Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#3631 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 18 June 2008 - 18:54

Παιδιά ο Oro δεν έχει τον Jiraya (όταν ήταν παιδιά ναι, τώρα όχι). Για μένα είναι ένα genious όμως της δημιουργίας παλαβών τεχνικών που του εξασφαλίζουν όμως την αθανασία. Όστοσο κάθε jutsu έχει την αδυναμία του και άμα την βρούνε ο oro την έχει γ@@@@@. Επίσης ο ίδιος ο Itachi όπως είπε ο λαός αποπάνω είπε ότι αυτός και ο Kisame να την πέφτανε στον Jiraya η μάχη στην καλύτερη περίπτωση θα έληγε με ισοπαλία.
Posted Image

#3632 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 18 June 2008 - 19:01

Βλεπω οτι υπαρχει διασταση αποψεων.... Εγω δεν αμφισβητω τι ειπε ο Itachi απλα νομίζω ότι ο λογος που το ειπε ηταν διαφορετικός ... Τελοσπα το μελλον θα μας δειξει. Εως τοτε ας εχει ο καθενας την αποψη του αφου αντικειμενηικη αληθεια δεν υπαρχει στη συγκεκριμενη περιπτωση!
Posted Image

#3633 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 18 June 2008 - 19:39

:hi:Γειά σας! Εδώ κ μέρες διαβάζω αυτό το thread, πριν ένα μήνα περίπου μου πρότεινε το naruto ένας φίλος κ μιας κ άρχιζε η εξεταστική:nod2: κ το πρώτο μάθημα(μάρκετινγκ=ατελείωτη ύλη:fromabove:) δεν περίμενα να το περάσω(κ έτσι κ έγινε χθές) είπα να το αρχίσω. Πριν 2 εβδομάδες λοιπόν άρχισα κ δεν μπορούσα να σταματίσω(κ δεν είχα κ κανένα λόγο μιας κ όλοι οι φίλοι μου ήταν σπίτια τους κ διάβαζαν κ γω μόνος μου μένω αθήνα) έτσι είδα μέχρι το 180τόσο κανονικά, μετά σε fast forward μέχρι 217 κ μέχρι κ το 62 shippuuden κανονικά πάλι, ξέρω :hero::8):......=κάηκα:burningbe3::ill2:.... Αυτό που ήθελα να πώ λοιπόν είναι οτι το naruto είναι φοβερό αν κ πολύ αργή η πλόκη κ καταλαβαίνω γιατί οι περισσότεροι διαβάζουν manga, εγώ ευτυχώς θα συνεχίσω να το βλέπω τον σεπτέμβρη που θα γυρίσω έτσι δε θα δω ακόμα πως είναι να περιμένεις μια εβδομάδα για να δεις συνέχεια 20 λεπτών...

#3634 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 18 June 2008 - 19:55

Παιδιά ο Oro δεν έχει τον Jiraiya (όταν ήταν παιδιά ναι, τώρα όχι). Για μένα είναι ένα genious όμως της δημιουργίας παλαβών τεχνικών που του εξασφαλίζουν όμως την αθανασία. Όστοσο κάθε jutsu έχει την αδυναμία του και άμα την βρούνε ο oro την έχει γ@@@@@. Επίσης ο ίδιος ο Itachi όπως είπε ο λαός αποπάνω είπε ότι αυτός και ο Kisame να την πέφτανε στον Jiraya η μάχη στην καλύτερη περίπτωση θα έληγε με ισοπαλία.

Ναι αλλωστε γι' αυτο φοβοντουσαν να την πεσουν στον Naruto, οταν ηταν και αυτος μαζι τους

Posted ImagePosted Image

#3635 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 June 2008 - 19:59

Nαι γιατι δεν μπορουσαν να την πεσουν στον Naruto οποιαδηποτε αλλη στιγμη που ηταν μονος του και πιο ευαλωτος (ενδεικτικα αναφερω στα πλαισια μιας αποστολης) και διαλεξε ο Itachi την στιγμη που ηταν με τον Jiraya ως την πιο αποτελεσματικη...... Μην κοιτατε το τι λεει μονο ο Itachi....Επισης ειχαν πιασει ολα τα υπολοιπα jinchuurikis και τους εμενε μονο το Kyuubi για να τελειωσουν οι προετοιμασιες και τους πιεζε ο χρονος (ειχαν ακομη 3 χρονια για να ολοκληρωσουν τις προετοιμασιες που ηθελαν) Εδω ο Jiraya τα εχασε οταν ειδε οτι υπαρχει ανθρωπος που μπορει να καταστρεψει την τεχνικη με το στομαχι του βατραχου.......Και για να ειμαι και ειλικρινης το MS του Itachi δυσκολα το συναγωνιζεται ανθρωπος χωρις καποιου ειδους eye techniques.....

#3636 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 18 June 2008 - 21:18

Nαι γιατι δεν μπορουσαν να την πεσουν στον Naruto οποιαδηποτε αλλη στιγμη που ηταν μονος του και πιο ευαλωτος (ενδεικτικα αναφερω στα πλαισια μιας αποστολης) και διαλεξε ο Itachi την στιγμη που ηταν με τον Jiraya ως την πιο αποτελεσματικη...... Μην κοιτατε το τι λεει μονο ο Itachi....Επισης ειχαν πιασει ολα τα υπολοιπα jinchuurikis και τους εμενε μονο το Kyuubi για να τελειωσουν οι προετοιμασιες και τους πιεζε ο χρονος (ειχαν ακομη 3 χρονια για να ολοκληρωσουν τις προετοιμασιες που ηθελαν) Εδω ο Jiraya τα εχασε οταν ειδε οτι υπαρχει ανθρωπος που μπορει να καταστρεψει την τεχνικη με το στομαχι του βατραχου.......Και για να ειμαι και ειλικρινης το MS του Itachi δυσκολα το συναγωνιζεται ανθρωπος χωρις καποιου ειδους eye techniques.....

Βασικα εχεις δικιο...το Tsukoyomi χωρις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Σαρινγκαν δν το σπας και παλι πρεπει να εισαι πολυ καλος σε θεματα Γκενζουτσου

Posted Image

#3637 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 18 June 2008 - 22:25

Οπως λέει και η αγαπητη Iristella ( με την οποία τελευταία ολο συμφωνουμε και ανησυχώ..) μην βλεπετε το δεντρο και χανετε το δασος. Αν η Akatsuki σκοπευαν πραγματικά να κινηθούν εκείνη τη στιγμή για το kyubi τοτε ειχαν απειρες ευκαιρίες να το πράξουν. Επιπροσθετα θα πρεπει να λαβετε υπόψη τα προσωπικά κινητρα του καθενός. Οταν δηλαδη ο Itachi ελεγε στον Kissame οτι δεν μπορούν να τα βγαλουν περα αυτη τη στιγμή με τον Jiraya σας φανηκε πειστικό? Εμενα μου φανηκε σαν τις δικαιολογιες που εφευρισκουν κατα καιρούς οι γονεις για να αποτρεψουν τα παιδιά να κανουν κατι...

Αυτό που σιγουρα ξερουμε είναι οτι για κάποιο λογο ο Itachi αποφευγει προς το παρόν την αμεση μαχη με τον Βατραχοανωμαλο . Το γιατι ομως παραμένει μυστηριο... Επίσης μην ξεχνατε οτι ο Jiraya δεν ειναι κανενα παιδαρέλι.... Σωματικά υστερεί!

Τέλος σημειωστε πως ο Ορτσι ειπε στον Ναρούτο να σκοτωσει τουλαχιστον αλλο εναν Αkatsuki για αυτόν, γεγονός που αφενός δειχνει οτι το τριο Orchi , Kabuto, Sasuke ειναι σε ενα επιπεδο κοντα στο συνολο των Akatsuki σαν ομαδα! Ακόμα ειναι περισσότερο απο εμφανές ότι η καθε μια απο τις τρεις παραταξεις ακολουθεί μια πολυ συγκεκριμένη τακτική οσον αφορά το που , πως και πότε θα κινηθει...
Posted Image

#3638 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 18 June 2008 - 22:55

itachi fanboys......ελεος.Μου φαινεται οτι εσεις χανεται το δεντρο και δεν κοιτατε τον Αμαζονιο...
Posted Image

#3639 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 18 June 2008 - 22:58

itachi fanboys......ελεος

Ενταξει μη μας δειρεις κιολας...:tensai:
Posted Image

#3640 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 18 June 2008 - 23:04

Ποιος ηρθε? Ο λογος που διαλεξε ο Itachi εκεινη την συγκεκριμενη στιγμη να γυρισει στην Konoha δεν εχει υποθει ακομα στο ανιμε.
και παιζει να μην ειχαν πιασει κανενα jinchuuriki τοτε.
Για 'υτο νο χαζομαρες πλζ, δεν ειναι ενας απο τους 3 legendary sannin χωρις λογο.

Posted ImagePosted Image

#3641 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 18 June 2008 - 23:07

Προσεξε καλυτερα το ιδιο λετε... Απλά εκεινη το λεει ειρωνικά!
Posted Image

#3642 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 18 June 2008 - 23:10

Ναι αυτην λεει οτι διαλεξαν επιτηδες να επιτεθουν στον Ναρουτο οταν ηταν μαζι του ο Jiraiya ενω εγω οχι

Posted ImagePosted Image

#3643 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 18 June 2008 - 23:12

itachi fanboys......ελεος.Μου φαινεται οτι εσεις χανεται το δεντρο και δεν κοιτατε τον Αμαζονιο...

Συμφωνώ και συμπληρώνω Jiraya haters (τουλάχιστον νομίζω πως η iristella το έχει δηλώσει).

Πάντως σας καταλαβαίνω γιατί γενικά ισχύει το "you can't teach an old dog new tricks" των Άγγλων. Ο καθένας υποστηρίζει ότι αυτός πιστεύει σωστό.

Τις απόψεις μου τις έχω πεί (νομίζω) παλιότερα, μιας και στο παρών thread έχει ξαναγίνει η συζήτηση.
Μεσ' στις άκρες συμφωνώ με την ανάλυση του sefiroth 1-2 σελίδες πίσω.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#3644 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 18 June 2008 - 23:18

ειχαν πιασει ολα τα υπολοιπα jinchuurikis και τους εμενε μονο το Kyuubi .....

παιζει να μην ειχαν πιασει κανενα jinchuuriki τοτε.

Σε αυτο αναφερομαι!
Posted Image

#3645 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 18 June 2008 - 23:20

Οκ ενταξει παρανοησης

Αλλα θα με συγχωρησεις που δεν μπορω να συνεχισω την συζητηση γιατι ξερω τι θα γινει και...:congrats:

Posted ImagePosted Image