Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Berserk

• Please log in to reply
1073 replies to this topic

#736 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 863 posts

Posted 10 April 2011 - 03:38

και ναι μόλις βγήκε ζεστό ζεστό...
http://www.mangareader.net/berserk/319
...16σέλιδο και χωρίς κάτι ουσιώδες στην πλοκή...
ας ελπισουμε πως θα βγει σύντομα καινούριο..:unlucky:

#737 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 10 April 2011 - 03:51

Θα έλεγα γαμάτο αν ήταν εβδομαδιαίο , οι 4 μήνες για να δούμε τον Γκατς να τρέχει προς το τέρας το κάνουν απαράδεκτο όμως τέσπα... τεράστιο και το sea god.

Edited by D.Dragon, 10 April 2011 - 04:12.

Posted Image

#738 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 10 April 2011 - 07:44

Παλι κουραστηκε ο Miura-san.. 16 σελιδες. Μετα απο 2-3 μηνες

#739 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 10 April 2011 - 13:41

Ladies and Gentlemen, in the next issue, Gatts dodges the sea king's attack!~~!!

:frozen:

#740 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 10 April 2011 - 13:50

Ladies and Gentlemen, in the next issue, Gatts dodges the sea king's attack!~~!!

:frozen:

:hahaha::hahaha::hahaha: δικιο εχεις,
Θα μας παρει ενα πενταμηνο ακομη για να φυγει απο το νησι :emptyonexg1::emptyonexg1:

Φυσικα υπο την προϋποθεση οτι θα βγαινει 1 chapter τον μηνα...:yawn2:

#741 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 April 2011 - 13:54

Έχει καταντήσει κοροϊδία το όλο θέμα. Stalled από μένα και το πιάνω μετά από κανά χρόνο που θα έχει σταματήσει και το anime του Idolmaster. (and nothing of value was lost).

Nα υποθέσω ότι και γι αυτό το issue δούλευε καθημερινά ο Miura 15 με 16 ώρες - ένα δάκρυ κυλάει- κλεισμένος στο εργαστήρι του? :P

#742 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 10 April 2011 - 14:02

Οι Ιάπωνες πρέπει να πιάσουν τους Miura + Togashi και να τους πλακώσουν στο ξύλο για να γράαψουν το κωλοέργο τους κάποια στιγμή.
Posted Image

#743 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 10 April 2011 - 14:35

Λοιπόν λοιπόν, εν μέσω rant να παρατηρήσω το εξής.

Όλοι ξέρουμε ότι το Berserk είναι ένα από τα πιο slow-paced (από άποψη κυκλοφορίας) shonen αυτή τη στιγμή. Όλοι ξέρουμε ότι τα τεύχη δεν είναι παραπάνω από 16-25 σελίδες. Όλοι ξέρουμε ότι θα συνεχίσει να πηγαίνει μ' αυτούς τους ρυθμούς, πιθανότατα μέχρι το τέλος. Τι ακριβώς προσφέρετε με το να γεμίζετε μια ολόκληρη σελίδα με γκρίνια και τίποτα άλλο? Όποιος πει ''μα το τεύχος δεν περιείχε σχεδόν τίποτα'' ναι οκ και τι καταφέρνεις εσύ τώρα με το να γκρινιάζεις σε ένα ελληνικό φόρουμ? Τίποτα.

Καλώς ή κακώς, το thread αυτό δεν είναι σαν το thread του One Piece να γεμίζει μια σελίδα κάθε 1-2 μέρες, οπότε ας φροντίσουμε να μην το γεμίζουμε μόνο με παράπονα κάθε φορά που κυκλοφορεί κάποιο τεύχος. Αν μη τι άλλο ας σεβαστούμε και τους fan του Berserk που μπαίνουν εδώ για να κάνουν και μια σοβαρή συζήτηση ή απλά για να παρακολουθήσουν τι λέγεται.

Όσο αργοκίνητο και να είναι αυτή τη στιγμή, δεν αξίζει στο Berserk ένα thread γεμάτο γκρίνια. Εγώ προσωπικά που λατρεύω το Berserk, με το που είδα και μόνο ότι βγήκε νέο τεύχος ήμουν ήδη ικανοποιημένος. But that's just me :)

Λοιπόν θα παρακαλούσα να πείτε ότι έχετε να πείτε, απλά να κάνετε κι ένα εποικοδομητικό σχόλιο μαζί με τη γκρίνια, that's all. Τα δικά μου σχόλια για το τεύχος θα τα κάνω άλλη στιγμή.

Και παρεμπιπτόντως σταματήστε τις κατάρες για τον κύριο Miura. Μπορεί και να πιάσουν:oo:

#744 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 10 April 2011 - 15:02

Περίμενα κάτι πιο φοβερό, παράξενο, ανώμαλο για τον Sea King και όχι ένα τεράστιο στόμα! Και αυτοί οι πειρατές τις καραϊβικής καταντάνε σπαστικοί! Ελπίζω να μη κρατήσει πάνω από 2 chapter η μάχη. Τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για το επόμενο καθώς βγαίνει 22 απριλίου

#745 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 10 April 2011 - 21:21

Λοιπόν λοιπόν, εν μέσω rant να παρατηρήσω το εξής.

Όλοι ξέρουμε ότι το Berserk είναι ένα από τα πιο slow-paced (από άποψη κυκλοφορίας) shonen αυτή τη στιγμή. Όλοι ξέρουμε ότι τα τεύχη δεν είναι παραπάνω από 16-25 σελίδες. Όλοι ξέρουμε ότι θα συνεχίσει να πηγαίνει μ' αυτούς τους ρυθμούς, πιθανότατα μέχρι το τέλος. Τι ακριβώς προσφέρετε με το να γεμίζετε μια ολόκληρη σελίδα με γκρίνια και τίποτα άλλο? Όποιος πει ''μα το τεύχος δεν περιείχε σχεδόν τίποτα'' ναι οκ και τι καταφέρνεις εσύ τώρα με το να γκρινιάζεις σε ένα ελληνικό φόρουμ? Τίποτα.

Καλώς ή κακώς, το thread αυτό δεν είναι σαν το thread του One Piece να γεμίζει μια σελίδα κάθε 1-2 μέρες, οπότε ας φροντίσουμε να μην το γεμίζουμε μόνο με παράπονα κάθε φορά που κυκλοφορεί κάποιο τεύχος. Αν μη τι άλλο ας σεβαστούμε και τους fan του Berserk που μπαίνουν εδώ για να κάνουν και μια σοβαρή συζήτηση ή απλά για να παρακολουθήσουν τι λέγεται.

Όσο αργοκίνητο και να είναι αυτή τη στιγμή, δεν αξίζει στο Berserk ένα thread γεμάτο γκρίνια. Εγώ προσωπικά που λατρεύω το Berserk, με το που είδα και μόνο ότι βγήκε νέο τεύχος ήμουν ήδη ικανοποιημένος. But that's just me :)

Λοιπόν θα παρακαλούσα να πείτε ότι έχετε να πείτε, απλά να κάνετε κι ένα εποικοδομητικό σχόλιο μαζί με τη γκρίνια, that's all. Τα δικά μου σχόλια για το τεύχος θα τα κάνω άλλη στιγμή.

Και παρεμπιπτόντως σταματήστε τις κατάρες για τον κύριο Miura. Μπορεί και να πιάσουν:oo:

Και αν δεν γκρινιαζουμε γι' αυτο στα forum σε ατομα που μας καταλαβαινουν, που θα γκρινιαξουμε?

"Μαμα μαμα, δεν βγηκε τευχος Berserk εδω και μηνες..."

Θελουμε και εμεις να εκτονωθουμε καπου υγιεινα

Edited by Zentsugi, 11 April 2011 - 18:02.

#746 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 11 April 2011 - 11:07

οταν τελιωσει το One Piece και εχω πιασει τα 30 θα ξαναδιαβασω berserk, αλλιως δεν γινεται. εχω ξεχασει και τι εγινε πριν με αυτους τους ρυθμους.

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#747 Billy Bons

Billy Bons

Starting...

• Members
  • 57 posts

Posted 14 April 2011 - 21:14

Μια παρατήρηση: ο πατέρας του Griffith είναι ο
Spoiler:

#748 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 14 April 2011 - 21:44

τωρα το διαβασα κι εγω. σοβαρα, ο Miura ειναι σαδιστης, γουσταρει που παραπονιομαστε γιατι ποτε δεν τελειωνει
αυτο το manga. και 8α 8ελα να μαθω τι σοι δουλεια κανει περα απ αυτο, με τα λευτα που παιρνει για 1-2 chapter το χρονο δεν ζει σιγουρα.

#749 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 14 April 2011 - 22:17

τωρα το διαβασα κι εγω. σοβαρα, ο Miura ειναι σαδιστης, γουσταρει που παραπονιομαστε γιατι ποτε δεν τελειωνει
αυτο το manga. και 8α 8ελα να μαθω τι σοι δουλεια κανει περα απ αυτο, με τα λευτα που παιρνει για 1-2 chapter το χρονο δεν ζει σιγουρα.

Τόση επιτυχία που έχει κάνει το Berserk θα έχει αρκετά για να ζήσει. Btw από ότι έχω παρατηρήσει το pattern του berserk είναι κάπως έτσι :
Βγαίνει chapter.
Μετά από 3-4 βδομάδες βγαίνει και άλλο chapter.
Μετά από 3-4 βδομάδες βγαίνει και άλλο chapter.
Αν ήμαστε ΠΟΛΥ τυχεροί Μετά από 3-4 βδομάδες βγαίνει και άλλο chapter.
Μετά από 5-6 μήνες βγαίνει το επόμενο.
Repeat

#750 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 16 April 2011 - 18:15

βασικα πιο πολυ αναρωτιεμαι πως στα κομματια θα τον νικησει γτ ειναι ολιγον τεραστιος. Ελπιζω να μην ειναι το κλασικο μπαινω απο μεσα κοβω οτι βρισκω και βουαλα νικησα ..