Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#3661 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 19 June 2008 - 12:11

Spoiler:

It's a trap!!!

Ποτέ μη κρίνεις μια κοπέλα από τη φωνή της.That's the lesson of the day from the pervy hermit:tensai:

Το τραγουδάκι πάντως τα σπάει.

Posted Image

#3662 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 19 June 2008 - 12:14

Eδώ μιλάει η εμπειρία. Τώσα χρόνια perv κάτι ξέρει.
Posted Image

#3663 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 19 June 2008 - 13:37

παιδια μηπως εχει κανεις την full version του τρaγουδιου σε mp3?

αν εννοεις το blue bird, δεν εχει βγει ακομα στα sites αλλα

εδω εχω το ripped απο το youtube. Να ξερεις οτι η ποιοτητα ηχου στο youtube ειναι υπερ αθλια συνηθως ( ~9kbps) αλλα αυτο το εχουν στα 64.

ikimono_gakari_-_blue_bird Full Version.mp3

#3664 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 19 June 2008 - 17:30

αν εννοεις το blue bird, δεν εχει βγει ακομα στα sites αλλα

εδω εχω το ripped απο το youtube. Να ξερεις οτι η ποιοτητα ηχου στο youtube ειναι υπερ αθλια συνηθως ( ~9kbps) αλλα αυτο το εχουν στα 64.

ikimono_gakari_-_blue_bird Full Version.mp3

loke να σαι καλα αλλα το ψαχνω σε τουλαχιστον 128 kb/s

#3665 Jimaruto

Jimaruto

Mia tigris, tria tigrakia

• Members
  • 44 posts

Posted 19 June 2008 - 23:30

Μιάς και δώσατε το video για το opening του Naruto δίνω και γω το video για το ending. :hahaha: Λέτε κιόλας ότι ήταν μέτριο το opening... τότε αυτό εδώ τι είναι;

Youtube Video

#3666 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 20 June 2008 - 00:08

Μιάς και δώσατε το video για το opening του Naruto δίνω και γω το video για το ending. :hahaha: Λέτε κιόλας ότι ήταν μέτριο το opening... τότε αυτό εδώ τι είναι;

Δε ξέρω τι να πώ... MTV έχουν εκεί; Να δούν τι σημαίνει videoclip... Τελικά την λιτότητα οι ιάπωνες την έχουν εφαρμόσει παντού εκτός απο τα anime, εκεί του δίνουν κ καταλαβαίνει:hahaha:

#3667 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 June 2008 - 00:18

ρεε ειναι zen Κατασταση το video clip......ακολουθει και το feng sui..... Lol

#3668 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 20 June 2008 - 00:24

Ναι ετσι το λεμε τωρα.... Αλλο ενα βιντεοκλιπ με μπατζετ 300 €....
Posted Image

#3669 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 20 June 2008 - 00:46

Ναι ετσι το λεμε τωρα.... Αλλο ενα βιντεοκλιπ με μπατζετ 300 €....

Μας κάνει 50.880 yen, πολλά φράγκα:hahaha::hahaha::hahaha:

Το 63 είχε το πιο αστείο βιντεάκι στο τέλος! Απλά κορυφαίο! Πώς τον έκαναν έτσι τον Yamato:hahaha::hahaha::hahaha:

Edited by tasostsatsos, 20 June 2008 - 05:40.

#3670 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 20 June 2008 - 11:46

Xαρηκα λιγο τωρα που ειπε στο τελος "The final battle begins"
Αντε να δουμε και λιγο δραση, και πιστευω να ξεμπερδεψουμε και πιο γρηγορα με τα φιλλερ.
3 Ιουλιο, διπλο το επομενο επεισοδειο

Posted ImagePosted Image

#3671 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 20 June 2008 - 13:12

παω να το κατεβασω αμεσως.Αμα λεει και αυτην την φραση,τοτε σιγουρα ταφοπλακα στα -καθολου ασχημα- φιλλερς θα μπει στα τελη αυγουστου-αρχες σεπτεμβρη

63: Πολυ καλο,δεν ξερω αλλα μου εκανε τρομερη εντυπωση,μου φανηκε απιστευτα ενδιαφερον.Καταρχην ακομα δεν μπορω να πιστεψω πως το trαining που κανανε ηταν πολυ πιστευτο καθόλη την διαρκεια και νομιζα πως ηταν βγαλμενο απο το manga.Πολυ καλη επιλογη μουσικης στο φλασμπακ με τον chiriku και τον ναο.Η ιστορια εξελισσεται πολυ καλα imho με τον Danzu πολυ μυστηριο γενικα:bike:...τον χειριστηκανε πολυ καλα.Αλλα για μενα το καλυτερο απο ολα ηταν το plot twist το οποιο υπονοειται και οποιος δεν το επιασε μαλλον δεν ειδε καλα το επεισοδιο, κατα 99% ειμαι σιγουρος:
Spoiler:

Το επομενο φαινεται οτι εχει πολυ δραση,και μου θυμιζει και λιγο αμερικανικη ταινια,με τα φωτα της πολης να σβηνουν.

Ps.Μετα απο πολυ σπασιμο των εγκεφαλικων μου κυτταρων,επιτελους καταλαβα που εχω ακουσει την φωνη του Ασουμα ξανα σε anime.Στο Eureka 7 δανειζει την φωνη του και στον Charles:wooi2:.Πολυ ωραια φωνη.

Edited by Kenny, 20 June 2008 - 22:30.
merged

Posted Image

#3672 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 20 June 2008 - 15:00

σωστος ο sefiroth, τωρα που το σκεφτηκα εχεις ενα δικιο !!

ep63: fast paced, ενδιαφερων και στο διπλο θα εχουμε πολυ ξυλο !! fighto ! fighto !!

#3673 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 20 June 2008 - 15:14

Τέτοια filler δεν έχω πρόβλημα να τα βλέπω:riiight:. Απλά να μην το παρακάνουν πάλι, αν τελειώσει στο επόμενο διπλό άντε κ ένα δύο επισόδεια ακόμα, αν κ με αυτό που έδειξε στο τέλος πιστεύω οτι τελειώνει,:congrats: μια χαρά τα πράγματα:)! Να μπούμε πάλι στο main story να το ευχαριστηθούμε:kakashithumbup:!

#3674 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 20 June 2008 - 15:40

γεια σας.Ειμαι κι εγω ενας απο τους φαν της σειρας.Εφτασα αισιως στο 101 και θελω να πω πως Ο ΚΑΚΑΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ!!!
φαντασου τι ασχημος θα ειναι για να μην τη βγαζει:hahaha:

#3675 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 20 June 2008 - 15:57

γεια σας.Ειμαι κι εγω ενας απο τους φαν της σειρας.Εφτασα αισιως στο 101 και θελω να πω πως Ο ΚΑΚΑΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ!!!
φαντασου τι ασχημος θα ειναι για να μην τη βγαζει:hahaha:

Posted ImagePosted Image:hahaha::hahaha::hahaha: