Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach, naruto or one piece
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2007 - 03:36
- Shigeru Miyamoto
Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2007 - 03:37

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2007 - 11:26
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2007 - 14:24
Όσον αφορά το Bleach, προσωπικά πιστεύω είναι για τα μπάζα. Ξέρω θα με βρίσουν πολλοί για αυτό, αλλά εκτός από τις μάχες τίποτα άλλο δεν έχει. Όλη η ιστορία είναι για να δικαιολογεί τις μάχες, και μηδαμινό character development, και συγκριτικά με άλλα μάλιστα, τίποτα.
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2007 - 23:20
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2007 - 16:57
Bleach>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Naruto!!!
There is no justice without sin...
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2007 - 18:09
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2007 - 21:09
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2007 - 23:34
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 18:37

when in doubt..... set something on fire
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2007 - 20:53

bleach επειδη απο την arabasta και μετα το σιχαθηκα το one piece. οι μαχες διαρκουνε 60 επεισοδια, τα οποια δεν τα απολαμβανεις αλλα ανυπομονεις να περασουν ετσι ωστε να δεις επιτελους τον luffy να νικαει τον κακο. και αυτο γινετε σε δοσεις. τωρα που το ξανασκεφτομαι απο την arabasta ακομα το σιχαθηκα τα one piece. που 5 φορες ειπες : αντε επιτελους τελειωνει η καταραμενη η ιστορια και τελικα συνεχιζοταν. ασε που στο one piece ολοι οι χαρακτηρες ειναι αθανατοι. διαολε πια. ακομα και το γερακι που εσκασε πανω του η βομβα εζησε.
και στο bleach βεβαια ειναι αθανατοι αλλα τουλαχιστον δεν ειναι τοσο ψεμα. δλδ το one piece εχει 40 αθανατους καθως σε καθε ιστορια εμφανιζεται και απο ενας καινουργιος χαρακτηρας τον οποιο οτι και να τον κανεις δε πεθαινει (πχ οι φιλοι της πριγκιπισσας βιβι στην αραμπαστα, ο ινδιανος στον ουρανο κ.ο.κ.) ενω στο bleach ειναι παντα συγκεκριμενοι (ichigo, renji και οι main charachter μονο)
no hard feelings against naruto. με πορωνει, αλλα οχι αρκετα για να πω οτι περναει το bleach.
α και να πω οτι one piece εχω δει μεχρι 190 οποτε δε μπορειτε να πειτε οτι δεν εχω δει πολυ
bleach μεχρι το τελευταιο αυτη τη στιγμη = 120
naruto μεχρι το τελευταιο αυτη τη στιγμη = 207 χωρις τα fillers οποτε δεν εχω παρει την ασχημη γευση απο αυτα στην κριση μου
βασικα εχοντας δει την ιστορια με το CP9 πιστευω πλεον πως το one piece ειναι καλυτερο απο το bleach και το naruto σχεδον απο ολες τις αποψεις. το μονο θεμα στο οποιο πιστευω πως υπερτερει το bleach ειναι οι μαχες. πριν ειχα πει οσα ειχα πει, με τη λογικη οτι το bleach, one piece, naruto ειναι εμπορικα anime και το μονο κριτηριο για να τα κρινεις ειναι οι μαχες και η "πορωτικοτητα". τλκ το one piece στην τελευταια του ιστορια μ εκανε να καταλαβω οτι δεν ειναι ενα anime το οποιο αξιζει μονο για τις μαχες του. Οχι βεβαια οτι ειναι το υπερποιοτικοτατο anime, αλλα σιγουρα αν βλεπεις one piece μονο για τις μαχες χανεις το 1/2 μπορει και περισσοτερο του anime.
παλια εβλεπα one piece και καθε φορα π εκανε flashback ξενερωνα. στο CP9 chapter τα flashback τα ευχαριστηθηκα παρα πολυ. ειναι αυτο π ειπα πιο πριν. αν βλεπεις το anime μονο για τις μαχες (κατι π ισως εκανα πιο παλια) ουτε τα flashback θα ευχαριστηθεις, ουτε τις διαφορες πλαγιες ιστοριες ουτε τπτ, ουτε ακομα και τις μαχες των μη κεντρικων ηρωων. αλλιως θα τα ευχαριστηθεις ολα αυτα
και ενταξει το θεμα με τους αθανατους δεν ειναι σιγουρα κριτηριο για να κρινεις ανιμε. κ τι αν στο one piece δε πεθαινει κανενας; αυτο δεν επηρεαζει ουτε την πλοκη ουτε τπτ. ενταξει δλδ δε πεθαινει κανενας. τι να κανουμε κιολας; ειναι αυτος λογος για να μη δεις το anime ; δε λεω, ειναι λιγο εκνευριστικο αυτο με τους αθανατους αλλα ειναι μια λεπτομερεια συγκριτικα με τα υπολοιπα στοιχεια του ανιμε
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 17:32

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 17:34
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 17:39
Το One Piece θα αρχίσω να το βλέπω σε λίγο καιρό οπότε δε μπορώ να έχω άποψη.Από τα άλλα δύο Naruto>>>Bleach.
αυτό είναι εμφανές νομίζω για το άτομο σου

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 18:30
Aπλά ζήσε τα όνειρα και περίμενε τον Εφιάλτη...

http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=26806
http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=34457