Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Έχετε αφήσει anime στην μέση;

• Please log in to reply
587 replies to this topic

#46 Deafening_Silence

Deafening_Silence

Daydreamer

• Members
  • 44 posts

Posted 07 April 2007 - 20:01

Έχω φτάσει κάπου στο 20ο επεισόδιο στο Full Metal Alchemist και το χω αφήσει εδώ και αρκετό καιρό. Τα τελευταία επεισόδια μου φάνηκαν κάπως βαρετά, γι αυτό και το άφησα. Σίγουρα θα συνεχίσω κάποια στιγμή.

Έχω προσπαθήσει δύο φορές να δω το Beyond the Clouds OVA, αλλά και τις δύο φορές δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στο anime, με αποτέλεσμα να το κλείσω αρκετά πριν φτάσω στην μέση. Λογικά δεν είχα την κατάλληλη διάθεση.
"There is nothing like returning to a place that remains unchanged to find the ways in which you yourself have altered" -Nelson Mandela-

#47 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 posts

Posted 08 April 2007 - 20:22

ξαναπιαστε το FMA asap^^το Rouruni Kenshin παρατησα γιατι τρελα8ηκα με το One PieceXD αλλα καποτε στο μελλον θα το ξαναπιασω;P

#48 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 08 April 2007 - 21:04

αφου εχω καταφερει να τελειωσω ανιμε οπως:
hellsing
furi kuri (νομιζω ηταν το 2ο ανιμε που ειδα)
tenjou tenge
.hack dusk
πιστευω πως δε προκειται να αφησω κανενα ανιμε στη μεση

μονο 3 εχω αφησει και αυτα ηταν:
ah my godess - δεν ειχα τα επεισοδια μεχρι το τελος οποτε ειδα ως εκει που ειχα. και πραγματικα δεν πιστευω πως αξιζει τον κοπο να τα παρω αν και μπορω απο καποιο φιλο
one piece: εχω δει μεχρι το 190 περιπου και δε μου κινει καθολου το ενδιαφερον να το συνεχισω. αλλα που και που στις μεγαλες βαρεμαρες βλεπω κανα 2 επεισοδια
naruto: δε νομιζω να μετραει αυτο καθως παρατησα τα filler. και αυτο επισης οχι απο επιλογη. σαν το ah my godess ειχα ως το 145 νομιζω και μετα δεν αξιωθηκα να συνεχισω την αναζητηση. τωρα βλεπω κανονικα του shipouden-ηπωςσκαταλεγεται

υ.γ.

Tenjou Tenge: Μια λέξη: Flashback

+100 πιστευω πως αμα ηξερα τι επροκειτο να τραβηξω θα το σταματουσα. πολυ καλο στον εαυτο σου εκανες. πιστεψε με
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#49 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 08 April 2007 - 22:01

αφου εχω καταφερει να τελειωσω ανιμε οπως:
hellsing
furi kuri (νομιζω ηταν το 2ο ανιμε που ειδα)
tenjou tenge
.hack dusk
πιστευω πως δε προκειται να αφησω κανενα ανιμε στη μεση

μονο 3 εχω αφησει και αυτα ηταν:
ah my godess - δεν ειχα τα επεισοδια μεχρι το τελος οποτε ειδα ως εκει που ειχα. και πραγματικα δεν πιστευω πως αξιζει τον κοπο να τα παρω αν και μπορω απο καποιο φιλο
one piece: εχω δει μεχρι το 190 περιπου και δε μου κινει καθολου το ενδιαφερον να το συνεχισω. αλλα που και που στις μεγαλες βαρεμαρες βλεπω κανα 2 επεισοδια
naruto: δε νομιζω να μετραει αυτο καθως παρατησα τα filler. και αυτο επισης οχι απο επιλογη. σαν το ah my godess ειχα ως το 145 νομιζω και μετα δεν αξιωθηκα να συνεχισω την αναζητηση. τωρα βλεπω κανονικα του shipouden-ηπωςσκαταλεγεται

υ.γ.

+100 πιστευω πως αμα ηξερα τι επροκειτο να τραβηξω θα το σταματουσα. πολυ καλο στον εαυτο σου εκανες. πιστεψε με

κοιτα απο αυτα που λες εχω δει furi curi κ hellsing κ δεν τα βρηκα τοσο βαρετα...
εμενα τα μοναδικα που δεν με τραβανε τοσο πολυ να τα συνεχισω κ απλα τα εχω στο νου μου πως πρεπει καποτε ειναι τα azumanga daioh κ fruits basket..
κ ειδικα το hellsing δν καταλαβαινω γιατι δεν σας αρεσε βασικα το οτι ηταν με βαμπιρ κ μονο ηταν υπεραρκετο...
αλλα κ παλι δεν φχαριστιοσασταν να βλεπετε τον alucard που ειχε τον αψοφο?

#50 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 08 April 2007 - 22:21

darthnicolas εχεις δει πολλα ανιμε;
επειδη τα ιδια ακριβως ελεγα και γω για το χελσινγκ, οταν ηταν το 1 απο τα 5 ανιμε που εχω δει. μετα ομως που ειδα αλλα διαμαντια, καταλαβα τι βλακας ημουν που καθομουν κ εβλεμα χελσινγκ. καταρχας, ειναι το ανιμε με το πιο μαπα τελος εβερ.
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#51 Mushroom

Mushroom

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 09 April 2007 - 00:06

Αφησα στη μεση το full metal alchemist επειδη πηγα στρατο κ οταν απολυθηκα το ξαναειδα ολο απτην αρχη!!!

#52 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 09 April 2007 - 13:24

και κατι ακομα:
οποιος εχει αφησει στη μεση fma (που βλεπω πως ειναι αρκετοι), επιβαλλεται να το συνεχισει.

#53 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 posts
  • LocationΜπραχάμες

Posted 09 April 2007 - 17:05

και κατι ακομα:
οποιος εχει αφησει στη μεση fma (που βλεπω πως ειναι αρκετοι), επιβαλλεται να το συνεχισει.

Πραγματικά. Ειδικά αφού...
Spoiler: MAJOR SPOILER FOR EPISODE 41
~ Storm ~

Posted Image

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#54 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 09 April 2007 - 17:48

ρε Έρμη(eXXentriX) το Ikkitousen Dragon Destiny εγώ το βλέπω και μου αρέσει...πολύ hot Θέαμα :P όμως δεν φταίνε τα fanservices...απλά δεν ξέρουν να fansub καλά και γιαυτό είναι έτσι η φάση...γενικά σε σενάριο εμένα μου αρέσει και τα κατεβάζω όλα.
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#55 cronogr

cronogr

Anime Amateur

• Members
  • 95 posts

Posted 09 April 2007 - 18:41

Ragnarok the animation εδω και κάμποσα χρόνια το έχω στο σκληρό και άθετε λολ και δε πρόκειται να το δω και ποτέ ;)
Posted Image

#56 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 09 April 2007 - 21:01

darthnicolas εχεις δει πολλα ανιμε;
επειδη τα ιδια ακριβως ελεγα και γω για το χελσινγκ, οταν ηταν το 1 απο τα 5 ανιμε που εχω δει. μετα ομως που ειδα αλλα διαμαντια, καταλαβα τι βλακας ημουν που καθομουν κ εβλεμα χελσινγκ. καταρχας, ειναι το ανιμε με το πιο μαπα τελος εβερ.

χμμ κοιτα εχω δει ολοκληρα πανω απο 10 anime 8α μ πεις σιγα αλλα αποσα εχω δει γενικα μ αρεσουν το κα8ενα για διαφορετικο λογο...
το hellsing οντως δεν σε κραταει τοσο απο 8εμα πλοκης ομως οπως ειπα ειμαι fan των vamp κ ετσι με τραβηξε αυτο για αρχη...
δεν το συγκρινω με καποια αλλα απλα πιστευω πως ειναι αναλογα το ατομο εγω δυσκολα βαριεμαι καποιο anime βεβαια καμποσα π εχω δει ειναι μικρα πχ hellsing/elfen lied αλλα νταχ ειμαι τυπος π δεχεται ολα τα anime αρκει να ψιλοαξιζουν :oops:

#57 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 09 April 2007 - 23:53

Το Narutaru είναι αρκετά περίεργο... η πλάκα είναι ότι πάει αργά αλλά στο τέλος γίνετε ένα ΜΠΑΜ και μένεις ψιλοχαζός... αλλά προφανώς δεν έχουν φτάσει μέχρι εκεί... :D

δυστηχώς το Narutaru βασίζεται σε μάνγκα - και μάλιστα το αγαπημένο μου από όλα όσα έχω διαβασει μέχρι τώρα και έχει αρκετή βία που αφορά 12χρονα, ιδίως ψυχολογική - και για αυτό ο ρυθμός του anime είναι ιδιαίτερος. Προφανώς δεν ενδείκνυται για θεατές που δεν συνήθισαν τα ψυχολογικά θρίλερ και δεν έχουν υπομονή.

για αυτό ακριβώς προτείνεται για ενήλικες και καλυτερα διαβάστε και το μάνγκα που θεωρείται ένα από τα καλύτερα. Τουλαχιστον τα 6 πρωτα τευχη απο την Dark Horse που το ανέβαλλε.

Αν σας αρεσε το Elfen Lied δε νομιζω να μη σας αρεσει και αυτο.

#58 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 10 April 2007 - 00:42

Δεν έχω παρατήσει κανένα anime.

Όμως έχω δει το Witchblade μέχρι το 11ο επεισόδιο, επειδή δεν βρίσκω τα υπόλοιπα. (μάλλον επειδή είναι Licensed).

Επιπλέον άφησα στη μέση το
Black Lagoon. Είδα τη πρώτη περίοδο από Animeclipse και κάποια στιγμή θα δω τη δεύτερη από Shinsen-subs.
Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#59 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 10 April 2007 - 08:18

Τo Black Laggon είδα λίγο απο το 1ο επεισόδιο και σκέφτομαι να μην το αρχίσω καν.

#60 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 10 April 2007 - 12:54

Τo Black Laggon είδα λίγο απο το 1ο επεισόδιο και σκέφτομαι να μην το αρχίσω καν.

Νομιζω οτι αν δεις μεχρι το επεισοδια 3,4 θα γινει ενα απο τα αγαπημενα σου....
Posted Image