wait , what the f...Αλλη μεγαλη βλακεια που εκανα ηταν να κλεισω ματακι σε μια καθηγητρια, και με μηδενισε στο διαγωνισμα, δεν επιασε η "ομορφια" μου....

Posted 19 August 2010 - 21:28
wait , what the f...Αλλη μεγαλη βλακεια που εκανα ηταν να κλεισω ματακι σε μια καθηγητρια, και με μηδενισε στο διαγωνισμα, δεν επιασε η "ομορφια" μου....
Posted 19 August 2010 - 21:54
Posted 20 August 2010 - 17:53
Αν και μετά γυρνάει μία η αδερφή μου και λέει "Το τζάμι δεν έπαθε τίποτα, πάλι καλά."
Edited by Napster, 20 August 2010 - 18:09.
Posted 20 August 2010 - 21:03
Posted 20 August 2010 - 21:57
καλα εβγαλες 15 και εχει και παραπονο, εδω εγω με το ζορι βγαζω 13...Δεν ξέρω αν ήταν η μεγαλύτερη, πάντως μια αρκετά μεγάλη βλακεία μου την έκανα το Δεκέμβρη του '08 και αυτό ήταν να πάω σε μια διαδήλωση. Ήταν τότε με τα επεισόδια στα Εξάρχεια και τη δολοφονία εκείνου του παιδιού, και τα σχολεία εδώ στο Κιλκίς αποφάσισαν να κάνουν μια πορεία (όχι τίποτα βανδαλισμούς, μόνο συνθήματα -το κτήριο της Αστυνομίας όμως έφαγε αρκετά αυγά και μανταρίνια από μερικούς). Συμμετείχε σχεδόν όλο το σχολείο και εγώ σαν ψαρωμένο noobάκι στο γυμνάσιο που ήμουν, είπα να πάω. Ήταν και Τετάρτη θυμάμαι και είχα και δύσκολο πρόγραμμα οπότε 2 σε 1. Τέλος πάντων, ξεκινήσαμε και ήμουν με μια συμμαθήτριά μου, η οποία έφυγε μετά για το σπίτι της χωρίς να πει τίποτα (that f****n' bi****h!!) και έμεινα εγώ μόνη σαν την καλαμιά στον κάμπο! Περπατούσα με το ρεύμα, ώσπου σταματήσαμε σ' ένα λύκειο για να έρθουν κι από 'κει παιδιά. Και να είμαι εγώ -παιδί ούτε δεκατριών τότε- με κάτι 18χρονους μαντράχαλους μέχρι το ταβάνι
. Τι να ΄κανα;! Συνέχισα να ακολουθώ τους άλλους, με την ελπίδα πως θα βρω κάποιον γνωστό, αλλά από τα τόσα άτομα ήταν μια κατάσταση ψάξε-βελόνα-στ'-άχυρα. Εν τω μεταξύ να έχει τσουχτερό κρύο και τα δάχτυλά μου να έχουν γίνει σαν λουκάνικα! Ευτυχώς έτυχε να βρω μια κοπέλα απ' την τάξη μου, που τώρα έχουμε γίνει κολλητές (animaκιας κι αυτή), και τουλάχιστον δεν βάδιζα στα τυφλά. Γυρνάω σπίτι βραχνιασμένη μετά από 2-3 ώρες πορείας και νιώθοντας πυρετό
, και βρίσκω τον μπαμπά μου να κε κοιτάει έκπληκτος. Του εξήγησα τι έγινε και ευτυχώς δεν έδωσε προέκταση στο θέμα. Έλα όμως που μετά από λίγο έρχεται η μαμά μου συνάμενη- κουνάμενη από το σχολείο μου! Απ' όλες τις μέρες που θα μπορούσε να πάει να ρωτήσει για την πρόοδό μου, εκείνη τη ρημαδομέρα βρήκε
! Μου τα ψιλοέψαλε γιατί τα 'χασε όταν της έιπαν πως ήμουν σε πορεία και επειδή η γεωγράφος της είπε πως πήρα 15 σ' ένα διαγώνισμα (κακούργα κλίμακα, μ' έφαγες
). Από τότε ακούω πορείες και τρέχω στην αντίθετη κατεύθυνση!!
