Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Elfen lied

• Please log in to reply
697 replies to this topic

#601 serious

serious

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 03 April 2010 - 23:00

το διαβαζα και το manga αλλα το σταματησα(χωρις λογο! :blurah5: ) παντως θα ηταν ωραια να εβγαζαν και αλλα!
i found myself in Wonderland...

#602 luci

luci

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 07 April 2010 - 22:30

το manga μου φανηκε λιιιιγο καλυτερο απ το anime νομιζω. εχω αδυναμια σ αυτη τη σειρα επειδη ηταν απ τις πρωτες που ειδα, αλλα ειναι αρκετα υπερτιμημενο. το mnemosyne ειναι πολυ ανωτερο imo.

#603 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 09 April 2010 - 09:47

pantsu/fanservice ☑
catgirls ☑
blood and gore ☑

rating: A+

:D

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#604 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 09 April 2010 - 09:58

Μόνο που δεν είχε nekomimi αλλά κέρατα... :canthelp:
Posted Image
Posted Image

#605 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 10 April 2010 - 04:41

καλα κερατα τα λενε αλλα σαν αυτια γατας τα σχεδιαζουν

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#606 NiPPa!!!

NiPPa!!!

Hinamizawa Loonatic!

• Members
  • 48 posts

Posted 15 April 2010 - 16:21

θα ηθελα να προσθεσω το λογω που ο χαραστηρας της nyaoy ειναι δραματικος ....
οι γρηγορες εναλλαγες στον σακατεμενο χαραστηρα ενος πειραματοζοου...
ποσο καλυτερα να στο εξηγησει ο ποιητης...;
μαλλον καποοι θα επρεπε να ξαναδουν το anime απο την αρχη...
και δεν ειναι καθυστερημενη .... ειναι η εξελιξη του ανθρωπου στην παιδικη της μορφη....
γιατι η κακουχιες δεν αφησαν το κανονικο εαυτο της να ωριμασει και επετρεψαν σε ενα θηριο να ξεσπασει και να εκδικηθει.:smokingg:

[SIGPIC] [/SIGPIC]

#607 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 15 April 2010 - 16:34

Η περσόνα της Nyuu δημιουργήθηκε μετά τον τραυματισμό της στο κεφάλι από τη σφαίρα του sniper στο 1ο ep, όχι από τα ψυχικά τραύματα που είχε όσο ήταν μικρή εφόσον βλέπουμε ότι μίλαγε κανονικά όσο ήταν κοριτσάκι.
Posted Image
Posted Image

#608 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 posts

Posted 15 April 2010 - 16:47

Εμένα πρωσοπικά μου άρεσε πολύ το anime μιας και ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα anime σε τέτοιο στύλ..Σε κάποια σημεία δεν το άντεχα γιατί είχε πολλά αίματα και πολύ βία κατί που γενικά δεν θέλω να βλέπω σε anime αλλά η ιστορία ήταν πολύ βαθιά και με νοήμα και αυτό μου άρεσε.
Μπορεί να μην ειναι το manga και το anime σχετικά ίδια αλλά και τα δύο αξίζουν.
Το τραγούδι του opening είναι απίστευτο!!
Posted Image

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Posted Image
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#609 NiPPa!!!

NiPPa!!!

Hinamizawa Loonatic!

• Members
  • 48 posts

Posted 15 April 2010 - 23:54

Η περσόνα της Nyuu δημιουργήθηκε μετά τον τραυματισμό της στο κεφάλι από τη σφαίρα του sniper στο 1ο ep, όχι από τα ψυχικά τραύματα που είχε όσο ήταν μικρή εφόσον βλέπουμε ότι μίλαγε κανονικά όσο ήταν κοριτσάκι.

καλα οντος αλλα μπορεις να καταλαβεις τι εννοω
αυτο που ειπα πηγαινε σε κατι ανιδεους που νομιζουν οτι κραζοντας ενα ανιμε μπορουν να δειξουν οτι ειναι ειδικοι...

[SIGPIC] [/SIGPIC]

#610 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 April 2010 - 00:00

Peace NiPPa!!! Ο καθένας την γνώμη του λέει. Δεν έχει να κάνει με εμπειρογνωμοσύνη στον χώρο των anime. Για γούστα μιλάμε πάνω από όλα. ^^

#611 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 16 April 2010 - 20:07

Οι εμπειρογνωμονες τα χουν παρατησει πλεον και αφηνουν τη νεα γενια να βρει το δρομο της,κουτσα στραβα.

Γουστα,γουστα αλλα τι τρομοκρατια υπαρχει εναντι των διαφωνουντων δεν περιγραφεται! Ιακωβινισμος!

Η σειρα αυτη πριν μερικα χρονια ειχε κανει παταγο.
Δρα περισσοτερο σα πυλη στις σειρες τρομου, ecchι, splαττερ κλπ. Τοτε δεν καταφερε να με κερδισει, ισως επειδη το συγκεκριμενο στυλ sd με απωθουσε αλλα και γιατι απευθυνονταν σε συγκεκριμενο κοινο που ειχε αποδεχθει τη συγκεκριμενη αισθητικη.
Θεωρησα πως η σειρα κατεφευγε σε φθηνιαρικες μεθοδους σοκαρισματος που μου θυμιζαν το ξυλο του ντραγκονμπαλ,δηλαδη κιτς και βια

#612 dark_raider

dark_raider

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 16 April 2010 - 23:33

Μόνο κιτς δεν τη λες imo.

#613 arachne-sama

arachne-sama

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 14 June 2010 - 17:10

το λατρευω αυτο το anime...αν και πιστευω οτι το manga ηταν λιγο καλυτερο....αγαπημενη σκηνη
Spoiler:
...εσεις?

Edited by Kenny, 14 June 2010 - 17:19.

#614 crazyBoyMangaFun

crazyBoyMangaFun

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 14 June 2010 - 21:13

και εμένα από τα αγαπημένα μου anime,άκουσα αρκετές κακές γνώμες σε αυτό το topic γούστα βρε παιδιά είναι αυτά του ενός του αρέσει του άλλου όχι τι να κάνουμε,εμένα μου άρεσε
Spoiler:

#615 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 14 June 2010 - 23:18

Currently watching anime. Exω να πω πως μου αρεσει αρκετα προς το παρον. Αν και συμφωνω σχετικα με ολους που λενε για τα νιαουρισματα που κανει. δεν μου αρεσουν και πολυ οταν ειναι σε χαρακτηρα Nyu και οχι η αιμοσταγης Lucy. Θα μπορουσε να μιλαει εστω και λιγο. Οταν επιστρεφει η μνημη της και ειναι παλι η αιμοσταγης Lucy ειναι ΟΛΑ τα λεφτα! Θα σας πω τις εντυπώσεις μου μολις το τελειωσω!