Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#391 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 posts

Posted 18 August 2010 - 23:48

Γράφτηκα σε αυτό το forum...:damn: (:beaten:)
Posted Image

#392 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 19 August 2010 - 00:03

Έγραψα ορισμένα πραγματάκια στην μαύρη τρύπα:nanana: και οι ανταύγες που έκανα μια επόχη υπήρξαν αιτία να φάω ατελείωτο gay δούλεμα ...

Edited by D.Dragon, 19 August 2010 - 00:14.

Posted Image

#393 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 19 August 2010 - 00:30

Γράφτηκα σε αυτό το forum...:damn: (:beaten:)

o____O Δηλαδή εγώ που όχι απλά γράφτηκα, αλλά κλείνω και 3 χρόνια moderator σ' αυτό το forum, τι να πω; :hihi2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#394 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 19 August 2010 - 00:33

παλι οταν ειχα πατινι απο αυτο με τις 2 ροδες καπως πατησα φρενο και εγιρα μπροστα με αποτελεσμα να τιναχτω βολιδα 1,50 μετρα περιπου μπροστα:fromabove:(ουτε εγω ξερω πως το εκανα)Με το ιδιο πατινι δεν ειχα βιδωσει την πισω ροδα καλα με αποτελεσμα να φυγει κα μαζι με αυτην και εγω απο το πατινι.Με αλλο πατινι ετρεχα και πηγα να πηδηξω ενα υψομα και καθως προσγιωθηκα το πατινι εγινε δυο κομματια,εσπασε στην ενωση και εγω επασα τα μουτρα μου

Μια φορα οταν ημουν μικρος ~5-6~ χρονων πηδουσα απο ενα γραφιο 1 μετρου και κατι εκατοστων στο πατωμα με το ΚΕΦΑΛΙ!!!!!:yahoo:και εριχνα κουτυλιες στους τοιχους:wallbash: με αποτελεσμα να εχω στο δεξι μετωπο 5 καρουμπαλα στο καρουμπαλο,στο αριστερο 6 καρουμπαλα στο καρουμπαλο στο μισω δεξι μερος του κεφαλιου3 καρουμπαλα στο καρουμπαλο και στο πισω αριστερο 1 καρουμπαλο στο καρουμπαλο(αυτα και απο αλλες βλακειες)
το ξερω ημουν πολυ δραστιριο πεδακι...

5-6 χρονων παλια επαιζα bowlling με κατι πλαστικους κυβους με νουμερα και εσπασα το τζαμι απο το παραθυρο του δωματιου μου τον χειμονα και εκανε και ενα κρυο:frozen::colddd:Το καλο ειναι οτι αλαξαμε μπαλκονοπορτα και βαλαμε αλουμινιου(ειχαμε ξυλινη)
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#395 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 19 August 2010 - 07:53

οοοοοο μ' αρεσει αυτο το thread!
2 απο τα δικα μου ειναι τα εξης

1. οταν ημουν πολυ μικρος, παντα οτι και να εκανα, κρατουσα και ενα κουταλι στο χερι μου ακομη και στον υπνο μου

Ρε μπας εισαι εσυ ο δολοφονος?

[media]http://www.youtube.com/watch?v=9VDvgL58h_Y[/media]
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#396 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 19 August 2010 - 11:01

το videaki το σπαει ειδικα εκει που λεει and again συνεχεια και που παει να κωψει το καλωδιο με το κουταλι
on topic

ειμασταν στο ΙΚΕΑ με εναν φιλο μου και επειδη βιαζομασταν ειδαμε ενα λεωφοριο που ηταν ετοιμο να φυγει και μπηκαμε μεσα,λεμε τοσο λιγο κοσμο το 3??τελικα μετα απο κανα δεκαλεπτο και αφου πηγεναμε απο δρομο που δεν ειχαμε ξαναπαει ρωταμε εναν τυπα και μας λεει οτι ειναι το 42α και οτι παει Περεα....μειναμε:borednn9:τελικα κατεβικαμε στην μεση του πουθενα πηγαμε στην επομενη σταση,περιμεναμε κανα τεταρτο,πηραμε το λεωφορειο που ερχοταν,πηγαμε ΙΚΕΑ πηραμε το 3(αφου κοιταξαμε τον αριθμο καλα καλα)και γυρισαμε

