Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;
Posted 22 June 2009 - 18:52
Posted 23 June 2009 - 08:22
νιώσε εσύ ότι μας έχει φλομώσει στη χαζομάρα τόσα ποστ... ο δείκτης βλακόμετρου έχει εκτιναχθεί στα ύψη και με κάθε ποστ σου τείνει στο άπειρο
κάνε μας τη χάρη και σταμάτα να ποστάρεις...
Posted 23 June 2009 - 13:44
Αφού την έκανα ποτέ => δεν την έχω κάνει.
Can you see it ?!
Posted 23 June 2009 - 14:17

Επικό: μια φορά, στην προσπάθειά μου να πιάσω ένα τασάκι απ'το διπλανό τραπέζι στη καφετέρια-για αλλους, δεν καπνίζω εγώ, είμαι καλό παιδάκι-, γλιστρησε το ποδι μου και άρχισα να φεύγω στο πλάι, οπότε για να κρατηθώ πιάστηκα από μια καρέκλα, η οποία ήταν μπλεγμένη με τα πόδια του διπλανού τραπεζιού, αλλά δεν κατάφερα να σταματήσω την πτώση μου, με αποτέλεσμα να βρεθώ με τα πόδια μου πιασμένα στην καρέκλα που καθόμουνα, την καρέκλα απ'την οποία πιάστηκα και το τραπεζάκι της πεσμένα πάνω μου -τα παρέσυρα- , και πολύ κόσμο να κοιτάει και να γελάει...

Posted 23 June 2009 - 16:22

Τελικά δεν έφαγα αποβολή γιατι πλάνταξα στο κλάμα και με λυπήθηκε η καθηγήτρια αλλα έγινα ρεζίλι σ' όλη την τάξη.
ααααχχχ καλές εποχές.
Posted 23 June 2009 - 16:29

Posted 23 June 2009 - 17:48
Αν αυτό είναι math logic, εγώ είμαι ελέφαντας με στολή μπαλαρίνας και ρουκετοβόλο.Η μεγαλύτερη βλακεία που έχεις κάνει ποτέ?
Αφού την έκανα ποτέ => δεν την έχω κάνει.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 23 June 2009 - 18:12
Αν αυτό είναι math logic, εγώ είμαι ελέφαντας με στολή μπαλαρίνας και ρουκετοβόλο.
Αυτό είναι μάλλον η γλωσσολογική προοπτική της μαθηματικής λογικής... Με απλά λογάκια, fail.
Posted 23 June 2009 - 21:15
2 απο τα δικα μου ειναι τα εξης
1. οταν ημουν πολυ μικρος, παντα οτι και να εκανα, κρατουσα και ενα κουταλι στο χερι μου ακομη και στον υπνο μου
2. οταν ημουν 7-8 εβλεπα με την γιαγια μου τα μεξικανικα serial τυπου esmeralda που οπως ειναι γωωστο ειναι love story
εβλεπα λοιπον στο εργο να φιλιουνται χωρις να ξερω, και ετσι μια μερα ζητησα απο την γιαγια να με φηλησει στο στομα
Posted 23 June 2009 - 21:56
Kenny.Αν αυτό είναι math logic, εγώ είμαι ελέφαντας με στολή μπαλαρίνας και ρουκετοβόλο.
Δεν με συλλαμβάνεται απλά (φταίνε τα αντισυλληπτικά, υπάρχει και σχετικό threadKirenahana.Αυτό είναι μάλλον η γλωσσολογική προοπτική της μαθηματικής λογικής... Με απλά λογάκια, fail.

Ι really wanted to see that photograph damn it

Υ.Γ. Έχω ξεφύγει λίγο

Can you see it ?!
Posted 23 June 2009 - 22:26
βλακεια το λες αυτο? τι το καλυτερο απο το να σου μαθει η καθηγητρια σου τα ''μυστικα του ερωτα'' ?παντως εγω δεν αντεξα, ειχα μάθημα με την καθηγητρια ιδαιτερα και μπηκε στο σπιτι με το μισο βυζι εξω ειχε ενα βυζί η άτιμη ξαφνικα ετσι οπως μιλουσαμε face to face καθιστοί δεν αντεξα και κοιταξα τα βυζια της για 1σεκοντ και μολις με ειδε να κοιταω τα βυζια της τα κοιταξε και εκεινη και ξαφνικα γυρισε πλατη και αρχισε να κουμπωνετε λιγακι, τωρα τι ήθελε ενας θεος ξερει.
Posted 23 June 2009 - 23:39

Χούφτωστη,χούφτωστη

Posted 30 November 2009 - 23:12
Καποτε στα πολυ παλια χρονια ειχα παρει και ειχα κρυψει την σπανιοτερη καρτα ποκεμον του μεγαλυτερου μου, κατα 3 χρονια, ξαδερφου με αποτελεσμα μια ωρα μετα να με εχει βαλει κατω και να χοροπηδαει με ολη του τη δυναμη πανω στην κοιλια μου (το καλο το παιδακι...)
Μια αλλη φορα η θεια μου με ειχε αφησει μονη στο σπιτι της με τον ιδιο ξαδερφο. Εκεινος ξεροντας με μου ειπε να ΜΗΝ λουστω με 2 μπουκαλακια οινοπνευμα και μετα να ΜΗΝ αναψω σπιρτο. Μετα απο λιγο τα χερια μου εμοιαζαν με τα χερια του Πυρσου απο το F4. Παλι καλα που μου κοψε εκεινη την ωρα και πηγα κατω απο το ντουζ και σωθηκα (το ειχα κανει στο μπανιο αυτο)
Λιγα χρονια μετα ο ιδιος ξαδερφος μου ειπε οτι δεν θα μπορουσα με τιποτα να κατεβω την κατηφορα που ηταν εκει κοντα πιο γρηγορα απ αυτον με το ποδηλατο του (δεν ηξερα καν να κανω ποδηλατο). Αποτελεσμα: Γυψος στο ποδι, κολαρο και αρκετοι επιδεσμοι.
Επεισης καποτε μου ειχε πει να παιξουμε κρυφτο με την καημενη τη θεια μου και μολις κρυφτηκα (στο παταρι) της ειπε οτι εφυγα και πηγα στον πατερα μου στους αμπελοκηπους (εγω μενω μαρουσι)
Μου εχει κανει κι αλλα τετοια αλλα αμα κατσω και τα γραψω ολα θα πιασω μια σελιδα.
ΥΓ: Ο ιδιος ξαδερφος εφαγε ξυλο για χαρη μου και μια φορα που γλυστρησα στο χωριο μου και πηγα να πεσω απ τον γκρεμο με επιασε ενω παραλιγο να πεσει κι αυτος (κι εγω εχω κανει κατι τετοια αντιστοιχα γι αυτον)
Devils don't ask favors from God