Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;
Posted 24 March 2011 - 02:07
Αν και δεν έχω κάνει ποτέ εγχείρηση...
Χα χα, δε θα ξεχάσω όμως που όταν ήμουν μικρή -κι έπινα γάλα μόνο απ'το μπιμπερό μου μέχρι και 2 έτων- με ενοχλούσε ο αδερφός μου κι απ'τα νεύρα μου του πέταξα το μπιμπερό...στα μούτρα. Και τον άφησε ένα μικρό σημάδι στο πρόσωπο. Παίζει να μη με έχουν ξαναμαλώσει έτσι όλη μου τη ζωή!
Και μια φορά που έβρισα μπροστά στη μαμά μου όταν ήμουν μικρή...με έβαλε πιπέρι στη γλώσσα και έτρεχα πάνω κάτω σ'όλο το δωμάτιο. Ποτέ δε θα ξεχάσω πόσο πολύ με είχε κάψει και πόσο ΔΕ μ'άρεσε. Αφού να φανταστείτε πόσο "τραύμα" μου έχει μείνει 20 χρονών γαϊδάρα κι ακόμα δε βρίζω μπροστά στους γονείς μου κι όταν το κάνω γενικότερα πάντα ζητάω συγγνώμη! xD
Posted 24 March 2011 - 09:14

Posted 24 March 2011 - 10:29
ξερεις τα βασικα ... την πλησιαζεις τελειως αδιαφορα εως φιλικα για μια περιοδο και την αφηνεις να γνωρισει ισα ισα τον αφρο (το ποσο προχω εισαι και αξιος να κανεις κατι μαζι της ...μονο που ειστε φιλοι )...μετα απο αυτο το σταδιο το παιζεις λιγο αδιαφορος ...εκει ---> στο φτυσιμο ...μετα απο καιρο εμαθα καμια δεν αντιστεκεται .... και με τα πολλα της ειχα ζητησει να βγουμε αλλα δεν μπορουσε ή δεν ηθελε ...τωρα ξαναπροσπαθησα (η επιμονη αρεσει, δειχνει πως τις προσεχεις) και θα βγουμε rendez-vous. (στο ενδιαμεσο παικτηκαν και αλλα αυτα ειναι τα βασικα)Για πες λεπτομέρειες

Posted 24 March 2011 - 12:13
Και εφ'οσον είμαστε σε αυτό το θέμα, ποτέ μη δέχεστε συμβουλές για γυναίκες ΑΠΌ γυναίκες, εκτός κι αν η μία ξέρει την άλλη καλύτερα κι απ'τον εαυτό της και είστε 100% σίγουροι ότι σας συμπαθεί αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να σας θέλει η ίδια και να συμπαθεί και την κοπέλα για τηη οποία θα ρωτήσετε.
Kenobi-sensei δεν ξέρω για πιο λόγο αγνοήσατε τον γιατρό αλλά ελπίζω να μην έπαθες τίποτα μετά και να την έβγαλες καθαρή με έναν απλό πονόκοιλο. Όσο να ναι, κάτι θα ξερε παραπάνω ο γιατρός για να σε είπε σουπίτσες μόνο! xD Τουλάχιστον τα σουβλάκια ήταν καλά?
Posted 24 March 2011 - 12:33
Kenobi-sensei δεν ξέρω για πιο λόγο αγνοήσατε τον γιατρό αλλά ελπίζω να μην έπαθες τίποτα μετά και να την έβγαλες καθαρή με έναν απλό πονόκοιλο. Όσο να ναι, κάτι θα ξερε παραπάνω ο γιατρός για να σε είπε σουπίτσες μόνο! xD Τουλάχιστον τα σουβλάκια ήταν καλά?
παθαίνει τίποτα ο δάσκαλός ωρεεεε

Αλλη βλακέια που θυμήθηκα:ήμουνα με το πατέρα μου σε μια γέφύρα-πλατεία και δοκιμάζαμε ένα ποδήλατο και μου είχε πει ότι απο τα αριστερά ενεργοποιώ τα πίσω φρένα και από τα δεξιά τα μπροστά.Ωραία αλλά μου είπε οκιόλας ότι να χρησιμοποιώ μόνο τα πίσω(ηή τουλάχιστον αυτό άκουσα

και πάνω να σταματήσω και πατάω μόνο τα πίσω φρένα αλλά αυτό δε σταματούσε.Ε έφαγε μια στη γάμπα με το ποδήλατο και έπεσε κάτω.Η μεγαλύτερη βλακεία ήταν που δε του το ξαάνακανα για το τρόπο που μου μίλησε μετα

