Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#406 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 19 August 2010 - 21:28

Αλλη μεγαλη βλακεια που εκανα ηταν να κλεισω ματακι σε μια καθηγητρια, και με μηδενισε στο διαγωνισμα, δεν επιασε η "ομορφια" μου....:zetsubou:

wait , what the f...
Spoiler:

:hihi2::hihi2::hihi2:
Posted Image

#407 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 19 August 2010 - 21:54

Eίχα βγεί βόλτα στο λιμάνι με κάτι φίλες μου, όλα ωραία, όλα καλά. (πριν από περίπου δυο χρόνια αυτό, αλλά τόσο μου 'χει κολλήσει!) Όταν ήρθε η ώρα να φύγουμε, κάτσαμε σ' ένα σημείο να περιμένουμε τους γονείς μας να έρθουν να μας πάρουν. Αλλά επειδή το λιμάνι μας είναι η πατρίδα των αδέσποτων και γίνεται χαμός, περνάγανε από μπροστά μας σκυλιά, γατιά και δε συμμαζεύεται. Βλέπουμε λοιπόν σε κάποια φάση μια kawai γατούλα να έρχεται κοντά και να μας κοιτάζει περίεργα. Τι να κάνω κι εγώ, πώς να συγκρατηθώ, αρχίζω να την χαιδεύω με το πόδι, να παίζω μαζί της κλπ... Σε κάποια στιγμή αρχίζει να απομακρύνεται το κωλόγατο, και γω η βλάκας το ακολούθησα, σε φάση Sebastian του Kuroshitsuji. Φιλική συμβουλή: Όταν ακολουθείτε κάτι που είναι πολύ πιο μικροσκοπικό από σας, ποτέ να μην έχετε τα μάτια σας διαρκώς κολλημένα σ' αυτό. Δε θα το χάσετε. Διαφορετικά μπορείτε να καταλήξετε όπως εγώ, με πονοκέφαλο για όλο το υπόλοιπο βράδυ, αφού στούκαρα στη μαμημένη την ταμπέλα - ποιος μακάκας βάζει τόσο τεράστιες ταμπέλες στο πεζοδρόμιο;;; (ναι αυτός μου φταίει τώρα...) Μου θύμισε τόσο πολύ anime φάση! Κι ακόμα χειρότερα, μπορεί να ευχηθείτε να είχατε για κατοικίδιο τον Sadaharu!:hehehe:

#408 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 20 August 2010 - 17:53

Ηταν τελευταια φαση σε εναν αγωνα ποδοσφαιρου και ο αντιπαλος μπηκε στην περιοχη και του τραβαω ενα τακλιν. Ο διαιτητης αμεσως πεναλτυ εδωσε. Σηκωνομαι και του λεω πως δεν τον ακουμπησα καν και αυτος μου λεει να φυγω. Εγω του ξαναλεω πως δεν τον ακουμπησα και με εσπρωξε. Παω ξανα στον διαιτητη και μου λεει <<Τι θες παλι??? Σηκωνω το χερι και του τραβαω μια σφαλιαρα και επεσε.

Ο επομενος μου αγωνας ηταν μετα απο 58 μερες.:canthelp:

Αν και μετά γυρνάει μία η αδερφή μου και λέει "Το τζάμι δεν έπαθε τίποτα, πάλι καλά."

Epic!!! xD

Edited by Napster, 20 August 2010 - 18:09.

#409 Dramatic Heroine

Dramatic Heroine

.:Esta soy yo:.

