Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2011 - 01:19
αλλά ένα από τα χειροτερά μου κατορθώματα ήταν να μάθω μερικές ιταλικές και ιαπωνικές λέξεις σε έναν από τους κολλητούς μου ... ήταν ακριβώς πριν έναν μήνα στην Ρώμη πενταήμερη.
Και άρχησε να με ρωτάει στο λεωφορείο πως λέμε στα ιταλικά παπάς, σεξ, με και να του μάθω στα ιαοωνικά μερικές λέξεις που να θεωρούνται λίγο σεξουαλικές...
3 μέρα, μπαίνουμε στο πανθεων, εκείνος, εγώ & μια φίλη μου. και αυτός να αρχίζει να φωνάζει "sesso con preti"(σεξ με παπάδες) μα τον itachi, γύρισαν 10-20 άτομα να μας κοιτάξουν , και ένας φρουρός....
Τελευταία μέρα, στο αεροδρόμιο, περνάει ένα τεράστιο γκρουπ ιαπώνων...
αυτός: Ιάπωνες είναι αυτοί;
εγώ: χμμμμ ναι!
αυτός: ΟΚ! (πέρνει πόζα και περιμένει να περασουν από δίπλα μας)
YAOI!!!!!! Aghhhhh!!! ughhhhh Kimochiiiii!!!!! mmmmm SUGOIIIII!!!! ahhh IKOOOO!!!!! ( και να αρχίζει να τρίβει την κοιλιά του)
Γύρισε τουλάχιστον το μσό γκρουπ, και εγώ να στέκομαι σαν την ηλίθια χωρίς να μπορέσω να κουνηθώ!
Τον έκανα να το πληρώσει αργότερα.... :/
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2011 - 02:00
Έχω κάνει πολλές μακακίες στην ζωή μου, κυρίως τους 5 τελευταίους μήνες
αλλά ένα από τα χειροτερά μου κατορθώματα ήταν να μάθω μερικές ιταλικές και ιαπωνικές λέξεις σε έναν από τους κολλητούς μου ... ήταν ακριβώς πριν έναν μήνα στην Ρώμη πενταήμερη.
Και άρχησε να με ρωτάει στο λεωφορείο πως λέμε στα ιταλικά παπάς, σεξ, με και να του μάθω στα ιαοωνικά μερικές λέξεις που να θεωρούνται λίγο σεξουαλικές...
3 μέρα, μπαίνουμε στο πανθεων, εκείνος, εγώ & μια φίλη μου. και αυτός να αρχίζει να φωνάζει "sesso con preti"(σεξ με παπάδες) μα τον itachi, γύρισαν 10-20 άτομα να μας κοιτάξουν , και ένας φρουρός....
Τελευταία μέρα, στο αεροδρόμιο, περνάει ένα τεράστιο γκρουπ ιαπώνων...
αυτός: Ιάπωνες είναι αυτοί;
εγώ: χμμμμ ναι!
αυτός: ΟΚ! (πέρνει πόζα και περιμένει να περασουν από δίπλα μας)
YAOI!!!!!! Aghhhhh!!! ughhhhh Kimochiiiii!!!!! mmmmm SUGOIIIII!!!! ahhh IKOOOO!!!!! ( και να αρχίζει να τρίβει την κοιλιά του)
Γύρισε τουλάχιστον το μσό γκρουπ, και εγώ να στέκομαι σαν την ηλίθια χωρίς να μπορέσω να κουνηθώ!
Τον έκανα να το πληρώσει αργότερα.... :/

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2011 - 03:12
παμε στα σοβαρα τωρα ...

