Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#3241 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 May 2008 - 23:51

filler υπαρχει πχ

Αν οι ηρωες αντι να κανουν οτι κανουν, πανε για μπανιο, παιζουν μπαλα, παμε στοιχημα κτλπ.

πχ σε naruto: filler ειναι οταν προσπαθουν να δουν κατω απο τη μασκα του kakeshi, η οταν πανε σε πρωταθλημα τρεξιματος κτλπ. Those are the definition of fillers.

Παντως εμενα το filler Που προσπαθουσαν να δουν κατω απο την μασκα του kakashi μου αρεσε πολυ. Να πω την αληθεια ειχα ψοφησει στο γελιο:hahaha::hahaha::hahaha:.....Και απορω 1ον γιατι τους πηρε τοσο καιρο να το προσπαθησουν 2ον γιατι παραιτηθηκαν απο την προσπαθεια.....:nosey:. Με εχει φαει η περιεργεια να δω τι κρυβεται κατω απο αυτην τη μασκα... :kakashithumbup:

#3242 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 27 May 2008 - 23:55

κοιτα ειχε γελιο αλλα αυτο ειναι ασχετο. Τα fillers βασικα τα αυτονομα fillers στοχεουν στο γελιο γτ ειναι το πιο ευκολο. Πιο δυσκολο ειναι να γραψεις καλο σεναριο.

#3243 Jimaruto

Jimaruto

Mia tigris, tria tigrakia

• Members
  • 44 posts

Posted 27 May 2008 - 23:58

Παντως εμενα το filler Που προσπαθουσαν να δουν κατω απο την μασκα του kakashi μου αρεσε πολυ. Να πω την αληθεια ειχα ψοφησει στο γελιο:hahaha::hahaha::hahaha:.....Και απορω 1ον γιατι τους πηρε τοσο καιρο να το προσπαθησουν 2ον γιατι παραιτηθηκαν απο την προσπαθεια.....:nosey:. Με εχει φαει η περιεργεια να δω τι κρυβεται κατω απο αυτην τη μασκα... :kakashithumbup:

Μα μάθαμε τι κρύβεται κάτω από την μάσκα! Κρύβεται...

Spoiler:

Πάντως μη πέφτεις ψυχολογικά. Μπορεί σε κανένα filler στο μέλλον να ξανα-προσπαθήσουν να δουν κάτω από την μάσκα. Πάντως και μένα μ άρεσε αυτό το επισόδιο.

#3244 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 May 2008 - 00:02

το θεμα ειναι να τα καταφερουν κιολας.......να μην μεινουμε και εμεις με την απορια σχετικα με το πραγματικο προσωπο του kakashi senpai

#3245 dennisuke

dennisuke

Fall nRoll & Scroll nCall

• Members
  • 55 posts

Posted 28 May 2008 - 00:18

Iristella, ειλικρινά πιστεύω ότι είναι ανίκανοι (Naruto-Sakura) να δουν κάτω από τη μάσκα του Kakashi. Αν αυτό γίνει, θα είναι επειδή θα τους το επιτρέψει ο ίδιος. Για την ώρα ελπίζω να βολευτείς με αυτή τη photo:
http://www.shreveport.com/forums/photogallery/photos_h/45d899565b93d.jpg

Και όχι, δεν είναι official. Δυστυχώς.
Posted Image

#3246 Jimaruto

Jimaruto

Mia tigris, tria tigrakia

• Members
  • 44 posts

Posted 28 May 2008 - 00:32

Iristella, ειλικρινά πιστεύω ότι είναι ανίκανοι (Naruto-Sakura) να δουν κάτω από τη μάσκα του Kakashi. Αν αυτό γίνει, θα είναι επειδή θα τους το επιτρέψει ο ίδιος. Για την ώρα ελπίζω να βολευτείς με αυτή τη photo:
http://www.shreveport.com/forums/photogallery/photos_h/45d899565b93d.jpg

Και όχι, δεν είναι official. Δυστυχώς.

Για μένα 'ευτυχώς' είναι που δεν είναι official. Αν ήταν official, θα ήταν ένα σημαντικό spoiler αυτή η photo. :oo:

Πάντως εμένα λογική μου φένεται η photo αλλά και πολύ 'απλο'ι'κή'. Δεν ξέρω.... αλλά νομίζω ότι κάτι παράξενο θα κρύβετε τελικά κάτω από την μάσκα. Πολύ normal πρόσωπο μου φαίνεται αυτό. :wis:

#3247 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 28 May 2008 - 00:50

Eνδιαφέροτα όςα λέτε αλλα εγω θα σας τη σπάσω και θα κάνω την κλασσική μου βλακειωδης ερώτηση της ημέρας...:hahaha:
Λοιπόν , μας εχουν εξηγήσει στο anime πως ο Kakashi έχει το bloodline limit των Uchiha???
Posted Image

#3248 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 28 May 2008 - 00:53

deleted

Edited by Melkor1431, 28 May 2008 - 16:28.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#3249 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 28 May 2008 - 01:03

Ε? Ποιός ε'ιναι αυτός? Ηταν Uchiha? Και πως του το έδωσε δηλαδή?????
Posted Image

#3250 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 28 May 2008 - 01:09

Τα ζητάει ο οργανισμός σου τα manga spoilers...

Αν θες πραγματικά να μάθεις περισσότερα διάβασε chapter 239-244.

Το anime τα "πήδηξε" αυτά τα chapter, αλλά άμα δεν τα δείξουν είναι βλάκες.

Κατα την γνώμη μου, εφόσων ο Kishi τα έβαλε πριν το part 2 και είναι αυτόνομη ιστορία θα έπρεπε να τα διαβάσουμε, άσχετα αν θα τα δείξει ή όχι.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#3251 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 28 May 2008 - 01:13

melkor αν ειναι manga spoiler deletzor asap plix

#3252 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 28 May 2008 - 01:17

Ελπίζω να μας εξηγήσουν και στο anime γιατι manga δεν διαβάζω!!! Τωρα αν κάποιος φίλος δεν βαριέται ας στείλει ενα PM να μου πει μες στις ακρες
Posted Image

#3253 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 28 May 2008 - 01:17

Δεν_Ειναι.
Το χε πει καποτε ¨Δ
ειχε αναφερει και το Ταμπον .
Signature Removed

#3254 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 28 May 2008 - 01:33

Ταμπον ????

Το είχε αναφέρει (αν και δεν είμαι σίγουρος για το όνομα). Το πως έγινε όμως.....
Επίσης η ιστορία του Kakashi Gaiden (όπως έχω ξαναπεί) αξίζει να την δεις (καμία σχέσει με την Τατιάνα) και δείχνει και λεπτομέριες για τον Kakashi και τον 4ο.

Και εγώ δεν έπιανα το manga τότε, αλλά το gaiden το διάβασα πριν μπώ στο Shippuuden, όταν έμαθα ότι το πέρασε (χεχε ... προσπαθώ να σας τραβήξω να το διαβάσετε...)

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#3255 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 28 May 2008 - 01:35

ταμπον = ομπιτο .. δεν ξερω γιατι αλλα μονο αυτο μπορω να σκεφτω καθε φορα που ακουω το ομπιτο.
Signature Removed