• Members
  • 45 posts

Posted 20 August 2010 - 21:03

Δεν ξέρω αν ήταν η μεγαλύτερη, πάντως μια αρκετά μεγάλη βλακεία μου την έκανα το Δεκέμβρη του '08 και αυτό ήταν να πάω σε μια διαδήλωση. Ήταν τότε με τα επεισόδια στα Εξάρχεια και τη δολοφονία εκείνου του παιδιού, και τα σχολεία εδώ στο Κιλκίς αποφάσισαν να κάνουν μια πορεία (όχι τίποτα βανδαλισμούς, μόνο συνθήματα -το κτήριο της Αστυνομίας όμως έφαγε αρκετά αυγά και μανταρίνια από μερικούς). Συμμετείχε σχεδόν όλο το σχολείο και εγώ σαν ψαρωμένο noobάκι στο γυμνάσιο που ήμουν, είπα να πάω. Ήταν και Τετάρτη θυμάμαι και είχα και δύσκολο πρόγραμμα οπότε 2 σε 1. Τέλος πάντων, ξεκινήσαμε και ήμουν με μια συμμαθήτριά μου, η οποία έφυγε μετά για το σπίτι της χωρίς να πει τίποτα (that f****n' bi****h!!) και έμεινα εγώ μόνη σαν την καλαμιά στον κάμπο! Περπατούσα με το ρεύμα, ώσπου σταματήσαμε σ' ένα λύκειο για να έρθουν κι από 'κει παιδιά. Και να είμαι εγώ -παιδί ούτε δεκατριών τότε- με κάτι 18χρονους μαντράχαλους μέχρι το ταβάνι:run:. Τι να ΄κανα;! Συνέχισα να ακολουθώ τους άλλους, με την ελπίδα πως θα βρω κάποιον γνωστό, αλλά από τα τόσα άτομα ήταν μια κατάσταση ψάξε-βελόνα-στ'-άχυρα. Εν τω μεταξύ να έχει τσουχτερό κρύο και τα δάχτυλά μου να έχουν γίνει σαν λουκάνικα! Ευτυχώς έτυχε να βρω μια κοπέλα απ' την τάξη μου, που τώρα έχουμε γίνει κολλητές (animaκιας κι αυτή), και τουλάχιστον δεν βάδιζα στα τυφλά. Γυρνάω σπίτι βραχνιασμένη μετά από 2-3 ώρες πορείας και νιώθοντας πυρετό:ill2:, και βρίσκω τον μπαμπά μου να κε κοιτάει έκπληκτος. Του εξήγησα τι έγινε και ευτυχώς δεν έδωσε προέκταση στο θέμα. Έλα όμως που μετά από λίγο έρχεται η μαμά μου συνάμενη- κουνάμενη από το σχολείο μου! Απ' όλες τις μέρες που θα μπορούσε να πάει να ρωτήσει για την πρόοδό μου, εκείνη τη ρημαδομέρα βρήκε:sadist:! Μου τα ψιλοέψαλε γιατί τα 'χασε όταν της έιπαν πως ήμουν σε πορεία και επειδή η γεωγράφος της είπε πως πήρα 15 σ' ένα διαγώνισμα (κακούργα κλίμακα, μ' έφαγες:sigh2:). Από τότε ακούω πορείες και τρέχω στην αντίθετη κατεύθυνση!!
Spoiler: Kawai L is kawai

Spoiler: DON'T CLICK HERE!!

#410 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 20 August 2010 - 21:57

Δεν ξέρω αν ήταν η μεγαλύτερη, πάντως μια αρκετά μεγάλη βλακεία μου την έκανα το Δεκέμβρη του '08 και αυτό ήταν να πάω σε μια διαδήλωση. Ήταν τότε με τα επεισόδια στα Εξάρχεια και τη δολοφονία εκείνου του παιδιού, και τα σχολεία εδώ στο Κιλκίς αποφάσισαν να κάνουν μια πορεία (όχι τίποτα βανδαλισμούς, μόνο συνθήματα -το κτήριο της Αστυνομίας όμως έφαγε αρκετά αυγά και μανταρίνια από μερικούς). Συμμετείχε σχεδόν όλο το σχολείο και εγώ σαν ψαρωμένο noobάκι στο γυμνάσιο που ήμουν, είπα να πάω. Ήταν και Τετάρτη θυμάμαι και είχα και δύσκολο πρόγραμμα οπότε 2 σε 1. Τέλος πάντων, ξεκινήσαμε και ήμουν με μια συμμαθήτριά μου, η οποία έφυγε μετά για το σπίτι της χωρίς να πει τίποτα (that f****n' bi****h!!) και έμεινα εγώ μόνη σαν την καλαμιά στον κάμπο! Περπατούσα με το ρεύμα, ώσπου σταματήσαμε σ' ένα λύκειο για να έρθουν κι από 'κει παιδιά. Και να είμαι εγώ -παιδί ούτε δεκατριών τότε- με κάτι 18χρονους μαντράχαλους μέχρι το ταβάνι:run:. Τι να ΄κανα;! Συνέχισα να ακολουθώ τους άλλους, με την ελπίδα πως θα βρω κάποιον γνωστό, αλλά από τα τόσα άτομα ήταν μια κατάσταση ψάξε-βελόνα-στ'-άχυρα. Εν τω μεταξύ να έχει τσουχτερό κρύο και τα δάχτυλά μου να έχουν γίνει σαν λουκάνικα! Ευτυχώς έτυχε να βρω μια κοπέλα απ' την τάξη μου, που τώρα έχουμε γίνει κολλητές (animaκιας κι αυτή), και τουλάχιστον δεν βάδιζα στα τυφλά. Γυρνάω σπίτι βραχνιασμένη μετά από 2-3 ώρες πορείας και νιώθοντας πυρετό:ill2:, και βρίσκω τον μπαμπά μου να κε κοιτάει έκπληκτος. Του εξήγησα τι έγινε και ευτυχώς δεν έδωσε προέκταση στο θέμα. Έλα όμως που μετά από λίγο έρχεται η μαμά μου συνάμενη- κουνάμενη από το σχολείο μου! Απ' όλες τις μέρες που θα μπορούσε να πάει να ρωτήσει για την πρόοδό μου, εκείνη τη ρημαδομέρα βρήκε:sadist:! Μου τα ψιλοέψαλε γιατί τα 'χασε όταν της έιπαν πως ήμουν σε πορεία και επειδή η γεωγράφος της είπε πως πήρα 15 σ' ένα διαγώνισμα (κακούργα κλίμακα, μ' έφαγες:sigh2:). Από τότε ακούω πορείες και τρέχω στην αντίθετη κατεύθυνση!!

