Εχω κανει κ εγω πολλες βλακειες....Φυσικα περαν απο τα κλασσικα ακυρα που καναμε ολοι οταν ημασταν μικρα....οριστε μερικα που θυμαμαι αυτην τη στιγμη:
1) οταν ημουν μινιον....γυρω στα 2-3 ειχα την απορια πως τα ανθρωπακια στα κινουμενα σχεδια παφτουν μ ετην μαπα κατω και δεν πονανε...Ειπα να πειραματιστω...ετσι πηρα φορα πηδηξα απο το κρεβατι και εσκασα με τα μουτρα στο πατωμα...αποτελεσμα: πολυς πονος και αιμα!!! Ακομη απορω πως τα καταφερα και δεν εσπασα την μυτη μου!!!!
2) Οταν ειχα παει να επισκεφτω τα ξαδερφια μου...με τον ενα μου ξαδερφο(2 χρονια μεγαλυτερος) παιζαμε συχνα μαζι...Τοτε ημουν δεν ημουν γυρω στα 4-5! Θυμαμαι μονο οτι μαλωναμε για κατι...μαλλον γαι ατ πλειμομπιλ....και του εριξα μια σπροξια και επεσε και πηρε μαζι του ενα ολοκληρο καστρο και το εκανε κομματια.....και το τζαμι μαζι!!! και εσκασε στα καγκελα στην βεραντα...Ευτυχως δεν επαθε τιποτα και ενοειται οτι εγω μετα εφαγα τρελο ξυλο!!
3) Οταν εμενα στην Ολλανδια (εμενε εκει ο πατερας μου και του εκανα συχνες επισκεψεις!!!) ο πατερας μου ειχε τρελα με τα ποδηλατα....εγω παλι εχω ψυχικο τραυμα..Για μενα ποδηλτο=οργανο του σατανα!!! Με τα χιλια ζορια με επεισε να παμε μια βολτα με τα ποδηλατα μεχρι το σουπερ μαρκετ. Εγω εν το μεταξυ να μην μπορω να θυμηθω τος στο δια κανουν ποδηλατο και αν κανω συνεχεια οχταρακια...τουλαχιστον τα πηγαινα καλα....μεχρι που ο αθεοφοβος αποφασισε να καψουμε δρομο και αν παμε απο ενα στενο δρομακι...Εκει που τσουλαγα βλεπω ενα αυτοκινητο να ερχεται προς το μερος μου...Και η ηλιθια αντι να σταματησω, απο το φοβο μου επιταχυνα και εκοψα στροφη αποτομη δεξια....Το μονο που θυμαμαι ηταν ενα περιεργο θορυβο...(ειχα τα ματια μου κλειστα) Μετα ενιωσα κατι στα ποδια μου και μολις κοιταξα κατω συνειδητοποιησα οτι ειχα ξυρισει ενα καθρεφτη απο ενα παρκαρισεμνο αυτοκινητο!!!! Σταματαω το ποδηλατο, παιρνω τον καθρεφτη, τον αφηνω πανω στο αυτοκινητο-θυμα, βαζω το ποδηλατο στον ωμο μου.....και γινομαι σπριντερ!!!!!!!
αυταααααα, αν θυμηθω κ αλλα θα σας ενημερωσω