Posted 18 August 2010 - 23:48
Posted 19 August 2010 - 00:30
o____O Δηλαδή εγώ που όχι απλά γράφτηκα, αλλά κλείνω και 3 χρόνια moderator σ' αυτό το forum, τι να πω;Γράφτηκα σε αυτό το forum...
(
)
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 19 August 2010 - 00:33
Posted 19 August 2010 - 07:53
οοοοοο μ' αρεσει αυτο το thread!
2 απο τα δικα μου ειναι τα εξης
1. οταν ημουν πολυ μικρος, παντα οτι και να εκανα, κρατουσα και ενα κουταλι στο χερι μου ακομη και στον υπνο μου
Posted 19 August 2010 - 11:01
Posted 19 August 2010 - 11:54
Οf topic να ρωτησω προκειτε για μια βλακεια που θελω να κανω οταν γυρισω στην Θεσσαλονικη,λετε να με παγλαρωσουν αμα κατεβω στο κεντρο με ενα κατανα σαν http://www.swordsswords.com/hitsugaya-toushiro-hyourinmaru-sword.aspx αυτο η κατι παρομειο??
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 19 August 2010 - 12:20
Posted 19 August 2010 - 16:41
Posted 19 August 2010 - 18:22
που ειπα ο οχι στα τελευτεα κοριτσια που μου τα ζιτισαν
καλα μα τι μαλ. ιμαι
Edited by alxdjo, 19 August 2010 - 20:40.
Posted 19 August 2010 - 18:32
Edited by Zura, 19 August 2010 - 18:58.
Posted 19 August 2010 - 19:23
Posted 19 August 2010 - 19:40
Posted 19 August 2010 - 20:38
Posted 19 August 2010 - 21:14
χαχαχαχα αφασια. Καλα αυτο που χτυπησες στο τζαμι το επαθα και εγω αλλα δεν ηταν τζαμι ηταν σιτα, ξερεις για τα κουνουπια, δημοτικο τωρα αυτα, ετρεχα να δω μαγισες στην τηλεοραση και μπαμ! Σκιζετε η σιτα και εγω να εχω πεσει κατω.Λοιπόν, αποφάσισα να γράψω και εγώ.
Χμμ, το περσινό καλοκαίρι στο χωριό, καθώς έπαιζα με τον σκύλο της γιαγιάς αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι για πρώτη φορά στη ζωή μου. Δίπλα μου ήταν ακριβώς το φαγητό του σκύλου, και για πρώτη φορά ήταν σκυλοτροφή (γιατί η γιαγιά το τάιζε γατοτροφή οκ). Έτσι άρπαξα ένα από αυτά τα πραγματάκια τέλος πάντων που βάζουν στους σκύλους, και το έφαγα. (Να μη σχολιάσουμε ότι ήταν αηδία). Δεν το είχα πει σε κανέναν από τότε, μετά από μήνες το έβγαλα στη φόρα XD
Όταν ήμουν στο δημοτικό, μια φορά τα αγόρια της τάξης είχαν λερώσει το πάτωμα και έτσι αναγκάστηκε η καθαρίστρια να έρθει να το καθαρίσει. Εκείνη τη μέρα ήμουν επιμελήτρια, και την έβλεπα που το καθάριζε. Η γυναίκα άφησε την σφουγγαρίστρα έξω από την τάξη, και εγώ πήγα και την πήρα ξανά μιας και δεν είχε καθαρίσει ένα σημείο. Καθώς τελείωνα χτύπησε το κουδούνι και μπήκαν όλα τα παιδιά, αλλά κανένα δεν πάτησε το βρεγμένο σημείο. Μπαίνει μέσα ο δάσκαλος, ο θρησκευτικός μας και επειδή ήταν όλοι όρθιοι μπήκε φουρτσιόζος. Γλίστρησε και έκανε όλη την διαδρομή μέχρι την έδρα. Το σχόλιό μου ήταν "πάλι λερώθηκε το πάτωμα". Είχα κάνει ρεζίλι τον άνθρωπο XD τουλάχιστον δεν έπεσε κάτω.
Πριν λίγα χρόνια, όχι πολλά, στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού, πήγαινα και χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο για να δω αν θα σπάσειΠόσο ηλίθιο μπορεί να είναι κάποιος για να το κάνει αυτό. Το κουλό όμως ήταν ότι η βιβλιοθήκη του σχολείου δεν είχε τον συνηθισμένο τοίχο, και έτσι μια μέρα που πήγα και βάρεσα το κεφάλι έκανε τρύπα. Έφυγα τρέχοντας και κανείς δεν έμαθε ποιος το έκανε.
Όταν ήμουν επίσης μικρή, είχα πάει και άφησα το σίδερο πάνω σε μία από τις μπλούζες μου που σιδέρωνε ο πατέρας μου για να δω πως γίνεται το άνοιγμα στην μπλούζα. Τελικά δεν πρόλαβα γιατί γύρισε ο πατέρας μου. Απλά είχε μείνει ένα καφέ σημάδι.
Δεν το συζητώ βέβαια, πόσες βλακείες πεσίματα και τσουγκρίσματα έχω κάνει.
Πέρυσι νομίζω, μου λέει η αδερφή μου να πάω λίγο έξω στο μπαλκόνι, να της φέρω το ρύζι νομίζω από την ντουλάπα. Πάω και εγώ με μια χαρά και μια φόρα, και σντουφ πάνω στο τζάμι της πόρτας. (Ναι λίγο κλασσικό) Αν και μετά γυρνάει μία η αδερφή μου και λέει "Το τζάμι δεν έπαθε τίποτα, πάλι καλά."
EDIT: Μια άλλη βλακεία την έκανα, όταν καθόμασταν με την αδερφή μου στο παρκάκι λίγο πιο κάτω από το παλιό μου δημοτικό. Έτρεξα με φόρα πάνω της με το αποτέλεσμα να είναι να πέσουμε πίσω πάνω στους θάμνους. πάλι καλά που δεν πάθαμε τίποτα.