ΥΓ εχει ωραι διαδρομη με ωραιες λακουβες οποτε αμα κατσετε πισω πισω σε παλιο λεωφοριο χωρις πολυ κοσμο θα περασετε ωραια,σε καθε λακουμε μπορει να εκτιναχτητε μεχρι και 20εκ απο το λεωφορειο:fromabove:ΠΡΟΣΟΧΗ ομως σε αυτο που γραφει διαφορα πραγματα στο πισω μερος του λεωφορειου ο φιλος μου χτυπησε δυο φορες το κεφαλι του...:beaten:

Οf topic να ρωτησω προκειτε για μια βλακεια που θελω να κανω οταν γυρισω στην Θεσσαλονικη,λετε να με παγλαρωσουν αμα κατεβω στο κεντρο με ενα κατανα σαν http://www.swordsswords.com/hitsugaya-toushiro-hyourinmaru-sword.aspx αυτο η κατι παρομειο??
Posted Image

Posted Image

#397 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 19 August 2010 - 11:54

Οf topic να ρωτησω προκειτε για μια βλακεια που θελω να κανω οταν γυρισω στην Θεσσαλονικη,λετε να με παγλαρωσουν αμα κατεβω στο κεντρο με ενα κατανα σαν http://www.swordsswords.com/hitsugaya-toushiro-hyourinmaru-sword.aspx αυτο η κατι παρομειο??

Αντε ρε που θα σε μπαγλαρώσουν επειδή θα κρατάς 28 ίντσες κατανα στο κέντρο της πόλης.. Είχα πάει εγώ μια φορά με το εξκάλιμπερ στον Λευκό πύργο για καφέ και κουβέντα δεν άκουσα.. Δώσε και σε ένα φίλο σου ένα μυδραλιοβόλο, να μη φαίνεται ξέμπαρκος:slash:

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#398 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 19 August 2010 - 12:20

οποτε αν δειτε κανα @@@ περιπου 1.90μ με περιεργα μαλλια σαν να εχει παθει ηλεκροπληξια (εκτος αν το κοψω η εχω αλλο λουκ)να περπατα ισως με στολη cosplay στο κεντρο και με κατανα (μαλλον):8): ισως με αλλους @@@ τοτε θα ειμαι εγω μην παραξενευτιτε:kakaka:και μην δισταξετε να μου μιλησετε(δεν ειμαι τοσο τρελος οσο φαινομαι ,οταν θελω:hahaha:)
ΥΓ Λογικα θα ειμαι ο ψηλοτερος
Posted Image

Posted Image

#399 sotirissotiris

sotirissotiris

Anime Amateur

• Members
  • 64 posts

Posted 19 August 2010 - 16:41

που ειπα ο οχι στα τελευτεα κοριτσια που μου τα ζιτισαν
καλα μα τι μαλ. ιμαι

#400 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 19 August 2010 - 18:22

που ειπα ο οχι στα τελευτεα κοριτσια που μου τα ζιτισαν
καλα μα τι μαλ. ιμαι

Here was an Ironic post that i desided 2 delete it :emptyonexg1:

Edited by alxdjo, 19 August 2010 - 20:40.

Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#401 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 19 August 2010 - 18:32

Λοιπόν, αποφάσισα να γράψω και εγώ.
Χμμ, το περσινό καλοκαίρι στο χωριό, καθώς έπαιζα με τον σκύλο της γιαγιάς αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι για πρώτη φορά στη ζωή μου. Δίπλα μου ήταν ακριβώς το φαγητό του σκύλου, και για πρώτη φορά ήταν σκυλοτροφή (γιατί η γιαγιά το τάιζε γατοτροφή οκ). Έτσι άρπαξα ένα από αυτά τα πραγματάκια τέλος πάντων που βάζουν στους σκύλους, και το έφαγα. (Να μη σχολιάσουμε ότι ήταν αηδία). Δεν το είχα πει σε κανέναν από τότε, μετά από μήνες το έβγαλα στη φόρα XD

Όταν ήμουν στο δημοτικό, μια φορά τα αγόρια της τάξης είχαν λερώσει το πάτωμα και έτσι αναγκάστηκε η καθαρίστρια να έρθει να το καθαρίσει. Εκείνη τη μέρα ήμουν επιμελήτρια, και την έβλεπα που το καθάριζε. Η γυναίκα άφησε την σφουγγαρίστρα έξω από την τάξη, και εγώ πήγα και την πήρα ξανά μιας και δεν είχε καθαρίσει ένα σημείο. Καθώς τελείωνα χτύπησε το κουδούνι και μπήκαν όλα τα παιδιά, αλλά κανένα δεν πάτησε το βρεγμένο σημείο. Μπαίνει μέσα ο δάσκαλος, ο θρησκευτικός μας και επειδή ήταν όλοι όρθιοι μπήκε φουρτσιόζος. Γλίστρησε και έκανε όλη την διαδρομή μέχρι την έδρα. Το σχόλιό μου ήταν "πάλι λερώθηκε το πάτωμα". Είχα κάνει ρεζίλι τον άνθρωπο XD τουλάχιστον δεν έπεσε κάτω.

Πριν λίγα χρόνια, όχι πολλά, στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού, πήγαινα και χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο για να δω αν θα σπάσει :sadist: Πόσο ηλίθιο μπορεί να είναι κάποιος για να το κάνει αυτό. Το κουλό όμως ήταν ότι η βιβλιοθήκη του σχολείου δεν είχε τον συνηθισμένο τοίχο, και έτσι μια μέρα που πήγα και βάρεσα το κεφάλι έκανε τρύπα. Έφυγα τρέχοντας και κανείς δεν έμαθε ποιος το έκανε.

Όταν ήμουν επίσης μικρή, είχα πάει και άφησα το σίδερο πάνω σε μία από τις μπλούζες μου που σιδέρωνε ο πατέρας μου για να δω πως γίνεται το άνοιγμα στην μπλούζα. Τελικά δεν πρόλαβα γιατί γύρισε ο πατέρας μου. Απλά είχε μείνει ένα καφέ σημάδι.

Δεν το συζητώ βέβαια, πόσες βλακείες πεσίματα και τσουγκρίσματα έχω κάνει.

Πέρυσι νομίζω, μου λέει η αδερφή μου να πάω λίγο έξω στο μπαλκόνι, να της φέρω το ρύζι νομίζω από την ντουλάπα. Πάω και εγώ με μια χαρά και μια φόρα, και σντουφ πάνω στο τζάμι της πόρτας. (Ναι λίγο κλασσικό) Αν και μετά γυρνάει μία η αδερφή μου και λέει "Το τζάμι δεν έπαθε τίποτα, πάλι καλά."

EDIT: Μια άλλη βλακεία την έκανα, όταν καθόμασταν με την αδερφή μου στο παρκάκι λίγο πιο κάτω από το παλιό μου δημοτικό. Έτρεξα με φόρα πάνω της με το αποτέλεσμα να είναι να πέσουμε πίσω πάνω στους θάμνους. πάλι καλά που δεν πάθαμε τίποτα.

Edited by Zura, 19 August 2010 - 18:58.

#402 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 19 August 2010 - 19:23

Μεγαλύτερη βλακεία? Μια μέρα..ερμμ μπήκα σε λάθος τράπεζα..(αντι για Εθνική, μπήκα Εμπορική)μετά απο 5 λεπτά το κατάλαβα ενω περίμενα στην ουρά..κάνω πως κοιτάω το ρολόι μου και έφυγα..ασχετα που με κοιτούσαν όλοι λες και το ήξεραν..και μπήκα στην διπλανή γρήγορα γρήγορα...

Μπερδεύτηκα επειδή ήταν δίπλα δίπλα..xD
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#403 M.T.G.

M.T.G.

Incognito

• Members
  • 29 posts

Posted 19 August 2010 - 19:40

Μεγαλύτερη βλακεία? Έχω κάνει πολλές. Δεν ξέρω τι να διαλέξω.

Μάλλον η μεγαλύτερη είναι η σχολή μου. Όπως και τα πολλά χρόνια που μου πήρε να την τελειώσω.:canthelp:
Posted Image

Η ζωή είναι ωραία, αλλά τα'χει μ'άλλον!!! :unlucky:

#404 giorgos-kun

giorgos-kun

chikushou!!!!!

• Members
  • 15 posts

Posted 19 August 2010 - 20:38

που την ειδα κ καλα takumi κ πηγα να στριψω διχως αυριο κ τελικα εφυγα με 110 χλμ σς κολωνα... με αποτελεσμα να καταστρεψω σχεδον το αμαξι που το πληρωσα με την τσεπη μου(γιατι οι @@@@@ πληρωνονται).....:unlucky: κ παραλιγο να παω να συναντισω την γιαγιακα μου...

