Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#2731 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 06 April 2008 - 14:03

Βασικά όχι ο λόγος που χρειάζεται καλύτερο υπολογιστή είναι το h.264. To αν είναι avi ή mkv δεν σχετίζεται με αυτό.

mkv h264...more cpu than avi h264...στο λεω γτ το δοκιμασα κ ακριβως τωρα να δω...
ειμαστε οφφ τοπικ ομως...

#2732 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 06 April 2008 - 17:37

Ωραία τα επεισόδια. Εκτός απο μερικές φάσεις, το animation ήταν καλό.

Βέβαια δεν εκτιμώ το οτι ο Sai μας έγινε ξαφνικά σεμνός. Πολλά ρούχα ρε Sai! Βγάλε τίποτα! Θα σκάσεις!:hehehe:

Κάτι παίζει και με καινούργιο jinchuuriki απ'οτι είδα.

#2733 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 06 April 2008 - 22:32

Ωραία τα επεισόδια. Εκτός απο μερικές φάσεις, το animation ήταν καλό.

Βέβαια δεν εκτιμώ το οτι ο Sai μας έγινε ξαφνικά σεμνός. Πολλά ρούχα ρε Sai! Βγάλε τίποτα! Θα σκάσεις!:hehehe:

Κάτι παίζει και με καινούργιο jinchuuriki απ'οτι είδα.

To jinchuriki που εδειξε στην αρχη του 54 ηταν ο ναρουτο...Δεν εδειξε καποιο καινουριο ακομα...Δεν ξερω πως κολλαει αυτο στο (φιλλερ) στορυ μας,αλλα νομιζω θα μαθουμε συντομα...

Lol το άκουσα κι εγώ, πολύ γέλιο

Lol,χαιρομαι που δεν ημουν ο μονος... :drink:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2734 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 07 April 2008 - 01:45

Το animation καταπληκτικο απλα....!!!
Αυτα μας κανει το Naruto και μας τρελενει:)

Αλλα καλο θα ειναι να μην παραγηνει το κακο μετα fillers γιατι δεν......Αλλα τα anime οπως το κοβο θελει ενα pause γιανα χαλαρωσουν λιγο οι Fan του anime και να θυμηθουμε παλιες καλες εποχες Naruto.....

Τωρα για τους Fan του μανγα απλα μας λυπαμε!!!:hahaha:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2735 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 07 April 2008 - 12:41

ειδα το 53.Παρα πολυ καλο.Ειχε καποιες πολυ ωραιες πινελιες με εξαιρετικη δραματικη μουσικη.Ειδικα η σκηνη που σκεπαζουν σιγα-σιγα τα συννεφα τον ηλιο,και να ειναι ολα υπο σκια με τον Ναρουτο να κλαιει ηταν αρκετα δυνατη σκηνη.

Τι πηγε να κανει ο Σασουκε και μας το κοψε ρε γμτ; Παντως ειναι τραγικη φιργουρα ο συγκεκριμενος.Να δω τι θα καταλαβει αν θα σκοτωσει καποτε τον Ιτατσι....θα γυρισει πισω μετανιωμενος ή θα αυτοκτονησει ή θα αυτομολησει...

κατεβαινει και το 54....
Posted Image

#2736 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 07 April 2008 - 13:57

Kαλο το 53-54 αλλα δε θα αντεξω αλλα filler...
Οσο για αυτους που χαιρονται με το αν θα φυγει ι εκπαιδευση του naruto γρηγορα
ξεχνουν πως παραλληλα με αυτην γινεται και η μαχη
Spoiler: Spoiler

#2737 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 07 April 2008 - 18:31

Alarenon σε παρακαλω αμα το spoiler ειναι απο το manga διεγραψε το, σε αυτο το thread απαγορευονται αναφορες / spoilers απο το manga :)

@ sefiroth εσυ? ΕΣΥ ? να μην εχεις δει ηδη το 54 .... κατι δε παει καλα εδω ..

#2738 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 08 April 2008 - 14:27

Βελτιωμένο ήταν το animation στο διπλό. Πάντως αυτά τα fillers στο 54 ήταν δυσοίωνα.
Το επόμενο είναι αυτή την Παρασκευή ή την επόμενη?

#2739 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 08 April 2008 - 14:28

Την επόμενη Παρασκευή.

#2740 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 08 April 2008 - 15:07

Help!!!Παιδες κατευασα το 54 3φορες και δεν μου το παιζει.....Εχω το win.media.player 11 και το k-lite-codec pack και μου βγαλει σφαλμα:cry:
To αρχειο το κατευασα απο dattebayo fansubs, LLC μεσο torrent και απο το www.narutochaos.com και μεσο direct download και μεσο torrent.......:(
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2741 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 08 April 2008 - 15:15

Κατέβασε το Cole2k Codec Pack και θα κάνεις δουλειά:riiight:

Posted Image

#2742 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 08 April 2008 - 15:15

Πόσες φορές πρέπει να ειπωθεί για να το καταλάβουν μερικοί;
Πέτα το k-lite-codec pack και βάλε cccp να βρεις την υγειά σου. Επίσης θα σου εγκαταστήσει και το zoom player που είναι ο πιο κορυφαίος player αυτή την στιγμή!:nod2:
Πρώτα να χρησιμοποιήσεις το insurgent (θα το βρεις στην ίδια σελίδα με το cccp) για να σου πει τι πρέπει να απεγκαταστήσεις πριν βάλεις το cccp.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#2743 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 08 April 2008 - 15:16

κ εγω το k-lite εχω κ παιζει μια χαρα με το media player classic...δοκιμασε το vlc p to paizei sigoura

#2744 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 08 April 2008 - 15:53

Κατσε γτ απο τοτε που πηρα το k-lite δεν ξερω και παααρα πολλα players... vlc ειναι ενα το οπιο εχει εναν κονο πορτοκαλι για εικονιδιο???
Posted Image

#2745 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 08 April 2008 - 16:34

Κατσε γτ απο τοτε που πηρα το k-lite δεν ξερω και παααρα πολλα players... vlc ειναι ενα το οπιο εχει εναν κονο πορτοκαλι για εικονιδιο???

ναι k εχει ενσωματωμενους τους codec opote δν 8α χρειαστει νa βγαλεις to k-lite...