Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#361 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 22 June 2009 - 18:52

τι μεταλαγμενη που να ξερω εγω καγκελο εμεινα. Νιωσε.

ezgif.com-resize.gif

#362 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 23 June 2009 - 08:22

όχι παλίκαρε...

νιώσε εσύ ότι μας έχει φλομώσει στη χαζομάρα τόσα ποστ... ο δείκτης βλακόμετρου έχει εκτιναχθεί στα ύψη και με κάθε ποστ σου τείνει στο άπειρο

κάνε μας τη χάρη και σταμάτα να ποστάρεις...

#363 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 posts

Posted 23 June 2009 - 13:44

Η μεγαλύτερη βλακεία που έχεις κάνει ποτέ?
Αφού την έκανα ποτέ => δεν την έχω κάνει.
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#364 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 23 June 2009 - 14:17

Η αφηρημάδα σε όλο της το μεγαλείο: έψαχνα το τηλεφωνο στο ψυγείο... η βλακεία: δεν έχω ασύρματο...:sigh2:

Επικό: μια φορά, στην προσπάθειά μου να πιάσω ένα τασάκι απ'το διπλανό τραπέζι στη καφετέρια-για αλλους, δεν καπνίζω εγώ, είμαι καλό παιδάκι-, γλιστρησε το ποδι μου και άρχισα να φεύγω στο πλάι, οπότε για να κρατηθώ πιάστηκα από μια καρέκλα, η οποία ήταν μπλεγμένη με τα πόδια του διπλανού τραπεζιού, αλλά δεν κατάφερα να σταματήσω την πτώση μου, με αποτέλεσμα να βρεθώ με τα πόδια μου πιασμένα στην καρέκλα που καθόμουνα, την καρέκλα απ'την οποία πιάστηκα και το τραπεζάκι της πεσμένα πάνω μου -τα παρέσυρα- , και πολύ κόσμο να κοιτάει και να γελάει... :beaten::sigh2::sadist:

Posted Image

#365 Doshaburi

Doshaburi

High school days

• Members
  • 74 posts

Posted 23 June 2009 - 16:22

Στο γυμνάσιο είχα πει, ή μάλλον είχα φωνάξει, στα μούτρα της καθηγήτριας Γαλλικών μες την τάξη "Άντε Γ****ου" και μετά ήταν να φάω τριήμερη και αν γίνονταν αυτό θα έχανα την χρονια :P

Τελικά δεν έφαγα αποβολή γιατι πλάνταξα στο κλάμα και με λυπήθηκε η καθηγήτρια αλλα έγινα ρεζίλι σ' όλη την τάξη.

ααααχχχ καλές εποχές.

Posted Image

#366 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 23 June 2009 - 16:29

Η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα...Ακόαμα θυμάμαι τι΄χαζά έκανα για πάρτυ του κι αυτός να με φτύνει!!:uhh: Από τότε δεν ερωτεύομαι...Απλά μαθαίνω να αγαπώ..είναι πιο νορμάλ
Posted Image

#367 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 23 June 2009 - 17:48

Η μεγαλύτερη βλακεία που έχεις κάνει ποτέ?
Αφού την έκανα ποτέ => δεν την έχω κάνει.

Αν αυτό είναι math logic, εγώ είμαι ελέφαντας με στολή μπαλαρίνας και ρουκετοβόλο.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#368 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 23 June 2009 - 18:06

Όντως πολύ ξεκάρφωτο:oo::hahaha:
Posted Image

#369 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 23 June 2009 - 18:12

Αν αυτό είναι math logic, εγώ είμαι ελέφαντας με στολή μπαλαρίνας και ρουκετοβόλο.

Αυτό είναι μάλλον η γλωσσολογική προοπτική της μαθηματικής λογικής... Με απλά λογάκια, fail.

Posted Image

#370 frikase

frikase

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 23 June 2009 - 21:15

οοοοοο μ' αρεσει αυτο το thread!
2 απο τα δικα μου ειναι τα εξης

1. οταν ημουν πολυ μικρος, παντα οτι και να εκανα, κρατουσα και ενα κουταλι στο χερι μου ακομη και στον υπνο μου

2. οταν ημουν 7-8 εβλεπα με την γιαγια μου τα μεξικανικα serial τυπου esmeralda που οπως ειναι γωωστο ειναι love story
εβλεπα λοιπον στο εργο να φιλιουνται χωρις να ξερω, και ετσι μια μερα ζητησα απο την γιαγια να με φηλησει στο στομα

#371 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 posts

Posted 23 June 2009 - 21:56

Kenny.Αν αυτό είναι math logic, εγώ είμαι ελέφαντας με στολή μπαλαρίνας και ρουκετοβόλο.

Kirenahana.Αυτό είναι μάλλον η γλωσσολογική προοπτική της μαθηματικής λογικής... Με απλά λογάκια, fail.

Δεν με συλλαμβάνεται απλά (φταίνε τα αντισυλληπτικά, υπάρχει και σχετικό thread :wooi2:).
Ι really wanted to see that photograph damn it :uhh:.
Υ.Γ. Έχω ξεφύγει λίγο :fromabove:. Its those damn terrorists i tell ya :burningbe3:.
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#372 frikase

frikase

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 23 June 2009 - 22:26

παντως εγω δεν αντεξα, ειχα μάθημα με την καθηγητρια ιδαιτερα και μπηκε στο σπιτι με το μισο βυζι εξω ειχε ενα βυζί η άτιμη ξαφνικα ετσι οπως μιλουσαμε face to face καθιστοί δεν αντεξα και κοιταξα τα βυζια της για 1σεκοντ και μολις με ειδε να κοιταω τα βυζια της τα κοιταξε και εκεινη και ξαφνικα γυρισε πλατη και αρχισε να κουμπωνετε λιγακι, τωρα τι ήθελε ενας θεος ξερει.

βλακεια το λες αυτο? τι το καλυτερο απο το να σου μαθει η καθηγητρια σου τα ''μυστικα του ερωτα'' ?

#373 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 23 June 2009 - 23:39

Η βλακεία είναι που δε τη χούφτωσε:bahhh:

Χούφτωστη,χούφτωστη:knock-knock:

Posted Image

#374 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 24 June 2009 - 00:20

Εντάξει και εγώ στο γυμνάσιο είχα αναπαραστήσει με τα χέρια μου το μέγεθος του στήθους μιας καθηγήτριας, και εκείνη μου έκανε παρατήρηση.
Posted Image

#375 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 30 November 2009 - 23:12

Λοιπον, εγω εχω κανει πολλες βλακιες κατα καιρους και μου ειναι ολιγον αδυνατον να ξεχωρσω τη μεγαλυτερη...Μερικες:

Καποτε στα πολυ παλια χρονια ειχα παρει και ειχα κρυψει την σπανιοτερη καρτα ποκεμον του μεγαλυτερου μου, κατα 3 χρονια, ξαδερφου με αποτελεσμα μια ωρα μετα να με εχει βαλει κατω και να χοροπηδαει με ολη του τη δυναμη πανω στην κοιλια μου (το καλο το παιδακι...)

Μια αλλη φορα η θεια μου με ειχε αφησει μονη στο σπιτι της με τον ιδιο ξαδερφο. Εκεινος ξεροντας με μου ειπε να ΜΗΝ λουστω με 2 μπουκαλακια οινοπνευμα και μετα να ΜΗΝ αναψω σπιρτο. Μετα απο λιγο τα χερια μου εμοιαζαν με τα χερια του Πυρσου απο το F4. Παλι καλα που μου κοψε εκεινη την ωρα και πηγα κατω απο το ντουζ και σωθηκα (το ειχα κανει στο μπανιο αυτο)

Λιγα χρονια μετα ο ιδιος ξαδερφος μου ειπε οτι δεν θα μπορουσα με τιποτα να κατεβω την κατηφορα που ηταν εκει κοντα πιο γρηγορα απ αυτον με το ποδηλατο του (δεν ηξερα καν να κανω ποδηλατο). Αποτελεσμα: Γυψος στο ποδι, κολαρο και αρκετοι επιδεσμοι.

Επεισης καποτε μου ειχε πει να παιξουμε κρυφτο με την καημενη τη θεια μου και μολις κρυφτηκα (στο παταρι) της ειπε οτι εφυγα και πηγα στον πατερα μου στους αμπελοκηπους (εγω μενω μαρουσι)

Μου εχει κανει κι αλλα τετοια αλλα αμα κατσω και τα γραψω ολα θα πιασω μια σελιδα.

ΥΓ: Ο ιδιος ξαδερφος εφαγε ξυλο για χαρη μου και μια φορα που γλυστρησα στο χωριο μου και πηγα να πεσω απ τον γκρεμο με επιασε ενω παραλιγο να πεσει κι αυτος (κι εγω εχω κανει κατι τετοια αντιστοιχα γι αυτον)

Posted Image
Devils don't ask favors from God