Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#2701 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 05 April 2008 - 13:27

Γιατί από το 54 και μετά το Naruto θα είναι σε 16:9 οπότε εκτός που δεν θα ταίριαζαν σε ένα αρχείο, οι DB χρειάζονταν χρόνο για να δουν πως θα κάνουν το encoding από εδώ και πέρα μιας και θα χρησιμοποιούν h.264 ως codec κλπ.

Μόλις είδα και το 54. Άντε καλή αρχή και με ανεκτά fillers :wis:

Spoiler:

Πάντως είναι ιδέα μου, ή τα γραφικά ήταν αρκετά καλά σε αυτό το επεισόδιο;

Αυτο με την ino ειναι και sto manga

ice_hime
Σου αρεσει ο αδερφος του kisimoto?
Ti λεει το satan καλο?

#2702 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 05 April 2008 - 13:41

@ Rey προσεχε λιγο :P 8 ποστς πιο πανω ειχα απαντησει στην ερωτηση σου ^^

post reserved for comments for 54 which i am dling . Why? cause i am lame

#2703 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 05 April 2008 - 13:46

@phm
Ναι ολη η σκηνη στο εστιατοριο ηταν στο μανγκα

Posted ImagePosted Image

#2704 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 05 April 2008 - 14:40

το επισοδειο 54 ειναι τα τευχη 311 κα ικατι ψηλα απο το 312
καλο ηταν , μαρεσε κα ιτο opening αν και εγω πρεπει να ειαμ ι απο τους λιγους που προτιμουσαν το προηγουμενο.
πολυ γελιο τα παρατσουκλια που προσπαθει να βγαλει ο Sai.

τελος, οτι ειδατε στο 53 και 54 ειναι 99.9% μεσα στο μανγκα, αλλα και ετσι ακριβως οπως τα ειδατε

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2705 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 05 April 2008 - 15:12

1. Στο opening γιατι δε καταλαβα απο τα ποστς σας, οι καινουργιοι χαρακτηρες που φαινονται θα ειναι σε fillers επισοδεια η ειναι κανονικοι?

2. Δε θυμαμαι να εχει ξαναδειξει σκηνη με αιμα - αιμα (εκτος main χαρακτηρων) και αν προσεξετε στο 00:34 ενας στα δεξια τρωει ενα ξυλο στο κεφαλι και εβγαινε αβερτα αιμα. ( για καποιο λογο μου εχει κανει πολυ εντυπωση)

3. Respect στα troll μηνυματα της DB. '' I can't belive they switched to widescreen! Just look at all this extra room for special messages!

Αυτα εως το 03:34....

------------------------edit ------------------

καλα ο sai σε αυτο το επισοδειο δινει απλως ρεστα, πολυ γελιο καλα η sakura πως δε κατεδαφισε το μαγαζι .....

και επιτελους μαθαινουμε εστω και λιγα πραματα για νεα technics και training του ναρουτο. Καιρος ηταν ...

ps. τωρα μενει να ανακαλυψω γιατι βγαλαν avi με h264 και οχι mkv.

ps2. εδειξα screenshot στον jiraiya με τους καινουργιους χαρακτηρες και επιβεβαιωσε οτι ειναι απο filler (καθως δε τους θυμαται να υπαρχουν στο μανγκα).

#2706 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 05 April 2008 - 16:11

1. Στο opening γιατι δε καταλαβα απο τα ποστς σας, οι καινουργιοι χαρακτηρες που φαινονται θα ειναι σε fillers επισοδεια η ειναι κανονικοι?

2. Δε θυμαμαι να εχει ξαναδειξει σκηνη με αιμα - αιμα (εκτος main χαρακτηρων) και αν προσεξετε στο 00:34 ενας στα δεξια τρωει ενα ξυλο στο κεφαλι και εβγαινε αβερτα αιμα. ( για καποιο λογο μου εχει κανει πολυ εντυπωση)

3. Respect στα troll μηνυματα της DB. '' I can't belive they switched to widescreen! Just look at all this extra room for special messages!