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2011 - 10:13
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2011 - 15:22
χαχχααχαχαχαχα
παμε στα σοβαρα τωρα ...Spoiler:
Haven't been there, not done that, and I never will, αλλα συμφωνω και επαυξανω.
Κατι τετοιο ειχε κανει ενας φιλος μου και απο τοτε που της τα ζητησε δεν ξαναμιλησανε.
Πρεπει να ειναι πολυ σπαστικο για μια κοπελα να βρισκει καποιον με τον οποιο μπορει να συνενοηθει και να εμπιστευτει, και μετα απο λιγο να της βγαινει ενας κλασσικος πεφτουλας.
Θα μου πειτε, αν δεν το κανεις αυτο, θα καταληξουμε ολοι σαν τον Kamui, but it's still better for me this way...
Επειδη πολλα ατυχηματα αναφερθηκαν, ας βαλω και εγω ενα life threatening one...
Tεσσαρων χρονων, σε μια θαλασσα με μαμα και αδερφο...
ημουν στα ριχα σε ενα ενα σοσηβιο με καθισματακι ενω οι αλλοι ειχαν παει στα βαθια για κολυμπι.
Βλεπω μια ωραια πετρα κατω απο το νερο (φαινοταν σα να ηταν κοντα απο ψηλα, λογω νερου)
και σκυβω για να την πιασω.Βεβαια ηταν πιο βαθια απ' οτι νομιζα, και σκυβωντας, το βαρυ σωσηβιο αναποδογυριζει, και μενω με το κεφαλι στο νερο.
Κοντεψα να ψοφησω, αλλα ευτυχως με ειδαν γυρισαν, και με εβγαλαν εξω.
Η πλακα ειναι οτι παρολο που το Αlzheimer με εχει χτυπησει κατακεφαλα, θυμαμαι εκεινα τα δευτερολεπτα κατω απο το νερο σα να ειχε γινει προχθες...
Ι doubt Hanzo would make a good life guard, but that time he did his job, I guess...
(βεβαια μερικοι θα λετε κριμα που σωθηκα και με εχετε τωρα εδω να σας τα πριζω)
Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2011 - 00:20
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2011 - 18:03
Μεγαλύτερη Βλακεία λέγεται το θρέντ, όχι ποιός έχεις κάνει τα περισσότερα ράμματα.
Μαζευτείτε
Εγώ δεν κάνω βλακείες, αλλά είναι να μη με πιάσει αυτή η τρέλα. Μεγάλες κακίες πετάω όταν με πιάνει αυτό.
Βλακεία ισορροπίας όταν ήμουν μικρός.
Έκανα ποδήλατο(από τις πρώτες μέρες που είχα αρχίσει να μαθαίνω) και έτσι όπως γυρνούσα στο σπίτι στο χωριό μου, πέφτω με το ποδήλατο σε ένα χαντάκι. Η πτώση μου ήταν θεαματική. Είχα χτύπησει μύτη, πόδια, χέρια.
το θεμα ειναι, ραμματα εκανες?

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2011 - 19:34

We don't exactly fit in. Anywhere. And we've made that our greatest strength
Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2011 - 20:07
ελεοσ!!!!!χιχιχιχι...Σήμερα αντί για γαλλικό καφέ Jacobs (Γιάκομπς
) ρώτησα μια φίλη μου αν έχει γαλλικό καφέ Τζέικομπ. Θεέ μου τι ιεροσυλία έτσι μου ρχεται να πετάξω και τα 4 βιβλία του λυκόφωτος απ το μπαλκόνι αλλά λυπάμαι τα λεφτά που έδωσα και τον χρόνο που σπατάλησα από τη ζωή μου να τα διαβάσω....

