Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#376 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 01 December 2009 - 00:23

Χινατα, γιου ρουλ!!!!:hahaha:
Εχω κανει κ εγω πολλες βλακειες....Φυσικα περαν απο τα κλασσικα ακυρα που καναμε ολοι οταν ημασταν μικρα....οριστε μερικα που θυμαμαι αυτην τη στιγμη:

1) οταν ημουν μινιον....γυρω στα 2-3 ειχα την απορια πως τα ανθρωπακια στα κινουμενα σχεδια παφτουν μ ετην μαπα κατω και δεν πονανε...Ειπα να πειραματιστω...ετσι πηρα φορα πηδηξα απο το κρεβατι και εσκασα με τα μουτρα στο πατωμα...αποτελεσμα: πολυς πονος και αιμα!!! Ακομη απορω πως τα καταφερα και δεν εσπασα την μυτη μου!!!!

2) Οταν ειχα παει να επισκεφτω τα ξαδερφια μου...με τον ενα μου ξαδερφο(2 χρονια μεγαλυτερος) παιζαμε συχνα μαζι...Τοτε ημουν δεν ημουν γυρω στα 4-5! Θυμαμαι μονο οτι μαλωναμε για κατι...μαλλον γαι ατ πλειμομπιλ....και του εριξα μια σπροξια και επεσε και πηρε μαζι του ενα ολοκληρο καστρο και το εκανε κομματια.....και το τζαμι μαζι!!! και εσκασε στα καγκελα στην βεραντα...Ευτυχως δεν επαθε τιποτα και ενοειται οτι εγω μετα εφαγα τρελο ξυλο!!

3) Οταν εμενα στην Ολλανδια (εμενε εκει ο πατερας μου και του εκανα συχνες επισκεψεις!!!) ο πατερας μου ειχε τρελα με τα ποδηλατα....εγω παλι εχω ψυχικο τραυμα..Για μενα ποδηλτο=οργανο του σατανα!!! Με τα χιλια ζορια με επεισε να παμε μια βολτα με τα ποδηλατα μεχρι το σουπερ μαρκετ. Εγω εν το μεταξυ να μην μπορω να θυμηθω τος στο δια κανουν ποδηλατο και αν κανω συνεχεια οχταρακια...τουλαχιστον τα πηγαινα καλα....μεχρι που ο αθεοφοβος αποφασισε να καψουμε δρομο και αν παμε απο ενα στενο δρομακι...Εκει που τσουλαγα βλεπω ενα αυτοκινητο να ερχεται προς το μερος μου...Και η ηλιθια αντι να σταματησω, απο το φοβο μου επιταχυνα και εκοψα στροφη αποτομη δεξια....Το μονο που θυμαμαι ηταν ενα περιεργο θορυβο...(ειχα τα ματια μου κλειστα) Μετα ενιωσα κατι στα ποδια μου και μολις κοιταξα κατω συνειδητοποιησα οτι ειχα ξυρισει ενα καθρεφτη απο ενα παρκαρισεμνο αυτοκινητο!!!! Σταματαω το ποδηλατο, παιρνω τον καθρεφτη, τον αφηνω πανω στο αυτοκινητο-θυμα, βαζω το ποδηλατο στον ωμο μου.....και γινομαι σπριντερ!!!!!!!

αυταααααα, αν θυμηθω κ αλλα θα σας ενημερωσω
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Posted Image

#377 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 01 December 2009 - 01:13

Αυτό το θρεντ δεν υπάρχει.
Posted Image

#378 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 12 December 2009 - 00:51

Λοιπον οπως ειπα πιο πανω εχω κανει ΠΑΑΑΡΑ πολλες βλακεις στη ζωη μου (aka θα το γεμισω αυτο το thread) και πολλες απο αυτες τις εχω κανει στον υπνο μου.

Η πιο προσφατη ηταν τις μερες που ηταν να δωσω ιστορια. Διαβαζα σαν τρελη και εκεινη τη μερα ημουν στο κεφαλαιο με τις εικονομαχιες. Το αποτελεσμα: το βραδυ που πηγα να κοιμηθω ειδα φυσικα στον υπνο μου τις εικονομαχιες. Αλλα δεν ειδα τις κανονικες εικονομαχιες. Ειδα εικονες να παλευουν μεταξυ τους!!! Το πρωι ξυπνησα στην πισω μερια του αλλου καναπε να εχω γινει σαν σουβλακι (με πιτα) με την κουβερτα μου και το μαξιλαρι μου ηταν πεταγμενο στην πορτα (ακομα δεν εχω καταλαβει πως βρεθηκα εκει).

Μια αλλη φορα ημουν στο χωριο μου και ξυπνησα στο πιο ψηλο κλαδι του δεντρου πισω απο το κοτετσι και στη διαδρομη ηταν αδειο το διλιτρο μπουκαλι γαλα που ειχαμε παρει την προηγουμενη μερα. Δηλαδη το βραδυ ειχα σηκωθει απο τον 2ο οροφο του σπιτιου ειχα παει στην κουζινα ειχα παρει το γαλα (το οποιο προφανως ηπια στο δρομο) ειχα βγει απο το σπιτι, περασει τα καγκελα για το κοτετσι, ειχα περασει μεσα απο το κοτετσι (ξυπολυτη) και ειχα σκαρφαλωσει στο ψηλοτερο κλαδι του δεντρου πισω απο το κοτετσι. (...)

Επεισης καποτε ειχα ξυπνησει ενω ετρωγα μακαρονια και μια αλλη φορα ενω εφτιαχνα μους σοκολατα.

Απο τα καλυτερα ηταν οταν ξυπνησα ενω πλακωνα στις μπουνιες τον ξαδερφο μου (ναι εκεινον απο πανω)

Και μια βλακεια που ειχε κανει η αδεφη μου στον υπνο μου. Ειχε παρει, το τερας, παγακια, μου ειχε βαλει 2 στα ματια, μετα σηκωσε τη μπλουζα μου και εχυσε ολη την παγοθηκη πανω μου. Εγω λιγο δευτερολεπτα μετα ειχα πεταχτει απο το κρεββατι (με ολη τη σημασια της λεξης) και ειχα προσγειωθει πανω της. Αποτελεσμα: Ενα κολαρο για αυτην και ενα χερι στο γυψο για μενα.

Τουλ. τωρα τελευταια εχω αρχισει και ηρεμω...λιγο

Edited by Robin-Chwan, 12 December 2009 - 17:48.

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#379 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 12 December 2009 - 02:45

Spoiler: Bloody Accident

#380 ILKSie

ILKSie

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 31 January 2010 - 11:01

Καλά έχω ΛΙΩΣΕΙ στο γέλιο με κάποιες από τις βλακειούλες εδώ xD απίστευτο thread!!!

Μμμ εγώ θυμάμαι μια φορά σε ένα πάρτυ (μικρή τωρα, 6-7 χρονών) είχα φάει μια απο τις πιο άπαιχτες τούμπες στη ζωή μου. Πολλά γκαράζ έχουν μια κατηφόρα για να μπει το αυτοκίνητο μέσα. Ε λοιπόν, μικροί όλοι μας σε αυτό το πάρτυ, αυτήν την κατηφόρα την κάναμε αγώνα αυτοκινήτων. Το παιδί που έκανε το πάρτυ είχε από αυτά τα μεγάαααλα τα παιδικά jeep. 4 παιδιά μέσα στο jeep, 2 παιδιά στις άκρες με extra μικρά ποδήλατα, και κάαατω η κατηφόρα. Ε, πήγα και εγώ το ζώον στο ποδήλατο. Έπεσα κάτω με τα δόντια...:beaten:

Στο χωριό μου (παλιάααα πάλι) έπαιζα με ένα σχοινί μέσα στο σπίτι με τον μεγαλύτερο αδερφό μου. Ήταν τεράστιο το σχοινί και ο καθένας είχε μια άκρη να τραβάει. Σε κάποια φάση καταλείγω να τραβάω το σχοινί μέσα στο σφουγγαρισμένο μπάνιο και πέφτω κάτω στα πλακάκια. Τεράστιο καρούμπαλο, ακόμα το θυμάμαι.

Μια άλλη φορά θυμάμαι (πάλι μικρή) έπαιζα με τον μικρό μου αδερφό πάνω στον καναπέ και κάναμε ότι είμασταν φάλαινες. Χοροπηδούσαμε γύρω γύρω (βλέπαμε Πινόκιο θυμάμαι, τη σκηνή με την φάλαινα) και κάποια στιγμή ΜΠΑΜ κάτω ο μικρός. Και εγώ σαν μεγαλύτερη έφαγα το φταίξιμο :canthelp:

Πριν περίπου 4-5 χρονάκια είχα πάει στο σχολείο με τρίπιο παντελόνι χωρίς να το καταλάβω :madtodeath:. Το κατάλαβα στη γυμναστική, και τότε το κατάλαβε κ η υπόλοιπη τάξη. ΡΕΖΙΛΙ.
:hehehe:

#381 Haru-chan

Haru-chan

Starting...

