Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Elfen lied
Posted 07 July 2010 - 11:48
Posted 07 July 2010 - 23:38
Αρχικα,η υπερβολικη χρηση gore χαλασε την εικονα του anime για εμενα ανεπανορθωτα,αλλα αφου κατα καποιο τροπο ειχα προειδοποιηθει δεν θα το συνεχισω διοτι,ουσιαστικα τα 'θελα και τα 'παθα.
Ομως το σημειο που κατα την γνωμη μου ηταν το πιο εξοργιστηκο ηταν το οτι προσπαθουσαν να δικαιολογησουν τα "αδικαιολογητα" της lucy,
"Ο Νίτσε είναι νεκρός:άρα ο Νίτσε ειναι Θεός;:hmmm:" - 'Aναλογικός συλλογισμός'.
---
"Το πρόβλημα με τα δυαδικτυακά παραθέματα (quotes) είναι ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις αν πραγματικά υπόθηκαν." -Αβραάμ λίνκολν (1809-1865).
Posted 08 July 2010 - 20:39
Όταν το τέλειωσα θυμάμαι, έπεσα σε κατάθλιψη για καμιά βδομάδα. Πρώτη φορά με επηρεάζει ένα anime τόσο πολύ. Το μόνο που με χάλασε είναι το πολύ απότομο τέλος το οποίο και με ανάγκασε να πιάσω το manga.

Posted 08 July 2010 - 21:38
Posted 13 July 2010 - 15:35
δεν ηερω τι λετε εσεις παιδες αλλα εμενα αυτη η σειρα θα μου μεινει!! ολο αυτο το splatter σκηνικο με την Lucy να σφαζει με τους πιο σαδιστικους τροπους τα θυματα της ητανε ΓΑΜΑΤΟ!!!! το opening ητανε πραγματικα masterpiece και μου ρχεται στο μυαλο καθε φορα που παιζω κατι splatter....οσο για την υποθεση μπορω να πω πως και στο anime αλλα και στο manga ηταν αρκετα συγκινητικη αλλα και βιαιη πραμα που μου αρεσε!!!!
Θα συμφωνησω μαζι σου και θα σου προτεινω το Gantz. Αν γουσταρεις την ενταση και το splatter.
[SIGPIC] [/SIGPIC]
Posted 13 July 2010 - 16:19

Posted 10 September 2010 - 18:01
Καιγια να μην ξεχνιομαστε ....ΚΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!
Edited by MikamiTeru, 10 September 2010 - 18:08.

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Posted 11 September 2010 - 23:41
δν σ εκανε ν νιωσεις κτ στο τελος??? omg:redcard2:Meh, ουτε ζεστη ουτε κρυο. Απο τα λιγα ανιμε που δεν με εκαναν να νιωσω κατι στο τελος. Ισως φταιει εκεινος ο αχταρμας μεταξυ χαρακτηρων και σκηνικων. Απο ecchi σε splatter. Τι να πω ...ενα καλο ανιμε, υπερεκτιμημενο βεβαια.
Καιγια να μην ξεχνιομαστε ....ΚΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!
Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unknown to death.
Nor known to life.
Have withstood pain to create many weapons.
Yet, those hands will never hold anything.
So as I pray, 'Unlimited Blade Works'
Posted 13 September 2010 - 18:34
δν σ εκανε ν νιωσεις κτ στο τελος??? omg:redcard2:
Δεν μου εδωσε την ευκαιρια να κατασταλλαξω σε καποιο συναισθημα, λογω των πολλων αλλαγων.

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Posted 14 September 2010 - 14:57
Posted 14 September 2010 - 15:16
Δεν μου εδωσε την ευκαιρια να κατασταλλαξω σε καποιο συναισθημα, λογω των πολλων αλλαγων.
Γιατί να κατασταλάξεις σε ένα συναίσθημα??
Σειρά ήταν, όχι ταινία που τη βλέπεις σε ένα διωράκι. Σου δείχνει μια ιστορία σχεδόν μιας δεκαετίας, δεν είναι δυνατόν να επικρατεί μόνο ένα συναίσθημα.
Και σε όσους έμεινε μόνο το ecchi και το splatter, you totally missed the point.
Posted 14 September 2010 - 15:26

Posted 14 September 2010 - 18:25
Σου δείχνει μια ιστορία σχεδόν μιας δεκαετίας, δεν είναι δυνατόν να επικρατεί μόνο ένα συναίσθημα.
Και σε όσους έμεινε μόνο το ecchi και το splatter, you totally missed the point.
Ε,δεν θα ελεγα και totally,οσο να το κανεις ακομα και αν ειναι καλο το σεναριο (κατ'εμε), μετα απο λιγο καιρο θα τη θυμασαι τη σειρα για τα τριψιματα πατωματων της niaou nyoy whatever και το πετσοκομα του dolf lundgren japanese edition απο τη psycho lucy. Και δεν πιστευω οτι ολο αυτο εγινε κατα λαθος απο τους παραγωγους.Θεωρω οτι θα φαινοτανε πολυ καλυτερα αν εβγαινε σαν οβακι 3-4 long eps με πιο indie προσανατολισμους.
Still me likes a lot. Και η αρχη της σειρας ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει.
Ακομα να αρχισω το μανγκα...

Posted 14 September 2010 - 20:52
Γιατί να κατασταλάξεις σε ένα συναίσθημα??
Σειρά ήταν, όχι ταινία που τη βλέπεις σε ένα διωράκι. Σου δείχνει μια ιστορία σχεδόν μιας δεκαετίας, δεν είναι δυνατόν να επικρατεί μόνο ένα συναίσθημα.
Μαζι σου σε αυτο που λες.Η σειρα ειχε νοημα και αυτο ηταν κυριως

Posted 14 September 2010 - 21:13
Τό'χω δει δυο φορές, και οι μόνες σπλάττερ σκηνές που θυμάμαι είναιΕ,δεν θα ελεγα και totally,οσο να το κανεις ακομα και αν ειναι καλο το σεναριο (κατ'εμε), μετα απο λιγο καιρο θα τη θυμασαι τη σειρα για τα τριψιματα πατωματων της niaou nyoy whatever και το πετσοκομα του dolf lundgren japanese edition απο τη psycho lucy. Και δεν πιστευω οτι ολο αυτο εγινε κατα λαθος απο τους παραγωγους.Θεωρω οτι θα φαινοτανε πολυ καλυτερα αν εβγαινε σαν οβακι 3-4 long eps με πιο indie προσανατολισμους.
Έχω διαβάσει όλο το θρεντ, και πραγματικά δεν καταλαβαίνω όλους εκείνους που το αποπαίρνουν για το over the top (?) splatter και για το μηδαμινό ecchi στοιχείο. Τόσα χρόνια την έχω παλέψει με ελάχιστα ecchi anime, και αν κάποια σειρά μου αρέσει και έχει fanservice συνήθως παραπονιέμαι. Στο Elfen Lied, ούτε που έδωσα σημασία.
Είτε εγώ βλέπω τα πράματα διαφορετικά, είτε όντως, you people totally miss the point.