Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Elfen lied
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2010 - 21:37

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2010 - 22:07
Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2010 - 01:19

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2010 - 21:01
Αν δεν κανω λαθος , το μανγκα συνεχιζει , και το ανιμε κοβεται καπου. Πιστευω εκει θα ηταν το clue της υποθεσης, θα γεμιζαν καποιες τρυπες , θα ξεκαθαριζαν τα πραματα, θα εβρισκα και εγω ακρη, και θα ειμασταν ολοι ευχαριστημενοι. And I dont think I missed the point. Απλα ηταν just another anime. ( πως το παω το αγγλικο ε ? ) Δεν με εκανε να νιωσω τις επικες στιγμες ( δεν λεω Deathnote γιατι ειναι ανεφικτο ) τυπου, εστω code geass μιας και ηταν τοσο αναγνωρισμενο ανιμε.,
Pain_GodRealm αρχισε το απο την αρχη γιατι θα μπερδευτεις.Μπορει καποιος να μου πει ... εκει που τελειωνει το ανιμε , σε ποιο τσαπτερ να πιασω να αρχισω να διαβαζω το μανγκα?
MikamiTeru νομιζω πως αν συνεχιζε η σειρα συμφωνα με το μανγκα θα εβγαινε τεραστια αποτυχια.Στη συγκεκριμενη περιπτωση προτιμω πολυ περισσοτερο το πολυ καλο φιλλερ τελος που ειχε.Στο μανγκα υπαρχει περισσοτερη βια και περισσοτερες ecchi σκηνες.

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2010 - 04:32
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2010 - 02:43
Αν και ημιτελές ως προς τους χαρακτήρες και την ιστορία (για αυτά έχω ξεκινήσει το manga), μου φάνηκε καταπληκτικό! Σπλατεριά και γυμνό, δεν λέω, αλλά έχουμε τον τραγικό χαρακτήρα της Lucy, το άσχημο και κυρίως θλιβερό παρελθόν των πρωταγωνιστών και φυσικά το θεϊκό op το οποίο έδεσε όλα τα παραπάνω σε μια καταθλιπτική ιστορία πόνου και σπαραγμού για τη θέση ενός ατόμου στην κοινωνία. Λίγα με έχουν συγκινήσει όσο αυτό ενώ τη μουσική του την ακούω μέχρι και σήμερα. Σίγουρα από τα top αυτών που έχω δει.

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2010 - 13:47
Την σειρά την είχα δει λίγους μήνες πριν αλλά δεν έκατσε να γράψω πώς μου φάνηκε.
Αν και ημιτελές ως προς τους χαρακτήρες και την ιστορία (για αυτά έχω ξεκινήσει το manga), μου φάνηκε καταπληκτικό! Σπλατεριά και γυμνό, δεν λέω, αλλά έχουμε τον τραγικό χαρακτήρα της Lucy, το άσχημο και κυρίως θλιβερό παρελθόν των πρωταγωνιστών και φυσικά το θεϊκό op το οποίο έδεσε όλα τα παραπάνω σε μια καταθλιπτική ιστορία πόνου και σπαραγμού για τη θέση ενός ατόμου στην κοινωνία. Λίγα με έχουν συγκινήσει όσο αυτό ενώ τη μουσική του την ακούω μέχρι και σήμερα. Σίγουρα από τα top αυτών που έχω δει.
πρεπει να διαβασεις το μανγκα!! το ανιμε ειναι μονο το μισο της ιστοριας!! 8α σ αρεσει πολυ στο εγγυωμαι!!!

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2010 - 19:33

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2010 - 19:40
Να και καποιος που καταλαβε το νοημα της σειρας.Συμφωνω 100% σε ολα οσα ειπες και φυσικα σου βγαζω το καπελοΠιστεύω ακράδαντα πως όποιος δεν κλάψει, ή έστω δακρύσει, βλέποντας στιγμιότυπα από αυτό το αριστούργημα, είναι επιεικώς ξύλο απελέκητο. Όπως και αυτός που θα σταθεί μονάχα στο Ecchi τμήμα του. Ακόμα και το Soundtrack είναι μεγαλειώδες. Είναι από τις σειρές που το μάνγκα ουρλιάζει: "Διάβασέ με ΤΩΡΑ".

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2010 - 10:41
Δεν είναι απαραίτητα κακή σειρά, είναι αρκετά καλή, αλλα έχει εκνευριστικά "φυτεμένα" στοιχεία.
π.χ Πρέπει να λυπηθούμε τη Lucy.. ε όχι ρε παιδιά!
Ο κούτα-μάρας
Και τέλος έριξα απίστευτο γέλιο:
Γενικά το Splatter καλό, αλλα μέχρι εκεί, ούτε το ενδιαφέρον που πολυτράβηξε, ούτε κατάφερε να με βάλει στη θέση να δώ τα Diclonius και να τα λυπηθώ..
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2010 - 10:47
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2010 - 11:17

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2010 - 22:17

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2010 - 20:16
Κριμα που δε συνεχιστηκε. Υπαρχει καμια ελπιδα;
Για να συνεχιστει ουτε μια στο εκατομμυριο,αντε κανα OVA και παλι δεν το βλεπω