Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Berserk

• Please log in to reply
1073 replies to this topic

#721 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 31 March 2011 - 11:42

Anyway everybody rejoice cause berserk will be back at 8 of April!!!! :joyful::joyful:

omggggggggg seriouzly?? XD Το καλό που του θέλω να είναι πάνω από 25 σελίδες! :P

#722 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 March 2011 - 11:43

"To καλό που του θέλω, να γίνεται κάτι μέσα σε αυτές τις 25 σελίδες!" θες να πεις:hihi2:

#723 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 31 March 2011 - 11:45

OMG, θα έχουμε καινούριο τεύχος!??

*Cries manly tears*

#724 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 31 March 2011 - 11:46

"To καλό που του θέλω, να γίνεται κάτι μέσα σε αυτές τις 25 σελίδες!" θες να πεις:hihi2:

Gatts cleaves shit with giant sword, all's right with the world XD

(λέμε τώρα)

#725 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 31 March 2011 - 11:52

Θα έχει 50 σελίδες μία φοβερά επική μάχη και στο τέλος του chapter θα τους δείξει να φτάνουν στο elfheim
Spoiler:

#726 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 31 March 2011 - 11:54

Όταν λέω slow-paced δεν εννοώ κάθε πότε βγαζει chapter εννοώ ότι το συγκεκριμένο arc είναι λίγο πολύ σαν filler γιατί δεν γίνεται τίποτα σημαντικό. Anyway everybody rejoice cause berserk will be back at 8 of April!!!! :joyful::joyful:

Κοιταξε.. Το Berserk ειναι γενικοτερα slow-paced, γιατι δεν μπορει να γινει και αλλιως. Δηλαδη, δεν σου βαζει το filler επειδη το θελει, και δεν ειναι απαραιτητα filler. Οπως π.χ. ο Ομηρος εβαλε τον Οδυσσεα να περασει απο πολλα νησια/μερη για να φτασει στον προορισμο του, ετσι και ο Miura αποφασισε να στειλει τον Guts και αυτος σε ενα νησι (οπου δεν το λες filler, γιατι η Farnese επιτελους αρχισε να χρησιμοποιει μαγεια αρα υπηρχε εξελιξη).

Also, o Guts εχει 2 στοχους προς το παρων, αφενος να σιγουρεψει οτι η Casca θα ειναι ασφαλης μακρια απο τον Griffith και 2ον να σκοτωσει τον Griffith / τους Hand of God. Οποτε προφανως δεν μπορει να σου πει "2 years later.. μπλα μπλα". Πρεπει με καποιο τροπο να γεμισει τη χρονολογικη σειρα, οπως εκανε μεχρι τωρα.

Με λιγα λογια η οδυσσεια του Guts συνεχιζεται..

#727 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 31 March 2011 - 17:39

Gatts cleaves shit with giant sword, all's right with the world XD

Αυτό που ξεστόμισες Εξαπτέρυγε φαντάζει ως η απόλυτη αλήθεια του Σύμπαντος:kill4u:

#728 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 02 April 2011 - 21:15

Χαίρομαι που συμφωνούμε φίλτατη άγρια μαϊμού <:-D

#729 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 08 April 2011 - 20:56

Κάποιος είχε πει ότι θα είχαμε τεύχος στις 8. Κανένα νέο?

#730 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 09 April 2011 - 14:48

Κάποιος είχε πει ότι θα είχαμε τεύχος στις 8. Κανένα νέο?

Έχει βγει σε Raw. Οριστε link http://mangahead.com/Manga-Raw-Scan/Berserk/Berserk-319-Raw-Scan Περιμένουμε τώρα τους Evil genius να το μεταφράσουν

#731 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 09 April 2011 - 15:04

Έχει βγει σε Raw. Οριστε link http://mangahead.com/Manga-Raw-Scan/Berserk/Berserk-319-Raw-Scan Περιμένουμε τώρα τους Evil genius να το μεταφράσουν

Καλα και ποσο χρονο θελουν γι αυτο?:hahaha:
24 σελιδες μεταφραζουν, κανένα 2ωρο δουλεια ειναι!

#732 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 April 2011 - 15:09

Προφανως δεν είναι μόνο η μετάφραση το scanlation. Kαι καθάρισμα θέλει και editing και QC. Που είναι πιο δύσκολα από το να μεταφράσεις και τα 10 speech bubbles που υπάρχουν. :P

Anw από ότι είδα σκοτώθηκε ο Miura πάλι. xD

#733 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 09 April 2011 - 15:20

Προφανως δεν είναι μόνο η μετάφραση το scanlation. Kαι καθάρισμα θέλει και editing και QC. Που είναι πιο δύσκολα από το να μεταφράσεις και τα 10 speech bubbles που υπάρχουν. :P

Anw από ότι είδα σκοτώθηκε ο Miura πάλι. xD

Ναι οκ ισχυει. Αλλα προκειται για ομαδα ετσι? Αρα δουλευουν ταυτοχρονα. Και επειδη το χω προσπαθησει μιλησα για 2ωρο. Αλλα anyway μαλλον εχω μπει στο ρολο του τσατισμενου αναγνωστη που περιμενε μηνες για μας αφιερωσει λιγο χρονο ο κυριος Miura.:erk:

#734 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 09 April 2011 - 15:22

Έλα ρε σιγά. Εδώ περιμένουμε τόσους μήνες για να βγει το chapter. Σε πειράζει να περιμένεις μία μέρα ακόμα για την μετάφραση?

#735 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 09 April 2011 - 20:48

Έλα ρε σιγά. Εδώ περιμένουμε τόσους μήνες για να βγει το chapter. Σε πειράζει να περιμένεις μία μέρα ακόμα για την μετάφραση?

Ρε γι αυτο το λεω! Εχω απελπιστει τοσο απο τον Miura που φτανω στο σημειο να πω οτι ολα καθυστερουν σ αυτη τη σειρα, μεχρι και η μεταφραση!