Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Elfen lied

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#646 Astrinos

Astrinos

/人 ◕ ‿‿ ◕人\

• Members
  • 201 posts

Posted 17 October 2010 - 15:32

Όντως είναι μια απ' τις καλύτερες άνιμε σειρές και χαίρομαι που την έχω δεί και την έχω στη συλλογή μου!!:respect:
Μακάρι να βγεί και μια δεύτεη σεζόν, πράγμα αδύνατο έως πολύ θα έλεγα, αλλά ας ελπίσουμε πως μπορεί (λέω τώρα εγώ) να βγεί κανένα OVA μέσα στα επόμενα χρόνια!!!!;)

Posted Image

#647 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 19 October 2010 - 18:57

Είχε βγει ένα extra επεισόδιο ανάμεσα στο 10 και 11 που πήγαινε να εξηγήσει κάτι παραπάνω για τη Nana. Αν το θυμάμαι καλά, δεν είπε σχεδόν τίποτα.

Εγώ πάλι θα πιάσω το φτυάρι!
Δεν είναι απαραίτητα κακή σειρά, είναι αρκετά καλή, αλλα έχει εκνευριστικά "φυτεμένα" στοιχεία.

π.χ Πρέπει να λυπηθούμε τη Lucy.. ε όχι ρε παιδιά!

Spoiler:

Ο κούτα-μάρας
Spoiler:

Και τέλος έριξα απίστευτο γέλιο:
Spoiler:

Γενικά το Splatter καλό, αλλα μέχρι εκεί, ούτε το ενδιαφέρον που πολυτράβηξε, ούτε κατάφερε να με βάλει στη θέση να δώ τα Diclonius και να τα λυπηθώ..

Spoiler:

Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#648 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 10 November 2010 - 15:06

θελω να το δω αλλα εψαξα και ειδα οτι το τελος ειναι filler(αν δεν κανω λαθος)......μπορει να μου πει κανεις τι ακριβως πρεπει να δω(εννοω μαζι με ova και ταινιες)για να ειμαι νομιμος??

η θα αναγκαστω να το διαβασω??

Edited by WillOfTheD, 11 November 2010 - 19:22.

#649 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 25 November 2010 - 13:11

Ειδα αυτα τα 13 επεισοδια. Και το manga μαλλον συνεχιζει την ιστορια. Ισχυει αυτο? Και αν ναι απο ποιο Volume και μετα?

#650 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 25 November 2010 - 13:38

mangaupdates is your friend. Δες τη στήλη "Anime Start/End Chapter". Κάν'το και bookmark το site για μελλοντικές χρήσεις...

#651 Eva_But_No_Apple

Eva_But_No_Apple

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 10 December 2010 - 10:24

Το ιντρο της σειρας ειναι ουσιαστικα αναπαραγωγη πολυ γνωστων εργων του γκουσταβ κλιμτ σε manga version :P
Για οσους δν τον ξερετε ψαξτε να δειτε δουλεια του .
Παντως ειναι πραγματικα υπεροχο αυτο που εχουν κανει...
We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars

#652 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 10 December 2010 - 15:34

Το post μεταφέρθηκε εδώ καθώς πρόκειται για συζήτηση που αφορά το anime του Elfen Lied.

Ευχάριστη πληροφορία γιατί μου άρεσε το intro της σειράς (στο σύνολο) αλλά δεν σκέφτηκα/έκατσα ποτέ να ψάξω για αυτό :thumbup:

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#653 mariosk97

mariosk97

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 12 December 2010 - 23:05

είμαι κάπου στα μισά...θα προσπαθήσω να το τελειώσω τώρα τα Χριστούγεννα αν και δεν μου πολλιαρέσει

#654 Abomination

Abomination

Anime Amateur

• Members
  • 71 posts

Posted 13 December 2010 - 14:56

Youtube Video

#655 maria_freedom

maria_freedom

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 13 December 2010 - 16:01

Όχι, δεν είσαι μόνος σου. Πιστεύω πως το opening theme της σειράς κρύβει πολλά περισσότερα από αυτά που ακούει και βλέπει κάποιος με την πρώτη ματιά.

Χμμ, έχω διαβάσει αρκετά αρνητικά σχόλια για αυτή τη σειρά και ομολογώ να πω πως δεν το περίμενα!

Κατ' αρχάς το elfen lied δεν είναι μια σειρά(απευθείνομαι σε όσους έχουν πει αρνητικά σχόλια). Είναι μια σειρά η οποία σηκώνει πολύ ανάλυση. Επίσης είναι απίστευτο το πως προβάλλονται τόσα πολλά από τα άπειρα προβλήματα που αντιμερωπίζει η κοινωνία μας μόνο μέσα σε 13 επεισόδια. Μήπως όσοι δεν ενθουσιάστηκαν πολύ(ή σχεδόν καθόλου) με τη σειρά, είναι αυτοί που αρνούνται να δουν το ότι το πιο επικύνδινο πλάσμα σ' αυτό τον πλανήτη είναι ο άνθρωπος? Μήπως αρνούνται να δουν το πόσα πολλά σκατά έχουν μαζευτεί σ' αυτή τη γη?
Ίσως για κάποιους να γίνομαι υπερβολική, αλλά ψάξτε το λίγο..:)

Edited by Kenny, 13 December 2010 - 16:48.
merged

#656 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 17 December 2010 - 13:20

μολις το τελειωσα....μου αρεσε παρα πολυ το story αλλα απογοητευτηκα απο το filler τελος το οποιο προφανεστατα δοθηκε μονο και μονο για να δοθει χωρις καμια απολυτως ουσια imo....το opening τα σπαγε,ηταν τρομερο κριμα που χαραμιστηκε για ενα anime με τοσο μετριο τελος....

