Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#3226 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 May 2008 - 21:21

με γεια το avie,

ναι σιγουρα, ειναι απειρως καλυτερα απο την τελευταια φορα. υπαρχει νοημα, μια συνεχεια και το αποτελεσμα ( το ανιμε δλδ ) ειναι σε πολυ καλα επιπεδα ( κα ιτο σχεδιο )

Eυχαριστω πολυ!!! Και συμφωνω... Μονο μην τους ματιασουμε.
Spoiler:

#3227 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 27 May 2008 - 21:23

ακομα και ως διακοπη δεν ειναι τοσο ασxημο. Ναι μας τη σπαει λιγο που το κοβει αποτομα, αλλα εχει καλοφτιαγμενη πλοκη, χαρακτηρες και δε κανει τοσο μπαμ ως filler. Καλιστα θα μπορουσαμε να το θεωρησουμε κανονικο κομματι της ιστοριας αν δε ξεραμε οτι θα ειναι filler.

Πιστευω στην αρχη θα μας χαλαγε λιγο αλλα μετα θα συζηταγαμε για τους νεους χαρακτηρες.

Ευτυχως εγινε αυτο που ελπιζα και ειχα γραψει παλαιοτερα, να μην κανουν το ιδιο λαθος και βαλουν αυτοτελη επισοδεια. Αναγκαστικα για να βγαλουν ενα filler story me 8-15 επισοδεια, θελει να κατσεις να σχεδιασεις απο πριν τι θα κανεις και καναν πολυ καλη δουλεια πιστευω, οπως και να το κανουμε διατηρει το feeling του naruto, δε λες αμεσως οτι καποιος ασχετος απο το mangaka εκατσε και εγραψε το σεναριο.

@ γιαπωνεζικα γραμματα xD: welcome στο forum, τα greeklish απαγορευονται και σκεφτηκαμε το ιδιο πραγμα να ποσταρουμε :P

#3228 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 27 May 2008 - 21:30

Μπα ο Sai διαβάζει εκείνο το βιβλίο με τα γνωστά αποτελέσματα. Τώρα άμα παίξει κάτι στο (μακρύ) μέλλον δεν ξέρω. Ελπίζω όλα αυτά τα επεισόδια να κρατηθούν σε αυτό το επίπεδο εαν δεν γίνεται καλύτερο. Παρεπιπτώντος στο opening δείχνει να πολεμά ο Asuma και δεν τον έχουμε δει ακόμη. Τι θα γίνει με αυτόν άραγε;
Posted Image

#3229 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 27 May 2008 - 21:34

στα επομενα επισοδεια, θα σκασει μυτη λογικα ^^ θα τον στειλει η tsunade μαλλον να βοηθησει.

#3230 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 27 May 2008 - 21:36

Spoiler:

κοιτα, αν το εκανε οποιοσδηποτε αλλος, θα συμφωνουσα πληρως. απλα εριξα πολυ γελιο στη συγκεκριμενη σκηνη, γτ εχεις απο τη μαι τη Sakura, με το απιστευτο temper, και απο την αλλη, τον Sai, ο ποιος δνε ξερει τιποτα απο κοινωνονικοποιηση, κα ιδιαβαζει οτι βιβλια προλαβει, και εφαρμοζει οτι μπορει απο αυτα που εχει διαβασει. προαφανως ισως χωρις να ξερει τσιμπησε ενα λιγο πιο πικαντικο βιβλιο. ( ας του πλασσαρει καποιος ενα καμα σουτρα να πεθανουμε στα γελια πλζ )

@ Yamato ( lols ), welcome, καλη αρχη μαστορα, περνα και απο το http://www.anime.gr/forums/off-topic/3119-%5Bnew-member-section%5D-few-words-about-yourself-117.html να πεις ενα γεια. καλη διασκεδαση

Edited by Melkor1431, 27 May 2008 - 22:01.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#3231 Jimaruto

Jimaruto

Mia tigris, tria tigrakia

• Members
  • 44 posts

Posted 27 May 2008 - 21:43

Εγώ είμαι κατά των fillers! Όταν υπάρχει ήδη αρκετό υλικό στο manga δεν βρίσκω τον λόγο να βάζουν τώρα fillers. Τις περισσότερες φορές χαλάνε την ροή των πραγμάτων. Πολλές φορές κιόλας ρισκάρουν να χαλάσουν αρκετά το story με δικές τους δημιουργίες-αποκαλύψεις πχ.
Spoiler:

Με αυτό τον τρόπο στενεύουν τα όρια του συγγραφέα, ο οποιός πιστεύω δεν θέλει να φέρει σε σύγκρουση το story του manga με το anime γι αυτό δεν νομίζω να επαναφέρει μία ιστορία από filler και να την εξελίξει με διαφορετό τρόπο παρόλο που προγενέστερα να είχε σκοπό. Εκτός και αν προηγουμένος υπάρχει πάντα συμφωνία μεταξύ του συγγραφέα και της ομάδας που βγάζει το anime για το περιεχόμενο των fillers.

Ένας άλλος λόγος που δεν θέλω fillers είναι γιατί δεν είναι καλής 'ποιότητος'. Τα περισσότερα υστερούν πολύ με τα κανονικά επισόδια και πρέπει να πεις ' ΑΜΑΝ' για να εμφανιστούν fillers με καλό περιεχόμενο. Με λίγα λόγια, δεν θα είναι όλα τα fillers όπως και τα fillers που δείχνουν τώρα.

#3232 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 27 May 2008 - 21:44

οχι απελπιστικα γελιο / αστειο θα ηταν να του εδινε ο kakashi κανενα απο τα βιβλια που διαβαζει... για να τον βοηθησει, αλλα off topikiazo.

@ jimaruto το ανιμε με το μανγκα δεν εχει καμια σχεση, νομιζω ο mangaka δεν εχει λογο στο ανιμε, το studio κανει οτι γουσταρει και αμα τα μπλεξει τα εμπλεξε. Ο mangaka γραφει με βαση τα προηγουμενα chapters του manga, δεν του καιγεται καρφι τη κανουν στο anime.

Οσο για ποιοτικα fillers απαραιτητο ηταν να γινει οτι εγινε τωρα ( και επαναλαμβανομαι) να μη βγαζουν αυτοτελη επισοδεια οπου δε μπορει να υπαρξει ποιοτητα, αλλα να βγαζουν ιστοριες που να κρατανε πολλα επισοδεια ( δλδ ολα τα fillers μια ιστορια). Εκει με προσοχη μπορουν να εχουν ενα πολυ καλο αποτελεσμα.

#3233 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 May 2008 - 21:44

Φαντασου τι εχει να γινει αν μπερδεψουν κατα λαθος τα βιβλια τους sai και kakashi:hahaha:.... Αυτο το σκηνικο θελω να δω μονο..... Και μια και λεμε για kakashi γιατι τον εχουμε χασει τωρα τελευταια???? Απο τις σκηνες δρασης εννοω. Απο το save private εεε kazekage Gaara τον εχουν παραμελησει ελαφρως μου φαινεται. Και θα ηταν τοσο ωραιο ολο το team μαζεμενο...........
ΥΓ Loke πιασε κοκκινο

#3234 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 27 May 2008 - 21:49

haha τελευταια 2 ποστς εχω γραψει συγχρονως το ιδιο πραγμα με εσενα και το Διονυση.

btw kakashi ειδαμε στο training και θα τον δουμε και ακριβως μετα το filler, οπου θα συνεχιστει το training η θα βουτηξουνε τα αποτελεσματα απο τα fillers. Που ξερεις μπορει να ερθει και asuma και kakashi ( αλλα τοτε θα ειναι imbalanced :hahaha:)

#3235 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 27 May 2008 - 22:04

αν δεν το προσεξατε, ο γερος με τα ασπρα μαλλια, ανηκε στην ομαδα που ανηκε ο Asuma ( τους Βοδιγκαρντς λεω ) αλλα ηταν στη αντιπαλη μερια. οποτε μπορει αν εμφανιστει ο Asuma και να πει οτι " αυτο ειναι δικη μου μαχη κλπ κλπ κλπ"

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#3236 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 May 2008 - 22:08

Ηδη απο το προηγουμενο επεισοδιο εχει δρομολογηθει η εμφανιση του μεσω της tsunade

#3237 Jimaruto

Jimaruto

• Members
  • 44 posts

Posted 27 May 2008 - 23:02

Ηδη απο το προηγουμενο επεισοδιο εχει δρομολογηθει η εμφανιση του μεσω της tsunade

Ναι συμφωνω.
Spoiler:
Αλλά ποιος θα ναι αυτός; Kakashi ή Asuma; Λογικά αν κρίνουμε από το opening θα μπλεχτεί σύντομα ο Asuma. :fromabove:
Για kakashi δεν νομίζω...