καλα εβγαλες 15 και εχει και παραπονο, εδω εγω με το ζορι βγαζω 13...:blurah5:

ezgif.com-resize.gif

#411 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 posts

Posted 22 August 2010 - 02:10

Μια απο τις χειροτερες βλακειες που εχω κανει ηταν πριν μερικα χρονακια, ημουν σε μια κηδεια ειχε πεθανει ο αντρας μιας γειτονησας μου νταξει 71 χρονων ο ανθρωπος οταν πηγα να την συλλυπιθω ξερετε τα γνωστα συλλυπιτηρια,η ζωη συνεχιζεται κλπ ειμουν τοσο αφηριμενος γιατι σκεφτομουν ενα μηνυμα(ξερεται) που μου ηρθε στο κινητο 1 λεπτο πριν και τις λεω ο Μαλ**ας( Μ κεφαλαιο :D ) "και στα δικα σας..." . Βεβαια καταλαβα τι ειπα μερικα δευτερολεπτα αργοτερα... Τις επομενες μερες ντρεπομουν να την δω :P

#412 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 22 August 2010 - 12:20

Όχι , δεν ήταν βλακεία σου . Και δεν υπάρχει λόγος όταν ακούς πορεία να τρέχεις στην αντίθετη κατεύθυνση , ειλικρινά , Απλώς μην πηγαίνεις σαν την καλαμιά στο κάμπο χωρίς να ξέρεις κανένα :)
Posted Image

#413 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 22 August 2010 - 13:27

έριξα πιπέρι αντί για κανέλα στο ριζόγαλο :cry5:
る  ギ

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#414 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 22 August 2010 - 16:24

έριξα πιπέρι αντί για κανέλα στο ριζόγαλο :cry5:

Similarly, έχω φτιάξει φραπέ με ελληνικό καφέ!
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#415 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 22 August 2010 - 17:58

Εγώ έχω βάλει στον φραπέ αντί για νερό,τσίπουρο....(και έλεγα γιατί δεν είχε κάνει αφρό...)
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#416 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 22 August 2010 - 19:00

Εγώ έχω βάλει στον φραπέ αντί για νερό,τσίπουρο....(και έλεγα γιατί δεν είχε κάνει αφρό...)

ROFL!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Similarly, έχω φτιάξει φραπέ με ελληνικό καφέ!

στο δικό σου πάει LOL :lol:
Να σας πω κάτι, γιατί όλοι εδώ μου λένε πραγματα που ξεκαρδίζομαι στα γελια;:hmmm:
る  ギ

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#417 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 22 August 2010 - 19:31

ROFL!!!!!!!!:lol::lol::lol:

στο δικό σου πάει LOL :lol:
Να σας πω κάτι, γιατί όλοι εδώ μου λένε πραγματα που ξεκαρδίζομαι στα γελια;:hmmm:

Ε στο συγκεκριμένο ποστ είναι λογικό να γελάσεις...(αφού ο καθένας γράφει βλακείες που έχει κάνει :canthelp:)
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#418 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 posts

Posted 22 August 2010 - 19:43

Γύρισα ένα βράδυ μεθυσμένος και έπεσα για ύπνο...το ίδιο βραδύ ξύπνησα να πάω για κατούρημα και έπεσα ξανά για ύπνο...τίποτα παράξενο ε? Eλα όμως που το πρωί η μάνα μου φώναζε "ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ" ? xD
Beyond the Grave Posted Image

#419 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 22 August 2010 - 20:10

Γύρισα ένα βράδυ μεθυσμένος και έπεσα για ύπνο...το ίδιο βραδύ ξύπνησα να πάω για κατούρημα και έπεσα ξανά για ύπνο...τίποτα παράξενο ε? Eλα όμως που το πρωί η μάνα μου φώναζε "ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ" ? xD

μπας και ησουν μεθυσμενος ; Εγω μια φορα ημουν μεθυσμενος και πηγα να κανω το χοντρο μου, ε ολα ορεα, μετα λιποθύμησα.
Ξερεις ε ; μαλλον θα ηταν η ηδονη.... :hihi2:

ezgif.com-resize.gif

#420 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 22 August 2010 - 20:22

μπας και ησουν μεθυσμενος ; Εγω μια φορα ημουν μεθυσμενος και πηγα να κανω το χοντρο μου, ε ολα ορεα, μετα λιποθύμησα.
Ξερεις ε ; μαλλον θα ηταν η ηδονη.... :hihi2:

/facepalm

αυτο πηγαινει hall of fame, τι αλλο θα διαβασουμε θεε μου:deadga6: