Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Έχετε αφήσει anime στην μέση;

• Please log in to reply
587 replies to this topic

#16 neeTHREE

neeTHREE

Anime Freak

• Members
  • 360 posts

Posted 04 April 2007 - 18:10

Moushi-shi = ειχα φτασει στο αμην! Να λεω "Ποτε θα τελιωσει"
Νοειν = Το θεωροπυσα βαρετο καπου καπου

Ε δεν θημαμε αλλα τωρα...
Posted Image

#17 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 04 April 2007 - 18:17

Ωρε παίδες, πολλή βαρεμάρα έπεσε....:bleh:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#18 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 04 April 2007 - 19:35

Dante
Spoiler:

My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#19 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 04 April 2007 - 21:40

μόνο το Fruits Basket έχω αφήσει στη μέση... κάποια στιγμή θα το ξαναπιάσω αλλά μάλλον αργεί αυτή η στιγμή...

#20 panathinaikara

panathinaikara

Anime Amateur

• Members
  • 101 posts

Posted 04 April 2007 - 21:45

Ragnarock δεν παλευόταν με τίποτε.
Και Trigun το παράτησα στη μέση γιατί δε μου άρεσε που ήταν τελείως κωμωδία μέχρι τότε

#21 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 04 April 2007 - 21:48

KIBA! :shock:
:o ΔΕΝ το άντεχα άλλο, διότι ήταν τόσο μ****ία. Κυρίως, λόγω του γεγονότος ότι, από την αρχή ακόμη, δεν καταλαβαίνεις πού βρίσκεσαι, τι γίνεται και χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια :confused: .

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#22 Dazdingo

Dazdingo

a poor corrupt official

• Members
  • 68 posts

Posted 04 April 2007 - 21:53

Kyoshiro to towra no sora
Shuffle! Memories
Lord of Lords Ryu Knight

Αν και νομίζω θα δ'ωσω ακόμη μια ευκαιρία στο Kyoshiro.

#23 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 04 April 2007 - 22:17

μόνο το Fruits Basket έχω αφήσει στη μέση... κάποια στιγμή θα το ξαναπιάσω αλλά μάλλον αργεί αυτή η στιγμή...

ρε γμτ το fruits basket το βλεπα youtube γτ δν η8ελα να μαζευτει στο pc κ τωρα με τι viacom εχει αδειασει το μισο youtube απλα ελεος...

#24 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 April 2007 - 00:13

συνηθίζω να βλέπω μια σειρά μονοκοπανιάς και ποτέ ξεχωριστά επεισόδια από διαφορετικές σειρές. Το ίδιο και με τα μανγκα. Αλλιώς που να συγκεντρωθείς.

Για αυτό η μόνη σειρά που παράτησα ήταν το Kokoro Tosokan. Μόνο για τους πορωμένους με Card Captor Sakura.

Παραλίγω να παρατήσω και το Fancy Lala (ευτυχώς που είδα κάτι ωραία έργα μετά και έτσι το συνέχισα).

Και παρεκαμψα κάποια επεισόδια από το Full Moon wo Sagashite

Και το Ebichu. οχι πως δεν ήταν αστείο απλά μετά από κάποια επεισόδια δεν ειχα διαθεση για γέλιο. Ειναι καλυτερα να βλεπω ενα επεισοδιο την ημερα μαλλον.

Τώρα βέβαια τέτοιες σειρές δεν πρόκειται να ξαναδώ...Απλά δοκίμαζα τα διαφορα είδη.

Και από ταινίες, στο Agito πήγα κατευθείαν στα τελευταία λεπτά. Τοσο χαλια ηταν.

#25 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 05 April 2007 - 00:18

Naruto Bleach το πολύ το ξύλο το βαριέται και ο ninja ……….
Air δεν ξέρω θέλω να το δω αλλά κάτι με σταματά
Narutaro με υπεράνθρωπη πρόσθια κατάφερα να δω τα 3 επεισόδια …μαζεύω όμως δυνάμεις να δω και τα υπόλοιπα ίσος μετά από καμία 5 αιτία xD
XxxHolic το είδα ως το τέλος αλλά βαρέθηκα γιατί δεν υπήρχε κεντρικό story ουσιαστικά
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#26 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 April 2007 - 08:49

Τι είναι αυτό το Narutaro που το παρατάν όλοι.

όσο για το X τελικά αξίζει τον κόπο; άκουσα πολύ διαφορετικές κρητικές εδώ μέσα.

Φυσικά να γράψω και για το DragonBall που μετά απο πολλές προσπάθειες τελικά δεν κατάφερα να δω παρα μόνο 3 επεισόδια.

#27 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 05 April 2007 - 09:04

Το Narutaru είναι αρκετά περίεργο... η πλάκα είναι ότι πάει αργά αλλά στο τέλος γίνετε ένα ΜΠΑΜ και μένεις ψιλοχαζός... αλλά προφανώς δεν έχουν φτάσει μέχρι εκεί... :D

#28 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 posts
  • LocationΜπραχάμες

Posted 05 April 2007 - 09:10

Εμείς γενικότερα διαλέγουμε προσεκτικά το τι βλέπουμε και τελειώνουμε σχεδόν τα πάντα. :

Όσο για εμένα, έχω τελειώσει σχεδόν τα πάντα εκτός από εκείνα τα anime που είδα το πρώτο τους επεισόδιο και αποφάσισα ότι δεν ήθελα άλλο. Αυτά είναι Inukami, Naruto και Kiba. Είναι και μερικά άλλα τα οποία θα τα συνεχίσω κάποια στιγμή στο μέλλον γιατί με διασκεδάζουν πολύ (Tsubasa Chronicle, School Rumble, Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto, DNAngel, NANA, ίσως Death Note και λοιπά), αλλά δεν έχω βρει χρόνο. Το μόνο άνιμε που δε σκοπεύω να δω ποτέ μετά από το καταστροφικό 1ο επεισόδιο είναι το Inukami και επίσης δεν έχω καμία όρεξη να δω 321344232 επεισόδια από Naruto. Για τις ανάγκες μου σε ωμή βία παίρνω Λευκαντικό και ξεμπερδεύω. :bleh:

~ Storm ~

Posted Image

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#29 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 April 2007 - 10:27

πίσης δεν έχω καμία όρεξη να δω 321344232 επεισόδια από Naruto. Για τις ανάγκες μου σε ωμή βία παίρνω Λευκαντικό και ξεμπερδεύω. :bleh:
~ Storm ~

υπάρχουν anime με πιο ωμή βία απο αυτό.
ο μόνος λόγος που με κάνει να μη δώ το Naruto και Bleac ειναι ο αριθμός των επεισοδίων.

#30 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 posts
  • LocationΜπραχάμες

Posted 05 April 2007 - 10:32

υπάρχουν anime με πιο ωμή βία απο αυτό.
ο μόνος λόγος που με κάνει να μη δώ το Naruto και Bleac ειναι ο αριθμός των επεισοδίων.

Εντάξει, δεν θέλω να δω άλλο Elfen Lied. :bleh:

~ Storm ~

Posted Image

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together