Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Bleach, naruto or one piece

• Please log in to reply
733 replies to this topic

Δημοσκόπηση: 3 Shounen giants (574 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

3 Shounen giants

1. Bleach (120 ψήφοι [20.91%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 20.91%

2. Naruto (153 ψήφοι [26.66%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 26.66%

3. One Piece (301 ψήφοι [52.44%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 52.44%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#61 Zothar

Zothar

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 23:42

Αν και καινούριος στα Ανιμε,έχω δει όλα τα επεισόδια που έχουν βγεί.Ψηφίζω One Piece,όχι με μεγάλη διαφορά απο τα άλλα.Εμένα προσωπικά μου άρεσαν τα fillers και του Bleach και του Naruto.Απο τις μάχες που είπαν κάποια πράγματα τα παιδιά,στο Bleach καλές,αλλά ελάχιστες,πολύ μπλα μπλα για το τίποτα.Για το Naruto καλές και αυτές,αλλά όσοι βλέπετε Shippuuden τώρα,πρέπει να είπατε επιτέλους πέθανε ένας μετά απο τόσα επεισόδεια.
Για το One Piece οι μάχες κρατάνε 6,7 επεισόδια,αλλά το ευχαριστιέσαι όμως.
Φυσικά αυτές είναι προσωπικές απόψεις,αλλά το One Piece τα σπάει και ευτυχώς όπως πάει η δουλεία θα το βλέπουμε πολλά χρόνια ακόμα.

#62 Yagami L-ght

Yagami L-ght

The God of the New World

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2007 - 17:15

το naruto πόσα επεισόδεια έχει και το shipuuden σε ποιά χρονική σειρά είναι με το κύριο

#63 Balsa-san

Balsa-san

bored to write english

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2007 - 17:24

Btw i dont understand what you people like in One Piece..the artwork is terrible :S . I hope story is a better at least,same goes for the characters.
And rated in other forums and webpages is 3rd if you compare it with Naruto and Bleach.Which i wont say Naruto is good anymore,so maybe this one is better.I watched a bit in Greece and couldnt handle it though so i never continued.And dont tell me about the action that there is in it and the battles cause who cares,they dont make the anime.And in normal terms,noone of them is really good anime except a bit Bleach that has all the package at the moment.They are just extremely popular and working to surpass Toriyama in episodes -.- who goes first win!!! xD
Naruto made you come more close with the characters though but not anymore unfortunately :S
But anime is good as long as you enjoy them,isnt a type of contest :)
edit:
Naruto ShippΕ«den (TV) - Anime News Network
Naruto (TV) - Anime News Network
Bleach (TV) - Anime News Network
One Piece (TV) - Anime News Network
Animenewsnetwork users etc rating.
Δημοσιευμένη  εικόναDanzai no hana Guilty sky....

#64 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2007 - 18:51

Βleach ρε!! Κορυφι ειναι το Ανιμε!!(kαι το manga επισης)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#65 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 11:58

Ε αμα δεν εχεται δει one piece δεν εχετασι δικαιωμα να μιλατε.Balsa-san to one piece δεν εχει καλο σχεδιο?το naruto stην αρχη ειχε πολυ χειροτερο απο το one piece.Ta εχω δει και τα τρια ειναι απιστευτα αλλα το one piece de το φτανει κανενα(αν και bleach exω μεινει λιγο πισω.)

#66 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 12:57

Btw i dont understand what you people like in One Piece..the artwork is terrible :S . I hope story is a better at least,same goes for the characters.
And rated in other forums and webpages is 3rd if you compare it with Naruto and Bleach.Which i wont say Naruto is good anymore,so maybe this one is better.I watched a bit in Greece and couldnt handle it though so i never continued.And dont tell me about the action that there is in it and the battles cause who cares,they dont make the anime.And in normal terms,noone of them is really good anime except a bit Bleach that has all the package at the moment.They are just extremely popular and working to surpass Toriyama in episodes -.- who goes first win!!! xD
Naruto made you come more close with the characters though but not anymore unfortunately :S

Αυτό είναι το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι με το One Piece: κρίνουν από το σχέδιο. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Αν η ποιότητα του anime κρινόταν από το σχέδιο τότε έπρεπε να βλέπαμε ΚΑΘΕ anime που έχει φοβερό σχέδιο κι είναι χιλιάδες. Αλλά από σενάριο; Mια από τα ίδια. Το ένα αντιγραφή του άλλου.

Αντιθέτως, το One Piece κάνει την διαφορά στον τομέα των shonen για πολλούς και διάφορους λόγους. Θα σου πω μερικά παραδείγματα μόνο:
- Σ' αντίθεση με τα περισσότερα shonen που οι πρωταγωνιστές έχουν ως κύριο σκόπο να γίνουν οι πιο δυνατοί για να προστατέψουν τους φίλους τους (αυτό το mamoru θα μας φάει, που θα 'λεγε κι ο Hazuki :P ), ν' αποδείξουν στους άλλους ότι είναι άξιοι, μπλα, μπλα, μπλα. Αντιθέτως, στο One Piece αυτό που περνάει πιο πολύ στους οπαδούς της σειράς είναι η αξία του nakama (τ' οποίο με μια λέξη σημαίνει "σύντροφος" άλλα έχει μια πολύ πιο βαθύτερη σημασία που δεν εξηγείται απλά μέσα σε λίγες γραμμές).
- Πέρα από τις φοβερές μάχες του (οι οποίες κατα την γνώμη μου είναι πολύ πιο ευρηματικές από τα άλλα δυο anime) το anime δίνει μεγάλη βαρύτητα και στους χαρακτήρες (όλοι τους έχουν ένα πολύ ενδιαφέρον background) και στο σενάριο (που όσο προχωράει γίνεται και καλύτερο) και στο κωμικό στοιχείο (θα λυθείτε στα γελία με τα κουλά σκηνικά και τις ατάκες του) και το δραματικό στοιχείο (ναι, έχει πέσει πολλές φορές αρκετό κλάμα)...

Mην κρίνεις μια σειρά τόσο επιφανειακά. Διότι μια τόσο μεγάλη σειρά όπως το One Piece κάνει την διαφορά όσο προχωράει και λογικό είναι στην αρχή να σου φάνει κάπως παιδικό. Αλλά άμα δεις τις καφρίλες που γίνονται λίγο πιο μετά - από το saga με τους MermaidMen κιόλας που προλάβανε να δείξουν στο Alter - θ' αλλάξεις σίγουρα γνώμη. Γιατί νομίζεις ότι την κόψανε την σειρά; Eπειδή δεν πούλαγε; ΛΑΘΟΣ! Επείδη κρίνανε ότι για μικρά παιδιά δεν ήταν και το πιο κατάλληλο θέαμα (το πως είδαμε παλιότερα uncut το Dragonball Z ολόκληρο είναι ένα θαύμα). Κι αυτό το λέω επειδή αρκέτοι αδαείς κατηγορούν το One Piece ως παιδικό. Και να προσθέσω ότι αρκετοί που σνομπάραν αρχικά το One Piece λόγω σχεδίου όταν καθήσαν να το δουν το βάλανε μέσα στην καρδιά τους.

Κι ένα τελευταίο για να κλείσω: άμα είναι να κρίνεις ένα anime από τις τηλεθεάσεις και μόνο (επειδή μας παρέθεσες και polls από Anime News Network) τότε το Pokemon και το Yugioh είναι τα μέγα αριστουργήματα! Για να μην πω για το γεγονός ότι το One Piece στις ΗΠΑ το 'χουν πετσοκόψει τόσο πολύ που όντως έχει καταντήσει πιο παιδικό κι από τα Στρουμφάκια! (λέμε τώρα, αλλά το πιάνετε το νόημα, φαντάζομαι)

#67 Balsa-san

Balsa-san

bored to write english

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 20:46

Αυτό είναι το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι με το One Piece: κρίνουν από το σχέδιο. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Αν η ποιότητα του anime κρινόταν από το σχέδιο τότε έπρεπε να βλέπαμε ΚΑΘΕ anime που έχει φοβερό σχέδιο κι είναι χιλιάδες. Αλλά από σενάριο; Mια από τα ίδια. Το ένα αντιγραφή του άλλου.

Αντιθέτως, το One Piece κάνει την διαφορά στον τομέα των shonen για πολλούς και διάφορους λόγους. Θα σου πω μερικά παραδείγματα μόνο:
- Σ' αντίθεση με τα περισσότερα shonen που οι πρωταγωνιστές έχουν ως κύριο σκόπο να γίνουν οι πιο δυνατοί για να προστατέψουν τους φίλους τους (αυτό το mamoru θα μας φάει, που θα 'λεγε κι ο Hazuki :P ), ν' αποδείξουν στους άλλους ότι είναι άξιοι, μπλα, μπλα, μπλα. Αντιθέτως, στο One Piece αυτό που περνάει πιο πολύ στους οπαδούς της σειράς είναι η αξία του nakama (τ' οποίο με μια λέξη σημαίνει "σύντροφος" άλλα έχει μια πολύ πιο βαθύτερη σημασία που δεν εξηγείται απλά μέσα σε λίγες γραμμές).
- Πέρα από τις φοβερές μάχες του (οι οποίες κατα την γνώμη μου είναι πολύ πιο ευρηματικές από τα άλλα δυο anime) το anime δίνει μεγάλη βαρύτητα και στους χαρακτήρες (όλοι τους έχουν ένα πολύ ενδιαφέρον background) και στο σενάριο (που όσο προχωράει γίνεται και καλύτερο) και στο κωμικό στοιχείο (θα λυθείτε στα γελία με τα κουλά σκηνικά και τις ατάκες του) και το δραματικό στοιχείο (ναι, έχει πέσει πολλές φορές αρκετό κλάμα)...

Mην κρίνεις μια σειρά τόσο επιφανειακά. Διότι μια τόσο μεγάλη σειρά όπως το One Piece κάνει την διαφορά όσο προχωράει και λογικό είναι στην αρχή να σου φάνει κάπως παιδικό. Αλλά άμα δεις τις καφρίλες που γίνονται λίγο πιο μετά - από το saga με τους MermaidMen κιόλας που προλάβανε να δείξουν στο Alter - θ' αλλάξεις σίγουρα γνώμη. Γιατί νομίζεις ότι την κόψανε την σειρά; Eπειδή δεν πούλαγε; ΛΑΘΟΣ! Επείδη κρίνανε ότι για μικρά παιδιά δεν ήταν και το πιο κατάλληλο θέαμα (το πως είδαμε παλιότερα uncut το Dragonball Z ολόκληρο είναι ένα θαύμα). Κι αυτό το λέω επειδή αρκέτοι αδαείς κατηγορούν το One Piece ως παιδικό. Και να προσθέσω ότι αρκετοί που σνομπάραν αρχικά το One Piece λόγω σχεδίου όταν καθήσαν να το δουν το βάλανε μέσα στην καρδιά τους.

Κι ένα τελευταίο για να κλείσω: άμα είναι να κρίνεις ένα anime από τις τηλεθεάσεις και μόνο (επειδή μας παρέθεσες και polls από Anime News Network) τότε το Pokemon και το Yugioh είναι τα μέγα αριστουργήματα! Για να μην πω για το γεγονός ότι το One Piece στις ΗΠΑ το 'χουν πετσοκόψει τόσο πολύ που όντως έχει καταντήσει πιο παιδικό κι από τα Στρουμφάκια! (λέμε τώρα, αλλά το πιάνετε το νόημα, φαντάζομαι)

Ποίες τηλεθεάσεις βρε φιλε?Είδες αυτά τα "ανιμε" να έχουν καλο rating στο animenewsnetwork?Είναι η πηγή μου για να δω αν κάποιο "ανιμε" είναι ok,δεν πάει με τηλεθεάσεις.

Δεν με απασχολεί αν δείχνει παιδικό.Το έδειχνε k εδώ στην τηλεόραση(όπως Naruto , Inuyasha κλπ).

Δεν μου αρέσει το σχέδιο όπως και να το κάνουμε.Και ποιος μίλησε για το σχέδιο του "ναρουτο"?Μιλάω για το είδος στου σχεδίου όχι την ποιότητα.K το όλο σκηνικό με πειρατές δεν με τραβάει k πολύ.

Και τι δεν έχω δικαίωμα να μιλάω?Την γνώμη μου είπα,δεν κατάλαβα.Αν δεν μπόρεσα να το συνεχίσω γιατί δεν με τράβαγε πρέπει να κάτσω να δω 300 επεισόδια για να πω αν μου αρέσει?(το ίδιο k ο αρραβωνιαστικός μου)Δεν νομίζω.
((Ούτε εδώ έχει τηλεθέαση by the way.K όχι λόγο βίας,εδώ η tvδείχνει ότι να ναι.Berserk είχε στην tv,Basilisk κλπ.))

Και στο κάτω κάτω είπα k πριν το θέμα είναι να σε διασκεδάζει το "ανιμε" όχι να κανεις διαγωνισμούς με αλλα "ανιμε".Αν δεν μου αρέσει αυτό,k μου αρέσει το Bleach πρόβλημα μου.Εμενα το Bleach από αυτά τα 3 μου φαίνεται ποιο ολοκληρωμένο .

#68 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 22:32

Kala βρε δε σε βρισαμε κιολας.Πιστευω δεν υπαρχει κακια σε τιποτα απο αυτα που ειπωθηκαν.:nosey:

#69 Balsa-san

Balsa-san

bored to write english

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 22:37

Ποίες τηλεθεάσεις βρε φιλε?Είδες αυτά τα "ανιμε" να έχουν καλο rating στο animenewsnetwork?Είναι η πηγή μου για να δω αν κάποιο "ανιμε" είναι ok,δεν πάει με τηλεθεάσεις.

Δεν με απασχολεί αν δείχνει παιδικό.Το έδειχνε k εδώ στην τηλεόραση(όπως Naruto , Inuyasha κλπ).

Δεν μου αρέσει το σχέδιο όπως και να το κάνουμε.Και ποιος μίλησε για το σχέδιο του "ναρουτο"?Μιλάω για το είδος στου σχεδίου όχι την ποιότητα.K το όλο σκηνικό με πειρατές δεν με τραβάει k πολύ.

Και τι δεν έχω δικαίωμα να μιλάω που είπε ο άλλος?Την γνώμη μου είπα,δεν κατάλαβα?Αν δεν μπόρεσα να το συνεχίσω γιατί δεν με τράβαγε πρέπει να κάτσω να δω 300 επεισόδια για να πω αν μου αρέσει?(το ίδιο k ο αρραβωνιαστικός μου)Δεν νομίζω.
((Ούτε εδώ έχει τηλεθέαση by the way.K όχι λόγο βίας,εδώ η tvδείχνει ότι να ναι.Berserk είχε στην tv,Basilisk κλπ.))

Και στο κάτω κάτω είπα k πριν το θέμα είναι να σε διασκεδάζει το "ανιμε" όχι να κανεις διαγωνισμούς με αλλα "ανιμε".Αν δεν μου αρέσει αυτό,k μου αρέσει το Bleach πρόβλημα μου.Εμενα το Bleach από αυτά τα 3 μου φαίνεται ποιο ολοκληρωμένο .

lol Phantomduck thanks but as you see it looks weird with the translation :P I will try though.