εγώ φταίω?????????? ήταν κατα λάθος

Posted 24 March 2011 - 13:05

Posted 24 March 2011 - 14:30
Που λετε δημοτικο ημανε,
πατατες εκοβαστην πιλοτη καθμουν.Ειμασταν 3 ατομα, αφου ειχαμε βαρεθει ριχναμε ιδεες για το τι να κανουμε.Καποια στιγμη καποιος πεταει την ιδεα να παιξουμε τρικλοποδιες.Σαν μικρα παιδια και εμεις ειπαμε το ναι.Βραδυ τωρα, στην πιλοτη η οποια ειχε 2 πατωματα με 3 σκαλακια.Καποια στιγμη εκει που τρεχω ανεμελα βλεπω 2 ποδια μπροστα μου και μπουμ με το κεφαλι στα σκαλια. Στην γωνια κιολας. Αρχιζω εγω ποναω, μπαινω μεσα στην πολυκατικοια, δεν ανοιγω φως, μπαινω ασανσερ και πως κανω το λαθος να κοιταξω στον καθρεπτη, βλεπω την μουρη μου γεματο αιματα. Ο Αδερφος μου απο διπλα να λιποθυμαει στο καπακια και εγω να τσιριζω μεσα στο ασανσερ XD
Τελικα εκανα ραματα και ησυχασα.
That reminds me.
Ήμουν με το ποδήλατο και έκανα βόλτες στην, ας πούμε, αυλή μας. Έτσι όπως ανεβαίνω την ανηφόρα-ράμπα της αυλής πατάω φρένο, γέρνω προς τα δεξιά και χτυπάω στην γωνία του τσιμέντου με το κεφάλι μου. Ενώ σηκωνόμουν από κάτω, ένιωθα το κούτελο μου να πιεζόνταν. Το ακουμπάω και συνειδητοποιώ ότι έχω μια τρύπα! Το χέρι μου γέμισε με αίματα, έπεσε κάτω ορλιάζοντας "έχω μια τρύπα στο κεφάλι μου!" Σε ελάχιστο χρόνο είχα γεμίσει ολόκληρος με αίματα.
Ο αδερφός μου, αγχωμένος όσο δεν πάει, χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού κατεβαίνει η μάνα μου και φωνάζει έναν γιατρό που είχαμε στην πολυκατοικία, που πάλι καλά που ήταν εκείνη την ώρα εκεί.
Τελικά έκανα ράμματα και ησύχασα. XD
Ευτυχώς, έκανε καλή δουλεία και δεν μου άφησε σχεδόν καθόλου σημάδι. Ένα καρουμπαλάκι το έχω βέβαια, but who cares.

Επίσης είχα κάνει ράμματα και στο νηπιαγωγείο, αλλά αυτό ήταν από βλακεία άλλου. Τέλειωσε μια ταινία που βλέπαμε (εγώ καθόμουν μπροστά-μπροστά), σηκωνόμαστε πάνω και ένα παιδί με σπρώχνει μπροστά με αποτέλεσμα να χτυπήσω το πιγούνι μου σε μια γωνία.
*waving intensifies*
Posted 06 April 2011 - 21:49

Posted 06 April 2011 - 22:25

Posted 07 April 2011 - 02:26

Posted 07 April 2011 - 05:23

εμμ ένα πρωί μου είπε ο πατέρας μου να του φτιάξω καφέ μέτριο και αντί για ζάχαρη του έριξα αλάτι xD eee και όπως φαντάζεστε

Posted 11 April 2011 - 01:41
πια να πρώτο πω?
θα πω μια που μου ήρθε τώρα και σας συστήνω να μην την κάνετε
![]()
εμμ ένα πρωί μου είπε ο πατέρας μου να του φτιάξω καφέ μέτριο και αντί για ζάχαρη του
έριξα αλάτι xD eee και όπως φαντάζεστε
χαχαχαχ το χω κανει κ γω αυτο καταλαθος.......
Posted 11 April 2011 - 01:51
χαχαχαχ το χω κανει κ γω αυτο καταλαθος.......
xaaxxaxaxaxaxaxa το θέμα είναι όμως εγώ δεν το έκανα καταλάθος επίτηδες το έκανα

Posted 11 April 2011 - 03:05
Ευελπιστώ πως έχω μάθει από τα λάθη μου.
Εξαιρούνται οι ωραίες βλακείες για τις οποίες νιώθω υπερηφάνεια

Posted 20 August 2011 - 16:11