LMAOΩχ καλε ναι XDDDD
!! Ακομα χειρότερα τότε! Σοβαρά νόμιζα ότι είναι γυναίκα! Και αναρωτιόμουν που βρήκαν γιαπωνέζα τραγουδίστρια με τόσο μπάσα φωνη XDDD
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Χειροτερο opening/closing theme?
Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2007 - 01:03
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2007 - 14:45
Αν και ακούω αρκετά "σκληρή" μουσική, αυτό το pop-rock opening του Ergo Proxy, μου άρεσε τόσο που το κατέβασα κι όλας...
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2007 - 09:14
Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2007 - 09:29
Κατά δέυτερον... Cowboy Bebop, Ghost in the Shell SAC, Samurai Champloo, Suzumiya Haruhi no Yuuutsu έχουν απίστευτα OP και ED (τα περισσότερα και ακουστικά και σαν video), όποιος διαφωνεί παρακαλώ πολύ να παραδεχτεί οτι είναι κακόγουστος

Τέλος, το χειρότερο OP/ED.... είναι με ΜΕΓΑΛΗ διαφορά το 2o ED του Monster. Όλοι οι φίλοι μου + εγώ συμφωνούμε. Σε επίπεδο, να ξέρεις οτι κοντέβει να τελειώσει το επισόδειο και να είσαι με το χέρι έτοιμο να βάλεις το επόμενο επισόδειο πριν αρχίσει να "τραγουδάει" ο Ιάπωνας. Άγχος. Λέγαμε να το βάζουμε σε ντουντούκα για να σπάμε τις απεργίες. Μιλάμε για μια φωνή.... (Το 1ο ED ήταν αρκετά ωραίο, και το OP εμένα με πορώνει πολύ)
Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2007 - 13:20
Το αμερικάνικο opening του Dragonball GT ήταν τρομερά ξενέερωτο από πλευράς στοίχων.
Δυσηχώς το ending του Kare Kano είναι ξενέρωτο,σε αντίθεση με το opening.
Εμένα πάντως το δεύτερο opening του Death Note μου άρεσε πιο πολύ απ' το πρώτο.

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2007 - 14:00
Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι το τελευταίο (4ο) Opening του Gundam Seed Destiny. Το χειρότερο opening ever. Ούτε για 5 δευτερόλεπτα δεν αντέχεται
. Στο τέλος βρήκαν να το χαλάσουν....
2x that
Δεν παλεύεται η κατάσταση μ'αυτό.ΈΒλεπα πάντα τα opening και ending στο GS και στο GSD και τα τελευταία επεισόδια με έσπασαν πάρα πολύ μ'αυτό το Opening.
Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 14:59

[SIGPIC]http://i191.photobucket.com/albums/z26/jimmy1691/CopyofAnimePaperwallpapers_Sayon-1.jpg[/SIGPIC]
Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 15:09

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 23:10
το 2ο opening του Death Note ήταν βλακία! Και το Alumina (1ο ending) ήταν το καλύτερο μέρος του soundtrack της σειράς! Μην τρελαθούμε τώρα!
Συμφωνω για το Alumina, αλλα και το Waht's Up People?! μου αρεσε πολυ, μαλλον ισως γιατι μου θυμιζε soad
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 14:44
HELL YEAH!!!!!yami no matsuei opening and closing theme!!!!!!!!!
:puke:
:puke:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καποιος συμφωνει μαζι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2007 - 00:47
HELL YEAH!!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καποιος συμφωνει μαζι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το ξερα...κακιασμένη....
το EDEN ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!! end of all(δημοκρατικά πάντα) GLASTENEN??? ΜΙΛΑ PLEASE

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!
Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2007 - 18:53

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2007 - 20:15

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2007 - 22:40
Συμφωνω για το Alumina, αλλα και το Waht's Up People?! μου αρεσε πολυ, μαλλον ισως γιατι μου θυμιζε soad
Βασικά ήμουν λίγο απόλυτος... Δεν είναι βλακία, απλά σε κάποια στιγμή εγώ το σιχάθηκα... το 2ο ending από Maximum the hormone όμως κάτι έλεγε... Αλλά είπαμε, Alumina από Nightmare και ξερό ψωμί...
[SIGPIC]http://i191.photobucket.com/albums/z26/jimmy1691/CopyofAnimePaperwallpapers_Sayon-1.jpg[/SIGPIC]