Στο θέμα του πόσα παιδιά υπήρχαν, από ποιόν προέρχονταν και ποιά ακριβώς ήταν η επίδραση του Griffith πάνω σε αυτά νομίζω είχε υπάρξει σαφέστατη διατύπωση στο παρελθόν.
Στα δύο τελευταία ουσιαστικά νομίζω ότι η καλύτερη απάντηση
(κατ' εμέ) είναι "και από τους δύο (Guts-Griffith)": ο Guts συνείσφερε στο να κάνει 1 ή 2 φυσιολογικά παιδιά και ο Femto να τα μετατρέψει σε freaks (είτε στην εμφάνιση είτε στις ικανότητες). Άμεσα ή έμμεσα έχουν παίξει και οι 2 τον ρόλο τους.
Τώρα για το πρώτο δεν ξέρω αν εννοείς ότι δύσκολα θα είχαμε δίδυμους/2 παιδιά από Caska επειδή δεν αναφέρθηκε όταν είχαμε τον πρώτο γιο, αλλά από τέτοιες σειρές δεν τα αποκλείω καθόλου κάτι τέτοια, ειδικά αν δεν αναφέρθηκε ρητός (μονοψήφιος) αριθμός για τα παιδιά.
Όπως κακό γράψιμο θα ήταν και το να φτιάξει δικούς του νόμους βιολογίας* κατά πως τον συμφέρουν.
[...]
*το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα δεν είναι δωμάτιο ξενοδοχείου που μπορεί να φιλοξενήσει τον επόμενο με το που αδειάσει 
Well, he has already done it before, η τόσο πρόωρη γέννα (και όχι αποβολή) τι είναι δηλαδή; Για να μην αναφέρω τον Guts που έχει επιβιώσει από ακρωτηριασμό, πυρπολισμό, ατελείωτα deadly blows και είναι still live 'n' kickin' ή τους Apostles που μεταμορφώνουν τα σώματά τους από το πουθενά και έχουν regenerate. Η βιολογία πως τα εξηγεί όλα αυτά δλδ;

Άλλωστε ξαναλέω πως και στην γέννα έπαιξε τον ρόλο του το υπερφυσικό, δεν θα ήταν τέρμα ξεκάρφωτο/βολικό.
Fantasy story είναι, δεν το θεωρώ τόσο κουφό να υπάρχει μια δόση υπερβολής ή έλλειψη κάποιων real life κανόνων, σε άλλη (πιο ρεαλιστική) ιστορία ίσως και να ήταν. Αυτό συνήθως είναι πρόβλημα όταν ο mangaka θέτει κάποιον κανόνα στην σειρά και με βάσει τις πράξεις του, όταν τον βολεύει, τον αναιρεί, κάτι που δεν γίνεται εδώ.
In any case συζήτηση να γίνεται, δεν το αποκλείω στο επόμενο κιόλας chapter να δοθεί η απάντηση κάπως ή κάποιο hint, τώρα που ξανάρθε ο μικρός.
Edited by Zoro, 18 November 2010 - 02:44.