• Members
  • 21 posts

Posted 31 January 2010 - 11:29

Είχα μάθημα στην πολεμική τέχνη που κάνω και όταν κάναμε μια συγκεκριμένη κλωτσιά κλώτσισα με πάρα πολύ φόρα ως αποτέλεσμα να κάνω αναγκαστικά 2 βήματα πίσω αλλά δεν απεφυγα τη βλακεία και τελικά αφού έκανα τα 2 βηματα, έπεσα πάνω στα σπαθιά και μετά επειδή με πόναγε ο πισινός μου δεν μπορούσα να κλωτσίσω σωστά.... Τόσο καλά.

#382 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 31 January 2010 - 12:40

Την περασμένη εβδομάδα κατάφερα να κάνω κάτι που νόμιζα ότι δεν μπορεί να γίνει, να σπάσεις ένα ξύλο από το παρκέ!
Έπαιζα punch out στο wii, όπου κατάφερα να φτάσω στον προτελευταίο boxer. Επειδή είναι αρκετά γρήγορος και λόγω του μικρού d-pad που έχει το wiimote,δεν προλαβαίνεις να αποφύγεις τα χτυπήματα του όταν κάνει μια συγκεκριμένη κίνηση. Έχασα μια φορά, δυο φορές, 20 φορές στην σειρά. Ε, στην 21η φορά που έχασα πάλι στο ίδιο σημείο, τσαντίστηκα τόσο πολύ που σηκώθηκα, πέταξα το wiimote και έπεσα πάλι με δύναμη στο κρεβάτι που καθόμουν. Το αποτέλεσμα ήταν να ακούσω ένα κράκ, και έντρομος ανακάλυψα πως έσπασα ένα ξύλο από το παρκέ, και μερικά ξύλα δίπλα από το σπασμένο να έχουν πέσει/αλλάξει θέση. Άντε να το εξηγήσεις αυτό μετά στους γονείς σου και τον νοικάρη του σπιτιού...:colddd:
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#383 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 05 February 2010 - 02:28

Το αποτέλεσμα ήταν να ακούσω ένα κράκ, και έντρομος ανακάλυψα πως έσπασα ένα ξύλο από το παρκέ, και μερικά ξύλα δίπλα από το σπασμένο να έχουν πέσει/αλλάξει θέση. Άντε να το εξηγήσεις αυτό μετά στους γονείς σου και τον νοικάρη του σπιτιού...:colddd:

Βάλε τους και αυτούς να παίξουν Punch Out και αφού χάσουν καμιά 20αρια φορές πιστεύω μετά θα σε καταλάβουν:knock-knock:

Posted Image

#384 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 05 February 2010 - 09:40

Λοιπον οπως ειπα πιο πανω εχω κανει ΠΑΑΑΡΑ πολλες βλακεις στη ζωη μου (aka θα το γεμισω αυτο το thread) και πολλες απο αυτες τις εχω κανει στον υπνο μου.

Η πιο προσφατη ηταν τις μερες που ηταν να δωσω ιστορια. Διαβαζα σαν τρελη και εκεινη τη μερα ημουν στο κεφαλαιο με τις εικονομαχιες. Το αποτελεσμα: το βραδυ που πηγα να κοιμηθω ειδα φυσικα στον υπνο μου τις εικονομαχιες. Αλλα δεν ειδα τις κανονικες εικονομαχιες. Ειδα εικονες να παλευουν μεταξυ τους!!! Το πρωι ξυπνησα στην πισω μερια του αλλου καναπε να εχω γινει σαν σουβλακι (με πιτα) με την κουβερτα μου και το μαξιλαρι μου ηταν πεταγμενο στην πορτα (ακομα δεν εχω καταλαβει πως βρεθηκα εκει).

Μια αλλη φορα ημουν στο χωριο μου και ξυπνησα στο πιο ψηλο κλαδι του δεντρου πισω απο το κοτετσι και στη διαδρομη ηταν αδειο το διλιτρο μπουκαλι γαλα που ειχαμε παρει την προηγουμενη μερα. Δηλαδη το βραδυ ειχα σηκωθει απο τον 2ο οροφο του σπιτιου ειχα παει στην κουζινα ειχα παρει το γαλα (το οποιο προφανως ηπια στο δρομο) ειχα βγει απο το σπιτι, περασει τα καγκελα για το κοτετσι, ειχα περασει μεσα απο το κοτετσι (ξυπολυτη) και ειχα σκαρφαλωσει στο ψηλοτερο κλαδι του δεντρου πισω απο το κοτετσι. (...)

Επεισης καποτε ειχα ξυπνησει ενω ετρωγα μακαρονια και μια αλλη φορα ενω εφτιαχνα μους σοκολατα.

