Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Berserk

• Please log in to reply
1073 replies to this topic

#181 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 16 June 2008 - 15:27

Βγήκε και από Evil Genius. Eντάξει αν δεν αφιερώσει σελίδα στον Griffith δε μπορεί πλέον:hahaha:

Posted Image

#182 AkiRoC

AkiRoC

Anime Amateur

• Members
  • 64 posts

Posted 20 June 2008 - 15:41

To anime αξιζει να κατσω να το δω?

#183 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 20 June 2008 - 15:54

ΟΧΙ.

Animation εποχής Kabamaru, μισό σενάριο, τέλος... στο κενό.

Posted Image

#184 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 20 June 2008 - 16:22

ναι αξιζει, το σεναριο προφανως ειναι ελλειπες οπως στα περισσοτερα ανιμε, το σχεδιο ειναι παλιο αλλα εχει μια μοναδικη χροια. Αμα δεν εχεις διαβασει το manga σιγουρα δες το. Αμα το εχεις παλι δες το αλλα προσπαθησε να μην εισαι αρνητικα προκατειλημενος.

#185 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 20 June 2008 - 16:32

... σαν εμένα. :

Αλλά, αλήθεια, δε μπορώ να το καταπιώ... νομίζω ότι κοιτάω κάποιο mediocre anime και όχι Berserk. Στο Θεό...

Posted Image

#186 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 posts

Posted 20 June 2008 - 16:49

βγηκε new chapter? αν ναι μπορει καποιος να μ στειλει ενα λινκ να το κατεβασω? tnx in advance :)

#187 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 20 June 2008 - 17:00

http://bt.evil-genius.us:60000/index.html

#188 stean_202

stean_202

Anime Amateur

• Members
  • 72 posts

Posted 20 June 2008 - 17:06

Ημερομηνία για next chapter δεν βλέπω όμως.....:emptyonexg1:

#189 Barret

Barret

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 26 June 2008 - 02:13

πιστευω οτι τους αρεσει να μας βασανιζουν.... το πανε τοσο αργα που παιζει να προλαβω να παρω και πτυχιο μεχρι να αποφασισουν ημερομηνια για το επομενο chapter
If u need Help dont call for me!!!

#190 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 02 July 2008 - 06:18

Πωωωω,τωρα το δα οτι δεν εχει release date...οντως επιτηδες το κανει ο miura...ηδη στο προηγουμενο μπορουσε ανετα να μας δωσει την μαχη που θελουμε τοσο καιρο....μετα απο ενα μηνα τωρα δεν μας δινει κεφαλαιο...να μου πειτε,κι αυτοι δεν χρειζαονται ξεκουραση??

Ναι,τον αυγουστο ενα μηνα ΟΚ,αλλα τωρα ενα κεφαλαιο το βγαζε αν ηθελε...

Ειναι το θεμα οτι εμεις τον εχουμε αναγη εδω και οχι αυτος εμας...αρα...προς σεπτεμβρη θα δουμε την μαχη μας μαλλον!:uhh:

Edited by Zoro, 03 July 2008 - 00:19.

#191 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 10 August 2008 - 06:01

Καλα ε ποσο καιρο εχει να ποσταρει εδω κανεις τπτ??

Νομιζα θα γυρνουσα και θα το βρισκα γεματο απαντησεις αλλα τπτ....η απουσια του manga εγινε αισθητη,damn mangaka and his hiatus!!:roar:

Παντως ηθελα να ρωτησω κατι...

Συμφωνει κανεις οτι ναι μεν με την πανοπλια εγινε πιο ενδιαφερουσα η σειρα και πιο "extreme",οπως και επισης με την νεα παρεα του Guts αλλα απο την αλλη εγινε και πιο "ψευτικη" και λιγοτερο αληθοφανης??

Το λεω γιατι ναι μεν η στολη ειναι πολυ ωραια αλλα μου θυμιζε υπερβολικα τον συμβιοτικο ιστο του spiderman....ειδικα μιας και και η στολη,οπως η αλλη στο spiderman,ενεργοποιητε σχεδον αυτοματα και ειδικα τα χερια μου καναν εντυπωση μιας και ο Guts γενικα δεν εχει προσθηκες προστασιας στα χερια αλλα οταν ενεργοποιητε η στολη εμφανιζονται κι αυτα....

Λιγακι αμερικανια λυση μου φανηκε δλδ,για να κανουν τον Guts α νικαει πιο γρηγορα..παλι καλα που με τις παρενεργειες γινετε πιο αληθοφανης..

Τωρα οσο αφορα την παρεα,μ'αρεσουν ολοι οι χαρακτηρες,ειδικα ο Serpico,απλως με το ολο θεμα τις μαγειας και με τις πλακες εχασε ενα καλο μεριδιο της σοβαροτητας η σειρα...

Ναι μεν μ'αρεσει για το κλιμα που διαδιδει και παει κοντρα με την σκοτεινια της σειρας αλλα απο την αλλη γινετε και πιο ψευτικη η σειρα...

Για να ακουσω και καμια αλλη γνωμη στο θεμα...;)

Edited by Zoro, 10 August 2008 - 19:56.

#192 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 10 August 2008 - 12:42

Όπως τα λες είναι. Χάλασε η σειρά. Δεν εκπλήσομαι αν θα τον δω να πολεμάει αργότερα κακούς τρομοκράτες, φορώντας κόκκινη μπέρτα και με ένα S στο στήθος.

#193 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 10 August 2008 - 17:54

Λοιπόν σας έφτασα κι εγώ τώρα επιτέλους έχω να πω κι εγώ την αποψή μου για την σειρά!
Κατα την γνώμη η ιστορία με το flashback ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει το berserk!Πραγματικά πολλύ καλογραμμένη ιστορία και την ευχαριστήθηκα!Ομως μετα η ποιότητα της ιστορίας imo πέφτει δραματικά και μου θυμίζει ιστορία video-game κι όχι manga!
Tώρα στα τελευταία chapters ίσως πάει κάτι να αλλάξει αλλά θέλει υπομονή!
Επίσης θα ήθελα να μιλήσω για το anime!To είδα όλο και μου άρεσε πολλύ!Πραγματικά έχει γίνει πολλύ καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα imo γιατί η μουσική κολλάει αφάνταστα με το ύφος της σειράς το animation για την εποχή του καλοδουλεμένο και επίσης έχει κοπεί όλη ή άσκοπη βια όπου είναι πιο πολλύ για τους hardcore fans και όχι για το ευρύ κοινό!Οπότε για μένα καλώς τις έκοψαν
Posted Image

#194 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 posts

Posted 10 August 2008 - 18:17

λοιπον..μολις τελειωσα το ανιμε και σκοπευω να ρχησω το μανγκα..οποτε θα ηθελα αν γινεται να μου πει καποιος απο ποιο chapter να αρχησω να διαβαζω,γτ ψιλοβαριεμαι να διαβαζω αυτα που εχω δει...
Affected by "I~must~not~stop~watching~Anime" disease!

Spoiler:

#195 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 10 August 2008 - 19:35

Από την αρχή, γιατί πραγματικά πολλά πράγματα δεν θα τα καταλάβεις, αφού υπάρχουν αρκετές διαφορές.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.