Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#3646 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 June 2008 - 23:24

Ναι αυτην λεει οτι διαλεξαν επιτηδες να επιτεθουν στον Ναρουτο οταν ηταν μαζι του ο Jiraiya ενω εγω οχι

επισης ειρωνικα να συμπληρωσω.....

Ποιος ηρθε? Ο λογος που διαλεξε ο Itachi εκεινη την συγκεκριμενη στιγμη να γυρισει στην Konoha δεν εχει υποθει ακομα στο ανιμε.

Προσωπικα αναφερομαι μονο στο anime...Αλλιως θα χρησιμοποιουσα αλλα επιχειρηματα,....
Γενικοτερα Ephialtes το ιδιο πραγμα λεμε....
Προσωπικα ασχετα με το οτι δεν παω μια τον Jiraya θεωρω οτι ο Itachi τον ειχε... Δεν λεω οτι θα επαιζε στο χαλαρο αλλα δεν νομιζω οτι ειχε πολλες πιθανοτητες ο pervy hermit αν βρισκοταν αντιμετωπος με την φωτια η οποια τρυπησε την σκληροτερη του τεχνικη.... Και εκτος των αλλων παρατηρηστε οτι ο Itachi γενικοτερα αποφευγει τις μη αναγκαιες μαχες.... Παρα το γεγονος οτι κανα 2 επεισοδια πριν απο το συγκεκριμενο ειχε βγαλει off τον Kakashi Και ειχε ανετα τρεις ακομη Jounin του Konoha (Kurenai - Gai - Asuma).... Και στο Shippuuden κατα την διαρκεια του Save (private) Gaara Arc μονο με 30% της συνολικης του Δυναμης ειχε δημιουργησει μεγαλο προβλημα στην Kakashi Team... Και χωρις να χρησιμοποιησει το MS....

Edit... Αnyway για να ξεκαθαρισω τον συλλογισμο μου... Απλα δεν συμφωνω οτι τα λογια του Itachi στον Kisame αναφορικα με τον Jiraya υποδηλωναν στην πραγματικοτητα φοβο... Κατ εμε τουλαχιστον ηταν καθαρα θεμα πρακτικοτητας... Σε αντιθεση με τον Kisame Που ηταν πιο πολυ της σφαγης απο οτι τον παρατηρησα ο Itachi προτιμουσε να μην εμπλεκεται σε ανουσιες μαχες οι οποιες σιγουρα θα ειχαν περιττο ξοδεμα ενεργειας και τραυματισμους.... Ιδιαιτερα απο την στιγμη που ο Naruto δεν θα ηταν με τον Pervy ολη την ωρα και καποια στιγμη θα εμενε ανοιχτος... Χρονο ειχανε αφθονο εκεινη την στιγμη....Οποτε ποιο το νοημα μιας τετοιας αναμετρησης?....

Edited by iristella, 18 June 2008 - 23:48.

#3647 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 18 June 2008 - 23:28

Κριμα σαυτους που θα προσπαθουν να βρουν το σποιλερ για να κραξουν χΔ
Signature Removed

#3648 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 June 2008 - 23:38

Κριμα σαυτους που θα προσπαθουν να βρουν το σποιλερ για να κραξουν χΔ

Παρατηρεις πουθενα καποιο spoiler? Aν ειναι στειλτο μου με pm γιατι δεν μπορω να καταλαβω που αναφερεσαι και αν ειναι μη το χαλασω για τους υπολοιπους/.

#3649 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 18 June 2008 - 23:47

Για το περιφημο λογο που ο ιτατσι εκανε αυτο και κεινο λεω ¨Δ
+οτι το φορ ρεαλ σποιλερ δεν υπαρχει ¨Δ
Signature Removed

#3650 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 18 June 2008 - 23:50

Αν αναφερεσαι σε μενα, εγω δεν εχω ιδεα απο το manga!!! Δεν εχω διαβασει ποτε κανενα!
Posted Image

#3651 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 18 June 2008 - 23:56

Ωραια και μιας κ λύσατε το πρόβλημα του μη υπαρκτού σποϊλερ
Παρτε το νέο οπενινγνκ σε φουλ βερσιόν

Youtube Video

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#3652 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 18 June 2008 - 23:58

Τραγικό το βιντεοκλιπ ! Πολυ καλυτερο το οπενινγκ της σειράς!:oo:
Posted Image

#3653 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 June 2008 - 00:01

Η τραγουδιστρια εχει λιγο plats προσωπο η εμενα μου φαινεται????:hahaha: Απο φωνη παει καλα παντως........
Anyway congrats Seraphimon για το oτι μοιραστηκες το videaki μαζι μας.....

#3654 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 19 June 2008 - 00:14

Thanks Info-mon -T.K.

Όλη η εκτέλεση τα σπάει.
Νταξει το videoclip όντως είναι μέτριο αλλά φταίει και η κοπελιά.
Σε ορισμένες γωνίες (της κάμερας) δεν βλέπεται...
(βασικά πιο πολύ μοιάζει με Κορεάτισσα παρά με Ιαπωνέζα)

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#3655 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 19 June 2008 - 00:33

Ολως περιεργως αυτο το τραγουδι δεν εγινε σκ@Τ@ μετα το κανονικο ρελεασε..
Το distance δεν θελω να το ξανακουσω full ver.
Signature Removed

#3656 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 19 June 2008 - 00:54

Όντως plats πρόσωπο αλλά δεν είναι κ για τα μπάζα:puke:, της δίνω 5/10:riiight:
το videoclip μπορεί να είναι χάλια αλλά αν σκευτείτε οτι μιλά για ένα γαλάζιο ουρανό κ αυτοί είναι σε ενά κλουβί μπορεί να είχατε άλλη άποψη αν ξέραμε κ τι λέει, εγώ δεν ξέρω πάντως έτσι no good:unlucky:...
ΑΛΛΑ! Όταν είναι στο opening theme είναι απλά φοβερό:riiight::riiight::riiight:
Αν κ το αγαπημένο μου μέχρι τώρα είναι το hero's comeback(μήπως ξέρετε πως λέγονταν το ending theme όταν έπαιζε αυτό; )!

#3657 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 19 June 2008 - 01:36

Όντως plats πρόσωπο αλλά δεν είναι κ για τα μπάζα:puke:, της δίνω 5/10:riiight:
το videoclip μπορεί να είναι χάλια αλλά αν σκευτείτε οτι μιλά για ένα γαλάζιο ουρανό κ αυτοί είναι σε ενά κλουβί μπορεί να είχατε άλλη άποψη αν ξέραμε κ τι λέει, εγώ δεν ξέρω πάντως έτσι no good:unlucky:...
ΑΛΛΑ! Όταν είναι στο opening theme είναι απλά φοβερό:riiight::riiight::riiight:
Αν κ το αγαπημένο μου μέχρι τώρα είναι το hero's comeback(μήπως ξέρετε πως λέγονταν το ending theme όταν έπαιζε αυτό; )!

Nagareboshi Shooting Star.

To τραγουδι τα σπαει, το video ηταν ολιγον απαραδεκτο. ναι blue bird κτλπ αλλα οχι να ειναι μεσα σε κλουβι στο video .... εμενα kits μου φαινεται αυτο.

#3658 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 19 June 2008 - 01:49

Nagareboshi Shooting Star.

To τραγουδι τα σπαει, το video ηταν ολιγον απαραδεκτο. ναι blue bird κτλπ αλλα οχι να ειναι μεσα σε κλουβι στο video .... εμενα kits μου φαινεται αυτο.

Thanks! Αυτό με το κλούβι το είπα για να πάει απο απαράδεκτο σε μέτριο το πολύ, καλό=hell no... kits τι σημαίνει;:hmmm:

#3659 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 19 June 2008 - 08:42

Κιτς πρέπει να είναι η (μεγάλη) κακογουστιά. Βλέπε eurovision.
Posted Image

#3660 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 19 June 2008 - 12:04

παιδια μηπως εχει κανεις την full version του τρaγουδιου σε mp3?