συντομα θα διαβασω το manga(chapter 60 και μετα μου φαινεται ειναι η συνεχεια)του οποιου το τελος στην χειροτερη θα ειναι λιγο πιο καλο απο αυτο του anime.....

#657 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 17 December 2010 - 15:46

Όχι, δεν είσαι μόνος σου. Πιστεύω πως το opening theme της σειράς κρύβει πολλά περισσότερα από αυτά που ακούει και βλέπει κάποιος με την πρώτη ματιά.

Χμμ, έχω διαβάσει αρκετά αρνητικά σχόλια για αυτή τη σειρά και ομολογώ να πω πως δεν το περίμενα!

Κατ' αρχάς το elfen lied δεν είναι μια σειρά(απευθείνομαι σε όσους έχουν πει αρνητικά σχόλια). Είναι μια σειρά η οποία σηκώνει πολύ ανάλυση. Επίσης είναι απίστευτο το πως προβάλλονται τόσα πολλά από τα άπειρα προβλήματα που αντιμερωπίζει η κοινωνία μας μόνο μέσα σε 13 επεισόδια. Μήπως όσοι δεν ενθουσιάστηκαν πολύ(ή σχεδόν καθόλου) με τη σειρά, είναι αυτοί που αρνούνται να δουν το ότι το πιο επικύνδινο πλάσμα σ' αυτό τον πλανήτη είναι ο άνθρωπος? Μήπως αρνούνται να δουν το πόσα πολλά σκατά έχουν μαζευτεί σ' αυτή τη γη?
Ίσως για κάποιους να γίνομαι υπερβολική, αλλά ψάξτε το λίγο..:)

Θα προσθετα και κατι.
Το elfen lied αναφερεται σε μια αναποδεκτη "αληθεια". Οτι μπορει η αρχη της γεννησης-αναπτυξης-υφεσης-θανατου-επαναγεννησης να μην ισχυει μονο στον καθε ανθρωπο ξεχωριστα αλλα και στην ανθρωποτητα γενικα. Αυτη η θεωρια φυσικα, και δικαιολογημενα, ειναι αναποδεκτη απο τον ανθρωπο (και εγω φυσικα δε πιστευω σ αυτη) απο ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ καταρχην κινητρα. Και μια τρελη σκεψη (μη βαρατε εδω:madtodeath:, απλα αναλογιστειτε το) Αν αποδειχτει μετα γεγονοτος (ευχομαι το μη) τοτε θα την πατησουμε οπως με τον Δαρβινο?

ΥΓ:Μη φωναζετε μες τ αυτια μου:madtodeath: lol

#658 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 17 December 2010 - 16:58

κατι που ξεχασα να αναφερω παρατηρησε κανεις αλλος οτι το στοιχειο των μεγαλων ματιων ηταν καπως υπερβολικο σ'αυτο το anime??

#659 aris19

aris19

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 13 January 2011 - 19:09

Το Elfen Lied ηταν απο τα πρωτα ανιμε που ειδα. Μου αρεσε παρα πολυ (η αληθεια ειναι οτι μου αρεσουν κατι τετοια υπερβιαια φρικουλιαρικα γενικοτερα, σε ταινιες,κομικ κτλ), και ειναι απο τα αγαπημενα μου μεχρι στιγμης. Περα απο την ατελειωτη αιματοχυσια, βρηκα ενδιαφερων τον τροπο που το ανιμε θιγει το θεμα του ρατσισμου. Βλεπουμε τη Λουσυ στην παιδικη της ηλικια να πεφτει θυμα τραμπουκισμου λογω της διαφορετικοτητας της, γεγονος που τη γεμιζει οργη και γεννα το δολοφονικο της εαυτο. Το φαινομενο αυτο παρατηρειται και στην κοινωνια, οπως ολοι ξερουμε. Σαφως και σαν σειρα ειχε καποιες "τρυπες" στην υποθεση, αλλα τι να κάνεις, κανείς δεν ειναι τελειος.

εχετε να προτεινεται καποιο παρομοιο σε υποθεση, ατμοσφαιρα κτλ ανιμε?

#660 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 13 January 2011 - 19:15

Το φαινόμενο αυτό σπάνια παρατηρείται στη κοινωνία. Αν ο κάθε άνθρωπος που είχε δύσκολα παιδικά χρόνια γινόταν δολοφόνος θα επιστρέφαμε στη λίθινη εποχή.