Λοιπόν απ ότι μου έχουν πει(διότι δεν παρακολουθώ το manga) οι χαρακτήρες αυτοί ειναι καθαρά filler chars. Άλλωστε νομίζω φαίνεται και από τον σχεδιασμό τους
Όσο για το αίμα που λες και μένα μου έκανε εντύπωση

Posted Image

#2707 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 05 April 2008 - 16:22

Α μη το λες, κ ο Γιαματο εχει ματια σαν κ αυτα των φιλλερ χααρακτηρων. Εμενα δεν με πειραξε καθολου που θα βαλει φιλλερ. Θα ξεφορτωθουμε την εκπαιδευση του Ναρουτο τσακ μπαμ. Αν κ το επομενο φαινεται να ειναι φουλ μανγκα τσαπτερ. Επισης το φιλλερ αρκ μαλλον φαινεται πιο προσεγμενο απο τα αλλα που ειχαμε δει. Ενα αλλο συν που εχει ειναι οτι θα δουμε Αζουμα team σε δραση κ σιγουρα απ'οτι ειδαμε μπλεκονται με τον ναο που βρισκετε στο Κονοχα οποτε ισως επινοησουν κ περισσοτερα για τους νεους κομπαρσους του ανιμε. Μην ξεχνατε οτι στο ανιμε εδωσαν παρελθον στον Κιμιμαρο,οποτε ισως δουμε κ κατι για τους νεους "in manga" characters...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2708 skanjos

skanjos

kya!!! echiiii

• Members
  • 84 posts

Posted 05 April 2008 - 16:25

ρε παλικάρια δεν το έιχα προσέξει το widescreen ,τώρα που διάβασα τα πόστ το είδα,επιτέλους παρακαλούσα να το βγάζουν σε widescreen
το τραγούδι στην εισαγωγή μου θυμίζει ookiku furikabutte ,καλούτσικο αλλα λογικά είναι μέχρι να φύγουν οι φίλερ χαρακτήρες (μέχρι σεπτέμβρη λογικά?),όντως δεν έδειξε πολύ φίλερ αλλα τους φοβάμαι εγω ...........

#2709 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 05 April 2008 - 17:08

Το 54 ήταν απλά τέλειο.Είχαμε πάρα πολύ καιρό να δούμε goofy στιγμές στο anime.Χώρια ότι το επισόδειο ήταν εντελώς πιστό στο manga.Δεν καταλαβαίνω γιατί ακολουθούν αυτή την πολιτική όταν πρόκειται για επισόδεια που δεν έχουν μάχες.Δηλαδή τα επισόδεια με μάχες πρέπει να τραβάνε όλα τα fillers??

Απαράδεκτο που ξεκινάνε filler arc.Αν είναι να μπουν εμβόλιμα μαζί με την κανονική ιστορία είναι άθλιο.Κρίμα να καταστραφεί και το arc με την προπόνηση του Naruto.

BTW στα endings μου φαίνεται έχουν αρχίσει να επηρεάζονται πολύ από τα fan arts που κυκλοφορύν στο διαδίκτυο.Don't you think?

Posted Image

Είχα και άλλη μία εικόνα με κουστούμια αλλά δεν την βρίσκω τώρα. :emptyonexg1:

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#2710 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 05 April 2008 - 17:27

μα στα προηγουμενα επισοδεια fan art δειχναν στο ending. :)

#2711 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 05 April 2008 - 17:30

Πάντως το νέο opening είναι πολύ ωραίο και το ending επίσης αρκετά καλό.Όσον αφορά τα filler φαίνεται ότι θα είναι αρκετά προσεγμένα αλλά και πάλι θα προτιμούσα να συνέχιζε κανονικά το anime.Επίσης απ'ότι φαίνεται θα ανακατέψουν λίγο τα κανονικά επεισόδια με τα filler.Δε ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό.

ΥΓ.Πριν καμιά βδομάδα έλεγα στο Seraphimon ότι θα ήθελα Naruto+Bleach σε 720p ή στην χειρότερη απλά 16:9 και να που έγινε:hehe:

Posted Image

#2712 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 05 April 2008 - 19:53

αλαξε και το bleach se 16:9 ?
Signature Removed

#2713 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 05 April 2008 - 21:05

καλισπερα σε ολους. ΔΛΔ για να καταλαβω σωστα φαγαμε 20 εποισοδια για να βρουν τον Sasuske και σε 2 εποισοδια τρςνε χιλο και τελος? τωρα θα μασ γεμισουν fillers μεχρι να αρχισουν οι μαχεσ μεταχι akatsuki και λοιπους?

Επισεις η Shakura παλι αχριαστη θα ειναι? ποπο δυσκολα τα πραγματα...

#2714 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 05 April 2008 - 21:20

Σε 1 v 1 η Sakura τον εχει τον ναρουτο...
απλα αυτος θα μαθει κατι παραπανω, και αποτι ειδατε θΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΡΑΣΕΝΓΚΑΝ!
αυτη η λεξη δε θα σας αφησει ποτε .
Ρασενγκαν και στον ταφο.
Signature Removed

#2715 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 05 April 2008 - 21:52

Άψογο το 54. Και μπορεί να γίνομαι κουραστικός αλλά ας βάλουν από δω και πέρα ότι θέλουν. Φιλερ - ξεφιλερ εγώ θα το δω.

Βλέπεις Naruto - είναι καλό!!!!:oo: