Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Bleach, naruto or one piece

• Please log in to reply
733 replies to this topic

Δημοσκόπηση: 3 Shounen giants (574 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

3 Shounen giants

1. Bleach (120 ψήφοι [20.91%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 20.91%

2. Naruto (153 ψήφοι [26.66%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 26.66%

3. One Piece (301 ψήφοι [52.44%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 52.44%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#91 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2007 - 18:33

Παιδιά δεν έχει δει κανείς το Hunter x Hunter που είναι ο μπαμπάς όοοοολων των σύγχρονων shounen (το πρώτο Dragonball είναι ο παππούς και το DBZ ο τραβεστί θείος);

Δημοσιευμένη  εικόνα

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#92 bleach2black

bleach2black

playing the angel

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 22:55

Το να διαλέξω ανάμεσα σε Naruto, bleach και One Piece ήταν από τις δυσκολότερες αποφάσεις που έχω πάρει ποτέ.

Στο τέλος ψήφισα bleach γιατί το Naruto έχει πάρει τον κατήφορο και One Piece έχω δει πολλύ λιγα επεισόδια για να έχω γνώμη...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#93 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2007 - 11:38

bleach <3 :wooi2:
το naruto καλα...no comment...
το one piece ισαξιο του bleach αλλα γενικα παντα ημουν bleach fan...

#94 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2007 - 18:15

Προτιμω το bleach και επειτα το One Piece.
Το Naruto σταματησα να το παρακολυθω εδω και πολυ καιρο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#95 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2007 - 21:44

One Piece!!! Απίστευτοι χαρακτήρες, ένας και ένας!! Το Naruto δυστηχώς το κάψανε τα πάραααααα πολλάάά ανούσια filler.

#96 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2007 - 22:13

Βλεάκη φορ μι.

HnH5aB0.jpg

#97 netel

netel

Last Episode Bad Guy

• Members
  • 38 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2007 - 05:13

λοιπον αν και διαβαζω και τα 3 μανγκα και βλεπω και τα 3 ανιμε διαλεξα ναρουτο διοτι.... μπορει να εχει δραση αλλα εχει και στιγμες ηρεμιας που σου προσφερουν διαφορα αισθηματα... Τωρα οσο για το Βλεατσ :) το γουσταρω πολυ αλλα ερχετε 2. Οσο για το ονε πιεσε ερχετε 3 και κατα ιδρωμενο... ελα ρε το ανιμε/μανγκα ειναι μονο μαχη και τιποτα αλλο. Δεν βλεπεισ τιποτα αλλο εκτος απο τον λουφη παντα να νικαει. εχει καταντησει Αμερικανικη ταινια ( ραμπο πχ)
No 1 Greek/Australian Mangaka....

Το πρωτο manga ερχετε πολυ συντομα....:congrats:

#98 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2007 - 16:20

bleach is over naruto
:wooi2:
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#99 chrigeta

chrigeta

Movie Ripper

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2007 - 16:46

ONE PIECE για παντα!!!
ZORO RULES!!!!!:wooi2::wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Wadō Ichimonji - 和道一文字 (The One Road of Harmony)

Attacking from behind is a shameless act among swordsmen

#100 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2007 - 19:49

λοιπον αν και διαβαζω και τα 3 μανγκα και βλεπω και τα 3 ανιμε διαλεξα ναρουτο διοτι.... μπορει να εχει δραση αλλα εχει και στιγμες ηρεμιας που σου προσφερουν διαφορα αισθηματα... Τωρα οσο για το Βλεατσ :) το γουσταρω πολυ αλλα ερχετε 2. Οσο για το ονε πιεσε ερχετε 3 και κατα ιδρωμενο... ελα ρε το ανιμε/μανγκα ειναι μονο μαχη και τιποτα αλλο. Δεν βλεπεισ τιποτα αλλο εκτος απο τον λουφη παντα να νικαει. εχει καταντησει Αμερικανικη ταινια ( ραμπο πχ)

wtf? Δεν ενιωθες οταν το ειπες αυτο...δεν διαφωνω οτι ο luffy νικαει τις περισσοτερες φορες...αλλα το ξυλο που εχει φαει ο luffy στο one piece δεν το εχουν φαει ολοι οι chars naruto & bleach μαζι...
Spoiler:
...τεσπα γνωμη σου-γνωμη μου :wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#101 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2007 - 22:36

Προτιμω το Naruto απο τα 3 ειναι απλά για μενα κορυφη ειδικα το μανγκα,το one piece ειναι δευτερο λατρευω τον κοσμο του,το bleach αν και το παρακολουθω τακτικα ερχεται τριτο με πολλη μεγαλη διαφορα απο τα αλλα δυο,δεν εχει το απαραιτητο backstory που εχουν τα 2 πρωτα για μενα και εξελιξη χαρακτηρων οσο θα ηθελα.

#102 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2007 - 22:43

σαρωτικη νικη για το one piece..το οποιο ομως δεν εχει κινηση στο topic του...
και μενα one piece ειναι το αγαπημενο μου, μακραν το καλυτερο

#103 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 03:31

Για μένα Naruto πρώτο και με διαφορά.Σενάριο,μάχες,χαρακτήρες σε όλα πιστεύω είναι ανώτερο από τα άλλα 2.Τώρα για το δεύτερο.Το One Piece έχει καλύτερο σενάριο πιστεύω(αν και πάλι δε με ξετρελαίνει),σε χαρακτήρες πάνω κάτω τα ίδια ίσως κάπως καλύτερο αλλά σε μάχες για μένα μέχρι το 130 που έχω δει τουλάχιστον πιάνει πάτο.Δε μου αρέσουν καθόλου + ότι δεν πεθαίνουν οι χαρακτήρες με τίποτα.Μόνο και μόνο για αυτά τα δυο κερδίζει το Bleach άρα τρίτο πάει το One Piece.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#104 zisis

zisis

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2007 - 13:58

1.NARUTO
2.NARUTO
3.NARUTO
.....
49.NARUTO
....
259.NARUTO (οσα και τα επεισοδια μεχρι τωρα χωρις ταινιες κα special)
260.BLEACH
261.ONE PIECE

#105 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2007 - 14:01

Για μένα Naruto πρώτο και με διαφορά.Σενάριο,μάχες,χαρακτήρες σε όλα πιστεύω είναι ανώτερο από τα άλλα 2.Τώρα για το δεύτερο.Το One Piece έχει καλύτερο σενάριο πιστεύω(αν και πάλι δε με ξετρελαίνει),σε χαρακτήρες πάνω κάτω τα ίδια ίσως κάπως καλύτερο αλλά σε μάχες για μένα μέχρι το 130 που έχω δει τουλάχιστον πιάνει πάτο.Δε μου αρέσουν καθόλου + ότι δεν πεθαίνουν οι χαρακτήρες με τίποτα.Μόνο και μόνο για αυτά τα δυο κερδίζει το Bleach άρα τρίτο πάει το One Piece.

ειναι αποψη σου και σεβαστη.....για μενα οι μαχες του one piece ειναι οι καλυτερες που εχω δει σε shounen.....ασε που εχει τον εκπληκτικο luffy να δινει ρεστα σε κα8ε μαχη απο ολες τις αποψεις....φοβερος χαρακτηρας που ξεδιπλωνεται σε κα8ε μαχη που δινει...