Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Berserk

• Please log in to reply
1073 replies to this topic

#751 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 17 April 2011 - 02:42

βασικα πιο πολυ αναρωτιεμαι πως στα κομματια θα τον νικησει γτ ειναι ολιγον τεραστιος. Ελπιζω να μην ειναι το κλασικο μπαινω απο μεσα κοβω οτι βρισκω και βουαλα νικησα ..

Μα τι λες τωρα.. πρωτα θα βγει εξω μεσα απο τον Sea God με εναν θεαματικο τροπο και μετα θα νικησει.:hero:

#752 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 23 April 2011 - 12:30

νέο Berserk!
http://www.mangareader.net/berserk/320

#753 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 23 April 2011 - 15:07

Αρκετά γεμάτο chapter αυτή την φορά, και ο Guts δεν θα μπει απλά μέσα και θα σφάξει όTIβρει - είναι διαφορετική περίπτωση τελικά :P. Έχει και σασπένς το "εξω"...
Posted Image

#754 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 23 April 2011 - 16:20

Bασικά το περίμενα ότι θα γίνει κάτι με τα γαστρικά υγρά. Είναι το πλεον λογικό όταν μπεις στο στόμα από ένα τεράστιο πλάσμα. Το προτιμό βεβαια απο το απλώς ο guts να κόψει ότι βρει μπροστά του. Αναρωτιέμαι αν μέσα στο στόμα του sea god θα βρουνε κανα γέρο ξυλουργό με το παιδι του!

#755 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 25 April 2011 - 18:01

Επιτελους ξαναρχισε να εχει λιγο ενδιαφερον... Ουτε εγω πιστευω πως θα αρχισει απλα να σφαζει οτι βρει γιατι δεν μπορει να μας υπεραναλυει (του στυλ : "ο Gutts σημερα εφαγε μπριζολα, το δεξι δοντι του καπετανιου ειναι κουφιο") κ να μας πηγαινει με το πασο του το στορυ κ τωρα στην μαχη να το ξεπεταξει !!! Ολο κ κατι θα κρυβετε πισω απο ολη την ιστορια με τον sea god κ την κοπελιτσα (ξεχναω το ονομα της). Αντε να ξαναγινει οπως πριν το μανγκα γιατι ειχα αρχισει να χανω το ενδιαφερον μου σιγα σιγα (ποιος εγω που εχω ριξει με την ιριστελα τρελους καβγαδες υπερασπιζοντας τον Gutts !!!)
:if:
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#756 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 05 May 2011 - 19:27

πραγματικα σα να βλεπω καποια σειρα του 1-2 λεπτων. Πανω που πας να το χαρεις τελειωνει XD

Spoiler: 320

#757 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 07 May 2011 - 21:39

Spoiler:

Spoiler:

#758 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 10 May 2011 - 11:42

^Τελευταία panel. Πιο σπαστικός χαρακτήρας που έχω συναντήσει ποτέ μου σε manga!
Πραγματικά, τις περισσότερες φορές έπρεπε να καταβάλλω τεράστιες προσπάθειες για να καταλάβω τι έλεγε και δεν τα κατέφερνα.

Έφτασα up-to-date και εγώ λοιπόν. Βαριέμαι να μιλήσω τώρα, ούτως ή άλλως έπρεπε να διαβάζω. :P
Πάντως
Spoiler:

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#759 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 11 May 2011 - 11:03

Ολο κ κατι θα κρυβετε πισω απο ολη την ιστορια με τον sea god κ την κοπελιτσα (ξεχναω το ονομα της).

προφανως. το berzerk δεν ειναι χαρεμ διαολε! η κοπελια θα πεθανει οπωσδηποτε.

Spoiler:

Edited by Daz, 11 May 2011 - 11:09.

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#760 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 12 May 2011 - 13:20

προφανως. το berzerk δεν ειναι χαρεμ διαολε! η κοπελια θα πεθανει οπωσδηποτε.

Spoiler:

και ετσι θα γεννηθει ο νεος gaiseric
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#761 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 13 May 2011 - 16:35

... και ο Miura θα έχει υλικό για (τουλ) άλλα 10 χρόνια!

Πάντως το τελευταίο μου άρεσε. Με εξαίρεση κλασικά τους πειρατές που ο Guts μπορούσε να τους ξεκάνει πριν πολύ καιρό, έχω βαρεθεί να τους βλέπω (θα σιχαθώ και το POTC 4 έτσι όπως πάω στο τέλος!) και κάθε φορά εύχομαι να πεθάνουν έτσι όπως αρμόζει σε Berserk τέρατα, το υπόλοιπο chapter θύμισε και λίγο τα παλιά (καλά). Το εσωτερικό του sea god ήταν αξιοπρεπές για Berserk δεδομένα (shipwrecks, οξέα) και το σχέδιο για να το νικήσουν ήταν αληθοφανές, ενώ αναμένουμε και καμιά ανατροπή λογικά.

Άντε σήμερα βγαίνει και το επόμενο, σύντομα θα το έχουμε και μεταφρασμένο (e_g get to work :slash:)!

#762 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 14 May 2011 - 16:12

χαμπάρι δεν το πήρα ότι θες βγείκε καινούργιο chapter! http://www.mangareader.net/berserk/321
και με 21 σελίδες παρακαλώ! Και ο επόμενο 21 ιουνίου σαν να αρχίζει να παίρνει τα πάνω του ο Μιούρα τη λέτε? όσο για το chapter μπορώ να πω ότι μου άρεσε και επιτέλους
Spoiler:

#763 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 14 May 2011 - 17:02

Εντωμεταξύ στην τελευταία σελίδα έλεγε ο Miura: "I wasn't able to see the cherry blossoms with my own eyes this year".
Βέβαια, που χρόνος; Μα αφήνει η τεμπελιά; :hihi2:

Όσο για το chapter
Spoiler:

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#764 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 14 May 2011 - 18:09

Πάμε ρε Isidoroooooo !!!!!!! Δείξε τι μπορούν να κάνουν οι One Piece characters :hihi2:
Posted Image

#765 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 14 May 2011 - 21:17

Πάμε ρε Isidoroooooo !!!!!!! Δείξε τι μπορούν να κάνουν οι One Piece characters :hihi2:

Wat

Καλό τεύχος, αναμένουμε τις εξελίξεις. Το καλύτερο βέβαια είναι ότι τα τελευταία τεύχη βγήκαν με νορμάλ χρονική ροή και μας δίνει ημερομηνία για το επόμενο (είμαι ακόμα συγκρατημένα χαρούμενος γιατί δεν ξέρουμε αν θα εξακολουθήσει να το κάνει έτσι και για πόσο). Τώρα, παρατήρησα κι εγώ αυτό που έγραψε στο τέλος ο Μιούρα για τις κερασιές και με προβλημάτισε. Υπάρχει περίπτωση να αναφέρεται στις καταστροφές στην Ιαπωνία?