Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Berserk

• Please log in to reply
1073 replies to this topic

#706 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2011 - 01:33

Weekly Magazine ?
Εδώ δεν κάνει για monthly...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#707 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2011 - 13:39

Για μένα το καλύτερο Manga...the best...Και γουστάρω πολύ όλο το σκηνικό με την βία και το αίμα που έχει...
"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#708 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2011 - 14:31

Για μένα το καλύτερο Manga...the best...Και γουστάρω πολύ όλο το σκηνικό με την βία και το αίμα που έχει...

You sound dangerous:kill4u:.

Αλλα θα συμφωνησω μαζι σου οτι εχει ενα εντονο ρεαλιστικο στοιχειο (για την μεσαιωνικη εποχη).

#709 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2011 - 21:50

Πάω στοίχημα ότι το επόμενο chapter θα βγει αφού θα έχει αποκατασταθεί 100% η Ιαπωνία από σεισμούς/τσουνάμι/πυρηνικά.Posted ImagePosted ImagePosted Image

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Wild Monkey: 20 Μάρτιος 2011 - 22:06

#710 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2011 - 21:53

Πάω στοίχημα ότι το επόμενο chapter θα βγει αφού έχει αποκατασταθεί 100% η Ιαπωνία μετά από σεισμούς/τσουνάμι/πυρηνικά.

Kαι πολυ αργοτερα μην σου πω *emosob*:unlucky:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#711 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 00:25

Έφτασα και γω στο last chapter , πραγματικά φοβερό manga και κρίμα που τα chapter βγένουν αραιά και που :madtodeath:. Έχω μια απορία , οι branded οι οποίοι έχουν πεθάνει μετατρέπονται σε αυτές τις "ψυχές"- δαίμονες ? Ρωτάω επειδή αν συμβαίνει αυτό πώς θα σας φαινόταν μια μάχη μεταξύ του guts και των παλιών συντρόφων του ?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#712 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 01:07

no they arent.. συνιθος τα πνευματα που του επιτιθονται ειναι ψηχες που πεθανανε αδικα και με βιεο τροπο... οι branded ψηχες πανε σε ενα αλλο κοσμο... αν και δεν το εχω ψαξει τοσο.. αλλα εχει βγει αυτο το σεναριο που λες :hihi2:στο Dreamcast το παιχνιδι..
Sword of the Berserk: Guts' Rage http://en.wikipedia.org/wiki/Sword_of_the_Berserk:_Guts%27_Rage

[media]http://www.youtube.com/watch?v=SDGsLQqtRg8&feature=related[/media]
Imagination is the only limit!

#713 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 16:50

no they arent.. συνιθος τα πνευματα που του επιτιθονται ειναι ψηχες που πεθανανε αδικα και με βιεο τροπο... οι branded ψηχες πανε σε ενα αλλο κοσμο... αν και δεν το εχω ψαξει τοσο.. αλλα εχει βγει αυτο το σεναριο που λες :hihi2:στο Dreamcast το παιχνιδι..
Sword of the Berserk: Guts' Rage http://en.wikipedia.org/wiki/Sword_of_the_Berserk:_Guts%27_Rage

[media]http://www.youtube.com/watch?v=SDGsLQqtRg8&feature=related[/media]

Μάλιστα , εγώ περιμένω αυτή τη μάχη για να δώ πως θα αντιδράσει ο guts :hihi2: (σημαντική προυπόθεση να είναι ,τουλάχιστον στην αρχή, στην ανθρώπινη μορφή τους)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#714 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 16:54

Απο τα ποιο τέλεια manga που εχω διαβάσει. Απλος τωρα τελευταία είναι λίγο slow paced ελπίζω να τελειώσει γρήγορα με αυτο το arc για να πάνε στο Elfheim

#715 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 21:11

Spoiler: 318

#716 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 21:24

Spoiler:

#717 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2011 - 21:32

Spoiler:

Imagination is the only limit!

#718 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2011 - 06:01

οταν γινω μπαμπας θα ξανατσεκαρω το berserk για νεα κεφαλαια :P

τιποτα νεο για το ανιμε?

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#719 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2011 - 09:47

Απο τα ποιο τέλεια manga που εχω διαβάσει. Απλος τωρα τελευταία είναι λίγο slow paced ελπίζω να τελειώσει γρήγορα με αυτο το arc για να πάνε στο Elfheim

Slow-paced? Τωρα τελευταια? Εγω το παρακολουθω εδω και παραπανω απο εναν χρονο και ζητημα να εχω διαβασει 5-7 chapters. Εξαλλου οταν ενα manga συνεχιζεται για 21 χρονια και εχει 318 chapters... δυσκολα τα πραγματα.. Αν και (χωρις να ειμαι σιγουρος) ο mangaka πρεπει να ειχε πει οτι οταν ξεκινησαν να ταξιδευουν με το καραβι ηταν καπου στα 3/4 του story. Εχεις ακομη 5-10 χρονια ακομη. Αναλογα ποτε θα βγαλει καινουργια κονσολα η microsoft γιατι εχει αρχισει να βαριεται το 360.

οταν γινω μπαμπας θα ξανατσεκαρω το berserk για νεα κεφαλαια

:hahaha: θεϊκο απλα....:hihi2:

#720 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2011 - 10:42

Όταν λέω slow-paced δεν εννοώ κάθε πότε βγαζει chapter εννοώ ότι το συγκεκριμένο arc είναι λίγο πολύ σαν filler γιατί δεν γίνεται τίποτα σημαντικό. Anyway everybody rejoice cause berserk will be back at 8 of April!!!! :joyful::joyful: