Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Έχετε αφήσει anime στην μέση;

• Please log in to reply
587 replies to this topic

#136 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 16:48

Επισης αφηνω στη μεση συστηματικα τις σειρες που συνεχιζονται, δηλαδη Naruto, Bleach, One Piece. Με τιποτα δε θα μπορουσα να βλεπω 1 επεισοδιο τη βδομαδα, οποτε τα αφηνω μεχρι να μαζευτουν πολλα και τοτε τα βλεπω.

αυτο δεν ειναι drop.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#137 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 16:53

Δεν καταφερνω να ολοκληρωσω σχεδον ποτε οιποιδηποτε anime οσο καλο και να ειναι ! Μολις κατεβει ενα , αρχιζω να το βλεπω ,μολις κατεβει το επομενο σταματαω αυτο που βλεπω για να δω το επομενο και παει λεγοντας. Κλινικη περιπτωση.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#138 stean_202

stean_202

Anime Amateur

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 22:33

Love Hina και για μένα , dropped σε μόλις 2 επεισόδια , what was I thinking ??:cry5:

#139 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2008 - 01:10

αυτο δεν ειναι drop.

Ειναι, οπως λεει το θεμα, "ανιμε που αφησα στη μεση" και που σκοπευω να συνεχισω αργοτερα.

Απο την αποψη "ανιμε που παρατησα στη μεση και δε θελω να ξαναδω" , εχω μονο ενα : Abenobashi Mahou Shoutengai. Μ'αρεσουν τα ξεκαρφωτα ανιμε, μ'αρεσουν οι παρωδιες, αλλα με αυτο οχι απλα δε γελουσα, ξενερωνα εντελως σε καθε επεισοδιο μεχρι που στο 5ο δεν αντεξα αλλο. Αργοτερα ξαναδοκιμασα να το δω και παλι σταματησα αμεσως. Σε αλλους αρεσε αυτη η σειρα, το ξερω, αλλα εμενα για καποιον λογο απολυτως καθολου:nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#140 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2008 - 01:14

την δευτερη season του Maria-sama ga mitteru... ειπα να το δω επειδη ειχα δει και την πρωτη (invisible pink unicorn knows how i made it...) αλλα στο πρωτο επισοδιο θυμηθηκα ολη εκεινη τη νεροβραστιλα και το παρατησα... never again..

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#141 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2008 - 17:18

Το DtB
Μετα απ το επισοδειο που
Spoiler:
εδειξε ενα τελιως ακυρο μ' ενα detective. Ε σ' αυτο βαρεθηκα τη ζωη μου και το σταματησα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#142 Missing Score

Missing Score

Ναι Νικος Κουκος;

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2008 - 19:24

Abenobashi και Full Metal Alchemist. To πρωτο οταν ηταν ακομα παρωδια ειχε πλακα. Μετα που το πηγε στο σοβαρο και εξηγησεις και σουξουμουξου, δε το παλεψα. Το FMA το βαρεθηκα μετα απο 8 επεισοδια. Μαλλον θα του ξαναδωσω μια ευκαιρια αμα δε βαριεμαι. Αυτο που ημουν στο τσακ να παρατησω αλλα δεν το κανα ηταν το Eureka 7. Aυτο ειχε ενα μεγααααλο stall.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#143 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2008 - 19:33

Bleach στη φάση με τα Vampires με τις κούκλες.

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#144 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2008 - 21:09

Abenobashi και Full Metal Alchemist. To πρωτο οταν ηταν ακομα παρωδια ειχε πλακα. Μετα που το πηγε στο σοβαρο και εξηγησεις και σουξουμουξου, δε το παλεψα. Το FMA το βαρεθηκα μετα απο 8 επεισοδια. Μαλλον θα του ξαναδωσω μια ευκαιρια αμα δε βαριεμαι. Αυτο που ημουν στο τσακ να παρατησω αλλα δεν το κανα ηταν το Eureka 7. Aυτο ειχε ενα μεγααααλο stall.

Μία από τα ίδια με το Abenobashi. Στο Eureka 7 είμαι και εγώ στην φάση του μεγάαααααλου stall :stubborn:

E5VV38U.jpg

#145 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 02:20

Tekkaman blade . To άφησα στο 10 επεισόδιο αφού βαρέθηκα το εντελώς κλισέ και χωρίς φαντασία σενάριο.

#146 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 03:19

Απο το trigun,απο το επεισοδιο 8 (αν θυμαμαι καλα) μεχρι 18 περιπου(αν εξαιρεσουμε την ιστορια του vash που ηταν πολυ καλη κ μου φαινεται ειναι πριν το 18 ) τα δα με το ζορι...πολυ βαρεμαρα,ολο το ιδιο γινοταν απο πλακες κ μαχες κ η ιστορια δν προχωρουσε σχεδον καθολου...

#147 sidhs

sidhs

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 04:06

Αν και γενικά όταν αρχίζω μια σειρά θέλω να την τελειώσω, το soul link με κατάφερε να το κάνω drop (και είναι και η μόνη σειρά που έχω παρατήσει). Και είναι και μόλις 12 επεισόδια.

#148 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 04:39

Εχώ αφήσει το bakumatsu kikansetsu κλπ στη μέση.Απλά μου φάνηκε ότι το σενάριο δεν οδηγούσε κάπου και βαρέθηκα XD
Intelligence is nothing without wisdom...

#149 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 14:55

Εγω εχω αφησει το Samurai Champloo,μονο τα 4 πρωτα ειδα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#150 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 15:55

Εχω αφησει το Inuyasha στα 72 επεισοδεια.Και μαλλον τα υπολοιπα δεν θα τα δω.Βαρεθηκα να το βλεπω:unlucky: >_<Επισης εχω αφησει το Elfen Lied στα 6 επεισοσδεια και μαλλον ουτε αυτο θα το δω γιατι εχω και αλλα να τελειωσω.:sigh2: