Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#3211 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 27 May 2008 - 00:30

[FONT="]Όχι όχι διαφωνώ κάθετα ο [/FONT][FONT="]Jiraya[/FONT][FONT="] είναι ποιο δυνατός:ballumad:!!! Άκου εκεί τον φιδάκια στύλε τον να κανί παρέα με τον Βολδεμορ...:hahaha::hahaha::hahaha:[/FONT]

Τι μου θυμησες τωρα:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Spoiler:

[FONT=Comic Sans MS]Πρώτο τελειωνετε με υτή την ιστορία με το manga ( διαβαστε τον τιτλο του thread). Ολο απ'εξω απ'εξω μας το φερνετε και ολο τι κανει νιαου νιαου στα κεραμμυδια...Αυτο το στυλ " ...εχω διαβάσει το manga και ξερω τι θα γινει και το παιζω πολύ εξυπνος " μου τη ΣΠΆΕΙ!!!!!![/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]

αφου ειμαστε...:nosey:
[/FONT]

Posted ImagePosted Image

#3212 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 27 May 2008 - 01:11

Συγγνωμη αλλα τα ρουχα στο manga Μια χαρα ειναι μονο του Sai ειναι οντως....παραξενα μη πω κατι χειροτερο.

Και να συμπληρωσω σε αυτα που ειπε ο donald για τον orochi οτι ρε παιδια εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ φωνη για κακος.Αλλα αυτο που ειναι number 1 ειναι το style μαχης του...ακομα θυμαμαι το επεισοδιο 30 (και το 42 στο shippuuden) στο part 1......μα ο τυπας εχει μια φευγατη και αερινη κινηση δλδλ δεν ειναι μονοκομματες οι κινησεις του οπως του Lee ας πουμε (εκτος αν πιει sake). Και επισης μου αρεσε πολυ στο Part 1 το πως σχεδιασε και δελεασε και εν τελει εφερε κοντα του τον Sasuke,μια χαρα τον χειραγωγησε τον προδοτη. Τελος -για να κλεισω τον επαινο προς τον ΘΕΟ- οταν εμφανιστηκε πανω στην γεφυρα εκει που δεν το περιμενε κανεις, ε ενταξει απλα ΣΟΚ και ΔΕΟΣ, εκει το anime ανεβηκε 10 επιπεδα στο ενδιαφερον.

Βεβαια και εγω πιστευω οτι ο jiraiya ειναι δυνατοτερος μιας και η δυναμη του (οπως και του Ναρουτο) δεν πηγαζει απο ενα μισος αλλα απο την φιλια που ειναι και το κλειδι σε ολη την υποθεση και στην ουσια αυτο πραγματευεται το manga.

υ.γ.Βασικα εδω αξιζει και ενα bravo στους ανθρωπους του studio γιατι τον σχεδιασανε και τον κανανε πολυ καλο στο animation:nbleed::nbleed: σε οσες μαχες ηταν.
Posted Image

#3213 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 27 May 2008 - 12:19

Επιτέλους είδα το ep.
Mια χαρά ήταν και το σχέδιο και το animation(εκτός απ' τη στιγμή που δείχνει το μοναχό να πέφτει). Ελπίζω αυτό το group να συνεχίσει να φτιάχνει τα fillers έτσι ώστε το άλλο να ετοιμάσει κάποια καλά επεισόδια. Είδωμεν.
Posted Image

#3214 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 27 May 2008 - 13:58

παντως ειναι πολυ σιχαμερο που δεν υπαρχει ιχνος emotion εδω και 100 επισοδεια.
Signature Removed

#3215 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 27 May 2008 - 14:03

Οταν λες emotion....? An καταλαβαινω αυτο που λες τοτε εχω 3 παραδειγματα ηδη: επεισοδιο 30 στο τελος με τον Ναρουτο να κλαιει για τον Γκαρα, επεισοδιο 41 με την εξαιρετικη αλληγορικη διαδρομη του ΝΑρουτο στην ''φυλακη'' του Kιουμπι και τελος το επεισοδιο 53 με τα συννεφα να επισκιαζουν τον Ναρουτο και τους αλλους οταν φευγει ο Sasuke.ΚΑι οι τρεις στιγμες προσωπικα για μενα ηταν αρκετα δυνατες και ολες ειχαν πολυ καλη μουσικη επενδυση.
Posted Image

#3216 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 27 May 2008 - 14:42

Η φάση με τον Gaara,τον Naruto και Chiyo ήταν πραγματικά από τις πιο δυνατές σκηνές. Οι άλλες δυο δεν με τρέλαναν τόσο πολύ. Όχι ότι δεν είχα συναίσθημα απλά δεν με τρέλαναν.

Γενικά πάντως μέχρι στιγμής το Shippuuden παρότι έχει πιο σκοτεινή-όριμη ατμόσφαιρα απ' ότι το part 1, δεν βγάζει όσα έβγαζε το part 1. Μου αφήνει κάτι ανάμικτο ως συναίσθημα. Επίσης αγαπημένα μου επεισόδια έγιναν τα τελευταία canon eps (με Sai + training). Αυτό συνέβει μάλλον επειδή μου θύμησε part 1 καταστάσεις (μιας που το Ship ως πιο "βαρή" δεν έχει πολλές τέτοιες καταστάσεις)

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#3217 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 27 May 2008 - 14:46

γιατι συναισθημα δεν ειχε και στο
Spoiler: ~ep46

@ Ridelub οντως τα τελευταια εκεινα επισοδεια, εγω θα ελεγα και τα fillers θυμιζουν αρκετα εποχες part 1 ...

#3218 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 27 May 2008 - 14:55

Στο θέμα συναισθήματος συμφωνώ με sefiroth και loke. Έχει αρκετό συναίσθημα το shipuuden πχ
Spoiler:
γενικά σε αυτό το θέμα δεν έχω παράπονο. Βέβαια εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#3219 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 27 May 2008 - 15:03

δε διαφωνω καθολου μαζι σου mchasap αλλα πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας οτι πχ σε σειρα με πολλα επισοδεια παντοτε να κυνηγαμε το καλυτερο ειναι λιγο δυσκολο.

Φυσικα δε θα δεχτουμε μετριοτητες ουτε αμα βελτιωθει λιγο θα πουμε ''α οκ ωραια ειμαστε'' , αλλα κατα καιρους εχω δει εδω μεσα πολλα ποστς που να διαμαρτυρονται για το παραμικρο. Τετοια λαθη και ανεβο κατεβασματα στη ποιοτητα ειναι λογικο να υπαρχουν (ετσι πιστευω) οταν υπαρχει ενα ορισμενο μπατζετ για το studio, με το οποιο πρεπει να δουλεψουν.

#3220 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 27 May 2008 - 16:08

δε διαφωνω καθολου μαζι σου mchasap αλλα πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας οτι πχ σε σειρα με πολλα επισοδεια παντοτε να κυνηγαμε το καλυτερο ειναι λιγο δυσκολο.

Φυσικα δε θα δεχτουμε μετριοτητες ουτε αμα βελτιωθει λιγο θα πουμε ''α οκ ωραια ειμαστε'' , αλλα κατα καιρους εχω δει εδω μεσα πολλα ποστς που να διαμαρτυρονται για το παραμικρο. Τετοια λαθη και ανεβο κατεβασματα στη ποιοτητα ειναι λογικο να υπαρχουν (ετσι πιστευω) οταν υπαρχει ενα ορισμενο μπατζετ για το studio, με το οποιο πρεπει να δουλεψουν.

Και γω δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου! Για μια σειρά με κοντά 300 επεισόδια εως τώρα και ποιός ξέρει πόσα ακόμα θα παιχτούν το Naruto έχει να επειδείξει κατά τη γνώμη μου αξιοζήλευτη ποιότητα και σταθερότητα. Τώρα αν κάποια επεισόδια ή κάποιες σκηνές είναι κατώτερες από άλλες είναι μάλλον κατανοητό και αναμενόμενο. Το θέμα είναι να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#3221 Jimaruto

Jimaruto

Mia tigris, tria tigrakia

• Members
  • 44 posts

Posted 27 May 2008 - 20:51

Για εμένα προσωπικά τα Shippuuden επισόδια είναι πολύ ωραία αλλά τους λείπει ένα στοιχείο που σε γοήτευε στα παλιά επισόδια όπως πχ.

Spoiler:

Με λίγα λόγια οι μάχες τώρα είναι περισσότερο ξύλο (bam-boom) παρά σκέψη και στρατηγική. Δεν λέο, κάνουν στα shippuuden κάτι κόλπα πάλι. Αλλά σε εκείνα τα επίπεδα τα παλιά δεν φτάνουν. Φταίει ο συγγραφέας του manga γι αυτό; Φταίνε αυτοί που το μεταφέρουν σε anime; Δεν ξέρω....

Επίσης άρχισαν πρόσφατα για πρώτη φορά fillers στο Shippuuden! Περίμενα να είναι βαρετά αλλά βλέπω ότι κάναν καλή δουλειά με τα fillers. Το περιεχόμενο τους είναι πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα.
Spoiler:

Edited by Jimaruto, 27 May 2008 - 21:02.

#3222 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 27 May 2008 - 20:54

ε ναι αυτο που το εκοψαν στη μεση ηταν λιγο ( πολυ δλδ ) ακυρο

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#3223 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 May 2008 - 21:05

Θα μπορουσαν να ειναι και χειροτερα τα πραγματα.
:stubborn:
Spoiler:

Περα απο την αναμενομενη και καλοπροαιρετη γκρινια για την διακοπη της υποθεσης τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα.

#3224 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 27 May 2008 - 21:15

με γεια το avie,

ναι σιγουρα, ειναι απειρως καλυτερα απο την τελευταια φορα. υπαρχει νοημα, μια συνεχεια και το αποτελεσμα ( το ανιμε δλδ ) ειναι σε πολυ καλα επιπεδα ( κα ιτο σχεδιο )

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#3225 dennisuke

dennisuke

Fall nRoll & Scroll nCall

• Members
  • 55 posts

Posted 27 May 2008 - 21:17

Τα χέρια σας κάτω από τα fillers! Εδώ δεν είναι manga;). Είναι και πολύ τα επεισόδια. Σου φτιάχνουν το κέφι. Επιπλέον καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο το χρονικό κενό μεταξύ των συναντήσεων του Naruto με το Sasuke. Δε λέω, ίσως είναι αγκάθι στην πορεία της κυρίως ιστορίας αλλά δίνουν μια γενικότερη αίσθηση του χώρου και του χρόνου μέσα στον οποίο διαδραματίζονται τα γεγονότα (για να μην πάμε στα χαμένα):rolleyes:. Α, και μην το αρνείστε, απαντούν σε πολλά ερωτήματα που πιθανώς να είχατε...
Αν δε μου 'λεγαν ότι είναι fillers προφανώς δε θα το καταλάβαινα και τώρα που μου το είπαν δε με ενδιαφέρει γιατί είναι το κερασάκι στην τούρτα.:D
Πάρτε το γενικότερα έτσι κι αλλιώς. Κάποια anime ίσως έχουν επεισόδια που είναι τελείως ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Δηλαδή όλο το anime ένα filler. Πιο λιανά, κάθε επεισόδιο μια αυτοτελής ιστορία. Χώρια που στο Naruto τα επεισόδια fillers συνδέονται μεταξύ τους.:hehe:
Γενικά είμαι υπέρ των fillers και πιστεύω ότι τους αναλογεί ένα μέρος της επιτυχίας αυτής της σειράς. (henge)

Edited by アニメ 日本, 27 May 2008 - 21:39.

Posted Image