Posted 22 August 2010 - 02:10
Posted 22 August 2010 - 12:20
Όχι , δεν ήταν βλακεία σου . Και δεν υπάρχει λόγος όταν ακούς πορεία να τρέχεις στην αντίθετη κατεύθυνση , ειλικρινά , Απλώς μην πηγαίνεις σαν την καλαμιά στο κάμπο χωρίς να ξέρεις κανέναΔεν ξέρω αν ήταν η μεγαλύτερη, πάντως μια αρκετά μεγάλη βλακεία μου την έκανα το Δεκέμβρη του '08 και αυτό ήταν να πάω σε μια διαδήλωση. Ήταν τότε με τα επεισόδια στα Εξάρχεια και τη δολοφονία εκείνου του παιδιού, και τα σχολεία εδώ στο Κιλκίς αποφάσισαν να κάνουν μια πορεία (όχι τίποτα βανδαλισμούς, μόνο συνθήματα -το κτήριο της Αστυνομίας όμως έφαγε αρκετά αυγά και μανταρίνια από μερικούς). Συμμετείχε σχεδόν όλο το σχολείο και εγώ σαν ψαρωμένο noobάκι στο γυμνάσιο που ήμουν, είπα να πάω. Ήταν και Τετάρτη θυμάμαι και είχα και δύσκολο πρόγραμμα οπότε 2 σε 1. Τέλος πάντων, ξεκινήσαμε και ήμουν με μια συμμαθήτριά μου, η οποία έφυγε μετά για το σπίτι της χωρίς να πει τίποτα (that f****n' bi****h!!) και έμεινα εγώ μόνη σαν την καλαμιά στον κάμπο! Περπατούσα με το ρεύμα, ώσπου σταματήσαμε σ' ένα λύκειο για να έρθουν κι από 'κει παιδιά. Και να είμαι εγώ -παιδί ούτε δεκατριών τότε- με κάτι 18χρονους μαντράχαλους μέχρι το ταβάνι
. Τι να ΄κανα;! Συνέχισα να ακολουθώ τους άλλους, με την ελπίδα πως θα βρω κάποιον γνωστό, αλλά από τα τόσα άτομα ήταν μια κατάσταση ψάξε-βελόνα-στ'-άχυρα. Εν τω μεταξύ να έχει τσουχτερό κρύο και τα δάχτυλά μου να έχουν γίνει σαν λουκάνικα! Ευτυχώς έτυχε να βρω μια κοπέλα απ' την τάξη μου, που τώρα έχουμε γίνει κολλητές (animaκιας κι αυτή), και τουλάχιστον δεν βάδιζα στα τυφλά. Γυρνάω σπίτι βραχνιασμένη μετά από 2-3 ώρες πορείας και νιώθοντας πυρετό
, και βρίσκω τον μπαμπά μου να κε κοιτάει έκπληκτος. Του εξήγησα τι έγινε και ευτυχώς δεν έδωσε προέκταση στο θέμα. Έλα όμως που μετά από λίγο έρχεται η μαμά μου συνάμενη- κουνάμενη από το σχολείο μου! Απ' όλες τις μέρες που θα μπορούσε να πάει να ρωτήσει για την πρόοδό μου, εκείνη τη ρημαδομέρα βρήκε
! Μου τα ψιλοέψαλε γιατί τα 'χασε όταν της έιπαν πως ήμουν σε πορεία και επειδή η γεωγράφος της είπε πως πήρα 15 σ' ένα διαγώνισμα (κακούργα κλίμακα, μ' έφαγες
). Από τότε ακούω πορείες και τρέχω στην αντίθετη κατεύθυνση!!
Posted 22 August 2010 - 16:24
έριξα πιπέρι αντί για κανέλα στο ριζόγαλο
Posted 22 August 2010 - 17:58
Posted 22 August 2010 - 19:00
ROFL!!!!!!!!Εγώ έχω βάλει στον φραπέ αντί για νερό,τσίπουρο....(και έλεγα γιατί δεν είχε κάνει αφρό...)
στο δικό σου πάει LOLSimilarly, έχω φτιάξει φραπέ με ελληνικό καφέ!
Posted 22 August 2010 - 19:31
Ε στο συγκεκριμένο ποστ είναι λογικό να γελάσεις...(αφού ο καθένας γράφει βλακείες που έχει κάνειROFL!!!!!!!!
:lol:
![]()
στο δικό σου πάει LOL
Να σας πω κάτι, γιατί όλοι εδώ μου λένε πραγματα που ξεκαρδίζομαι στα γελια;
Posted 22 August 2010 - 19:43
Posted 22 August 2010 - 20:10
μπας και ησουν μεθυσμενος ; Εγω μια φορα ημουν μεθυσμενος και πηγα να κανω το χοντρο μου, ε ολα ορεα, μετα λιποθύμησα.Γύρισα ένα βράδυ μεθυσμένος και έπεσα για ύπνο...το ίδιο βραδύ ξύπνησα να πάω για κατούρημα και έπεσα ξανά για ύπνο...τίποτα παράξενο ε? Eλα όμως που το πρωί η μάνα μου φώναζε "ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ" ? xD
Posted 22 August 2010 - 20:22
/facepalmμπας και ησουν μεθυσμενος ; Εγω μια φορα ημουν μεθυσμενος και πηγα να κανω το χοντρο μου, ε ολα ορεα, μετα λιποθύμησα.
Ξερεις ε ; μαλλον θα ηταν η ηδονη....