#70 Balsa-san

Balsa-san

bored to write english

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 22:55

Kala βρε δε σε βρισαμε κιολας.Πιστευω δεν υπαρχει κακια σε τιποτα απο αυτα που ειπωθηκαν.:nosey:

Heh neither are mine.I said what i wanted to say but here was no reason for me to get irritated(i always do though -.- ).:congrats:

#71 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2007 - 12:20

Και να προσθέσω ότι αρκετοί που σνομπάραν αρχικά το One Piece λόγω σχεδίου όταν καθήσαν να το δουν το βάλανε μέσα στην καρδιά τους.

0_0 Φαίνεται ανήκω στους select few που όταν πρωτοείδαν One Piece(zapping, Σάββατο πρωί στο ALTER πριν αρκετό καιρό) καθηλώθηκαν μπροστά στην οθόνη χάρη στο στυλ του Oda-sensei. Προτιμώ το στυλ του One Piece απ' την εμετική generic τεχνοτροπία που βλέπουμε στ' anime κατα κόρον.

#72 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2007 - 01:04

Heh neither are mine.I said what i wanted to say but here was no reason for me to get irritated(i always do though -.- ).:congrats:

Βut you did. << After all, it was your fault since you said "Btw i dont understand what you people like in One Piece". Neither I do like "Bleach" but I don't say to the people who like it "Boy, what's so special about this anime?"

#73 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2007 - 10:18

one piece και παλι one piece επειδι τα σπαει με σχεση με τα αλλα anime εχει πιο γαματα τοπια πιο φανταστικα ενω το naruto θα ειναι σε κανα δασος η σπηλια η μεσα σε κανα χωριο to bleach ή θα ειναι shinigami world η στο τοκιο.

οσο για το animation μετα το 207 αλλαζει στο one piece οσους τους απασχολει τοσο πολυ το animation του one piece που εμενα ποτε δεν με απασχολισε οσο για δημοσιατητα το manga του one piece ειναι 3 καλυτερο σε πωλησεις στη ιστορια το 1 καλυτερο που κανενας δεν το ξεπερασε ακομα ειναι το dragonball δευτερο καλυτερο ειναι Kochira Katsushika-ku Kameari Kōen-mae Hashutsujo

ενα copy paste απο wikepedia:
One Piece is the third highest selling manga in the history of Weekly Shonen Jump,[3] (being beaten by Kochira Katsushika-ku Kameari Kōen-mae Hashutsujo (Kochi Kame) and Dragon Ball) and is currently their most acclaimed and all-time third-best-selling title in Japan. The manga is so well-liked that it is the first to increase the sales of Weekly Shonen Jump in eleven years.[4] Volume 25 of One Piece holds a manga sales record in Japan, with 2,630,000 units sold in its first printing alone; as of Volume 46, the series has sold over 140,000,000 copies domestically, and is the fastest manga to reach sales of 100,000,000.

#74 lawliet

lawliet

ending...

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 04:15

Bleach.....Orihime>all females from naruto and bleach together...(yes i said it)

Luffy: I cant stand people who make fun of themselves plus he is made out of rubber(he probably didnt manage to get a job as a "fantastic four" stuntdouble so the japanese decided to give him his own show.....

Naruto: kagebushin kagebushin kagebushin kagebusin etc etc until he finally remembers that he can use rasengan....

Ichigo: i dont particulary like ichigo either(how the *%&$ did this wimp beat zaraki?)...but i do like the other ichigo (the one that wants to kill everything)

and lets not forget that Luffy+Naruto+Ichigo+Goku<Chuck Norris

btw the first manga character design was inspired by a japanese who got his face disformed by one of Chuck Norris's roundhouse kicks making him look really odd and cute...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#75 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 11:43

πλεον εχωντας δει και τα 3 εχω να πω

Bleach<naruto<x30300303 ONE PIECE!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P