Πώς τον κάνανε έτσι οοοοοοοοοοοοοοοοοι!!!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 05 April 2008 - 21:56
Πώς τον κάνανε έτσι οοοοοοοοοοοοοοοοοι!!!
Posted 05 April 2008 - 22:01
To Naruto από εδώ και πέρα θα είναι σε 16:9
OXI ΣΕ HD
Posted 05 April 2008 - 22:04
Οκ, βαρέθηκα να το λέω...
To Naruto από εδώ και πέρα θα είναι σε 16:9
OXI ΣΕ HD
Tomato, Tomato, fail animation is still fail animation.
Posted 05 April 2008 - 22:57
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 05 April 2008 - 23:27
Mωρε ολοι θα το δουνε, αλλα πως...Φιλερ - ξεφιλερ εγώ θα το δω
και καλα θα κανειςδεν αντεχω αλλα fillers.
ξεκινω αμεσα το manga.

Posted 06 April 2008 - 00:15
Επίσης μία ερώτηση.Αφού οροτσ. και σάσουκε τους έχει ο ιτάσι για πλάκα και ο Τζιραγια δεν τον εχει μονος του τον οροτσιμαρου, γιατί λοιπόν έβαλε την ουρά στα σκέλια και εξαφανίστηκε όταν τον συνάντησε?τότε παλιά...πολύ παλιά?
Posted 06 April 2008 - 04:44
Εγω παντως κοιταω με καλο ματι αυτο το φιλλερακι που θα αρχισει (4-5 επεισοδιακια το κοβω να ειναι). Μιας κ το επομενο αρκ ειναι σχετικα μικρο με οτι εχουμε δει μεχρι τωρα οποτε ας βγει απο την μεση η εκπαιδευση του ναρουτο κ ας ειναι παραλληλα με τα φιλλερ για να μην μας χαλαει την δραση. Επισης αν μπορουσα να μιλησω ελευθερα,θα ελεγα γιατι ειναι καπως λογικο που βαζουν αυτο το φιλλερ με την ομαδα του Αζουμα.
Παντως το 54 εμενα μου θυμησε τα παλια καλα επεισοδια του Ναρουτο παρτ 1...Ηταν ευχαριστο κ αστειο (ειδικα η σκηνη που η σακουρα πιανει κ βαραει τον Ναρουτο κ τον γυρναει δεξια αριστερα ήταν ολα τα λεφτα).
Το οπενινγκ ηταν πολυ καλο. Κ το τραγουδι μ'αρεσε αλλα κ το βιντεο.
Επίσης μία ερώτηση.Αφού οροτσ. και σάσουκε τους έχει ο ιτάσι για πλάκα και ο Τζιραγια δεν τον εχει μονος του τον οροτσιμαρου, γιατί λοιπόν έβαλε την ουρά στα σκέλια και εξαφανίστηκε όταν τον συνάντησε?τότε παλιά...πολύ παλιά?
Δεν θυμαμαι να εχει αναφερθει οτι ο Οροτσι ειναι δυνατοτερος,αλλα αν σαν αποδειξη εχεις την μαχη που ειχε γινει στα πρωτα επεισοδια,ο Τζιραϊγια ειχε πιει οποτε ήταν λογικο να μην ηταν σε θεση να πολεμισει με ολες του τις δυναμεις.

Posted 06 April 2008 - 08:48
Το φιλλεράκι από τα λίγα που έδειξε μπορεί να είναι και καλό.
Νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα καλύτερα επεισόδια που έχουν φτιάξει τελευταία.
Συμφωνώ με τον Seraphimon.
Posted 06 April 2008 - 09:21
Posted 06 April 2008 - 11:23
Posted 06 April 2008 - 12:32
Γιατί;
Posted 06 April 2008 - 13:02
Ρε παιδιά! Θα μου εξηγήσει κάποιο λογικό άτομο, γιατί ένα μεγάλο Group όπως οι DB, έβγαλαν επεισόδιο σε container format avi και codec h264?
Γιατί;
Λογικα απο το επομενο επεισοδιο ισως να δουμε αλλο format γιατι σε ανακοινωση τους ελεγαν κατι τετοιο. Τωρα ομως που το κοιταξα ειδα οτι εχουν βαλει μια γραμμη πανω απο αυτο το κειμενο,οποτε ισως να μην ψαξουν για κατι καλυτερο...

Posted 06 April 2008 - 13:09
Lol το άκουσα κι εγώ, πολύ γέλιοLol πρεπει να ειμαι ο μονος που το ακουσε. Πριν παει η Σακουρα να μιλησει στον Σαϊ αυτος λεει "Icha-Icha Paradise"
Γιατί μπορούνε! Αν και δεν δίνουν εξηγήσεις, δεδομένου ότι το avi έχει μεγαλύτερη συμβατότητα ως container (κάποια προγράμματα δεν παίζουν mkv) και δεδομένου ότι έτσι κι αλλιώς δεν χρησιμοποιούν softsubs κλπ, δεν ήταν και κακή ιδέαΡε παιδιά! Θα μου εξηγήσει κάποιο λογικό άτομο, γιατί ένα μεγάλο Group όπως οι DB, έβγαλαν επεισόδιο σε container format avi και codec h264?
Γιατί;
Posted 06 April 2008 - 13:57
Posted 06 April 2008 - 13:59
ισως επειδη σιγουρα ενα μεγαλο ποσοστο αυτων που κατεβαζουν επεισοδια απο τους DB να μην εχουν υπολογιστη αρκετα δυνατο να παιζει mkv..(o υπολογιστης που εχω αυτη τι στιγμη δν μπορει να παιξει τα mkv(akoma k τα τv rip quality) χωρις να κολαει το βιντεο τρελλα...οποτε μια χαρα για μενα που το κρατησαν avi..
Βασικά όχι ο λόγος που χρειάζεται καλύτερο υπολογιστή είναι το h.264. To αν είναι avi ή mkv δεν σχετίζεται με αυτό.

This topic is locked