κάποια που τα ψιλοβαρέθηκα αλλά πάντα συνέχιζα και συνεχίζω μέχρι το τέλος

#72 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 16 April 2007 - 09:43

Μέχρι στιγμής δεν έχω αφήσει anime στη μέση. Υπήρχαν κάποια που τα ψιλοβαρέθηκα αλλά πάντα συνέχιζα και συνεχίζω μέχρι το τέλος

βασικά όλοι μας σε κάποια φάση τα παρατάμε και μετά τα ξαναρχίζουμε αυτό κατάλαβα αν και ακόμη όσα παράτησα δεν τα ξανάρχισα.
Σχετικά με το παραπάνω Theo θες να μου πείς οτί τα ολοκληρώνεις όλα;
Χαρά στο κουράγιο σου.

#73 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 16 April 2007 - 11:21

Το Azumanga είναι υπερβολικά ιδιοφυές. :bleh: (κρυφές ελπίδες να βγει το Yotsuba&! σε anime)

Μακάρι, γιατι άν δεν κάνουν το Yotsuba&! άνιμε θα είναι ιεροσυλία. :rip:

Εγώ να πώ την αλήθεια σπάνια παρατάω κατι στην μέση, αυτο έχει γίνει μόνο με:

Kiba: Κακός που κατεύασα 11 eps, πολύ βαρετό
Samurai Champloo: Απλά έτυχε, θα το δώ κάποια στιγμή
Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto: Δεν μου άρεσε το cast των κεντρικών χαρακτήρων period.

Αυτα.

LfNX0dh.png

#74 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 24 April 2007 - 17:42

To tokyo underground το βαρεθηκα... κοινωτυπο και επαναμβανομενο...
μονο ο παππους στην αρχη ηταν θεος
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#75 ambient

ambient

sSsSs

• Members
  • 131 posts

Posted 25 April 2007 - 02:11

Αν και fanboy του GitS δε με τράβηξε το NGE και το παράτησα στο 4 επεισόδιο νομίζω : μη βαράτε
Ούτε το serial experiments lain με συγκίνησε οπότε γράφτηκε σε dvd και μπήκε στο χρονοντούλαπο.

Μετά πάμε:
The Melancholy of Haruhi Suzumiya :laugh: στο πρώτο επεισόδιο το έκοψα
Elf princess raye :rofl:
Mahou Shoujo Tai Arusu :o αν και πρόκειται για καλή δουλειά δε κατάφερα να το δω κανονικά και το πέρασα στα γρήγορα
My hime :bye: not my style
Rurouni Kenshin tv series :whistling: βαρετό...
last exile :unsure: Δε με τράβηξε αλλά παίζει να το προσπαθήσω ξανά στο μέλλον
gunslinger girl :unsure: τα ίδια με πάνω
witch hunter robin :ill: εδώ και μέρες κάνω φιλότιμες προσπάθειες να το τελειώσω, αλλά...