#3238 dennisuke

dennisuke

Fall nRoll & Scroll nCall

• Members
  • 55 posts

Posted 27 May 2008 - 23:20

Jimaruto είσαι κατά των fillers, αλλά βλέπω έχεις ήδη γεμίσει τα posts με spoiler, πράγμα που σημαίνει ότι κατά βάθος κατανοείς τη σημασία τους στην εμπέδωση της όλης κατάστασης.
Θα μπορούσες να ισχυριστείς βέβαια το αντίστοιχο για μένα, όμως εγώ δεν είμαι ακριβώς υπέρ των fillers, μα περισσότερο υπέρμαχος της άποψης ότι αυτά είναι μέρος του anime, στην ουσία δηλαδή δεν υπάρχει ο όρος filler...
I assume it will be Asuma. Τα fillers βρήκα κάπου λέει θα κρατήσουν 3 επεισόδια ακόμη αλλά υποθέτω ότι θα είναι μέχρι και 5. Αυτό μας κάνει μερικές εβδομάδες. Προς το τέλος δηλαδή της εξεταστικής να έχουμε τη συναρπαστική συνέχεια του anime, με το νέο ultimate ninjutsu του Naruto και όλα αυτά με Akatsuki.
(Time-reverse technique): Νομίζω ότι βρήκαμε κοινή οδό με το Jimaruto, ok. Και Loke, οι συμβουλές σου μου είναι πολύτιμες. (Αν καταφέρει να με εκνευρίσει κάποιος -αξίζει βραβείο)
Με το συμπάθειο κιόλας..

Edited by Kenny, 28 May 2008 - 23:57.
merged

Posted Image

#3239 Jimaruto

Jimaruto

• Members
  • 44 posts

Posted 27 May 2008 - 23:44

Jimaruto είσαι κατά των fillers, αλλά βλέπω έχεις ήδη γεμίσει τα posts με spoiler, πράγμα που σημαίνει ότι κατά βάθος κατανοείς τη σημασία τους στην εμπέδωση της όλης κατάστασης.
Θα μπορούσες να ισχυριστείς βέβαια το αντίστοιχο για μένα, όμως εγώ δεν είμαι ακριβώς υπέρ των fillers, μα περισσότερο υπέρμαχος της άποψης ότι αυτά είναι μέρος του anime, στην ουσία δηλαδή δεν υπάρχει ο όρος filler...

Ε για κάποιους που θεωρούν και τα fillers σημαντικό κομμάτι του Naruto τι να κάνω δηλαδή; Να του αποκαλύψω τι γίνεται σε ένα επισόδιο που θεωρεί ενδιαφέρον; Κρίμα είναι να του χαλάσω την διασκέδαση. Respect και σε αυτά τα άτομα από μένα.

Βασικά ούτε εγώ είμαι 100% κατά των fillers. Απλά δεν συμφωνώ για τις ώρες που διαλέγουν να τα βάλουν. Όπως έγινε τώρα. Όταν δηλαδή είναι στην μέση από ένα ενδιαφέρον κομμάτι (training) και όταν επίσης υπάρχει αρκετό υλικό προς εκμετάλευση από το manga , τοτέ πιστεύω δεν υπάρχει σημαντικός λόγος να βάζουν fillers. Πόσο ποιο ενδιαφέρον δηλαδή μπορεί να είναι ένα απλό filler, από την κανονική ιστορία; Αυτό σπάνια γίνεται και γι' αυτό δεν τα προτιμώ. Σε περίπτωση που υπάρχει όμως έλλειψη υλικού συμφωνώ να υπάρχουν fillers αλλά να είναι και καλής 'ποιότητας'. Όπως αυτά τα τελευταία τωρα.

Συγκεκριμένα για τώρα, μ χάλασε η στιγμή που έβαλαν τα fillers και όχι η 'ποιότητα' τους. Καλά είναι τα επισόδια αυτά δεν λέω.. αλλά θα με ενδιέφερε περισσότερο να δώ τι θα κάνει ο Naruto με την προπόνηση παρά το τι θα πάει να κάνει σε ένα mission για 'ξεκούραση'.

#3240 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 27 May 2008 - 23:45

filler υπαρχει πχ

Αν οι ηρωες αντι να κανουν οτι κανουν, πανε για μπανιο, παιζουν μπαλα, παμε στοιχημα κτλπ.

πχ σε naruto: filler ειναι οταν προσπαθουν να δουν κατω απο τη μασκα του kakeshi, η οταν πανε σε πρωταθλημα τρεξιματος κτλπ. Those are the definition of fillers.

@ Διονυση double post σε μικρο χρονικο διαστημα απαγορευονται ( στην εχω σπασει ακομα η οχι ? :P ) Κανε edit το 2ο και μεταφερε το κειμενο στο πρωτο post ωστε μετα ενας Mod να διαγραψει το 2ο