Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Έχετε αφήσει anime στην μέση;

• Please log in to reply
587 replies to this topic

#496 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2011 - 16:13

Bleach γιατί ήταν πραγματικά ηλίθιο και code geass γιατί έχει μέσα τον πιο σπαστικό χαρακτήρα στην ιστορία των ανιμε: KURURUGI SUZAKU!!

Και που να τον εβλεπες στο r2!!!!:madtodeath:

sc5bab.jpg

#497 Jimking

Jimking

Anime Amateur

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2011 - 00:36

DragonBall Ζ μετά την Friezza. Δεν κατεβαίνει το torrent! xD

#498 Hiken no Angeru

Hiken no Angeru

Anime Amateur

• Members
  • 79 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2011 - 13:49

Το Hellsing...και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να το συνεχίσω και να δω και το ultimate....:?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#499 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2011 - 13:38

Το Hellsing...και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να το συνεχίσω και να δω και το ultimate....:?

ΝΑΙ!!!!Το ultimate ειναι η πρωοτυπη ιστορια και ειναι γυρω στις 1000000 φορες καλυτερο απο το παλιο ανιμε!!

sc5bab.jpg

#500 Astrinos

Astrinos

/人 ◕ ‿‿ ◕人\

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2011 - 15:23

Το 'higurashi no naku koro nι'.. το βαρέθηκα απίστευτα από κάποιο συγκεκριμένο επεισόδιο και μετά.. :sigh2: Κρίμα το Dvd που διέθεσα...:iyaaa:
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#501 fragiskos1

fragiskos1

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2011 - 21:35

Το Hellsing ημουν και εγω ετοιμος να το παρατησω, το περιμενα πολυ καλυτερο
Τα OVA δεν τα εχω δει για αυτον τον λογο..

#502 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2011 - 22:49

Το 'higurashi no naku koro nι'.. το βαρέθηκα απίστευτα από κάποιο συγκεκριμένο επεισόδιο και μετά.. :sigh2: Κρίμα το Dvd που διέθεσα...:iyaaa:

Kριμα γιατι προς το τελος αρχιζει το τρομερο!Σε ποιο αρκ σταματησες?

sc5bab.jpg

#503 Astrinos

Astrinos

/人 ◕ ‿‿ ◕人\

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2011 - 00:55

Kριμα γιατι προς το τελος αρχιζει το τρομερο!Σε ποιο αρκ σταματησες?

Κάπου στο 12-13 επεισόδιο αν θυμάμαι καλά.. :hmmm:
Αν δεν κάνω λάθος ήταν και ιστορίες - ιστορίες πράμα που εμένα δεν με τραβάει σε άνιμε, ίσως να ήταν και αυτός ένας παραπάνω λόγος να το σταματήσω.. ίσως στο μέλλον να το δω, τότε μπορεί να έχω άλλα μυαλά!! :hehehe:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#504 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2011 - 01:02

Δεν είναι ιστορίες-ιστορίες πράμα, αλλά αυτό γίνεται πρώτη φορά ορατό στο τέλος της πρώτης σεζόν. Όλα συνδέονται τελικώς.

#505 Astrinos

Astrinos

/人 ◕ ‿‿ ◕人\

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2011 - 01:18

Δεν είναι ιστορίες-ιστορίες πράμα, αλλά αυτό γίνεται πρώτη φορά ορατό στο τέλος της πρώτης σεζόν. Όλα συνδέονται τελικώς.

Αλήθεια?!? :OMG3: αυτή την εντύπωση μου έδωσε απ' τα ελάχιστα επεισόδια που είδα... αλλά μάλλον πως θα την ξαναξεκινήσω γιατι απ' τα συφραζόμενα νομίζω έκανα πατάτα που το διέκοψα... τι να πω!!:if:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#506 griffin

griffin

N00b

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 20:23

Ergo Proxy μετά το δευτερο επεισοδιο... κάπου χάθηκα...
Dance in the vampire bund..δεν με συγκίνισε και το άφησα για το Pandora Hearts
Και αυτά που είδα με το ζόρι μετα από ένα σημείο ήταν τα .Hack// απο το Legend of the Twilight και μετά

#507 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 23:38

Naruto.
γιατί βαρέθηκα, και κατάλαβα ότι αυτό το πράγμα δεν έχει σενάριο. Δεν επανέλαβα το λάθος μου να πιάσω ανάλογο anime και γενικά με τον καιρό γίνομαι όλο και πιο επιλεκτικός.

#508 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2011 - 14:51

Το Air, όχι γιατί το βαρέθηκα, αλλά γιατί με το που είδα το 2ο επισόδειο, ξέκίνησα ένα άλλο anime (δεν θυμάμαι ποιο) και το άφησα. Σκοπεύω σύντομα να το δω ολόκληρο

Αλήθεια?!? :OMG3: αυτή την εντύπωση μου έδωσε απ' τα ελάχιστα επεισόδια που είδα... αλλά μάλλον πως θα την ξαναξεκινήσω γιατι απ' τα συφραζόμενα νομίζω έκανα πατάτα που το διέκοψα... τι να πω!!:if:

Late response is late!!Οπως και να χει αν το προχωρησεις λιγο ακομα θα βρεθεις αντιμετοπος με μερικα απ'τα πιο splatter επεισοδια εβερ και στη δευτερη σεζον που ειναι οι απαντησεις ολα θα γινουν clear!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 13 Μάιος 2011 - 17:04
merged

#509 MlovesSolomon

MlovesSolomon

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 21:04

Ναι... Βασικά το πρώτο επισόδειο είδα, και μετά έφαγε drop...Kyoron λεγότανε...
2 χαμένα λεπτά από την ζωή μου...:zetsubou:
:lovulovu::joyful::wooi2::awww:

#510 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 13:14

Ουχουουουουουουουου πολλά. Αρχίζοντας, Hokuto No Ken καπου στο 12 επεισόδιο, Air (το τελευταίο επεισόδιο που είδα με άφησε με μια πικρή γεύση), Naruto, Bleach, One Piece (και τα τρία χάσιμο χρόνου imho), Mobile Suit Zeta Gundam (τσάμπα το κατέβασα; κάποια στιγμή θα το συνεχίσω, μετά όμως από τις εξετάσεις), το ίδιο και το Wing, Afro Samurai, Akikan, Amaenaideyo στο πρώτο επεισόδιο, Arakawa Under the Bridge γιατί δεν μπορούσα να βρω πιο pointless anime, Asura Cryin' που κάποια στιγμή και αυτό θα το ξαναρχίσω, Baccano (πολύ καλό μεν αλλά το άρχισα σε δύσκολες εποχές).

Γενικά είναι πάρα πολλά αυτά που έχω σταματήσει και δεν ξέρω αν θα αρχίσω ξανά. Good Luck to me.