Σιγουρα το manga θα ναι καλυτερο απο το ανιμε, οσο για το Ova, δεν προσφερει και τιποτα το καινουριο στη σειρα απο οτι θυμαμαι. Παντως καποια στιγμη θα διαβασω και το manga. Τωρα οσο αναφορα το ανιμε, ειναι καλο αλλα οχι αριστο. Και σε πολλα σημεια αφηνει αρκετα κενα, τωρα βεβαια εχει περασει καιρος απο τοτε που το ειδα και δεν θυμαμαι σε ποια σημεια εχει αφησει κενα, αλλα αυτο που θυμαμαι ειναι οτι οταν τελειωσε ειχα μετρησει καμια 10 αποριες, με κυριοτερη την απορια που αφηνει η τελευταια σκηνη
Spoiler:
Επιτέλους βρήκα κάποιον που μπορεί να με καταλάβει και να μην είναι τρελαμένος με αυτό το anime. Στους περισσότερους που έχω πει ότι ήταν μέτριο κατά την άποψή μου κόντεψαν να με φάνε ζωντανή. Ναι και εγώ το παραδέχομαι ότι έχει κάποια πολύ έντονα κοινωνικά μηνύματα και πρωτότυπη υπόθεση αλλά έχει επίσης και αρκετά κενά. Το τέλος δε θα το σχολιάσω καθόλου γιατί το θεωρώ επιεικώς άθλιο, άκυρο και σαν να ήθελαν να τελειώσουν γρήγορα το anime. Παρόλα αυτά επειδή ήταν αρκετά μικρό anime δε με κούρασε καθόλου και θα μπορούσα και εγώ να το ξαναδώ κάποια στιγμή.

Μπορεί βέβαια να απογοητεύτηκα επειδή είχα ακούσει ότι είναι αριστούργημα και περίμενα περισσότερα απ' ότι αυτό που είδα.

Μάλλον πρέπει να διαβάσω το manga και κάτι μου λέει πως δε θα με απογοητεύσει καθόλου