Η μεγαλύτερη αλλά σίγουρα και αρκετά αστεία βλακεία είναι η παρακάτω...Είμαι σ'ένα party μιας φίλης και είχε αρχίσει να μου αρέσει μια κοπελιά.3-4 χρόνια μεγαλύτερη κιόλας...Σε μια φάση μένω εγώ σ'ενα δωματιο μαζί της και έπαιζα κιθάρα.Ήταν και μεταλλού-τα βρήκαμε τα λεφτά μας λέω!

Παίζω-δεν θυμάμαι τι κλισεδιάρικο πράμα έπαιξα,ή nothing else matters ή watching over me-και η κοπελιά κάθεται και με χαζεύει...Και πως καταλήγουμε σαλόνι(είχα πιεί τόνους τσίπουρο θαύμα που μπόρεσα να παίξω κιθάρα) εγώ αυτή και ένας ακόμα πιο μεθυσμένος μ@λ@κ@ς που την είχε πέσει σε όλο το σύμπαν(πάλι καλά που δεν είχε γάτα ή/και σκυλίτσα η φίλη μου που έκανε το party lol:hahaha:) και με βλέπει αυτός ο τύπος να την κοιτάω "μαγεμένος"
-Τι αυτήνα γουστάρεις ρεεεε?..."χικ"...Αυτή είναι σαν κουνάβι ρεεεεεεε..."χικ"
Και η αυτού narutoσυνη μου
λέει:
-Άμα είναι έτσι τα κουνάβια
Η πλάκα είναι οτι η κοπελιά εξακολουθεί να με χαιρετάει...

Υπέθεσα ότι θα είχα φάει ban από το σύνολο ανθρώπων στα μάτια της(δλδ ή animal ή monster κατηγορία)
Παρολ'αυτά θα περίμενε κανείς ότι θα συνετιζόμουνα αλλά το τσίπουρο είναι από τις μεγάλες αξίες της ζωής...Όπως λέει και ο Homer Simpson(i think):When i read about the evils of drinking i gave up reading:hahaha: