Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Έχετε αφήσει anime στην μέση;
Posted 04 April 2007 - 18:10
Νοειν = Το θεωροπυσα βαρετο καπου καπου
Ε δεν θημαμε αλλα τωρα...
Posted 04 April 2007 - 18:17

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 04 April 2007 - 19:35
Don't get near of me!I'm a shark!
Posted 04 April 2007 - 21:40
Posted 04 April 2007 - 21:45
Και Trigun το παράτησα στη μέση γιατί δε μου άρεσε που ήταν τελείως κωμωδία μέχρι τότε
Posted 04 April 2007 - 21:48

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 04 April 2007 - 21:53
Shuffle! Memories
Lord of Lords Ryu Knight
Αν και νομίζω θα δ'ωσω ακόμη μια ευκαιρία στο Kyoshiro.

My Spars
Salva Nos: Z0Rr0Rex vs Consumption of Chaos
Thus spake Z0Rr0Thustra
www.skilledroleplayers.net
Posted 04 April 2007 - 22:17
μόνο το Fruits Basket έχω αφήσει στη μέση... κάποια στιγμή θα το ξαναπιάσω αλλά μάλλον αργεί αυτή η στιγμή...
ρε γμτ το fruits basket το βλεπα youtube γτ δν η8ελα να μαζευτει στο pc κ τωρα με τι viacom εχει αδειασει το μισο youtube απλα ελεος...
Posted 05 April 2007 - 00:13
Για αυτό η μόνη σειρά που παράτησα ήταν το Kokoro Tosokan. Μόνο για τους πορωμένους με Card Captor Sakura.
Παραλίγω να παρατήσω και το Fancy Lala (ευτυχώς που είδα κάτι ωραία έργα μετά και έτσι το συνέχισα).
Και παρεκαμψα κάποια επεισόδια από το Full Moon wo Sagashite
Και το Ebichu. οχι πως δεν ήταν αστείο απλά μετά από κάποια επεισόδια δεν ειχα διαθεση για γέλιο. Ειναι καλυτερα να βλεπω ενα επεισοδιο την ημερα μαλλον.
Τώρα βέβαια τέτοιες σειρές δεν πρόκειται να ξαναδώ...Απλά δοκίμαζα τα διαφορα είδη.
Και από ταινίες, στο Agito πήγα κατευθείαν στα τελευταία λεπτά. Τοσο χαλια ηταν.
Posted 05 April 2007 - 00:18
Air δεν ξέρω θέλω να το δω αλλά κάτι με σταματά
Narutaro με υπεράνθρωπη πρόσθια κατάφερα να δω τα 3 επεισόδια …μαζεύω όμως δυνάμεις να δω και τα υπόλοιπα ίσος μετά από καμία 5 αιτία xD
XxxHolic το είδα ως το τέλος αλλά βαρέθηκα γιατί δεν υπήρχε κεντρικό story ουσιαστικά
Posted 05 April 2007 - 08:49
όσο για το X τελικά αξίζει τον κόπο; άκουσα πολύ διαφορετικές κρητικές εδώ μέσα.
Φυσικά να γράψω και για το DragonBall που μετά απο πολλές προσπάθειες τελικά δεν κατάφερα να δω παρα μόνο 3 επεισόδια.
Posted 05 April 2007 - 09:04
Posted 05 April 2007 - 09:10
Όσο για εμένα, έχω τελειώσει σχεδόν τα πάντα εκτός από εκείνα τα anime που είδα το πρώτο τους επεισόδιο και αποφάσισα ότι δεν ήθελα άλλο. Αυτά είναι Inukami, Naruto και Kiba. Είναι και μερικά άλλα τα οποία θα τα συνεχίσω κάποια στιγμή στο μέλλον γιατί με διασκεδάζουν πολύ (Tsubasa Chronicle, School Rumble, Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto, DNAngel, NANA, ίσως Death Note και λοιπά), αλλά δεν έχω βρει χρόνο. Το μόνο άνιμε που δε σκοπεύω να δω ποτέ μετά από το καταστροφικό 1ο επεισόδιο είναι το Inukami και επίσης δεν έχω καμία όρεξη να δω 321344232 επεισόδια από Naruto. Για τις ανάγκες μου σε ωμή βία παίρνω Λευκαντικό και ξεμπερδεύω.
~ Storm ~

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together
Posted 05 April 2007 - 10:27
πίσης δεν έχω καμία όρεξη να δω 321344232 επεισόδια από Naruto. Για τις ανάγκες μου σε ωμή βία παίρνω Λευκαντικό και ξεμπερδεύω.
~ Storm ~
υπάρχουν anime με πιο ωμή βία απο αυτό.
ο μόνος λόγος που με κάνει να μη δώ το Naruto και Bleac ειναι ο αριθμός των επεισοδίων.
Posted 05 April 2007 - 10:32
Εντάξει, δεν θέλω να δω άλλο Elfen Lied.υπάρχουν anime με πιο ωμή βία απο αυτό.
ο μόνος λόγος που με κάνει να μη δώ το Naruto και Bleac ειναι ο αριθμός των επεισοδίων.
~ Storm ~

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together