Λοιπον,κι άλλη βλακεία σήμερα....Δεύτερη ώρα είχαμε Καλλιτεχνικά..Συνήθως μιλάμε για άσχετα θέματα και ο καθένας πετάει ότι θάλαι κυριολεκτικά...Είπα κι εγώ λοιπόν να λύσω την μεγαλειώδη και χρόνια απορια μου..Μου είχανε πει πως το RedBull έχει μέσα χύσια ταύρου..(lol)
Eγώ φυσικά δεν ήξερα τι να πιστέψω,μιας και που το νέιμ παραπέμπει σε αυτό που μου είπαν...Πεταχτηκα λοιπόν και ρώτησα τον καθηγητή αν πράγματι αληθεύει αυτό...Το τι ακολούθησε με συμμαθητές...,δεν λέγεται

(Προσωπικά,ακόμα δεν μου έχει λυθεί η απορία)
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2011 - 20:13
Τάρα αν κάστω να σκεφτώ βλακείες...έχω κάνει πααααααάρα πολλές στη ζωή μου αλλά αν σας πω ότι δε με έρχεται κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό? Γι αυτό θα πάω με κάτι που κάνω συνήθως: σπάω κάτι.
Ε, μια μέρα ξεσκόνιζα το σπίτι, όπως κάθε Σάββατο, κι εκεί που είχα φτάσει σ'ένα ράφι που από κάτω του είχε ένα άλλο ράφι με πολλές φωτογραφίες και κορνίζες -να θυμάστε είναι όλα γυάλινα- είπα μια φορά κι εγώ να μην το βγάλω τολόκληρω απ'τη θέση του για να το καθαρίσω και να συνεχίσω κανονικά τη δουλειά μου...
Ε, με τα πολλά, έτσι όπως κουνήθηκε το τζάμι, πέφτει στο από κάτω του, οι κορνίζες -4 στο σύνολο- κουνιούνται αλλά μένουν πάνω στο ράφι άθιχτες... η μία όμως, η μεγαλύτερη, δεν άντεξε την πίεση του τζαμιού κι έτσι όπως πήγα να τα πιάσω έσπασε στη μέση, έπεσε πάνω μου και εν τέλη καρφώθηκε η σπασμένη φωνία στο πόδι μου!
Μία άλλη φορά ενώ ξεσκόνιζα πάλι -το ξεσκόνισμα θα με φάει- ρίχνω κάτω το γυάλινο τριαντάφυλλο που είχα φέρει δώρο στη μαμά μου από την Πράγα και σπάει σε μικρά μικρά κομματάκια! Τ.Τ Και ήταν τόσο όμορφο...!
Επίσης, μια φορά εκεί που έβαζα κάτι στη θέση του που πάνω του είχε τρια ολόκληρα γυάλινα μπαρμπαλεδάκια, -ναι πάντα όταν ξεσκονίζω- το αφήνω κάπως άγαρμπα κι εκεί που λέω "εντάξει, δεν έκανα τίποτα"...να σου πέφτει το ένα από τα τρία -ο σταυρός- και σπάει σε μικρά κομματάκια!
Μια ακόμη φορά, ο μπαμπάς μου αυτήν την φορά, έσπασε μια μπύρα. Ευτυχώς ήτανε άδεια κλπ κλπ σκουπίσαμε και όλα καλά...αλλά αυτό που δεν είδα ήταν ένα κομμάτι μπύρας ίσα με μισή οδοντογλυφίδα που είχε καρφωθεί στο πόδι μου! Και πως περπατάω, κάτι με έξυνε στο πόδι...Ε, το σέρνω κι εγώ πάνω στο άλλο πόδι για να το καθαρίσω -καλοκαίρι τότε- και μια χαρά! Αλλά μετά αρχίζει να με ξύνεται το άλλο πόδι, εκεί που καθάρισα την πατούσα μου. Ε, το ξύνω, δεν άντεξα άλλο και πως μετά πάω να πιάσω κάτι βλέπω αίμα στο χέρι μου! Κοιτάω το πόδι μου από πάνω κ έτρεχε αίμα! Και μόλις πάω να δω την πατούσα μου ακούω μια τσιρίδα...! Η μαμά μου είχε βρει ένα καθαρότατο blood trail μέσα στο σπίτι! Το οποίο αν το ακολουθούσες θα σε οδηγούσε στην πατούσα μου... -.- Δε θα καταλάβαινα τίποτα αν δεν έβλεπα το κομμάτι από τη μπύρα δίπλα μου.
Βέβαια πλέον οι άνθρωποι γύρω μου έχουν σταματήσει να ρωτάνε τι σπάω και να ανησυχούνε αν είμαι καλά εφόσον αυτά τα κάνω κάθε φορά που καθαίζω το σπίτι. Εν αντιθέση, πλέον γελάνε όταν με βλέπουνε εν δράση...
Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2011 - 20:27

εγώ θυμήθηκα όταν ήμουνα γύρω στα 4 είχαμε πάει στης γειτόνισσας από πάνω και ενώ μιλούσε με τη μάνα μου εγώ είχα βγει στο μπαλκόνι,βρήκα μια λεκάνη μπήκα μέσα και άρχισα να κάνω σβούρες μέχρι που γύρισα τούμπα ...να μη σας τα πολυλογώ ....5 ράμματα

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2011 - 20:54
Πείτε την αλήθεια, αυτό το thread λέγεται στην πραγματικότητα "Stitches competition" έτσι? Αλλάτώρα που μιλάμε για παιδικά τραύματα και κατορθώματα...Έχω δύο στο μυαλό μου.
Το πρώτο είναι όταν ήμουν πολύ μικρό, 8 μηνών, μόλις είχα μάθει να περπατάω, έστω και με μια μικρή βοήθεια απ'τους τοίχους. Ε, καθόταν μια φορά η μαμά μου και μαγείρευε, κι από δίπλα εγώ, να έχω κολλήσει στη μπαλκονόπορτα και να κάνω σχεδιάκια στο τζάμι με το χνώτο μου -όντας χειμώνας, σχεδόν Χριστούγεννα και μάλιστα βαρύς- και με πρόσεχε μην κάνω καμιά βλακεία...Πως γυρίζει να κόψει το καρότο για ένα λεπτό ακούει ξαφνικά ένα "Αααααααααα!" και γυρνάει να με δει με τα χέρια κολλημένα πάνω στο τζάμι του φούρνου! Περιττό να σας πω ότι είχαν κολλήσει εξαιτίας της θερμότητας και με καταέκαψε! Φορούσα επιδέσμους και στα δύο τα χέρια -έχω πρωτοχρονιάτικες φωτγραφίες με δεμένο το δεξί χέρι! xD- μέχρι να γίνω καλά και πάλι καλά που η νονά μου ήταν νοσοκόμα και μας πρεσέξανε στο νοσοκομείο!
Επίσης, μια άλλη φορά, κάπου 4η δημοτικού ήμουν, αποφάσισα να καθαρίσω ένα πορτοκάλι...και καθάρισα το δάχτυλό μου αντ'αυτού! Χα χα, ακόμα κόβομαι βέβαια πετσοκόβομαι μάλιστα γιατί όταν μια φορά έκανα σαλάτα του σεφ πριν τρία χρόνια καθώς άνοιγα το σαλαμάκι το σβαν για να το κόψω κυβάκια, καθώς το άνοιγα μου έφυγε το κλειδάκι απ'το χέρι (έχει ένα κλειδάκι για εύκολο άνοιγμα). Ε, δε με έκοψε να κάνω κάτι άλλο όπως να χρησιμοποιήσω ένα μαχαίρι και τύλιξα. Το αλουμίνιο. Γύρω απ'το δάχτυλό μου. Και τράβηξα.
Αουτς. Μόνο αυτό λέω.
Ευτυχώς δε με κόπηκε κανά κομμάτι γιατί κόπηκε τόσο βαθειά...έπρεπε να συνεχίσω με μια χαρτοπετσέτα κι από πάνω λευκοπλάστη για να μην πέφτει το αίμα! Αλλά πολύ βαθύ κόψιμο μιλάμε, ακόμα έχω ένα σημάδι στον αντίχειρά μου!