Απο τα καλυτερα ηταν οταν ξυπνησα ενω πλακωνα στις μπουνιες τον ξαδερφο μου (ναι εκεινον απο πανω)

Και μια βλακεια που ειχε κανει η αδεφη μου στον υπνο μου. Ειχε παρει, το τερας, παγακια, μου ειχε βαλει 2 στα ματια, μετα σηκωσε τη μπλουζα μου και εχυσε ολη την παγοθηκη πανω μου. Εγω λιγο δευτερολεπτα μετα ειχα πεταχτει απο το κρεββατι (με ολη τη σημασια της λεξης) και ειχα προσγειωθει πανω της. Αποτελεσμα: Ενα κολαρο για αυτην και ενα χερι στο γυψο για μενα.

Τουλ. τωρα τελευταια εχω αρχισει και ηρεμω...λιγο

υπνοβατης ???:terror2:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#385 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 05 February 2010 - 14:49

Λοιπον η μεγαλητερη βλακεια που εκανα ποτε???
μμμμμμμμμμ θυμαμαι μια!!!
Παλια οταν ειμουν μικρος και εβλεπα ασπρομαυρες παλιες ταινιες πιστευα οτι ο κοσμος τα παλιοτερα χρονια ιταν ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΣ...
Posted Image

#386 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 05 February 2010 - 16:18

υπνοβατης ???:terror2:

Λιγακι μονο......

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#387 avaton

avaton

Quantum Personality

• Members
  • 62 posts

Posted 22 February 2010 - 17:29

Άφησα τον συμαντικότερο άνθρωπο στη ζωή μου να φύγει...
I'm coming to an end...Realize what i could've been! I can't sleep so i take a breath and hide behind my bravest mask...I mean,i've lost control....

#388 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 26 February 2010 - 23:02

Λοιπον η μεγαλητερη βλακεια που εκανα ποτε???
μμμμμμμμμμ θυμαμαι μια!!!
Παλια οταν ειμουν μικρος και εβλεπα ασπρομαυρες παλιες ταινιες πιστευα οτι ο κοσμος τα παλιοτερα χρονια ιταν ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΣ...

Και εγω το ιδιο σκεφτομουνα χαχα!

Posted Image

#389 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 26 February 2010 - 23:27

Έσβησα το /var αντί για το /var/www. Ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει.

#390 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 18 August 2010 - 23:06

καλα δεν παιζεστε(και εχω διαβασει μονο τις 10 πρωτες σελιδες
σειρα μου :ureshii:
οταν ειμουν γυρο στο 12 ο πατερας μου μου αγορασε καινουργιο ποδηλατο και ειπαμε να το δοκιμασω στο σχολειο.Πηγαμε και στην 4 'βολτα'ετρεχα διπλα διπλα με το διχτι απο το volley οποτε σε μια στιγνη αφερεθηκα και το δεξι μερος του τιμονιου(απο εκει που το κρατας)μπηκε στο φιλε με αποτελεσμα να σχιστει σχεδον ολο στην μεση εγω να ειμαι ξαπλωμενος φαρδης-πλατης.Με το ιδιο ποδηλατο 2 χρονια πριν κατεβενα μια αποτομη κατηφοραγιρο στις 60μοιρες και με μια αποτομη δεξια στροφη με εναν φιλο μου.Το πισω λαστιχο το ειχα καταφθυρει και ελεγα να το αλαξω μεσα στην εβομαδα,λοιπον καθος κατεβενα με μεγαλη φορα βλεπω ενα BMW να ξεκινα εκεινη την ωρα οποτε για να μην πεσω πανω του και πληρωνω μετα πατησα φρενο και 'κωκαλοσα' την πισω ροδα.Δεν ειχα δει ομως οτι κατω ειχε χαλικια και με συνδιαμο τα ωραια λαστιχα και τα 40περιπου χιλιομετρα την ωρα να φυγω λες και εκανα πατηναζ σε κατι κανγελα....το ποδηλατο ακομα το εχω αν και στραβωσε η μπροστα ζαντα και τριζει λιγο(αλαξα ομως τα λαστιχα:yahoo:)

Αλλη φορα με το πρωτο ποδηλατο κατεβενα αλλη αποτομη κατηφορα(πιο αποτομη απο την προηγουμενη),χωρις φρενα!!!ζωο που ειμουν τοτε(οχι πως τωρα δεν ειμαι)με αποτελεσμα την 4 φορα να σκασω πανω σε ενα εκκλισακη οπο αυτα που βαζουν οταν πεθενει καποιος που ηταν στην στροφη.Το ποδηλατο εγινε αγνωριστο απο προστα και νομιζω οτι γκρεμισα και το εκκλησακι!!!:wth2::oops:
Αν θυμηθω αλλα θα τα γραψω...
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image