#405 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 19 August 2010 - 21:14

Λοιπόν, αποφάσισα να γράψω και εγώ.
Χμμ, το περσινό καλοκαίρι στο χωριό, καθώς έπαιζα με τον σκύλο της γιαγιάς αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι για πρώτη φορά στη ζωή μου. Δίπλα μου ήταν ακριβώς το φαγητό του σκύλου, και για πρώτη φορά ήταν σκυλοτροφή (γιατί η γιαγιά το τάιζε γατοτροφή οκ). Έτσι άρπαξα ένα από αυτά τα πραγματάκια τέλος πάντων που βάζουν στους σκύλους, και το έφαγα. (Να μη σχολιάσουμε ότι ήταν αηδία). Δεν το είχα πει σε κανέναν από τότε, μετά από μήνες το έβγαλα στη φόρα XD

Όταν ήμουν στο δημοτικό, μια φορά τα αγόρια της τάξης είχαν λερώσει το πάτωμα και έτσι αναγκάστηκε η καθαρίστρια να έρθει να το καθαρίσει. Εκείνη τη μέρα ήμουν επιμελήτρια, και την έβλεπα που το καθάριζε. Η γυναίκα άφησε την σφουγγαρίστρα έξω από την τάξη, και εγώ πήγα και την πήρα ξανά μιας και δεν είχε καθαρίσει ένα σημείο. Καθώς τελείωνα χτύπησε το κουδούνι και μπήκαν όλα τα παιδιά, αλλά κανένα δεν πάτησε το βρεγμένο σημείο. Μπαίνει μέσα ο δάσκαλος, ο θρησκευτικός μας και επειδή ήταν όλοι όρθιοι μπήκε φουρτσιόζος. Γλίστρησε και έκανε όλη την διαδρομή μέχρι την έδρα. Το σχόλιό μου ήταν "πάλι λερώθηκε το πάτωμα". Είχα κάνει ρεζίλι τον άνθρωπο XD τουλάχιστον δεν έπεσε κάτω.

Πριν λίγα χρόνια, όχι πολλά, στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού, πήγαινα και χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο για να δω αν θα σπάσει :sadist: Πόσο ηλίθιο μπορεί να είναι κάποιος για να το κάνει αυτό. Το κουλό όμως ήταν ότι η βιβλιοθήκη του σχολείου δεν είχε τον συνηθισμένο τοίχο, και έτσι μια μέρα που πήγα και βάρεσα το κεφάλι έκανε τρύπα. Έφυγα τρέχοντας και κανείς δεν έμαθε ποιος το έκανε.

Όταν ήμουν επίσης μικρή, είχα πάει και άφησα το σίδερο πάνω σε μία από τις μπλούζες μου που σιδέρωνε ο πατέρας μου για να δω πως γίνεται το άνοιγμα στην μπλούζα. Τελικά δεν πρόλαβα γιατί γύρισε ο πατέρας μου. Απλά είχε μείνει ένα καφέ σημάδι.

Δεν το συζητώ βέβαια, πόσες βλακείες πεσίματα και τσουγκρίσματα έχω κάνει.

Πέρυσι νομίζω, μου λέει η αδερφή μου να πάω λίγο έξω στο μπαλκόνι, να της φέρω το ρύζι νομίζω από την ντουλάπα. Πάω και εγώ με μια χαρά και μια φόρα, και σντουφ πάνω στο τζάμι της πόρτας. (Ναι λίγο κλασσικό) Αν και μετά γυρνάει μία η αδερφή μου και λέει "Το τζάμι δεν έπαθε τίποτα, πάλι καλά."

EDIT: Μια άλλη βλακεία την έκανα, όταν καθόμασταν με την αδερφή μου στο παρκάκι λίγο πιο κάτω από το παλιό μου δημοτικό. Έτρεξα με φόρα πάνω της με το αποτέλεσμα να είναι να πέσουμε πίσω πάνω στους θάμνους. πάλι καλά που δεν πάθαμε τίποτα.

χαχαχαχα αφασια. Καλα αυτο που χτυπησες στο τζαμι το επαθα και εγω αλλα δεν ηταν τζαμι ηταν σιτα, ξερεις για τα κουνουπια, δημοτικο τωρα αυτα, ετρεχα να δω μαγισες στην τηλεοραση και μπαμ! Σκιζετε η σιτα και εγω να εχω πεσει κατω.
Αλλη μεγαλη βλακεια που εκανα ηταν να κλεισω ματακι σε μια καθηγητρια, και με μηδενισε στο διαγωνισμα, δεν επιασε η "ομορφια" μου....:zetsubou:

ezgif.com-resize.gif